Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 148x bekeken

Gezocht voor Cliff Richard & the Shadows coverband een slaggitarist. Repetities om de week op dinsdag in Ravels . Eigen repetitieruimte met PA. Repertoire voornamelijk “The Final Tour” Leeftijd onbelangrijk,enthousiasme des te meer.

Muzikantenbank user Johan PeijenJohan Peijen

Gitarist zoekt indie/rock band

Gitarist zoekt band in West-Vlaanderen (België) | 56x bekeken

Gitarist 27j zoekt indie-, rock- of grungeband. Voorkeur voor eigen creaties. Mijn genre is zeer breed, (Royal Blood, RHCP, Van Jets, Libertines, alles er een beetje tussenin. maar ik sta ook open voor een tribute band van Red Hot Chili Peppers, ... Alle voorstellen zijn welkom ;). Ik heb reeds band- en podiumervaring. Regio West-vlaanderen.

Muzikantenbank user Tom DevosTom Devos

Goesting in muziek

Toetsenist zoekt band in Antwerpen (België) | 132x bekeken

Ben een 56 jarige amateur muzikant, ik speel toetsen, slaggitaar en kan wat backing vocals verzorgen. Heb regelmatig in bands gespeeld. Momenteel reeds 5 jaar zonder band maar heb terug goesting om muziek te spelen. Liefst rond het Lierse.

Muzikantenbank user Simon ClaeskensSimon Claeskens

Simple Minds tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 109x bekeken

Hallo toetsenist, Ben jij bekend met de muziek en het geluid van Simple Minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't You", "Alive and kicking", "Ghostdancing" en "Belfast Child"? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Een bassist, zanger, gitarist en drummer van 40-50 jaar oud die zijn opgegroeid met de muziek van Simple Minds en die dit als tribute band willen … meer »

OderyDrums1972

Metal zanger wil een band op richten

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 149x bekeken

Metal zanger wil een band op richtenHoi ik ben ne matel zanger die zig vooral met symfonie metal bezig houd daarom wil ik ook een band op richten ik schrijft mijn eigen texte en wil hier op deze manier mee verder gaan heb je in tressen of ken je iemand die in tressen heeft neem dan contact op met mijn mail aderes claessenbjorn08@*****.com ben op zoek naar ne gitarist ne basist ne drummer en pianist en ne zanger die kan grunge met een … meer »

Muzikantenbank user Bjorn ClaessenBjorn Claessen