Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alt-rock/ punk band in regio Arnhem/Nijmegen zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 103x bekeken

Beste allemaal, Wij zijn POMME-GRENADE, een alternatieve rock/ punk band bestaande uit een zangeres (V, 21), gitariste (V, 19), bassiste (V, 24) en een drummer (M, 24). Helaas stopt onze tweede gitarist ermee en zoeken we daarom een nieuwe. We zijn een band die eigen muziek schrijft en daarmee zou willen optreden. We hebben al een paar nummers geschreven en hebben een optreden staan, maar we zijn … meer »

Jasmijn

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 93x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een toetsenist om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We hebben al diverse optredens gepland staan en streven naar ongeveer 20 optredens per jaar. We zijn niet op zoek naar iemand die alle partijen van een nummer kan spelen, aangezien dit er nogal wat zijn. We zoeken iemand die de lead toetsenpartij op zich … meer »

Patrick

Slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen omgeving Grave Land van Cuijk

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 154x bekeken

Wij zijn Coverband Yust wanted uit Escharen en bestaan nu uit 4 enthousiaste muzikanten van middelbare leeftijden (50-65). De setting is sologitarist, bassist, slaggitarist/zanger en drummer. Helaas gaat onze slagitarist/zanger verhuizen naar Spanje dus wij op zoek naar een slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen om onze band weer compleet te maken. We hebben een eigen repetitieruimte waar … meer »

Coverband

Beginnende Band regio Nijmegen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 219x bekeken

Hi, Ik wil graag een band oprichten om het muziek maken toch een doel te geven. Zelf speel ik gitaar en ben op zoek naar een bassist, misschien een tweede gitarist, drummer en pianist.Zelf zou ik ook wel willen (leren) zingen. Ik ben zelf 24 maar leeftijd maakt me niet heel veel uit ongeveer tussen de 18-34 Ik dacht zelf aan 1x in de 2 weken te repeteren. Niet echt een voorkeur voor muziek … meer »

Bram J

Pink Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 182x bekeken

Pink Tribute zoekt toetsenistij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een toetsenist om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We hebben al diverse optredens gepland staan en streven naar ongeveer 20 optredens per jaar. We zijn niet op zoek naar iemand die alle partijen van een nummer kan spelen, aangezien dit er nogal wat zijn. We zoeken iemand die de lead toetsenpartij op zich … meer »

Patrick

P!nk Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 200x bekeken

P!nk Tribute zoekt zangeresWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast verwachten we dat je de tweede leadstem kunt zingen bij duetten, zoals "Just Give Me a Reason" en "Cover … meer »

Patrick

Loud Hailer zoekt met spoed een bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 182x bekeken

Nieuw startende bluesrock band zoekt een basser die ons repertoire stevig ondersteunt. Bezetting Loud Hailer nu: ervaren topzanger, te gekke, strakke drummer, en 2 ervaren gitaarhelden. Wie voelt zich uitgedaagd om met Loud Hailer stevige bluesrock nummers te spelen? repetities 2 wekelijks of vaker als nodig in Studio Havana in Nijmegen laat je maar horen! Groet Hans

Hans Timmermans

Coverband zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 137x bekeken

Commercieel ingestelde coverband nog op zoek naar een ervaren toetsenist die weet wat spelen is met aanvullende tracks. Allround playlist: pop, dance classics, rock Nederlands, etc. Zo'n 30 optredens per jaar, leuke vergoeding en vooral veel plezier en een goed niveau. Wij zoeken geen pianovirtuoos maar een functionele toetsenist met evt mogelijkheid om backing te verzorgen. Leeftijd va 30

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband