Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Four Hombres zoekt ' Billy Gibbons 2.0' - Eindhoven / Helmond

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 188x bekeken

Four Hombres zoekt ' Billy Gibbons 2.0' - Eindhoven / HelmondThe members of FOUR HOMBRES favor the musical heritage of ZZ TOP. FOUR HOMBRES' ambition is to honor the musical journey ZZ TOP has made through the past 50 years. FOUR HOMBRES play the songs they like and embrace. The setlist is filled with personal favorites, and will be played with spirit and passion. It is inevitable you will experience and hear the songs are always in ZZ TOP style and feel, … meer »

Muzikantenbank user FourHombresFourHombres

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 297x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Genesis Tribute: ervaren zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 183x bekeken

We zijn op zoek naar een zeer ervaren zanger voor een Genesis Tribute. Afgezien van de zang zijn we compleet. Wij zijn ervaren muzikanten en we hebben een aantal van de nummers al vaker met andere bands live gespeeld. We spelen een mix van oude en nieuwere nummers, en we willen heel erg in de buurt komen van de originele sound. Als jij niet exact dezelfde stem hebt als Gabriel of Collins dan is dat … meer »

Muzikantenbank user Mathias LangMathias Lang

Op zoek naar zangers/zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 388x bekeken

Hi Zangers en Zangeressen, Zou jij graag met echte begeleiding zingen ipv een youtube filmpje? Ik maak graag muziek, ook in bandjes en cafeetjes gespeeld. Ik zoek iemand die net als ik van muziek houdt en het leuk vindt om te zingen met akoestische begeleiding. Ik sta open voor vele stijlen. Zoals bijvoorbeeld: Norah Jones, Ed Sheeran, The Beatles, Celine Dion, Katie Melua, London Grammar, Lana Del … meer »

gitarist-647

Zanger voor CCR band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 331x bekeken

Zanger gezocht voor Fogertys Revival, een Creedence Clearwater Revival (CCR) en John Fogerty tributeband. De band bestaat uit: Bassist, twee gitaristen en drummer in de leeftijd van 45-65 jaar, allen uit de omgeving van Eindhoven. Repeteren doen we op maandagavond (eventueel dinsdagavond) in Eindhoven (Woensel) en ons doel is om 1 x per maand op te treden. Wij zoeken een ervaren zanger die enthousiast … meer »

Muzikantenbank user Wim V HeerdeWim V Heerde

Rock zanger gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 367x bekeken

Sons of Stone zoekt een zanger waarvan het bloed sneller gaat stromen bij nummers van Metallica, Volbeat, Pearl Jam, Foo Fighters etc etc. We hebben al een flink repertoire maar er is nog voldoende ruimte voor eigen inbreng passend bij je stem en interesses. Mocht je gitaar of bas spelen en een aantal nummers willen zingen, dan is dit ook nog een optie. We repeteren in Deurne. Bij jij die zanger … meer »

Muzikantenbank user Rob van VroonhovenRob van Vroonhoven

Zanger/gitarist en zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 455x bekeken

Na jarenlang als bassist in verschillende coverbands te hebben gespeeld wil ik nu graag een trio oprichten dat niet onder doet voor een grote coverband. Dit wil ik bereiken door met files te gaan werken waar hetgeen we niet nodig hebben uitgefilterd wordt. Het repertoire waar ik aan denk varieert van Dance classis en Soul tot Rock en Pop. De reden dat ik zo'n trio op wil starten is het simpele feit … meer »

Muzikantenbank user Henk van HemertHenk van Hemert

Ervaren zanger voor Genesis Tribute gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 292x bekeken

We zijn op zoek naar een ervaren zanger voor een Genesis Tribute. Afgezien van de zang zijn we compleet. Wij zijn ervaren muzikanten en we hebben een aantal nummers al vaak live gespeeld. We spelen een mix van oude en nieuwere nummers, en we willen heel erg in de buurt komen van de originele sound. Als jij niet exact dezelfde stem hebt als Gabriel of Collins dan is dat natuurlijk geen probleem, als … meer »

Muzikantenbank user Mathias LangMathias Lang