Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Popkoor the Anthony Singers in NIjmegen zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v)

Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 84x bekeken

Popkoor the Anthony Singers in NIjmegen zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v)Wie zijn wij? Een popkoor dat al meer dan 50 jaar bestaat en momenteel ongeveer 30 leden heeft in de leeftijd van 20 – 60 jaar. Elke vrijdagavond repeteren we van 20.00 – 22.30 uur in wijkcentrum de Ark van Oost in Nijmegen. We zijn erg trots op onze eigen band, bestaande uit toetsenist, gitarist, bassist en drummer. We houden van uitdagende arrangementen en een variatie in popnummers. We repeteren … meer »

Popkoor The Anthony Singers

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 142x bekeken

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een zangeres, bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries… Ook besteden we aandacht … meer »

Ramon Lamers

Nederlandstalige pop/rock band Hollands Hart zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 130x bekeken

Onze band bestaat nu uit een drummer, bassist, slaggitarist/zanger, toetsenist en zangeres. Wij zoeken een sologitarist die de nodige muzikale ruimte krijgt en het leuk vindt om Nederlandstalige pop/rock te spelen. Hierbij moet je denken aan nummers van o.a de Dijk (ik kan het niet alleen), the Scene (iedereen is van de wereld), Doe Maar (32 jaar), Bløf (hier) en de Kreuners (ik wil je) We repeteren … meer »

Rob Theunissen

End of Ignorance (Grunge) zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 223x bekeken

End of Ignorance (Grunge) zoekt leadgitaristHallo! Wij zijn End of Ignorance! Een grunge band uit Arnhem/Nijmegen bestaande uit een zanger/gitarist, bassist en drummer. Wij zijn op zoek naar versterking! Onze inspiratiebronnen zijn vooral bands als Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains aan de ene kant, maar ook bijvoorbeeld Black Flag en Fugazi. Van de zomer hebben wij onze eerste EP, 'FUBAR', uitgebracht. Dat geeft een goed overzicht … meer »

Muzikantenbank user End of IgnoranceEnd of Ignorance

Beginnende band zoekt cagon speler toetsenist en zangeres of zanger

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 184x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist de laatste ervaren muzikant de andere allemaal beginnend. Leeftijd 48,55 en 57 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. W zijn in eerste instantie … meer »

Jos

Toetsenist zoekt gitarist/zanger

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 150x bekeken

Ik ben een toetsenist (52) en ben op zoek naar gitarist om singer-songwriterachtige muziek te maken. Covers, misschien ook wat eigen werk proberen te maken. Naast toetsen wil ik er ook bij kunnen zingen (1e of 2e stem). Hopelijk kun/wil jij dat ook. Qua niveau zijn mijn toetsenwerk en zang te vergelijken met een gemiddeld coverbandje. Het gaat mij vooral om de lol van het spelen. Van daaruit … meer »

Marcel

Basgitaar n contrabas

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 175x bekeken

Basgitaar n contrabasGoedendag, Waar ben ik naar opzoek 2 verschillende stijlen. Ik speel contrabas blues, jazzy, pop, rock. En ik speel een fretloze 5 snarige bas, waar ik nog les in heb en ook in een klein bandje mee speel. Waar ben ik naar opzoek opzich vind ik alles leuk om te doen. Geen hardrock das niet mijn ding. Ik vind akoestisch ook heel mooi. Een kleine bezetting ook mooi. Zoek je n bassist je kunt altijd … meer »

Jos

Band in oprichting zoekt drummer en gitarist (regio Nijmegen)

Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 384x bekeken

Hoi, Voor een band in oprichting ben ik zoek naar een gitarist en drummer. Samen een eigen repertoire opbouwen (evt. aangevuld met covers) en het podium op is het doel. Veel ervaring is niet vereist, gedrevenheid wel. Leeftijdscategorie: 30 - 50. Muziekstijl: Rock, Alternative. De muziekstijl bouwen we samen op, dus het is allemaal nog niet in beton gegoten. Gewenst: 2 tot 4 keer per maand repeteren … meer »

Martijn Zoetekouw

Skaband Yotta zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 165x bekeken

Skaband Yotta zoekt toetsenistWij spelen lekkere ska in energieke optredens. Er is een repertoire van tot nu 16 eigen nummers en een stel leuke covers om ze aan te vullen. We zoeken een toetsenist(e), met een warm hart voor skamuziek, die zodra het weer mag maandelijks met ons wil optreden. Je vormt dan samen met de drummer, gitarist en bassist onze ritmesectie. We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Nijmegen. Heb je interesse … meer »

Oscar Kunst