Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Imagination band zoekt band members

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 177x bekeken

hallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imagination en het is de bedoeling om eigen muziek te schrijven en te maken ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - gitarist - - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even … meer »

band

Nieuwe band met eigen werk zoekt ervaren drummer en gitarist m/v

Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 363x bekeken

Voor onze nieuwe band zijn we op zoek naar een ervaren drummer en gitarist m/v. We zijn een band (2 zangeressen, toetsenist, bassist, leeftijd variërend 35-50 jaar) die van eigen liedjes (pop, rock, melodieus en origineel meerstemmig) uiteindelijk een album willen maken. We repeteren 1x per maand in regio Eindhoven en werken toe naar try outs. Van daaruit kijken we verder. Ben jij die goede muzikant(e) … meer »

Marcia

Stoer Toeval zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 318x bekeken

Misschien zoeken wij de kip met de gouden eieren, of het schaap met de vijf poten, of zijn we gewoon heel veel eisend......maar eigenlijk is het gewoon heel simpel: wij zoeken een goede gitarist, man of vrouw, die een lekkere slag neer kan leggen, een fijn lickje kan spelen, en af en toe een lekkere solo weggeeft. Plezier hebben in het maken van muziek, in de repetitieruimte, maar zeker ook op het … meer »

Eibert

INTERESSEPEILING: oprichting Twisted Sister tribute

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 213x bekeken

INTERESSEPEILING: oprichting Twisted Sister tributeHallo allemaal, Graag wil ik bij deze eens peilen of er muzikanten interesse hebben in de oprichting van een Twisted Sister tribute band. Ik zit al een tijdje met dit idee en heb besloten om het nu maar eens te proberen. Voor de duidelijkheid: momenteel heb ik nog niemand. Zelf zou ik de rol van lead zanger wel op me willen nemen. Dat wil dus zeggen dat er voor de rest nog een complete band gevormd … meer »

Thijs Kivits

Popkoor Voices uit Liempde (Boxtel) zoekt een gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Hoi, wij zijn popkoor Voices uit Liempde. Wij zijn een gemengd koor en zingen vele moderne nummers in een grote variatie. Wij worden begeleid door een combo bestaande uit: een toetsenist, gitarist, bassist en drummer. De gitarist gaat nieuwe uitdagingen aan en wij zien graag dat zijn plaats opgevuld wordt door een enthousiaste muzikant. Leeftijd is niet belangrijk. Enthousiasme wel. Mocht … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

Ervaren gitarist zoekt cover band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Hoi, ik ben Hans van der Zande, 62 jaar oud, speel gitaar vanaf mijn 14e en wonende in Eindhoven. Als sologitarist heb ik in diverse amusementsbands gezeten, speel momenteel in een allround band en zoek er nog een band bij. Ik vind het leuk om actief met muziek bezig te zijn, niet teveel optredens / jaar, bv. max. 10. Heb je belangstelling; mail dan naar jmvanderzande@***************.nl.

Hans van der Zande

Band uit Valkenswaard zoekt slag- en sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 342x bekeken

Band uit Valkenswaard zoekt slag- en sologitaristSubeat is afkomstig uit Valkenswaard en speelt Nederpop-muziek. De huidige bezetting bestaat uit: zang, basgitaar, drummer, toetsenist en gitarist. Allen in de leeftijd van rond de 50 jaar. Wij repeteren tweewekelijks op een woensdagavond. Het aantal optredens per jaar schommelt tussen 8 en 12 keer. Ter versterking zoeken wij nog een slag- en sologitarist.

Bart de Waal

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 410x bekeken

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)Ben jij een gitarist(e) van +/- 30-40 jaar die de snaren op de juiste manier weet te raken, ben je energiek, open en een performer? Of ben jij een toetsenist (e) van +/- 30-40 jaar die zowel Hammond, piano als synths op de juiste manier weet te beroeren, ben je een energieke en open muzikant? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij straks op een van de podia in Brabant als de toetsenist van … meer »

Eibert