Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockcoverband met werk zoekt ervaren, goede sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 187x bekeken

Rockcoverband met werk zoekt ervaren, goede sologitaristWij zijn de perfecte band voor een gitarist die klaar is met iedere week optreden maar nog wel in een ‘high performance’ band wil blijven die best een flink niveau heeft. Wij zijn een super gezellige maar ook erg gedreven band. We zoeken naar een ervaren sologitarist die zijn partijen vet gaaf en vol vertrouwen speelt en zijn showmomenten weet te pakken op het podium! Want daar houden we van: actie … meer »

Muzikantenbank user AngeliqueAngelique

Coverband 'Quitny' zoekt lead/solo gitarist voor pop/rockband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Onze super gezellige en gedreven pop/rock(cover)band zoekt een solo/lead gitarist die zijn solo’s echt lekker vet gaaf wil spelen. We zoeken iemand die zich aan wil sluiten bij een te gekke gave band die ook met regelmaat op het podium wil staan. Spreekt je dit aan en wil je die te gekke repetities bijwonen op de woensdag avond twijfel dan niet en meld je direct aan zodat je deze te gekke kick eens … meer »

Muzikantenbank user Johan NiesJohan Nies

Gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 456x bekeken

GitaristThe Seventies Five band zoekt voor een herstart een ervaren gitarist(e) die zich kan vinden in het idee seventies. Wij zijn reeds 5 jaar met dit programma bezig en nu hebben om verschillende redenen enkele van onze bandleden afgehaakt. De bedoeling is een 15 tal keer per jaar op te treden en dat is ons in de voorliggende jaren succesvol gelukt. Er is een zekere markt voor gebleken. Het zou jammer zijn … meer »

Muzikantenbank user Jos van EerdJos van Eerd

Vocal jazz group "Take Eight" zoekt jazz gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 188x bekeken

"Take Eight" bestaat uit 4 zangers en 4 zangeressen met een combo (piano/bas/drums/gitaar). Onze huidige gitarist gaat ons verlaten. We zoeken een ervaren jazz gitarist die ook solistiche zijn/haar mannetje staat. Ons repertoire bestaat uit arrangementen van o.a. Manhattan Transfer, the New York Voices, Rare Silk, Stevie Wonder. We streven naar hoge kwaliteit, maar zeker ook naar veel plezier in het … meer »

Ruud van Vlerken