Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist gezocht voor Subeat

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Slaggitarist gezocht voor SubeatSubeat uit Valkenswaard speelt Nederpop muziek (Toontje Lager, De Dijk, Goede Doel, etc). De huidige bezetting is: zanger, gitarist, bassist, drummer en toetsenist. Wij zijn nog op zoek naar een slaggitarist. We repeteren tweewekelijks op een woensdagavond van 20.00u tot 22.00u. Doelstelling is om gezellig samen muziek te maken en zo'n 8 tot 12 keer per jaar op te treden. Is je interesse gewekt … meer »

Bart de Waal

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Wij zijn een beginnend bandje met zangeres drummer slaggitarist en basgitarist wij spelen nummers uit de jaren 70-80-90 wil jij met ons jou gitaar kunsten laten horen dan ben je welkom. Wij repeteren iedere dinsdag en je kunt je spullen laten staan. Wij komen zelf uit Bergeijk waar we ook repeteren. Lijkt het jou iets laat dan maar iets weten.

Lars Vossebrecker

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Attentie gitaristen! Na het verlaten van onze band zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe Lead-gitarist/Shredder. Wij zijn momenteel een 4-koppige metalband rondom regio Helmond NB. Wij maken voornamelijk Oldschool Deathmetal (eigen nummers) met hier en daar wat invloeden van onder andere Thrash- en Blackmetal. Onze leeftijden variëren van tussen de 25 en 45 jaar. Wij zijn op zoek naar een … meer »

Muzikantenbank user Rex van HuisselingRex van Huisseling

Gitarist (m/v) en/of toetsenist (m/v) gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 238x bekeken

Coverband Haystack Rock (opgericht 2017) zoekt een gitarist (m/v) en/of toetsenist (m/v). Leeftijd van de bandleden is 45+. We hebben allemaal een rijk bandverleden maar zijn en blijven goedwillende amateurs. Repertoire: veel jaren zeventig rock, denk aan Tina Turner, Herman Brood, Melissa Etheridge, Bryan Adams, Stones en AC/DC. We repeteren twee wekelijks op donderdagavond in Eindhoven. De gitarist(e) … meer »

Muzikantenbank user Joop PutJoop Put

Slaggitarist gevraagd voor Nederpop band “Stiekem Gesjanst”

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 214x bekeken

Stiekem Gesjanst speelt Nederpop Covers ( De Dijk, Doe Maar Bløf enz. ) Zodra weer goed mogelijk wil de band weer gaan optreden en vooral ook leuk muziek met elkaar maken. Wij zijn dus geen "brood-spelers". Op dit moment bestaat de band uit Gitarist, Bassist, Drummer, Zanger en achtergrondzangeres, en zoeken wij nog een Slaggitarist. De repetities vinden momenteel plaats in Gemert. Zin om een … meer »

Rob Theunissen

Band zoekt slag- en of solo gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 279x bekeken

Hoi, Wij zijn een band van 60 plus. Onze band bestaat uit een drummer (cajon), Bassist (contrabas) en accordeon/zanger. Wij spelen een soort van Zydeco tex mex en country achtige nummers. Wij zoeken een slag gitarist en of solo gitarist. Wij repeteren op de maandag ochtend van 10:00 tot ongeveer 12:30 uur in Boekel. Heb je zin om met ons mee te gaan spelen dan nodig ik je uit om snel contact op te … meer »

Dirk Toets