Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitarist of gitariste gezocht voor een gezellige coverband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Wij een gezellige band in omgeving Cuijk zoeken een sologitarist,of gitariste. Muzieksoort: jaren 60-70-80 maar ook wat hedendaags dus gewoon wat we allemaal mooi vinden. Muziek van CCR , the Mavericks de Dooby Brothers en nog veel meer . Samenstellling: Zangeressen , zanger, toetsenist, slaggitarist, basgitarist en drummer. Doelstelling: 2 tot 6x/jaar in overleg een leuk optreden of op verzoek ergens … meer »

Coverband

Coverband 'Quitny' zoekt (slag)gitarist voor pop/rockband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1268x bekeken

Beste Gitarist, Wij zijn bezig een coverband op te starten en zijn nog op zoek naar een (slag)gitarist om onze band compleet te maken. We repeteren momenteel op woensdag in Ospel. We bestaan uit een Drummer, Zangeres, Gitarist (solo) en een Bassist. (leeftijden variëren van 22 tot 50 jaar) We hebben een 'voorlopige' lijst met nummers aangemaakt waaraan we nu aan het werken zijn. Die bestaat o.a. … meer »

Muzikantenbank user Johan NiesJohan Nies

(akoestische) gitarist gezocht voor nieuw op te starten project

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 432x bekeken

Ik ben op zoek naar iemand die al een aantal jaar akoestische gitaar speelt en het leuk lijkt om in de volgende stijl een nieuw projectje te starten: https://www.youtube.com/watch?v=s-OoG1aGYO0 https://www.youtube.com/watch?v=VEmqd8-sJco https://www.youtube.com/watch?v=5UHEIqbbr1o Het zou leuk zijn als je zelf ook zingt. Het gaat dus om een (semi) akoestisch bandje waarbij ik eerst op … meer »

Maartje van Os

Rewind Hobby band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 534x bekeken

Gezocht een slaggitarist / zanger Wij zijn een band en repeteren elke dinsdagavond in Bakel voor info kijk op de site www.rewindbakel.nl We zijn hobby matig bezig en spelen muziek van de jaren 60 tot en met de jaren 90 We zijn met 4 heren en 2 dames de leeftijd ligt zo rond de 30 t/m 65 jaar

Muzikantenbank user Ad van LievenogenAd van Lievenogen