Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

End of Ignorance zoekt leadgitarist!

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 276x bekeken

Beste gitaristen, End of Ignorance bestaat momenteel uit een gitarist/zanger, bassist en drummer (27, 25 en 23 jaar oud) en we zoeken versterking! Heb jij affiniteit met soleren en hou je van grunge en rock uit de jaren '90? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! De focus ligt op eigen materiaal, maar we doen ook wat covers. We willen rond september podiumklaar zijn en voor het seizoen van … meer »

Stefan van Ommeren

Drummer gezocht rockband Nijmegen

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 133x bekeken

Hi, Band met eigen werk zoekt drummer in stijl richting classic rock, hard rock en oldschool metal. Momenteel bestaande uit: zang, bas en gitaar. Creatieve inbreng van jou is zeker gewenst! Wij repeteren wekelijks in Nijmegen. Ambitie voor gigs is er zeker. We horen graag van je

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Ervaren allround coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 406x bekeken

Hallo zangeressen! We zijn een steady 6 persoons coverband met ongeveer 60 optredens per jaar en hebben 1x per maand een repetitie in de omgeving van Nijmegen. Onze zangeres heeft aangegeven de band niet meer te kunnen combineren met haar gezinssituatie, hierdoor zijn wij op zoek naar een nieuwe zangeres die ons plaatje weer compleet maakt. Heb je een enthousiaste uitstraling, weet je hoe … meer »

Zangeres gezocht

Gezocht, Rock&Roll Solo Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 255x bekeken

Beste Gitaristen, The Jukebox Favourite is opzoek naar een gezellige, toffe sologitarist/zanger. Wij spelen geen Rockabilly muziek, dat gaat naar 30 min. helemaal vervelen. Wij spelen bekende hits uit de jaren 50,60 en 70 en geven een eigen draai aan de nummers. Zelf zijn wij ervaren muzikanten en zoeken dus een sologitarist die zijn instrument meester is. Zeker geen beginneling of onervaren. Wij … meer »

Sander stoel

Band met eigen nummers uit Nijmegen zoekt drummer

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 245x bekeken

Hoi, Wij zijn een band van vier studenten uit Nijmegen, en we zoek een gitarist. We bestaan al een jaar, maar we hebben het gevoel dat we met een extra muzikant onze nummers nog beter kunnen laten klinken. Onze huidige drummer zou graag keyboard gaan spelen bij onze band. Onze nummers zijn in verschillende stijlen: soms pop-rock, beetje singer songwriter, maar we hebben ook hardere nummers, en vaak … meer »

Tom