Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Niet commerciele coverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Niet commerciele coverband zoekt sologitaristStreamz: coverband bestaande uit een jonge zangeres en een aantal 50tigers die haar begeleiden. Drummer, basgitarist, toetsenist, slaggitarist en zanger/toetsenist. Wij zoeken een gepassioneerde sologitarist die de solopartijen die nu door de toetsenist gedaan worden op zijn gitaar kan doen waar ze thuis horen. Genre: alles wat we samen leuk vinden om te spelen. Jannis Joplin, Melissa Etheridge, … meer »

Muzikantenbank user Christian van ZogchelChristian van Zogchel

(blues)rock band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 106x bekeken

(blues)rock band zoekt sologitaristHERHAALDE OPROEP Wij zoeken een sologitarist, die pap lust van onze muziek. Daarnaast moet hij zowel van zwaar als funky houden, kunnen improviseren. We oefenen wekelijks in Eindhoven en treden max 12 x per jaar op. Luister eens naar het album ‘reloaded’ van bluework op Spotify en schrijf!

koen

Spoed! Inval sologitarist voor rockcoverband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Wil jij niet ‘vastzitten’ aan een band, maar wel invallen als dat nodig is? En ben je een ervaren podiumbeest? Dan zoeken wij jou! Genre: rockcovers Repeteren: in Eindhoven Opbrengst: hetzelfde als de rest van de bandleden. Is dus per gig anders. Denk niet aan het grote geld, je doet dit vooral omdat je het leuk vindt. Interesse? Laat van je horen!!

Coverbandy

Boven Water (Nederpop band uit Deurne met eigen werk) zoekt Elektrisch/akoestisch gitarist!!!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 444x bekeken

Boven Water (Nederpop band uit Deurne met eigen werk) zoekt Elektrisch/akoestisch gitarist!!!Boven Water is een Nederpop band uit Deurne en is op zoek naar een gitarist die zowel uitdagend als ingetogen kan spelen, die mooi kan begeleiden, maar ook vet kan soleren en die zelf zijn partijen kan uitdenken binnen de band. Liefst iemand die op zowel elektrisch als akoestisch uit de voeten kan... Bezetting uiteindelijke zeskoppige band: bas, drum, gitaar, piano/accordeon, zang/gitaar/keytar, 2e … meer »

Muzikantenbank user Leanne BroodLeanne Brood

Coverband 'Quitny' zoekt lead/solo gitarist voor pop/rockband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 336x bekeken

Onze super gezellige en gedreven pop/rock(cover)band zoekt een solo/lead gitarist die zijn solo’s echt lekker vet gaaf wil spelen. We zoeken iemand die zich aan wil sluiten bij een te gekke gave band die ook met regelmaat op het podium wil staan. Spreekt je dit aan en wil je die te gekke repetities bijwonen op de woensdag avond twijfel dan niet en meld je direct aan zodat je deze te gekke kick eens … meer »

Muzikantenbank user Johan NiesJohan Nies

Gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 689x bekeken

GitaristThe Seventies Five band zoekt voor een herstart een ervaren gitarist(e) die zich kan vinden in het idee seventies. Wij zijn reeds 5 jaar met dit programma bezig en nu hebben om verschillende redenen enkele van onze bandleden afgehaakt. De bedoeling is een 15 tal keer per jaar op te treden en dat is ons in de voorliggende jaren succesvol gelukt. Er is een zekere markt voor gebleken. Het zou jammer zijn … meer »

Muzikantenbank user Jos van EerdJos van Eerd