Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren coverband zoekt enthousiaste zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 173x bekeken

Wij zijn After Dark Live Band, een coverband met een breed repertoire. Wij spelen pop/rock/blues. De bezetting bestaat uit 2 gitaristen, bas, drums en een zangeres. Wij willen onze band graag aanvullen met een goede rockzanger. Drie bandleden zitten in de leeftijd 30/40 en de ritmesectie is rond de 60, maar still going very strong. Wij repeteren iedere week op maandagavond en wij treden regelmatig … meer »

Eric Bouwer

Zanger/gitarist zoekt mede-muzikanten voor Bluesband

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 317x bekeken

Zanger/gitarist zoekt mede-muzikanten voor BluesbandBen jij ook een echte blues-fanaat? En speel je drums, toetsen of bas? Dan zoek ik jou! Mijn naam is Erik, zanger/gitarist van 43 jaar met ruim 25 jaar podiumervaring, woonachtig in de omgeving van Nijmegen. Ik zoek ervaren muzikanten die gewend zijn samen te spelen en op te treden. Het repertoire zal zeker niet uitsluitend bestaan uit standaard blues-schemaatjes van 8 of 12 maten, maar vooral … meer »

Muzikantenbank user ErikErik

Zangeres gezocht voor een Oldie Show Band

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 230x bekeken

The Candyfloss is een band uit de regio Nijmegen & Kleve die sinds kort van start zijn gegaan. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de setlist en daarna gaan wij bouwen en werken aan een echte show er omheen. Denk hierbij aan kleding, decor, entertainment op het podium ect., kortom show !! De show wordt verzorgt door een band, zanger en 1 of 2 zangeressen. De nummers die wij spelen, zetten we veelal … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Elektrische gitarist(e) gezocht!

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 269x bekeken

Nijmeegse pop/rockband is opzoek naar een nieuwe elektrische gitarist (solo en begeleidend). We spelen covers (van bv Fleedwood Mac, Lorde, Lenny Kravitz en Anouk), maar we hebben ook eigen werk. Repetitie is op donderdagavond. Ben je opzoek naar een gezellige band? Stuur snel een reactie!

Muzikantenbank user Jeanine DriesenaarJeanine Driesenaar

The Old Greyhounds. We zijn nog steeds opzoek naar een 2e zangeres!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 383x bekeken

Wij zijn The Old Greyhounds, een amateurband en maken voor de gezelligheid muziek (gezelligheid en fun hebben in de muziek is ons motto, optreden is voor ons niet direct een must). Op dit moment bestaan wij uit 6 leden. Onze basis is vertrouwen naar elkaar uitstralen in een open eerlijke gezellige sfeer, maar wel de gemaakte afspraken nakomen. De muziek die we samen uit kiezen is van de jaren 60 tot … meer »

Muzikantenbank user Hans MastHans Mast

Nijmeegs Studentenorkest zoekt concertmeester

Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 110x bekeken

Nijmeegs Studentenorkest zoekt concertmeesterBen jij een goede violist? Een gedreven muzikant? Een geboren leider? Dan zoeken wij jou! Het Nijmeegs Studentenorkest Collegium Musicum Carolinum zoekt per september een nieuwe concertmeester. Het Nijmeegs Studentenorkest is een symfonieorkest dat voornamelijk bestaat uit studenten van de Radboud Universiteit en Hogeschool Arnhem en Nijmegen. In het najaar van 2017 zal de vierde symfonie van Mahler … meer »

Simon van der Zandt

Muzikanten gezocht voor Waterboys-tribute

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 109x bekeken

Nijmegen. Wij zijn op zoek naar mensen die zin hebben om mee te werken aan een Waterboys-tribute project. Het lijkt ons leuk om te werken naar een concreet eind-optreden, bijvoorbeeld Tribute in Oost in februari. Enige podiumervaring is dus wel fijn. Zanger en violiste hebben we al, maar we zoeken nog: drums, bas, keyboard/piano, sax, gitaar, mandoline. Geïnteresseerd? Bel Roel: 06-24754555

Marijn

Rockband is op zoek naar een enthousiaste zanger en/of zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 381x bekeken

Rockband is op zoek naar een enthousiaste zanger en/of zangeres die ons komt versterken en zich uiteindelijk helemaal thuis kan voelen waarbij eigen inbreng natuurlijk altijd welkom is! Leeftijd: 30-55 jaar . Regio: Nijmegen en omstreken. Even over deze band... Een gezellig clubje gevorderde muzikanten die muziek maken puur voor hun plezier en ontspanning maar gedreven zijn om een mooie playlist … meer »

Ramon Lamers