Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ambitieloze Rockband zoekt tweede Gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 344x bekeken

Ambitieloze Rockband zoekt tweede Gitarist.Wij zijn Trayliner (Daan, 33 - Zang/Gitaar, Niels, 31 - Drums en Pieter, 33 - Bas), een rockband die al heel lang niet meer opgetreden heeft, maar nog wel iedere maandagavond trouw repeteert. We spelen nu voornamelijk covers van oa. Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Stereophonics, Bush, etc. Sinds kort zijn we ook bezig eigen materiaal te componeren en hebben al bijna drie eigen … meer »

Daan Eggen

Toetsenist zoekt bassist, drummer,gitarist en zanger

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 388x bekeken

Toetsenist zoekt voor een nieuwe bluesrock band muzikanten, die van stevige rockende, groovende nummers houden. Originele benadering van nummers met ruimte voor bijzondere improvisaties en afwisseling. Bestaande bewerkte- en op termijn eigen nummers. Niet alleen 3 akkoorden. Gezocht goede muzikanten: gitarist (evt 2, niet alleen snelheid, ook gevoelig), zang, bas, drums. Repetities ZO brabant/Limburg … meer »

koen

Hoax zoekt een solo-gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 371x bekeken

Hoi, wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: drummer, bassist, gitarist, zanger en toetsenist (leeftijden 43-54, maar voelen ons allemaal veel jonger) en wij zoeken een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC en De Dijk tot Queen en Steppenwolf) en repeteren iedere maandagavond in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek van de jaren 60 tot aan de jaren 90 met … meer »

Jeroen Wijnen

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 466x bekeken

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockbandWij The Damn Ugly zijn ervaren muzikanten op zoek naar een zanger/gitarist voor onze rock band daar onze zanger/gitarist is gestopt wegens drukte De bezetting is momenteel leadgitaar, Bas en drums. Wij repeteren op maandagavond in Budel elke even week van de maand in een oefenruimte van muziekvereniging Soulex Onze leeftijden zijn gemiddeld 40 jaar maar je mag ook ouder of jonger zijn Ons repertoire … meer »

Fred Gerits

Band oprichten

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 656x bekeken

Hallo. Regio Eindhoven - Den Bosch (oefenen in Todo in Best) Ben jij een musicus die samen met mij een band wil oprichten? Laat ik mij voorstellen: Ik ben 49 en werk 4 dagen in de plantsoenendienst. Ik zelf ben zanger, pianist. Ik speel synthesizer. Ik heb bijzonder veel tijd besteed aan het zingen (ik zing ook bijzonder veel; ook deed ik dat voor Corona in koren). Ik zing dagelijks al vier … meer »

Rob

Black metal band zoekt gitarist, omgeving Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 326x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt een extra gitarist Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We … meer »

Martijn van Dordrecht

Ervaren gitarist zoekt cover band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 366x bekeken

Hoi, ik ben Hans van der Zande, 63 jaar oud, speel gitaar vanaf mijn 14e en wonende in Eindhoven. Als sologitarist heb ik in diverse amusementsbands gezeten, speel momenteel in een allround band en zoek er nog een band bij. Ik vind het leuk om actief met muziek bezig te zijn, niet teveel optredens / jaar, bv. max. 10. Heb je belangstelling; mail dan naar jmvanderzande@***************.nl.

Hans van der Zande