Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jaren 60/70 band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 214x bekeken

Wij zoeken een (lead)gitarist met enige ervaring voor onze jaren 60/70 rock & roll band Rock’n Grey. Country en pop gaan we niet uit de weg. Nummers van o.a. Cliff Richard, Elvis, Searchers, Roy Orbison, Bellamy Brothers, Chuck Berry, Eddie Cochran, instrumentale nummers van de Shadows, Ventures. De band bestaat nu uit leadzanger tevens slaggitarist, solo/slaggitarist en een drummer, allen met enige … meer »

Ben

Gitarist/bassist gezocht voor voorstelling! eind januari!!!

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 333x bekeken

Hallo, Wij zijn Matthijs en Mijntje Vader, broer en zus, en wij spelen samen muziek. Matthijs zingt en speelt piano/keyboard en Mijntje drumt en speelt ook piano/keyboard. Matthijs schrijft ook eigen muziek die hij online plaatst op SoundCloud. Voor een kleine voorstelling/concert in de stijl van David Byrne's American Utopia zijn wij nog op zoek naar een gitarist/bassist die ons kan bijstaan! … meer »

Muzikantenbank user Matthijs VaderMatthijs Vader

Slag / Ritmisch Gitarist Gezocht!! (Eindhoven/Helmond/Brabant-Oost)

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Wij zijn een bestaande Classic en HardRock Band, maar helaas stop de gitarist ermee. Wie zijn wij.. Solo-gitarist, Bassist, Zanger, en Drummer met heel veel motivatie, passie en plezier in de muziek. Repeteren gebeurd op een vaste locatie, in een eigen ruimte in Helmond tegen een kleine betaling van een paar euro per maand. Repetitietijden zijn van ongeveer 19.30u tot 22.30u á 23.00u. Qua … meer »

R.R.

The Swamp Drifters zoeken een gitarist met 1e en/of 2e stem

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 213x bekeken

The Swamp Drifters zoeken een gitarist met 1e en/of 2e stemThe Swamp Drifters zoeken een gitarist! The Swamp Drifters worden gevormd door een zangeres, drummer en contrabassist. Door het vertrek van de gitarist zijn we op hard op zoek naar een gitarist die bij voorkeur ook nog een 1e of 2e stem erbij kan zingen. We maken een mix van bluegrass, roots, country, americana en een snufje rock & roll. Repetitie elke 2 weken in Eindhoven, optredens 5-10 per jaar. … meer »

Markus Trum

Extra gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 581x bekeken

Extra gitarist gezochtWij zijn van begin tot eind 40, redelijk ervaren tot ervaren, en hebben een repetitieruimte in Eindhoven. Setlijst wordt een mix van de bekendere grunge nummers, afgewisseld met wat onbekendere nummers, veelal van bands uit de Seattle grunge scene. Een greep van de bands waarvan nummers gespeeld kunnen worden: Pearl Jam, Nirvana, Alice In Chains, Stone Temple Pilots, Presidents Of the USA, Mother … meer »

Muzikantenbank user Daan KuypersDaan Kuypers

Boven Water (Nederpopband uit Deurne met eigen werk) zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 812x bekeken

Boven Water (Nederpopband uit Deurne met eigen werk) zoekt gitarist.Nederpopband Boven Water is op zoek naar een veelzijdige elektrisch(/akoestisch) gitarist die het leuk vindt om eigen werk te spelen. We zoeken iemand met de creativiteit om eigen partijen uit te werken en de vaardigheid om mooie lijnen te spelen, te begeleiden, maar zeker ook te soleren. We zijn een 6-koppige band met goede muzikanten in de leeftijdscategorie 35-55. We repeteren wekelijks op donderdagavond … meer »

Muzikantenbank user Leanne BroodLeanne Brood