Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist m/v gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Hoi , Wij een gezellige bestaande coverband bestaande uit 5 personen zijn op zoek naar een sologitarist m/v. We repeteren iedere dinsdag vanaf 19.30 tot 22.00 uur in onze eigen repetitie ruimte te Gemert, en onze muzieksmaak is breed. We spelen o.a Classic Rock, Country, Blues rock en roll,nederlandstalig dus eigenlijk van alles zoals b.v The Eagles, CCR, Tina Turner ,de Dijk en nog veel meer dus … meer »

Coverband

Funkjazzband zoekt gitarist of saxofonist (regio Ehv)

Blazer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 272x bekeken

Funkjazzband zoekt gitarist of saxofonist (regio Ehv)Wij spelen funky covers van Scary Goldings, Organ Explosion, Robert Walter, Scofield, Stanton Moore. Zie YouTube. Maar met een gitaar of sax erbij kunnen we uit een breder repertoire kiezen natuurlijk. We repeteren 2-wekelijks in Achel (B) net over de grens bij Valkenswaard in onze eigen repetitieruimte. We zijn 50+ maar still kickin'. https://www.youtube.com/watch?v=3iHWpUO0VFU https://soundcloud.com/jan-keeris

Muzikantenbank user Jan KeerisJan Keeris

Metalband zoekt slag/sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

He Metalhead! Wij zijn een metalband uit Eindhoven en zijn op zoek naar een enthousiaste slag/sologitarist om onze groep compleet te maken. We zijn sinds enige tijd bezig met het schrijven van eigen nummers. We zoeken een tweede gitarist die deels het schrijven van de gitaarpartijen en structuren voor zijn rekening wil nemen. Daarbij is er ook ruimte om je eigen stempel op de muziek te drukken. We … meer »

Toni

Ambitieloze Rockband zoekt tweede Gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 542x bekeken

Ambitieloze Rockband zoekt tweede Gitarist.Wij zijn Trayliner (Daan, 33 - Zang/Gitaar, Niels, 31 - Drums en Pieter, 33 - Bas), een rockband die al heel lang niet meer opgetreden heeft, maar nog wel iedere maandagavond trouw repeteert. We spelen nu voornamelijk covers van oa. Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Stereophonics, Bush, etc. Sinds kort zijn we ook bezig eigen materiaal te componeren en hebben al bijna drie eigen … meer »

Daan Eggen

Gezocht toetsen / violist / gitarist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 338x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter

Hoax zoekt een solo-gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 495x bekeken

Hoi, wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: drummer, bassist, gitarist, zanger en toetsenist (leeftijden 43-54, maar voelen ons allemaal veel jonger) en wij zoeken een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC en De Dijk tot Queen en Steppenwolf) en repeteren iedere maandagavond in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek van de jaren 60 tot aan de jaren 90 met … meer »

Jeroen Wijnen

Band oprichten

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 810x bekeken

Hallo. Regio Eindhoven - Den Bosch (oefenen in Todo in Best) Ben jij een musicus die samen met mij een band wil oprichten? Laat ik mij voorstellen: Ik ben 49 en werk 4 dagen in de plantsoenendienst. Ik zelf ben zanger, pianist. Ik speel synthesizer. Ik heb bijzonder veel tijd besteed aan het zingen (ik zing ook bijzonder veel; ook deed ik dat voor Corona in koren). Ik zing dagelijks al vier … meer »

Rob