Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband in Helmond zoekt een zanger of gitarist/zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 55x bekeken

Brand-tastic is een coverband, opgericht in de wijk Brandevoort in Helmond. De band bestaat uit een combo van drums, percussie, bas, gitaar en toetsen. Verder 3 blazers en 2 zangeressen. We repeteren op donderdagavond in Brandevoort. We streven naar ongeveer 6 optredens per jaar. Op een ontspannen manier samen muziek maken en gezelligheid staan voorop. De bandleden hebben allemaal inspraak in de … meer »

Hans Verhoeven

Songwriter zoekt Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 84x bekeken

Songwriter-gitarist-pianist in bezit van (home)studio zoekt zangeres. Ik schrijf voornamelijk Nederlandstalige muziek, (vaak in Brabants dialect) en ben op zoek naar een zangeres, die bij voorkeur ook zelf teksten en/of muziek schrijft. Doelstelling is het vertolken/opnemen van zelfgeschreven muziek en deze volwaardig uitwerken en opnemen. Heb je altijd muzikale ideëen gehad waarmee je nooit iets … meer »

Theo

Zanger en/of zangeres gezocht voor pop/rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 162x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger en/of zangeres voor onze band "band on the run". We bestaan nu als band ongeveer een half jaar en we spelen pop/rock covers (jaren 70/80); we hebben al wat repertoire maar vanzelfsprekend heb je daar ook je stem ;-) in. Onze bezetting bestaat uit gitarist, bassist, toetsenist en drummer. Maandagavond is repetitie avond en dat doen we in een heel gave repetitieruimte … meer »

bandontherun

Zanger/Frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Wij “ Qwint “ een vijf koppige Band , zijn per direct opzoek naar een gedreven frontman/zanger met een Classic Rock vibe in de stem , denk aan Toto – The Little River Band – Kansas - Journey - Rear Earth – enz . . . . Bezetting : Drums , Bas , Leadguitar en Toetsen . Thuisbasis is Eersel waar ook de wekelijkse repetities op maandag plaats vinden . Maandag 25 juni auditieavond .

Bass Man

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Wij “ Qwint “ een vijf koppige Band , zijn per direct opzoek naar een gedreven zanger met een Classic Rock vibe in de stem , denk aan Toto – The Little River Band – Kansas - Journey - Rear Earth – enz . . . . Bezetting : Drums , Bas , Leadguitar en Toetsen . Thuisbasis is Eersel waar ook de wekelijkse repetities plaats vinden . Maandag 25 juni auditieavond , indien interesse mail naar Wil.stes@*******.be … meer »

Bass Man

Gezocht Zanger of Zanger/gitarist

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Rock/Grunge zanger of zanger/Gitarist gezocht! Wij zijn Sons of Stone, en zijn momenteel op zoek naar een frontzanger. Dit mag ook een zanger/gitarist zijn. Het is een plus als je ook wat de hoogte in kan. Wij spelen nummers van Foo Fighters, Volbeat, Bush, Alkaline Trio, Stone Temple Pilots, etc. Dus vooral 90's grunge/rock nummers met veel energie. Het doel is optreden (dus geen repetitie-ruimte-band), … meer »

Martijn Rense

March Falls (metalcore) zoekt bandleden!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Muzikanten, We willen graag de band opnieuw starten echter hebben we hier nog een aantal leden voor nodig, we zijn momenteel met een 8 snarige gitarist en een drummer. We spelen de genre metalcore en maken onze eigen muziek zoals: https://soundcloud.com/march-falls De huidige band leden hebben genoeg ervaring zowel solo maar als band formatie ook in de studio en podium. We repeteren regio … meer »

Robin

Bluesrockband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Bluesrockband zoekt zangerBluework is een bijzondere bluesrockband met een niet alledaags repertoire. Luister maar naar het album Reloaded op Spotify. Wij zoeken een muzikale zanger met gevoel voor timing en een breed bereik. We willen wel graag eerst iets van je horen om te kijken of de klankkleur van jouw stem bij Bluework past. We repeteren op dinsdagavond in Eindhoven. Meld je aan en ga het avontuur aan!

koen