Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederlandstalige nieuwe band uit het Mechelse zoekt sfeervolle drummer

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 168x bekeken

Nieuwe band heeft een 20-tal sterke Nederlandstalige nummers klaar (genre RvhG/Bart Peeters) - professioneel in studio opgenomen - en wil hiermee asap optreden. Om onze band te vervolledigen zoeken wij nog een goede drummer, die soepelheid en gevoel voor maat verkiest boven oeverloos beukwerk. Bij voorkeur uit het Mechelse. Leeftijd speelt geen rol, wel feel en pure muzikaliteit.

Hendrix

Drummer zoekt prog/fusion metal muzikanten

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 160x bekeken

Als fan van Animals as Leaders zoek ik creatieve muzikanten tussen 16-25 jaar die zich volop in het metal genre willen smijten. Zelf ben ik 18 jaar en ga ik volgend jaar aan het conservatorium in Gent studeren. Het liefst wil ik het zuiver instrumentaal houden en ieder instrument genoeg aandacht schenken met het oog op muzikaliteit en performance.

Paul De Smet

Zoekend naar drummer

Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 265x bekeken

Wij zijn momenteel een drie-koppige band met een zangeres/ eventuele gitariste, gitarist en bassist en we zoeken naar iemand die gemotiveerd is. We zijn allemaal vrij amateuristisch en hebben interesse in het doen van covers in het rock/poppunk genre en het schrijven van eigen nummers. Onze leeftijden zijn 18, 21, 23.

Kayleigh Van Nuffel

Muzikanten regio Brugge

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 212x bekeken

ik ben Jager, singer songwriter, componist. Zoek creatieve, goede muzikanten die niet vierkant liedjes spelen maar een volledige sound kunnen projecteren. Gitarist, bassist, percussionist, synthesizer of keys. Zangtalent ook welkom. peace! https://www.youtube.com/watch?v=DzZ5uM-Fncs https://www.youtube.com/watch?v=DWGCDiBsVIY

Muzikantenbank user Johan DeclercqJohan Declercq

Drummer zoekt muzikanten regio Aarschot

Drummer zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 207x bekeken

Drummer (51 jaar) zoekt muzikanten (M/V) om - wanneer het leven weer in z'n normale plooi is gevallen - een nieuwe muzikaal project op te starten. Mijn voorkeur gaat in eerste instantie uit naar een akoestisch project, maar : met de juiste mensen omringd wil ik eveneens een traditionele coverband (met elektrische gitaar) in overweging nemen. Ik beschik over een repetitieruimte in Rillaar met P.A., … meer »

Filip Thijs

Drummer zoekt beginnende band

Drummer zoekt band in Limburg (België) | 176x bekeken

Drummer zoekt beginnende band rock / bleus/ garage rock, 3jaar ervaring in een band. jamming , eige nummers , covers maakt me niet uit ! Ben 24 jaar kom uit beringen / limburg er is ook mogelijkheid om bij men thuis te repeteren ! Let me know

Muzikantenbank user Rob SikosekRob Sikosek

Harmonie Sint Martinus halle zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Overig gezocht in Antwerpen (België) | 210x bekeken

Harmonie Sint-Martinus Halle Zoersel is op zoek naar muzikanten om onze groep te versterken. Maak je graag toffe muziek in een familiale losse sfeer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Repetitie gaat door elke vrijdag avond van 20u tot 22u. Heb je interesse om ons te komen versterken, kan je altijd een mailtje sturen naar info@*************.be of je kan kontakt opnemen met de voorzitter Johan … meer »

Van Laer Joeri

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Drummer, Geluidstechnicus en Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 335x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Zanger zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 1053x bekeken

Ik zoek muzikanten zijnde gitarist (akoustisch, electrisch), pianist, drummer om een band op te richten in de omgeving van Rotselaar (Vlaams-Brabant). Andere instrumenten mogen ook... Qua muziekgenre dacht ik aan Elvis Presley, crooners (Frank Sinatra, Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Nat King Cole...) Vlaamse (Will Tura, Bobby Prins, Eddy Wally, ...) en Nederlandse (Rene Froger, Andre Hazes, … meer »

Grauwels