Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Heay-Yeah zoekt bassist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Heay-Yeah zoekt bassistHallo, Wij zijn een band, nu zonder bassist helaas omdat de vorige is gestopt. We hebben voor in september nog een optreden staan. Maar zonder bass zal dat niet door gaan. Wij spelen vooral rock. We repeteren op donderdag avond. Mocht je interesse hebben neem een kijkje op onze fb pagina. Voor verdere vragen horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Heay-Yeah https://www.facebook.com/Heay-Yeah-328761914451313/

Muzikantenbank user RegilioRegilio

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)Ben jij een gitarist(e) van +/- 30-40 jaar die de snaren op de juiste manier weet te raken, ben je energiek, open en een performer? Of ben jij een toetsenist (e) van +/- 30-40 jaar die zowel Hammond, piano als synths op de juiste manier weet te beroeren, ben je een energieke en open muzikant? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij straks op een van de podia in Brabant als de toetsenist van … meer »

Eibert

Muziekanten gezocht

Accordeonist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Muzikanten gezocht Voorkeur 55+ Voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. o.a. Gitarist(en) Drummer, percussie , cajon, Bas, accordeon ,viool. e.d. Ook zanger of zangeres is welkom Leeftijd en ervaring is niet echt belangrijk . Plezier wel. Lichte voorkeur voor akoestisch al of niet versterkt Alles bespreekbaar. (Bij hardrock of metal haak ik af) Noord Brabant de Kempen.

Ad

Solo gitarist rockcovers

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 208x bekeken

wij zoeken een ervaren sologitarist, type 'rocker met bluestonen' (40-50). Je gaat onze vet goeie gitarist vervangen en we willen minstens een even goeie terug! Ben je getriggerd? Mooi zo! Stuur een bericht met foto en geluidsmateriaal in bandsetting, waarop je solo goed te horen is en je performance goed te zien. Dan vertellen wij je graag meer over ons!

singsing

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 502x bekeken

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?Wij zijn op zoek naar muzikanten om een tribute aan ANOUK haar muziek te brengen. Een goede band met strakke muzikanten. We streven naar professionele kwaliteit. De bedoeling is om zo’n 5-10 keer per jaar te spelen. Mocht dit meer worden, dan gaat dit in overleg. Repeteren voor een show, geen vaste dag in de week. Ben jij geïnteresseerd om aan te haken? We zoeken naar nieuwe, frisse muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Deanne HuigenDeanne Huigen

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio EindhovenWij zijn een ambitieuze drummer, zanger en bassist (ervaring 500+ optredens) en willen graag een gedreven, talentvolle gitarist erbij. We hebben de ambitie om 15-20 keer per jaar het dak eraf te spelen. Covers van Radiohead, Muse, Fiction Plane, Walk the Moon tot aan the Beatles en de Dijk. We repeteren elke woensdagavond in Helmond (op termijn tweewekelijks). Door gebruik te maken van backingtracks … meer »

Muzikantenbank user Pieter VerhaeghPieter Verhaegh

Nightwish tribute band imaginaerum zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Nightwish tribute band imaginaerum zoekt gitaristhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en we zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks uit want we hebben … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Nightwish tribute band imaginaerum

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 286x bekeken

Nightwish tribute band imaginaerumhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en ik zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks uit want we hebben … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Drummer zoekt coverband of te beginnen!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 211x bekeken

Hallo, Ik ben Martijn Smits drum al 20 jaar en zoek een coverband om in te spelen, of te beginnen? Ik heb redelijk veel ervaring en zoek passie! Passie om elke keer weer te knallen en alles te geven! Ik zoek dus mijn leeftijd (24) 20-30, om een beeld te geven wat voor muziek en stijl : dirty daddies, the euro’s, baby blue, royal beat etc. Denk je dat is iets voor mij of iemand die ik ken? … meer »

Muzikantenbank user Martijn SmitsMartijn Smits