Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist met stem gezocht

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 106x bekeken

Wil jij deel uit maken van een gezellige commerciële coverband en ben je breed georiënteerd qua playlist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een startende coverband met ervaren muzikanten. Om een lekkere commerciële sound te creëren wordt er gewerkt met aanvullende tracks, dus ervaring hiermee is gewenst. Doel is om uiterlijk in December klaar te zijn voor een paar try out en dan het podium … meer »

Muzikantenbank user HuubHuub

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 108x bekeken

Speel jij als de band van pink P!nk? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsrepetitie Vrijdag 6 Oktober. Hieronder ons profiel. Twijfel niet en neem NU die stap. 
- Heb je zin om de muziek van P!nk live neer te zetten?
- Heb je ervaring in bands en met in ear gebruik?
- Ben je beschikbaar om 12 tot 24 keer per jaar op te treden?

Tijdens het opstarten willen we wat vaker repeteren (wellicht … meer »

Patrick

Band zoekt Toetsenist (Piano, Hammond)

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 111x bekeken

We zijn een net beginnende band. We repeteren iedere woensdagavond in een goed uitgeruste, ruime, gehuurde oefenruimte nabij het centrum van Nijmegen. De band bestaand uit, Gitaar,Bas,Zang en Drums. Wegens omstandigheden kan de huidige toesenist niet meespelen. Leeftijden variërend van einde 50 tot 60+ Neem voor meer info contact op met Han: 06 51385174

Han Korteweg Maris

Reggaeband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 96x bekeken

Wij zijn een moderne reggaeband op zoek naar een gitarist die onze groep compleet kan maken. De bezetting is nu slaggitaar, zang, drums, percussie en bass. We spelen een mix van covers en eigen nummers en we repeteren ongeveer 1x per twee weken in de buurt van Nijmegen. Zin om een keertje mee te spelen om te kijken of het klikt? Greetings, Erik T 06-14481326

erik gerbrands

P!nk gezocht (zangeres)

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 284x bekeken

P!nk gezocht (zangeres)Zing jij als P!nk? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsrepetitie Vrijdag 6 Oktober. Hieronder ons profiel. Twijfel niet en neem NU die stap. 
- Heb je zin om de muziek van P!nk live neer te zetten?
- Heb je ervaring in bands en met in ear gebruik?
- Ben je beschikbaar om 12 tot 24 keer per jaar op te treden?

Tijdens het opstarten willen we wat vaker repeteren (wellicht wekelijks), … meer »

Jasper

Reggaeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 137x bekeken

Wij zijn een moderne reggaeband op zoek naar een toetsenist die met zijn of haar warme sounds onze groep compleet kan maken. De bezetting is nu slaggitaar, zang, drums, percussie en bass. We spelen een mix van covers en eigen nummers en we repeteren ongeveer 1x per twee weken in de buurt van Nijmegen. Zin om een keertje mee te spelen om te kijken of het klikt? Greetings, Erik T 06-14481326

erik gerbrands

Zangers en Zangeressen opgelet!. Absoluut geweldig nieuws in de wereld van de cover- en feestbands! 🤩 Klaar voor een tof concept?

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 372x bekeken

Zangers en Zangeressen opgelet!. Absoluut geweldig nieuws in de wereld van de cover- en feestbands! 🤩 Klaar voor een tof concept?Absoluut geweldig nieuws in de wereld van de cover- en feestbands! 🤩 Klaar voor een tof concept? Stel je voor: een reis terug in de tijd naar de glorieuze dagen van de jaren '80 en '90, waar we de grootste hits van rocklegendes op een spectaculaire manier tot leven brengen. 🎸 Denk aan de unieke energie van bands als Mötley Crüe en Steel Panther, met hun iconische looks - pruiken, excentrieke … meer »

Muzikantenbank user Dennis HermsdorfDennis Hermsdorf

Gezocht zangeres voor P!nk tribute band

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 255x bekeken

Gezocht zangeres voor P!nk tribute bandZing jij als P!nk? Wij (gitarist en drummer) zoeken een performer om een (semi) professionele tribute band op te zetten. - Heb je zin om de muziek van P!nk live neer te zetten? - Heb je ervaring in bands en met in ear gebruik? - Ben je beschikbaar om 12 tot 24 keer per jaar op te treden? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. Tijdens het opstarten willen we wat vaker repeteren (wellicht … meer »

Jasper

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 324x bekeken

Tjazzezz is op zoek naar een bassist, bij voorkeur een contrabassist. Wij zoeken iemand die van akkoordenschema’s de baspartij kan spelen. Onze muziekstijl is dixieland en lekker in het gehoor liggende jazz en swing (”The Real Book”). Enige ervaring in dit genre is gewenst. Wij komen uit de regio Nijmegen en NO Brabant en repeteren wekelijks. Ben jij geïnteresseerd, neem dan contact op … meer »

Nico Adriaens