Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock coverband is op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 166x bekeken

Rockband in oprichting is op zoek naar een bassist Wie zijn wij? 2 gitaristen en zangeres. We hebben ervaring met muziek maken en spelen rocknummers in een eigen stijl. Daarnaast vinden we het een uitdaging om zelf een nummer te schrijven. Ontspanning en gezelligheid staat bovenaan. We gaan voor af en toe optreden in een kroeg of op feestjes en partijen. Onze leeftijden 50+. Muziekstijl … meer »

Ramon Lamers

Rockband Jankity zoekt bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 74x bekeken

Rockband Jankity uit Nijmegen speelt alleen eigen materiaal. Wij zoeken een creatieve avontuurlijke bassist die een eigen bijdrage kan leveren aan de arrangementen van de nummers. Kijk voor een indruk op onze Facebookpagina of op ons YouTubekanaal. Wij repeteren op dinsdagavond.

Jack

BAD FUSE zoekt gitarist en/of toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 167x bekeken

BAD FUSE is op zoek naar een gitarist en toetsenist. Wij spelen (blues)rock-covers in een bezetting van drums, bas, gitaar en zang. We kunnen jou goed gebruiken ter aanvulling! Reageer ook mocht je wat minder bandervaring hebben. Wij vinden het belangrijk dat: -Je ten dienste van de band/ de muziek speelt -Wekelijks op vrijdagavond kan repeteren in Nijmegen -Het gaat om goede sfeer en 'lekker … meer »

Muzikantenbank user Johan WellensJohan Wellens

Beginnende bassist gezocht in regio Nijmegen

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 132x bekeken

Hai, wij zijn drie vrienden (leeftijd 30-40, m/v) die ongeveer een jaar geleden voor de lol zijn begonnen met een rock/metal coverbandje (zang, drums, gitaar). Inmiddels begint het zowaar ergens op te lijken, dus we zouden het leuk vinden als er een bassist aansluit! Ervaring is niet nodig (mag uiteraard wel), leeftijd maakt niet ook niet uit, zolang je maar een goed humeur hebt en met plezier muziek … meer »

Mark van der Wolf

Percussionist gevraagd

Percussionist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 93x bekeken

Contrabassist en gitarist/zanger zoeken ter aanvulling een percussionist (cajon, tabla, brushes). Wij spelen een mix van jazz, chansons, canciónes, romani. Akoestisch. Wij repeteren wekelijks op vrijdagmiddag in Nijmegen, thuis. Wij zijn 60+. Ervaren amateurs. Optredens gaan we niet uit de weg, maar is niet ons hoofddoel. Tot ziens, San en Ton

San Salou

Composer (hobbie) zoekt zangeres/Composer (hobby) is looking for female singer.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 207x bekeken

EXAMPLES: https://www.dropbox.com/s/j20soiae9bq0u8s/Example music fragments-27 APRIL 2018.mp3?dl=0 Zoek een zangeres, waar ook ter wereld, die ongeveer het zelfde temperament heeft dan de geluidsfragmenten die ik heb toegevoegd. Ook de muziekkeuze moet ongeveer het zelfde zijn. Ik heb diverse popnummers geschreven, maar ze hebben nog geen tekst en ze moeten nog gemasterd worden. We kunnen er … meer »

Henk Hofstee

Gezocht prof. Zangeres voor Fifties en Sixties band

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 207x bekeken

Gezocht prof. Zangeres voor Fifties en Sixties bandWij zijn per direct opzoek naar een zangeres met een "gouden strot". Zangeressen met gospel sound of soul sound hebben zeker de voorkeur. Wij zijn een groeiende band met jonge muzikanten die de fifties en sixties laten herbeleven. Ons repertoire is heel breed. Wij spelen o.a. nummers van Elvis Presley, Gigantjes, The Animals, Herman's Hermits, The Box Tops, Roy Orbison, Little Richard, Jerry Lee … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Goede saxofonist gezocht voor jazzy band

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 179x bekeken

Goede saxofonist gezocht voor jazzy bandVoor onze jazzy band zoeken we een goede tenor) saxofonist. Stijl: jazz, latin, ska, hip hop, dance. Je kunt zowel soleren als arrangementen blazen. Ook vind je het prima om met samples en beats te werken. Repertoire is aanwezig. We spelen vooral eigen werk. Je wilt graag regelmatig optreden door heel Nederland. Onze drijfveer is enthousiasme en speelplezier: voor het geld hoef je het niet te … meer »

Muzikantenbank user Marianne van den BerghMarianne van den Bergh

Drummer gezocht voor jazzy band

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 212x bekeken

Drummer gezocht voor jazzy bandStrakke, ervaren en gedreven drummer gezocht voor jazzy band. Stijl: jazz, latin, ska, hip hop, dance. Je kunt soleren, meespelen met samples en beats en je vindt het geen probleem om brushes te pakken als een nummer daarom vraagt. Repertoire is aanwezig. We spelen vooral eigen werk. Je wilt graag regelmatig optreden door heel Nederland. Onze drijfveer is enthousiasme en speelplezier: voor het … meer »

Muzikantenbank user Marianne van den BerghMarianne van den Bergh