Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist en Zanger met eigen werk zoeken accordeonist, pianist of gitarist voor folkrock-trio

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 215x bekeken

Wii zijn een violist (conservatorium-achtergrond) en een zanger. We schrijven poëtische nummers in het Nederlands met qua muziek een Engels tintje. Als trio willen we overal en nergens met onze eigen songs optreden. Als dat weer mag, uiteraard. We zoeken iemand die de groove en de harmonie voor zijn rekening neemt. We willen een trio vormen want dat past in één auto. Ook kan je dan op … meer »

Muzikantenbank user Jurgen HouwersJurgen Houwers

Accordeonist (ook achtergrondzang, gitaar, toetsen) zoekt band / muzikanten

Accordeonist zoekt band in Groningen (Groningen) | 502x bekeken

----Wie ben ik? ---- Ik speel accordeon. Geen hoempa, maar swingend, á la cajun/texmex. Daarnaast ook akoestisch gitaar, piano en keyboard. Ik zing tweede stem. Heb jaren ervaring in verschillende soorten bands: folk, straatmuziek, pop 60’s/70’s, akoestisch americana-trio. Ik maak graag muziek in de sfeer van americana, tex-mex/Spaanstalige tejano , cajun, pop 60/70, country, folk. Mijn inspiratie … meer »

Han

Accordeonles/Dirigent.

Accordeonist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1233x bekeken

Accordeon leren spelen dat kan jong of oud dat is geen probleem. Ruim 52 jaar ervaring,op een leuke en ontspannen manier muziek maken met goed lesmateriaal. Accordeon te huur voor beginners is nog mogelijk. Ben tevens op zoek naar het dirigeren bij een Accordeon Orkest. Rium 30 jaar ervaring en ook in het bezit van de Ere Oorkonde van de N.O.V.A.M.,als blijk van waardering voor verdienstelijke … meer »

F.L.Bongaards