Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist en Accordeonist gezocht gypsy jazz band

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Wij zijn nu een duo met een violist en contrabassist. Afgelopen jaren hebben een mengeling gespeeld van tradional jazz, gypsy jazz, Zuid-Amerikaanse nummers en chansons. Door het vertrek van de slaggitarist en accordeonist zijn we weer op zoek naar deze muzikanten. Als je ervaring of affiniteit hebt met deze stijlen, willen we graag met je kennis maken. Op welke stijl of stijlen we gaan voortbouwen … meer »

Niek

" Ons Koor " zoekt een toetsenist of accordenist

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Goedemiddag, Ik ben voorzitter van " Ons Koor " een Nederlandstalig zingend koor voor mensen met een beperking. Wij zijn op zoek naar iemand die ons mee kan begeleiden . Wij hebben een accordeonist , een gitarist en een die gitaar, viool en klarinet speelt . Wij zoeken iemand die keyboard of accordeon speelt er bij. Hebt u interesse in Ons Koor , zouden wij dan een afspraak met u mogen maken … meer »

Muzikantenbank user Dimphie StansDimphie Stans

Muzikanten gezocht voor The Mavericks Tribute Band

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 242x bekeken

Ik ben op zoek naar ervaren professionele muzikanten om een nieuwe The Mavericks Tribute Band te starten. Ik ben zelf drummer/zanger (53 jaar) met veel internationale ervaring. Ik heb goede contacten met artiestenbureaus en festivalorganisatoren in Duitsland en Nederland. Ik zoek: - Leadzanger - Toetsenist (met zang, 2e of 3e stem) - Accordeonist - Saxofonist - Trompettist Het doel is om zo … meer »

Muzikantenbank user Jos DörenbergJos Dörenberg

Shantykoor Scheveningen

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 212x bekeken

Door het wegvallen van onze gitarist en een versterking van onze accordeonisten zoeken wij een accordionist(e) en gitarist(e) om ons koor te komen versterken. Ons repertoire is shanty's en zeemansliederen. Wij repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur op Scheveningen. Ons koor bestaat uit 50 koorleden en een dirigent. Indien u interesse heeft kunt u mij ook bellen voor meer informatie. mobiel … meer »

Muzikantenbank user Jan BraaksmaJan Braaksma

Roda de Samba, Choro - Brazilian music

Accordeonist, Overig en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 282x bekeken

Hallo, wil je lid worden van een Braziliaanse band in Utrecht? spelen in Roda de Samba en Choro? Andere muzikanten ontmoeten? Laat een bericht achter en laten we praten! ***************************************** Hi, do you want to join Brazilian music band in Utrecht? play in Roda de Samba and Choro? Meet other musicians ? Drop a message and let's talk about it!

Kax

Toetsenist/pianist/accordeonist gezocht

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 246x bekeken

Zanger en violist/tin whistlespeler met 20 minuten repertoire (melodieus, Nederlandstalig, poëtisch eigen werk) zoeken iemand die de begeleiding van onze liedjes mooi en stevig kan neerzetten. We willen als trio veel optreden. Bij grotere optredens komt er een ritmesectie (+evt. gitaar) bij. Het doel is allereerst dat we een flexibel trio krijgen en onze set strak kunnen neerzetten. Mijn uiteindelijke … meer »

Muzikantenbank user Jurgen HouwersJurgen Houwers