Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rewind Hobby band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Gezocht een slaggitarist / zanger Wij zijn een band en repeteren elke dinsdagavond in Bakel voor info kijk op de site www.rewindbakel.nl We zijn hobby matig bezig en spelen muziek van de jaren 60 tot en met de jaren 90 We zijn met 4 heren en 2 dames de leeftijd ligt zo rond de 30 t/m 65 jaar

Muzikantenbank user Ad van LievenogenAd van Lievenogen

Band69 zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 145x bekeken

Band69 zoekt leadgitaristHallo , wij zijn Band69 uit Oirschot en we zoeken een leadgitarist met eventueel vocale kwaliteiten. we spelen muziek uit de jaren 60/70 in de brede zin van het woord en zeker rock & roll. we hebben een eigen repetitieruimte en streven erna om 2 keer in de maand te repeteren sfeer en gemoedelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel alsmede op een prettige manier muziek te maken af en toe opreden … meer »

Ad Sterken

Lead gitarist gezocht!!!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 208x bekeken

Lead gitarist gezocht!!!Wij zijn DURV! een startende Nederpop feestband uit Best. Inmiddels bestaat DURV! Uit een zangeres, drummer, bassist en toetsenist, maar om DURV! Compleet te maken zoeken we nog een (ervaren) lead-gitarist (35-50jr). Hou jij dus van de muziek van neerlands bodem, ben je een ervaren lead-gitarist en DURV! jij het aan om ons te komen versterken laat dan wat van je horen! Gr DURV!

Robert vdD

March Falls (metalcore) zoekt bandleden!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Muzikanten, We willen graag de band opnieuw starten echter hebben we hier nog een aantal leden voor nodig, we zijn momenteel met een 8 snarige gitarist en een drummer. We spelen de genre metalcore en maken onze eigen muziek zoals: https://soundcloud.com/march-falls De huidige band leden hebben genoeg ervaring zowel solo maar als band formatie ook in de studio en podium. We repeteren regio … meer »

Robin

DurV! Zoekt Allround Gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 188x bekeken

DurV! Zoekt Allround GitaristNederpop band DurV! zoekt laatste lid ALLROUND GITARIST Repetities op Dinsdagavond in Best,in Eigen huurruimte waar de mogelijkheid is om je spullen te laten staan. DurV! Is een Nederpop Partyband in opbouwfase, dus instromen en meedenken met de opzet. De bezetting is : toetsen/zanger, zangeres, bas en drums. De keuze van muziek ligt naar meezingers op niveau. Denk aan Blof, de Dijk, Marco borsato, … meer »

Muzikantenbank user FreekdrumsFreekdrums

Solo gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Wij zijn een nieuwe band!Alle leden hebben meer dan genoeg band- en podiumervaring. We spelen covers en onze voorkeur ligt in de hoek van bluesrock/pop met hier en daar een muzikaal uitstapje. We zoeken naar iemand zijn solo partij kan spelen, zijn moment weet te pakken op het podium maar ook weet wanneer het stapje terug gezet moet worden, teamplayer is en de juiste gear heeft. Bandsamenstelling: … meer »

Coverbandy

Da Coda zoekt Solo Gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Helaas moeten wij opnieuw op zoek naar een solo gitarist(e). Da Coda is een nog redelijk nieuwe band, bestaande uit een drummer, bassist, toetsenist, gitarist, zangeres en geluidsman. Tevens zijn we meerstemmig. We spelen diverse covers uit verschillende genres. Repeteren wekelijks op dinsdag in Valkenswaard. Doel is een paar keer per jaar op te treden. Wat vragen we van je? Gezelligheid en … meer »

Muzikantenbank user DaCodaDaCoda

SwingState zoek ervaren gitarist Rock/Pop/Soul

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Wij zijn ca 7 jaar samen nu en zoeken een nieuwe gitarist. We spelen covers, voornamelijk Rock/Pop/Soul en treden ca 10 keer per jaar op. Bezetting: Lead-zang/trombone, lead zangeres, keyboards/backing-vocals, drums en bas. Leeftijd ongeveer van 45 tot 60. Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is en dat je band/podium ervaring hebt en zowel slag als wat solo kan spelen. Interesse? Bel … meer »

Muzikantenbank user Evert van CapelleveenEvert van Capelleveen