Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Grape Valley zoekt een zanger/gitarist!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Grape Valley is een allround coverband met een jonge maar al rijke historie. Na het vertrek van onze zanger/gitarist zijn wij nu op zoek naar een zanger die vocaal zijn mannetje staat en weet hoe hij het publiek in beweging kan krijgen. Daarnaast is er ruimte om zelf te shinen op gitaar, zowel lead als rhythm, en zal er regelmatig backing vocals worden gevraagd voor onze zangeres. We spelen voornamelijk … meer »

Muzikantenbank user Yorick WillemsYorick Willems

Zanger(es) gezocht voor opnames

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 296x bekeken

Hoi muziekgekken, Mijn naam is Ralf en ik zoek zangers of zangeressen die mijn demo’s willen voorzien van echte zang. Bij gebrek aan beter heb ik maar zelf de nummers ingezongen, en niet eens onaardig. Maar het kan en moet veel beter! Vandaar mijn vraag. Je zou dan wel zelf ergens (thuis?) de opnames moeten maken, die ik dan gebruik op mijn ‘zang’ te vervangen. Wat voor muziek is het? Nou, … meer »

Ralf Engelen

Zanger / Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Zanger / Zangeres gezocht! Wij zijn Sons of Stone, en zijn op zoek naar een zanger of zangeres. Wij spelen nummers van Foo Fighters, Volbeat, Bush, Alkaline Trio, Stone Temple Pilots, etc. Dus vooral 90 - 00's rock/grunge nummers. Als je vind dat je stem goed bij deze muziek past, laat het ons weten. Het doel is een gezonde balans tussen repeteren en optreden, voor ongeveer 1xp/m. We doen … meer »

Martijn Rense

Coverband met zangeressen zoekt er nog een zanger bij!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Coverband uit omgeving Helmond zoekt een zanger (gitarist). De band bestaat nu uit een combo (drums, percussie, bas, sologitaar, toetsen) met 2 zangeressen en sax-blazers. Op een ontspannen manier samen muziek maken, breed repertoire en gezelligheid staan bij ons voorop. Geen commerciële doelen. Een beperkt aantal (4 á 5) optredens per jaar. Op donderdagavond van 20.30 tot 22.30 repeteren we in … meer »

Ton

Zanger gezocht voor pop/rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 261x bekeken

Wij zijn nog steeds op zoek naar een frontman/zanger voor onze band "band on the run". We spelen pop/rock hitcovers en bestaan als band sinds begin dit jaar. Onze huidige bezetting bestaat uit zangeres, 2 gitaristen, bassist, toetsenist en drummer. Hierbij zitten 3 backing vocalisten. We repeteren elke maandagavond in een gave repetitieruimte in Hapert, makkelijk bereikbaar (15 min vanaf Eindhoven) … meer »

bandontherun