Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt coverband of te beginnen!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Hallo, Ik ben Martijn Smits drum al 20 jaar en zoek een coverband om in te spelen, of te beginnen? Ik heb redelijk veel ervaring en zoek passie! Passie om elke keer weer te knallen en alles te geven! Ik zoek dus mijn leeftijd (24) 20-30, om een beeld te geven wat voor muziek en stijl : dirty daddies, the euro’s, baby blue, royal beat etc. Denk je dat is iets voor mij of iemand die ik ken? … meer »

Muzikantenbank user Martijn SmitsMartijn Smits

Fairground uit Best zoekt ALLROUND GITARIST

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 205x bekeken

Wij van Fairground, nu een 5 tellende coverband ( 40/50 jaar jong) is op zoek naar een veelzijdige 2e GITARIST. We maken muziek waar we van houden!; Eric Clapton, David Bowie, Gary Moore, maar ook trijntje oosterhuis met haar " Stevie Songs". We willen een breed repertoire, met pop/soul/rock. Alles is bespreekbaar!!!! Ben jij diegene die dit aankan en aanspreekt, kom langs en speel met ons mee. Wekelijks … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio Eindhoven/Deurne

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Wij bestaan vooralsnog uit een kwalitatieve en ervaren drummer, zanger en bassist en willen graag een gedreven, gedisciplineede gitarist erbij. We hebben de ambitie om 15-20 keer per jaar het dak eraf te spelen. Covers van Radiohead, Muse, Fiction Plane tot aan Bon Jovi, the Beatles en de Dijk. Zolang het maar een verassende niet standaard set is. Uiteraard mag jij meedenken hierin. De band is in … meer »

Muzikantenbank user Pieter VerhaeghPieter Verhaegh

Singersongwriter (nederlandstalig) zoekt muzikaal maatje

Accordeonist, Gitarist en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Singersongwriter (nederlandstalig) zoekt muzikaal maatjeMijn naam is Hein Leeft. Ik speel al 50 jaar eigen Nederlandstalige theaterliedjes. Nu ben ik op zoek naar een muzikaal maatje die mee zou willen begeleiden. enerzijds om het muzikaal wat interessanter te maken, anderzijds om mij wat vrijer te laten zingen. Eigenlijk zou ik het liefst een multi-instrumentalist vinden die het leuk vindt (en tijd heeft) om er als duo (geen band) samen mooie muziek van … meer »

Muzikantenbank user Hein van GrinsvenHein van Grinsven

Bandleden gezocht voor nieuwe band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 170x bekeken

BASSIST, TOETSENIST, EN GITARIST GEZOCHT! Beste medemuzikanten, Wij zijn op zoek naar een bassist, toetsenist en gitarist die tussen de 18 en 30 jaar oud is. We zijn bezig met het opzetten van een nieuwe band die wilt gaan optreden met eigen repertoire en eventueel covers in het genre Pop/Rock. We hebben op dit moment nog geen repetitie ruimte maar hier wordt aan gewerkt. omstreken: Venlo, … meer »

Nelis van Eekelen

Gezocht muzikanten voor op te richten Zydeco/Cajun/Blues band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 306x bekeken

In 2007 ben ik gestart met een Zydeco band. Deze band heeft tot 2012 bestaan. Na 7 jaar ben ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en daarom zoek ik muzikanten voor het oprichten van een Zydeco/Cajun/Blues band. Ik ben op zoek naar o.a. Drums, Bas, slaggitaar, sologitaar, Saxofoon, zangers/zangeressen, en eventuele andere passende instrumenten. Je hoeft niet perse kennis van Zydeco te hebben. Speel … meer »

Dirk Toets

Ervaren soul-disco coverband zoekt virtuose GITARIST

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Ervaren soul-disco coverband zoekt virtuose GITARISTEindhoven - Ervaren soul-disco coverband Soul 'n Glow zoekt virtuose GITARIST. Wij zijn een 8 koppige gezellige en gedreven groep die om de week op donderdag repeteert (drums/bas/toetsen/zangeres/3 blazers) Repertoire/info op www.soulnglow.nl We treden 6-10 keer per jaar op. Belangstelling? Stuur een mailtje naar: marjandegans @ gmail.com (zonder de spaties).

Nico van Leeuwen

Maatje gezocht: ervaren sologitarist voor goed lopende rockcoverband!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 321x bekeken

Maatje gezocht: ervaren sologitarist voor goed lopende rockcoverband!Eerst een klein verzoekje: zou je de advertentie goed willen lezen voordat je enthousiast reageert? Wij zoeken een fijne, écht ervaren sologitarist met goed materiaal (buizen graag!!) We spelen op best flink niveau, maar zijn een (goede) amateurband en zoeken dus GEEN broodspeler/professional die onze band ‘erbij’ doet. Wel een aanpakker, teamplayer en hart voor de band. Een maatje dus!! WEKELIJKS … meer »

Muzikantenbank user AngeliqueAngelique