Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gedreven gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 158x bekeken

Beste gitarist We zijn opzoek naar een slag/lead gitarist die kan ons komen versterken. Style is tot nu toe reggaeish pop rock en pop rock(Spaanse tallige eigen nummers, misschien ook wat eigen nummers in het Engels). We repeteren in Nijmegen op zaterdag tussen 12 en 16:00. Heb je interesse? Stuur dan aub ons een bericht terug via deze site of naar het volgende nummer: 0031622454167 Cheers Ed

Bandildos

Gezocht: Funk/rock drummer in Nijmegen

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 157x bekeken

Bassist(25) en gitarist(23) zijn op zoek naar een drummer om mee samen te spelen en muziek mee te schrijven. Na een tijd lang wekelijks samen te spelen willen we graag onze ideeën verder uitwerken met in eerste instantie een drummer, later eventueel met zang. We zoeken iemand die enthousiast is om voor langere tijd samen te spelen, muziek te schrijven, op te treden en plezier te hebben. Creativiteit … meer »

Muzikantenbank user David LeeftinkDavid Leeftink

Contrabassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 169x bekeken

ContrabassistGoedendag, Ik ben aan het rond kijken naar een band die rythem and blues rock en roll, blue grass is ook mooi kan ook wat jazzy zijn spelen. Ik zat in drie verschillende bandjes. Maar heb er voor gekozen om met twee bandjes niet verder te gaan. Om ruimte te krijgen voor eventueel iets nieuws aan te gaan. Ben benieuwd of er bandjes zijn die opzoek zijn naar een contrabassist. groet Jos

Jos

Mobiel muzikaal trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 323x bekeken

Ik ben gitarist met veel ervaring ( country, ned.talig, rock and roll etc.} Ik wil een mobiel trio akoestisch opstarten. Repertoire: bekende nummers die meegezongen kunnen worden. Het is de bedoeling dat we op verschillende plekjes kunnen spelen. Buiten (terrasjes) binnen (huiskamer, restaurantjes etc.) Als je belangstelling hebt zou het fijn zijn als je niet te ver van Nijmegen woont i.v.m.repetities. Het … meer »

cor de vos

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 278x bekeken

Wij,duo, man 52,vrouw 50 zijn op zoek naar een gitarist/zanger m/v,1e/2e/3e stem)om samen met ons op te treden op bruiloften/partijen en ons te versterken. Wij spelen al ±15 jaar samen en hebben ondertussen al een aardige klantenkring opgebouwd. Ons doel is om ongeveer 2 keer per maand op te treden Wij zijn in bezit van een eigen installatie (geluid en licht) Ben jij die enthousiaste gitarist/zanger … meer »

leijten

Blaasorkest zoekt een trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 174x bekeken

Sprok is op zoek naar een enigzins ervaren trompettist, die noten kan lezen. Sprok is een orkest dat bestaat uit dertien muzikanten: tien blazers, twee slagwerkers en een accordeoniste. Wij spelen muziek uit alle windstreken, met een voorkeur voor de blaasmuziek zoals die oorspronkelijk door de Roma en Sinti vanuit India naar Spanje is gebracht. Opzwepende filmmuziek uit Bollywood wordt afgewisseld … meer »

Muzikantenbank user Mart HeijmansMart Heijmans