Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Noord-Brabant, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 561x bekeken

Bassist(e) gezochtWij zijn Lake Division, een (prog) rock/ pop band. Wij zijn op zoek naar een bassist(e) die met ons aan de slag wil gaan. Onze gemiddelde leeftijd is 37; we zoeken iemand die past bij deze leeftijd. We repeteren wekelijks in een oefenruimte in Veghel. We zijn bezig met een album met eigen werk. Wanneer dit klaar is, willen we met deze muziek gaan optreden. Onze eerste single is hier te beluisteren: https://open.spotify.com/track/7ED8XBQuCeDIg5An7Q1bT9?si=bade21aa8fc84038

Bart van Irsel

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 714x bekeken

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B bandHoi, ik heb al meer dan 45 jaar (podium) ervaring, ben in bezit van eigen gear natuurlijk en ben (naast mijn huidige band) nog op zoek naar een band in Brabant ( liefst regio Tilburg, Breda, Eindhoven). passie en plezier maar ook kwaliteit op het podium spelen bij mij wel de hoofdrol. Naast Dire Straits heb ik ook feeling met classic rock en R&B.

Ludwig

Zanger zoekt Elvis tribute

Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 393x bekeken

Hoi, ik ben een ervaren zanger/ gitarist die een Elvis tribute band zoekt of muzikanten om er een op te zetten. Geen imitatie maar puur! In concert nummers met alles erop en eraan. Doel, mooie optredens voor de fans! Ik hoor graag van je! Nederland of België.

Muzikantenbank user Richard StoppelenburgRichard Stoppelenburg