Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/Grunge Gitarist/Zanger gezocht!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 99x bekeken

Rock/Grunge Gitarist/Zanger gezocht! Wij zijn Sons of Stone, en zijn momenteel op zoek naar een gitarist die ook kan zingen (of andersom). Het is een plus als je ook wat de hoogte in kan. Wij spelen nummers van Foo Fighters, Volbeat, Bush, Alkaline Trio, Stone Temple Pilots, etc. Dus vooral 90 - 00's rock/grunge nummers. Het doel is een gezonde balans tussen repeteren en optreden, voor ongeveer … meer »

Martijn Rense

(akoestische) gitarist gezocht voor nieuw op te starten project

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 266x bekeken

Ik ben op zoek naar iemand die al een aantal jaar akoestische gitaar speelt en het leuk lijkt om in de volgende stijl een nieuw projectje te starten: https://www.youtube.com/watch?v=s-OoG1aGYO0 https://www.youtube.com/watch?v=VEmqd8-sJco https://www.youtube.com/watch?v=5UHEIqbbr1o Het zou leuk zijn als je zelf ook zingt. Het gaat dus om een (semi) akoestisch bandje waarbij ik eerst op … meer »

Maartje van Os

Rewind Hobby band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 463x bekeken

Gezocht een slaggitarist / zanger Wij zijn een band en repeteren elke dinsdagavond in Bakel voor info kijk op de site www.rewindbakel.nl We zijn hobby matig bezig en spelen muziek van de jaren 60 tot en met de jaren 90 We zijn met 4 heren en 2 dames de leeftijd ligt zo rond de 30 t/m 65 jaar

Muzikantenbank user Ad van LievenogenAd van Lievenogen

Band69 zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 396x bekeken

Band69 zoekt leadgitaristHallo , wij zijn Band69 uit Oirschot en we zoeken een leadgitarist met eventueel vocale kwaliteiten. we spelen muziek uit de jaren 60/70 in de brede zin van het woord en zeker rock & roll. we hebben een eigen repetitieruimte en streven erna om 2 keer in de maand te repeteren sfeer en gemoedelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel alsmede op een prettige manier muziek te maken af en toe opreden … meer »

Ad Sterken

March Falls (metalcore) zoekt bandleden!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 223x bekeken

Muzikanten, We willen graag de band opnieuw starten echter hebben we hier nog een aantal leden voor nodig, we zijn momenteel met een 8 snarige gitarist en een drummer. We spelen de genre metalcore en maken onze eigen muziek zoals: https://soundcloud.com/march-falls De huidige band leden hebben genoeg ervaring zowel solo maar als band formatie ook in de studio en podium. We repeteren regio … meer »

Robin

DurV! Zoekt Allround Gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 306x bekeken

DurV! Zoekt Allround GitaristNederpop band DurV! zoekt laatste lid ALLROUND GITARIST Repetities op Dinsdagavond in Best,in Eigen huurruimte waar de mogelijkheid is om je spullen te laten staan. DurV! Is een Nederpop Partyband in opbouwfase, dus instromen en meedenken met de opzet. De bezetting is : toetsen/zanger, zangeres, bas en drums. De keuze van muziek ligt naar meezingers op niveau. Denk aan Blof, de Dijk, Marco borsato, … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Solo gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 390x bekeken

Wij zijn een nieuwe band!Alle leden hebben meer dan genoeg band- en podiumervaring. We spelen covers en onze voorkeur ligt in de hoek van bluesrock/pop met hier en daar een muzikaal uitstapje. We zoeken naar iemand zijn solo partij kan spelen, zijn moment weet te pakken op het podium maar ook weet wanneer het stapje terug gezet moet worden, teamplayer is en de juiste gear heeft. Bandsamenstelling: … meer »

Coverbandy