Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockchicks zoeken gitaar-powervrouw(en) voor een all-female (hard)rock band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Rockchicks zoeken gitaar-powervrouw(en) voor een all-female (hard)rock bandWij (zangeres, drumster, bassiste en saxefoniste) zijn op zoek naar 1 of 2 gitaristen om samen met ons een nieuwe all-female (hard)rockcoverband te beginnen, omgeving Eindhoven/Nijmegen en alles er tussenin. Leeftijd maakt niet uit, wat podiumervaring zou fijn zijn. Wij zijn een band aan het samenstellen die 1x per week repeteert en 1 á 2 keer per maand wil optreden. Het lijkt ons gaaf om met een … meer »

Bo

Gitarist voor oldschool funk

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Gitarist gezocht met hart voor oldschool funk en groove. In het subgenre Deepfunk/Rare groove. Om in regio Eindhoven wekelijks te jammen, wanneer zover ook optreden. Dit is voor muzikanten die liever in een kleine bezetting bijv 4 man superdiepe dansbare funk grooves zoeken. Niet zozeer een veelkoppige, meer mainstream funk band. Dus veel lekker spelen en eigen nummers maken staat voorop. Leeftijd … meer »

G Hendriks

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 376x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte band met ervaren muzikanten en zijn op zoek naar een leadgitarist De band bestaat uit Bas drums gitaar toetsen en zangeres met de leeftijd van 40 plus De kant welke we op willen gaan is vrij breed en we maken covers in de richting van pop, rock, en bluesrock. Het doel is om 8 tot 10 gigs per jaar te gaan doen Wij repeteren op maandagavond in de oneven weken, maar dit … meer »

Fred Gerits

Rockchicks zoeken andere powervrouwen voor een all-female (hard)rock band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Rockchicks zoeken andere powervrouwen voor een all-female (hard)rock bandWij (zangeres, drumster, bassiste en saxefoniste) zijn op zoek naar 1 of 2 gitaristen om samen met ons een nieuwe all-female (hard)rockcoverband te beginnen, omgeving Eindhoven/Nijmegen en alles er tussenin. Leeftijd maakt niet uit, wat podiumervaring zou fijn zijn. Wij zijn een band aan het samenstellen die 1x per week repeteert en 1 á 2 keer per maand wil optreden. Het lijkt ons gaaf om met … meer »

Bo

'Van The Man' zoekt gitarist en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 923x bekeken

'Van The Man' zoekt gitarist en toetsenistInmiddels zijn ‘we’ met 3en: bassist, drummer en zangeres (speelt ook toetsen). Zoeken nog een gitarist en toetsenist. ——————— Yes, ik ben klaar voor een nieuw muzikaal avontuur! Ik ben Ivo, 43, en woon in gemeente Heeze-Leende (regio Eindhoven, Helmond, Weert). Heb jaren niet meer gedrumd. Na bijna 20 jaar onafgebroken in bandjes te hebben gezeten had ik er opeens geen zin meer … meer »

Muzikantenbank user Ivo van GoolIvo van Gool

Rock zanger gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 388x bekeken

Sons of Stone zoekt een zanger waarvan het bloed sneller gaat stromen bij nummers van Metallica, Volbeat, Pearl Jam, Foo Fighters etc etc. We hebben al een flink repertoire maar er is nog voldoende ruimte voor eigen inbreng passend bij je stem en interesses. Mocht je gitaar of bas spelen en een aantal nummers willen zingen, dan is dit ook nog een optie. We repeteren in Deurne. Bij jij die zanger … meer »

Muzikantenbank user Rob van VroonhovenRob van Vroonhoven

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 499x bekeken

Wij zijn een beginnend bandje met zangeres drummer slaggitarist en basgitarist wij spelen nummers uit de jaren 70-80-90 wil jij met ons jou gitaar kunsten laten horen dan ben je welkom. Wij repeteren iedere dinsdag en je kunt je spullen laten staan. Wij komen zelf uit Bergeijk waar we ook repeteren. Lijkt het jou iets laat dan maar iets weten.

Lars Vossebrecker

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1095x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter