Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/mandoline/banjo/viool gezocht voor op te richten bluegrass band

Gitarist, Overig en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 185x bekeken

Hoi, ik ben ervaren zanger/contrabassist en wil graag een bluegrass trio/kwartet oprichten in omgeving Nijmegen met gitaar/contrabas/mandoline/banjo/viool? Ik zoek muzikanten met ervaring, kunnen zingen is een erg grote pre (voor de gitarist een must). Het lijkt me leuk om ook popnummers te arrangeren en snel te gaan optreden. Ben zelf beroeps en kan optredens regelen.

Martin de Wind

Flink zoekt (contra)bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 290x bekeken

Flink zoekt (contra)bassistWij zijn de band Fling! Twee dames en één man op zang, begeleid door een pianist en gitarist. We brengen lichte muziek (covers) en hiervoor worden arrangementen geschreven, m.n. voor zang. De meerstemmigheid en onze interactie tijdens optredens onderscheiden ons. Wij zijn op zoek naar een bassist. Om onze muzikale basis te versterken zijn we op zoek naar een (contra)bassist. Het meest belangrijk … meer »

Elleke Muller

BigBand 6611 Overasselt zoekt schuiftrombonisten

Blazer en Percussionist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 155x bekeken

BigBand 6611 Overasselt zoekt schuiftrombonistenTer versterking van onze leuke en gezellige BigBand zoeken wij nog schuiftrombonisten. We repeteren elke dinsdagavond in het Verenigingsgebouw van Overasselt van 20.00 uur tot 22.00 uur met om 21.00 een pauze. Regelmatig organiseren we diverse, verschillende en leuke optredens. Heb je zin om bij ons te komen dan ben je welkom om gewoon een keer te komen kijken of mee te spelen zonder verdere verplichtingen. Voor … meer »

Marianne Timmermans

Pianist gezocht die als hobby jazz muziek maken met mede muzikanten.

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 134x bekeken

Wij, saxofonist/dwarsfluit, en contrabassist 65+, zoeken een jazz pianist die als hobby om de 14 dagen samen met ons muziek wil maken. Stijl Jazz, gipsy en ook wat meer modern. Ook eigen inbreng wordt gewaardeerd. 65+ We repeteren overdag bij voorkeur maandag morgen. Optreden kan maar maximaal 8-10 x per jaar. Geen commerciële doelstelling. Als je dit aanspreekt, bel of mail gerust. 0485 … meer »

J Hendriks

Saxofonist en bassist zoeken mede muzikanten om gezellig wat te spelen

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 158x bekeken

ervaren 60+ muzikant (sax, gitaar, zang) en bassist (akoestisch en elektr) zoeken toetsenist en/ of gitarist om samen muziek te maken van Jazz en Latin tot Pop. Repetitie ruimte met geluidsapparatuur is aanwezig in Wijchen bij Nijmegen. Optreden tzt is leuk maar geen must. Repetities tot nu op maandag overdag (10.30 tot 14.30)maar is in overleg anders te regelen. Verdere informatie: 06 12277871

Muzikantenbank user Rembert WeijersRembert Weijers

Alice Cooper Show zoekt slag/ riff gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 250x bekeken

Alice Cooper Show zoekt slag/ riff gitaristDe AliceCooperShow is een adembenemende theatervoorstelling waarin de muziek van ‘s werelds grootste rockicoon Alice Cooper gevierd wordt. Een onvergetelijke reis van theater met een live band door de gouden jaren heen van Alice Cooper’s Hello hooray tot Schools out .. Tijdens de AliceCooperShow komen alle hits voorbij, waaronder ‘Hello Hooray, ‘Billion Dollar Baby’, ‘Only Women Bleed’, … meer »

Muzikantenbank user w lockw lock

Liefhebbers van ska gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 202x bekeken

Liefhebbers van ska gezochtAl ruim twee jaar speelt Yotta lekkere ska tijdens energieke optredens. Eigen nummers en een stel fijne covers om ze aan te vullen. Vanwege doorloop zoeken we muzikanten (AL M/V) die gek zijn op ska en minstens eens per maand wil optreden. Yotta betaalt de onkosten uit gages. Er is een wekelijkse repetitie nabij Nijmegen. Heb jij interesse dan maken we graag kennis om de wederzijdse mogelijkheden … meer »

Oscar Kunst

Fifties&Sixties band zkt Lead Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 184x bekeken

The Candyfloss is een nieuw opgerichte band die bestaat uit jonge ervaren muzikanten. Wij spelen alleen muziek uit de jaren 50 en 60 en gegeven veelal een eigen draai aan de nummers. Bedoeling is om een echte showband te worden met decor en kleedpartijen in stijl. Wij zoeken een elektrische sologitarist in de leeftijd 25 tot 50 jaar. De bezetting van de band is een drummer, gitarist, bassist, toetsenist … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss