Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 188x bekeken

Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres!Coverband Giddy Limit zoekt nieuwe zangeres! De al meer dan 13 jaar bestaande coverband GIDDY LIMIT zoekt een nieuwe zangeres. Ben jij de gelouterde zangeres die haar mannetje weet te staan in onze band? Lijkt het je leuk om eens in de twee weken te repeteren en beschik je over een spontane personality? Lijkt je de interactie tussen bandleden en publiek leuk en….. beschik je over een gezonde … meer »

Twan Beemer

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende … meer »

gitarist-647

Status Quo Tribute zoekt met spoed: ZANGER/RHYTHM GITARIST (Parfitt)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 268x bekeken

Status Quo Tribute zoekt met spoed: ZANGER/RHYTHM GITARIST (Parfitt)We zijn op zoek naar een ervaren zanger/gitarist die zijn energie graag kwijt wil in deze succesvolle tribute band. Je bent beschikbaar voor minimaal 30 optredens per jaar op festivals en rockpodia in de Benelux en Duitsland. Je beschikt over de juiste gear (Telecasters en Marshall JCM800/ Vox AC30) of bent bereid op korte termijn daarin te investeren. Om je zo snel mogelijk 'on the road' te krijgen … meer »

Muzikantenbank user Status Quo ForeverStatus Quo Forever

Muzikant op zoek naar andere muzikanten om nummers te schrijven

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Hai! Mijn naam is Freek, 25 jaar en woon in Eindhoven. Ik speel toetsen en gitaar, en ben net begonnen met het proberen van schrijven van nummers. Ik ben hier heel erg zoekende in en weer uit ervaring dat dit beter gaat als dat samen met anderen gaat. Ik maak hierbij gebruik van gitaar en synths, dus als genre zou het een beetje indie-rock zijn? Of ik Nederlandstalig of Engels zou doen ben ik nog … meer »

Muzikantenbank user Freek GrimmFreek Grimm

Zing jij graag?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 397x bekeken

Hey zangers en zangeressen! Ben jij iemand die er veel van houdt om te zingen, maar heb je genoeg met Spotify meegezongen en geoefend;)?? Heb je zin om zelf te zingen en muziek te maken? Het lijkt me leuk om met zo'n liefhebber te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden of … meer »

gitarist-647

Black metal zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 757x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt black metal zanger. Wij zijn dus opzoek naar een zanger die vet kan zingen. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. Een vette black metal krijs is welkom in de band. Eventueel wat grunten tussendoor zou mooi zijn. Maar de basis is black metal De basis is black metal maar schuw geen andere … meer »

Martijn van Dordrecht