Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband is op zoek naar een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 87x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een zanger (niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries , U2…. Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van de band : af en … meer »

Ramon Lamers

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 265x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries , U2…. Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van de … meer »

Ramon Lamers

B(r)and New Jacket Zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 167x bekeken

B(r)and New Jacket zoekt een gemotiveerde toetsenist met ervaring die onze band kan versterken als we straks weer mogen repeteren. Momenteel bestaan wij uit bassist, gitarist, drummer en twee zangeressen. Wij spelen diverse muziekstijlen van U2 tot Dua Lipa, van Pink Floyd tot Doe Maar. Wij zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die jarenlange ervaring hebben in het spelen in top 40 bands. Wij … meer »

Gert Albers

Toetsenist / Hammond speler gezocht

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 321x bekeken

Toetsenist / Hammond speler gezochtDe band Green Carpet uit Kranenburg (net over de grens bij Nijmegen) is opzoek naar een ervaren toetsenist. De band bestaat uit een muzikantenmix van Duitsers en Nederlanders, die allen veel ervaring hebben. Onze leeftijd ligt tussen de 45 tot 55 jaar. Wij zoeken een toetsenist die de juiste klanken kan spelen zoals Hammond, piano of strings. Wij zijn in bezit van een eigen oefenruimte in Kranenburg, … meer »

Sander

Beginnende band zoekt cagon speler toetsenist en zangeres of zanger

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 452x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist de laatste ervaren muzikant de andere allemaal beginnend. Leeftijd 48,55 en 57 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. W zijn in eerste instantie … meer »

Jos

Basgitaar n contrabas

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 351x bekeken

Basgitaar n contrabasGoedendag, Waar ben ik naar opzoek 2 verschillende stijlen. Ik speel contrabas blues, jazzy, pop, rock. En ik speel een fretloze 5 snarige bas, waar ik nog les in heb en ook in een klein bandje mee speel. Waar ben ik naar opzoek opzich vind ik alles leuk om te doen. Geen hardrock das niet mijn ding. Ik vind akoestisch ook heel mooi. Een kleine bezetting ook mooi. Zoek je n bassist je kunt altijd … meer »

Jos

Skaband Yotta zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 249x bekeken

Skaband Yotta zoekt toetsenistWij spelen lekkere ska in energieke optredens. Er is een repertoire van tot nu 16 eigen nummers en een stel leuke covers om ze aan te vullen. We zoeken een toetsenist(e), met een warm hart voor skamuziek, die zodra het weer mag maandelijks met ons wil optreden. Je vormt dan samen met de drummer, gitarist en bassist onze ritmesectie. We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Nijmegen. Heb je interesse … meer »

Oscar Kunst

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 245x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistWij spelen lekkere ska in energieke optredens. Er is een repertoire van tot nu 16 eigen nummers en een stel leuke covers om ze aan te vullen. We zoeken een trompettist(e), met een warm hart voor skamuziek, die zodra het weer mag maandelijks met ons wil optreden. Je vormt dan samen met de trombonist en saxofonist onze blazerssectie. We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Nijmegen. Heb je interesse … meer »

Oscar Kunst