Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist aangeboden en gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Agge Nebbisj zoekt accordeonist

Accordeonist gezocht in Antwerpen (België) | 141x bekeken

Agge Nebbisj zoekt accordeonistVoor de uitvoering van ons theaterprogramma de Koffer en het nog te ontwikkelen programma rondom het Jiddisje Cabaret zoeken wij een nieuwe, enthousiaste accordeonist. Wij zijn klezmerband Agge Nebbisj. In het Kofferprogramma zwerft Agge Nebbisj langs de route die de Joodse muziek door de eeuwen heen heeft afge- legd. Al in de Middeleeuwen ontstonden uit de vermenging van Joodse, Moorse en Spaanse … meer »

Muzikantenbank user Paluch JackPaluch Jack

Gezocht toetsenist

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 212x bekeken

Gezocht toetsenistAkoestische Rockband zoekt ter vervollediging een toetsenist (keyboard of accordeonist) wie zoeken we :40-50 jaar, 2 wekelijks repeteren te Hamme op maandagavond, enkele solo’s opvangen, een 5 tal optredens per jaar, de opgedragen nummers inoefenen tegen de volgende repetitie en uiteraard keyboard of accordeon spelen. Interesse? Neem snel contact.

Muzikantenbank user PascalPascal

Versterking gezocht M/V!

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 269x bekeken

Americana-band zoekt versterking in de vorm van een deugdelijke accordeonist of toetsenist. We zijn naar ons eerste optreden aan het toewerken (einde maart). De groep bestaat uit gitaar, bas, drum en 2x zang. Zonder ooit al uit Amerika zijn gebeld voor een contract trekken we toch deftig onze plan en we hopen van u hetzelfde. We repeteren om de weken in Antwerpen. Country, swing, blues zonder ooit … meer »

jen gossé