Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Zanger en Zangeres voor Show Band

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 179x bekeken

Wij zijn een nieuwe, frisse band die van start zijn gegaan met het bouwen van een show band. Wij spelen knalnummers uit de jaren 50 & 60. De nummers worden heel divers gekozen van Elvis tot The Box Tops, van Beatles tot Lovin' Spoonful. De band bestaat uit jonge muzikanten, van 23 jaar tot 42 jaar. Bezetting is een drummer (m), bassist (m), gitarist (m), toetsenist (v) met zang, tenor saxofonist … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Pianist/toetsenist zoek ervaren zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 252x bekeken

Pianist/toetsenist zoekt ervaren zanger(es), bij voorkeur met bij-instrument uit de regio Zuid-Gelderland, Noord-Limburg of Oost-Brabant. Repetities en optredens ook buiten de weekeinden. Heb je naast je zangtalent commerciële ambities en ben je bereid om je hiervoor in te zetten? Dan spreken we dezelfde taal. Kennis van notenschrift is een pre. Het doel is om als DUO op te treden tijdens recepties, … meer »

Harry Cobussen

Gezocht enthousiaste zanger (lead en backing) voor 4 mansformatie

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 263x bekeken

We zijn een enthousiaste club muzikanten( 4 mansformatie)met veel buhne ervaring die het leuk vinden om weer, gemiddeld 1 x per maand ,te gaan optreden. Ons repertoire bestaat uit top 100 - soul/motown - oldies - rock en Nederlandstalige hits. We werken met goed klinkende midi files en vullen dit aan met keyboards en gitaar. Goede samenzang is een pre We zijn in het bezit oefenruimte /studio … meer »

clance

Ervaren coverband zoekt enthousiaste zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 305x bekeken

Wij zijn After Dark Live Band, een coverband met een breed repertoire. Wij spelen pop/rock/blues. De bezetting bestaat uit 2 gitaristen, bas, drums en een zangeres. Wij willen onze band graag aanvullen met een goede rockzanger. Drie bandleden zitten in de leeftijd 30/40 en de ritmesectie is rond de 60, maar still going very strong. Wij repeteren iedere week op maandagavond en wij treden regelmatig … meer »

Eric Bouwer

Elektrische gitarist(e) gezocht!

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 364x bekeken

Nijmeegse pop/rockband is opzoek naar een nieuwe elektrische gitarist (solo en begeleidend). We spelen covers (van bv Fleedwood Mac, Lorde, Lenny Kravitz en Anouk), maar we hebben ook eigen werk. Repetitie is op donderdagavond. Ben je opzoek naar een gezellige band? Stuur snel een reactie!

Muzikantenbank user Jeanine DriesenaarJeanine Driesenaar

Stand and deliver coverband zoekt toetsenman/vrouw

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 3225x bekeken

Stand and deliver coverband zoekt toetsenman/vrouwStand and Deliver is een energieke coverband uit Wijchen Gelderland. Wij zijn een 5 mans formatie bestaande uit zangeres Wendy, gitaristen Marco en Marc, bassist Rogier en drummer Edwin. Edwin en Marc verzorgen ook nog de backingvocals. Wij spelen nummers uit de top-40, golden oldies en rocknummers, allemaal in onze eigen stijl. en zijn op zoek naar toetsenist m/v misschien iets voor jouw ????? www.stand-and-deliver.nl

berndsen

JEF zoekt toetsenist, blazer, violist, accordeonist

Accordeonist, Blazer en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 641x bekeken

JEF zoekt toetsenist, blazer, violist, accordeonistJEF and the Pennies From Heaven: popmuziek, eigen nummers, bas/ drum/ zanger-gitarist uit Nijmegen zoekt een toetsenist/ blazer/ violist/ gitarist. Kortom, we zoeken van alles om onze sound te verrijken. Dat kan zowel permanent als tijdelijk. We treden onregelmatig op en we repeteren onregelmatig. Reacties graag via jefandthepenniesfromheaven@*****.com. Voor meer info zie: https://www.facebook.com/JEFandthepenniesfromheaven

Muzikantenbank user Jeroen van den BergJeroen van den Berg