Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band oprichten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 312x bekeken

Hallo. Regio Eindhoven - Den Bosch (oefenen in Todo in Best) Ben jij een musicus die samen met mij een band wil oprichten? Laat ik mij voorstellen: Ik werk in de plantsoenendienst. Ik zelf ben zanger, pianist. Ik speel synthesizer. Ik heb bijzonder veel tijd besteed aan het zingen (ik zing ook bijzonder veel). Ik zing dagelijks al vier jaar tijdens mijn werk. Gewoon in het openbaar. Ik … meer »

Rob

Black metal band zoekt gitarist, omgeving Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt een extra gitarist Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We … meer »

Martijn van Dordrecht

Sologitaar en toetsen

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 265x bekeken

Zangeres, drummer en bassist zoeken voor een bluesrock/blues getinte band een solo gitarist en toetsenist (e) die ook tijd vrij kunnen maken voor deze band. Eigen repetitie ruimte aan de rand Valkenswaard. Wij zijn allen ervaren muzikanten en dat is ook wat wij zoeken. Bij interesse kan ik een lijst met nummers die we al doen toesturen. Graag willen wij op korte termijn gaan optreden.

Jan Boer

Veelzijdig sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 279x bekeken

We zoeken voor onze bluesrock band een goede sologitarist, die met zowel heavy als funky weg weet en de band kan dragen. Veel ruimte voor improvisatie! We zoeken iemand die wil bouwen: bed is niet gespreid. Luister naar de vorige bezetting op spotify : reloaded van bluework om een idee van de basis te krijgen ( of op soundcloud, fandalism of youtube) repetitie op dinsdagavond in Eindhoven.optreden … meer »

koen

Gitarist en toetsenist gezocht regio Bakel

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 274x bekeken

Gitarist en toetsenist gezocht regio BakelBeginnende band zoekt gitarist en toetsenist, wij bestaan uit een ervaren zanger en basgitarist en een beginnend drummer. leeftijd niet belangrijk. Wij repeteren op dinsdagavond, lijkt het je wat ons te assisteren laat het dan even weten. onze muziek is jaren 60 en 70 o.a. elvis, neil diamond the monkees CCR etc. Het is puur hobbymatig met in de toekomst misschien enkele optredens. Het is niet onze … meer »

Muzikantenbank user Andre StrijboschAndre Strijbosch

Korterock band zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 384x bekeken

De Korterock band zoekt muzikanten Wij zij de Korterock band uit het Brabantse Deurne een band van oro die met vol passie en plezier muziek maken De band bestaat al ruim 6 jaar en willen nog vellen jaren door gaan Korterock heeft nu 5 leden Wij spellen vrij wel bekende covers van hier onder de set list voor nu • 1. Zombie - rock versie • 2. Uprising - Muse • 3. All Summer long - kid rock • 4. … meer »

korte-rock band

Leadgitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 372x bekeken

Gezocht ....Leadgitarist We zijn op zoek naar een lead gitarist hoeft geen gitaar virotuoos te zijn maar moet wel alles kunnen spelen. We gaan een band vormen rondom een zanger met een hoog entertainment gehalte dus ook de muziek wordt hier op afgestemd. Denk aan alles met een flink meezing gehalte ,Black Crows,Tino martin george baker ,de dijk Gavin mcraw,bruce springsteen,wild cherry,the scene,walk … meer »

Muzikantenbank user Harold van der puttenHarold van der putten

Popkoor Voices uit Liempde (Boxtel) zoekt een gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Hoi, wij zijn popkoor Voices uit Liempde. Wij zijn een gemengd koor en zingen vele moderne nummers in een grote variatie. Wij worden begeleid door een combo bestaande uit: een toetsenist, gitarist, bassist en drummer. De gitarist gaat nieuwe uitdagingen aan en wij zien graag dat zijn plaats opgevuld wordt door een enthousiaste muzikant. Leeftijd is niet belangrijk. Enthousiasme wel. Mocht … meer »

Muzikantenbank user BamBam53BamBam53