Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger of zangeres gezocht omgeving Nijmegen Gennep

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 155x bekeken

Hoi zanger of zangers, Ik ben een bassist/gitarist/sound engineer die op zoek is naar een zanger of een zangeres om daarmee een fundatie te leggen voor een nieuwe band. Eigen werk uitbrengen is daarbij het doel en als het even kan weer het podium op. Al is dat laatste, gezien de huidige situatie, niet gelijk volgende week. Het plan is om in eerste instantie wat nummers te schrijven, deze uit … meer »

Jurgen

Drummer gezocht voor opgerichte hardrock/metal formatie met grote ambitities!

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 213x bekeken

*English below* Ben jij ook zo klaar met die half opgerichte bands die net niet van de grond komen? Nijmegen is een gloednieuwe band rijk met Paul Eppink (30) on vocals en Bart Cornelissen (26) op gitaar (een bassist is on the way.) Niet het volgende 'leuke bandje', maar eentje die toegevoegde waarde voor de muziekindustrie kan bieden. Met een professionele instelling zijn we van plan om knopen door … meer »

Muzikantenbank user Bart CornelissenBart Cornelissen

Salsaband zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 206x bekeken

Om na de corona crisis weer een fijne nieuwe start te kunnen maken met onze salsaband, vragen we nieuwe bandleden. Dus als je salsamuziek fijn vindt en je graag bijleert, met veel inzet en energie wilt spelen, redelijk ervaren bent, van blad leest én een solootje kan spelen, stuur me dan een berichtje. We hebben plek voor blazers en percussionisten. Kleine maandelijkse bijdrage in de huur. Eigen … meer »

Marijke Bruin

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 262x bekeken

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !Omdat ik ook op zoek ben naar muzikanten of zangers stel ik voor om gebruik te maken van mijn kleine studio om iets op te nemen. De muziek en stemmen kan ik als oefenmateriaal gebruiken en wellicht kunnen we jou idee verder uitbreiden naar higher level. Uiteraard zal jou inbreng niet gebruikt worden zonder toestemming. Koffie is er altijd en de pauzes zijn perfect in te vullen in een inspirerende … meer »

Muzikantenbank user MarcoMarco

Toto tributeband zoekt nieuwe leadzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 257x bekeken

Totolylive zoekt leadzanger Ben jij ook gek van Toto en kun jij lead vocal zingen? Dan zoeken wij jou! • Wie zijn wij? Toto tributeband met ervaren muzikanten (bas, drums, toetsen en gitaar) die uit de hand gelopen hobby serieus neemt en 1 keer in de 2 weken in Molenhoek bij Nijmegen repeteert; • Onze missie: Fun maken, performen en met veel energie het publiek een te gekke Toto experience bieden; Enthousiast … meer »

Luciano D'Agnolo Vallan

Gezocht akoestisch ritme gitarist

Accordeonist, Blazer en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 372x bekeken

Contrabassist en leadgitarist/zanger zoeken een strakke, tempo vaste, akoestische pure ritme gitarist(e). Ook accordeonist, violist, klarinettist zijn welkom. Wij spelen repertoire bestaande uit Gipsy jazz, Jazz standards, valse musette en Latin. Wij repeteren thuis in Nijmegen of Mook. Wij zijn zestigplussers. Reacties zien we graag tegemoet, Sanny

San Salou

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 825x bekeken

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!Liefhebber van Faith No More? Zin om aan de slag te gaan als zanger in een bezetting die verder al compleet is? Net gestart Faith No More-project in Nijmegen zoekt zanger! Onze ambitie: tweewekelijks repeteren, een flink repertoire opbouwen en met enige regelmaat optreden. Lijkt je dit wat? Repeteer gewoon een keer met ons mee! Stuur ons vooral een bericht. Check ook de video van ons optreden … meer »

Wouter