Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht keyboardspeler, pianist of accordeonist voor Americanaband

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 399x bekeken

Wij zijn op zoek naar een keyboardspeler, pianist of accordeonist van onze Americana band. Een van bovenstaand zou al mooi zijn, maar kun je alle drie combineren dan willen we adoptie best overwegen. Kun je ook nog zingen, dan is dat heel mooi meegenomen maar het hoeft niet. Americana-Unlimited bestaat al een jaar of 6 en wordt steeds populairder. Naast gevarieerde optredens in binnen- en buitenland … meer »

Eric

Balkanmuziek, dynamisch en enerverend

Accordeonist, Blazer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 215x bekeken

Wij spelen folklore dansmuziek uit de Balkan (Bulgarije, Macedonie, Servie, Roemenie ...) en we zijn op zoek naar enthousiaste medespelers. De muziek is fascinerend, dynamisch en erg enerverend. zowel regelmatige als onregelmatige maatsoorten zullen onder handen genomen worden. Repetitie in Nijmegen nabij station op donderdag. Ben je net nieuwkomer in de stad of omgeving en speel je een mooi instrument, … meer »

Lou

Ticking Boxes zoekt accordeonist

Accordeonist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 175x bekeken

Ticking Boxes zoekt accordeonistTicking Boxes brengt Rocknummers in een akoestische uitvoering met een eigen interpretatie. Wij zijn 40-50 jaar en brengen geen obvious covers ‘. We zoeken iemand met ervaring die het ziet zitten om enkele solopartijen voor zijn rekening wil nemen, iemand die 2 wekelijks wil repeteren (zodat het thuisfront nog gelukkig blijft) en gedurende die 2 weken zich 100 % inzet om de opgedragen nummers in … meer »

Muzikantenbank user PascalPascal

Acordeonist

Accordeonist gezocht in (Antwerpen) | 157x bekeken

De bak band speelt eigen Nederlandstalige liedjes met een vette knipoog. In de muziek zijn zeker klezmer en jazz invloeden terug te horen, dus enige affiniteit daarmee is wel fijn!

Muzikantenbank user Tom BakTom Bak

Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor ensemble Insulinde, regio Rotterdam.

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 507x bekeken

Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor ensemble Insulinde, regio Rotterdam.Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor "Ensemble Insulinde" te Vlaardingen. Jaar-lidmaatschap bedraagt 90 euro. U moet wel bladmuziek kunnen lezen.......Wij spelen van alles wat....van klassiek tot lichtklassiek, operetteklanken, tango's, bigbandstukken, leuke deuntjes etc, etc. U kunt ons vinden op facebook (Insulinde Vlaardingen) en op onze website Insulinde (punt) biz.

Muzikantenbank user Henk WesterdijkHenk Westerdijk

Accordeonist gezocht omgeving Bergen op Zoom

Accordeonist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 366x bekeken

Accordeonist gezocht voor het versterken van de janvandeveldegroep.Voorkeur voor musette achtige stijl,die past het best bij de liedjes De bezetting is contrabas /gitaar en zang Alle liedjes die gespeeld worden zijn door jan van de Velde geschreven en vallen in categorie luisterliedjes ben je muzikaal en heb je improvisatie talent bel me dan gerust even 0167 503104 .Groep bestaat uit Jan vd Velde … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de VeldeJan Van de Velde

Accordeonles/Dirigent.

Accordeonist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 960x bekeken

Accordeon leren spelen dat kan jong of oud dat is geen probleem. Ruim 52 jaar ervaring,op een leuke en ontspannen manier muziek maken met goed lesmateriaal. Accordeon te huur voor beginners is nog mogelijk. Ben tevens op zoek naar het dirigeren bij een Accordeon Orkest. Rium 30 jaar ervaring en ook in het bezit van de Ere Oorkonde van de N.O.V.A.M.,als blijk van waardering voor verdienstelijke … meer »

F.L.Bongaards