Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger / Zangeres gezocht voor Rock coverband!!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Zanger / Zangeres gezocht voor Rock coverband!!Zanger/zangeres gezocht!! Wij als Rock cover band zoeken sinds kort een andere zanger of zangeres die dit genre aankan! Denk aan ACDC, Guns 'n Roses, Metallica, UFO, Neil young, Iron Maiden, Uriah Heep, Toto, Judas Priest en veel meer. Repeteren zo goed als wekelijks op donderdag in Helmond vanaf 19.30u ongeveer. Kleine bijdrage voor de vaste repetitieruimte en locker room. Optredens in … meer »

R.R.

Drummer en zanger/zangeres Bluesrock gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Gitarist en Bassist (50+) zoeken zanger en/of zangeres en drummer om samen bluesrock te (leren) spelen. Wij hebben ervaring in jaren 80/ 90 rockcoverband maar willen ons ook richten op bluesrock vanaf jaren 70 (FWM, Clapton, Led Zeppelin, CCR, Stones, Hendrix, Black Crowes etc.). We hebben een aardig basisniveau maar kunnen en willen ook nog veel leren. Woon je in de regio Eindhoven, heb je een niveau … meer »

Stefan Maas

Zanger(s) gezocht voor Bigband Nightshift

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Zanger(s) gezocht voor Bigband NightshiftHeb je een vocaal bereik van een warme bariton tot en met een krachtige rock-tenor, dan is die rol je op het lijf geschreven. Het mogen ook 2 zangers zijn. Voor Bigband Nightshift is een bigband al lang niet meer alleen een speelstijl van een kleine 100 jaar geleden. We zijn veel meer dan dat. We hebben naast de traditionele big band- muziek nu ook veel aandacht voor moderne jazz, pop, soul, rock, … meer »

Muzikantenbank user Wim MuldersWim Mulders

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Eindhoven, Helmond, Weert)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Band zoekt zanger/zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Hallo mede muzikant! Wij zijn een 3 koppige start up band die op zoek is naar een zanger of zangeres met een goede, stevige stem die onze nummers kan gaan zingen. nummers o.a. in de trand van: Nirvana - In Bloom David Bowie - China girl Green day - Longvieuw Therapy? - Die laughing Wij zijn 3 mannen van 50+, dus als je denkt dat je daar goed tussen past, stuur vooral even een berichtje! We … meer »

Jeroen

Zanger gezocht omgeving Bakel

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 413x bekeken

Zanger gezocht omgeving BakelWegens het vertrek van de zanger van onze band zoeken wij een nieuwe zanger. Leeftijd en ervaring is niet belangrijk maar het hart moet liggen in muziek van de jaren 60 en 70. De repetities zijn op dinsdag avond. Het is niet onze intentie om regelmatig op te treden maar lekker voor de hobby en plezier muziek maken. Lijkt het je iets, informeer gerust.

Muzikantenbank user Andre StrijboschAndre Strijbosch

Progressieve rock zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Progressieve rock zanger(es) gezochtIk ben op zoek naar een (semi-) ervaren vocalist in regio Eindhoven voor de band Sepia; bij voorkeur een zangeres. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast en/of nieuwsgierig? Neem direct contact met me op via de mail of via een persoonlijk … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans