Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht!

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 302x bekeken

Recent een nieuwe onderneming begonnen genaamd Soul Selection, met als doel: muzikanten verbinden met horeca ondernemers, club eigenaren en feest gelegenheden. Ben jij een opzoek naar leuke venues om jouw muziek te spelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Soul Selection

Bassist gezocht HELMOND

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 497x bekeken

Bassist gezocht HELMOND🎸 POP ROCK BAND BOLD ZOEKT ERVAREN BASSIST! Ervaren female fronted pop/rock coverband uit omgeving Deurne - Heeze maakt een doorstart. We zijn daarom op zoek naar een energieke bassist die ons geluid compleet maakt. 🚀 OVER ONS: Ons repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. We spelen graag moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. … meer »

Muzikantenbank user Evy van RossumEvy van Rossum

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 246x bekeken

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!Hashtag zoekt versterking! Omgeving Noord Oost Friesland Wij zijn Hashtag, vierkoppige coverband bestaande uit gitarist, bassist, drummer en zangeres. We zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben al een mooi repertoire opgebouwd. We spelen verschillende soorten rock, van classic tot indie en van 70s tot 10s. Lekker spelen staat bij ons voorop, maar we treden ook een paar keer per jaar op en willen … meer »

Hashtagfriesland

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 317x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 726x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 399x bekeken

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!Ben jij ook klaar met deze absurde en levenloze wereld waarin we moeten verbergen wie we echt zijn? Ben jij er klaar voor om hier met muziek keihard tegenin te gaan? Ik ben een drummer/bassist die hoog nodig een nieuwe band met nieuwe muziek wil starten om mensen weer oprechte ENERGIE te geven!!! We kunnen alle kanten op, maar denk richting tegenwoordige punkrock van bijvoorbeeld IDLES, Gurriers, Bad … meer »

Remi

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 379x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 305x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

Zanger(es) gezocht, liefst iemand die (slag)gitaar speelt!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 284x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren wekelijks op woensdag avond bij MON in Groningen. We hebben als doel om 3-5 keer per jaar op te treden. … meer »

Lennart van der Burg