Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Actieve frontman voor stevige feestband gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 431x bekeken

Wij zijn een feestband met ballen en hebben het doel om alle kermissen van Brabant plat te spelen in de biertenten. We zijn een rockband die feestmuziek speelt. We houden de nummers intact, maar spelen ze lekker vet. Hazes, de Dijk, een setje Duitse Apres-Ski, Bon Jovi, Guns 'n Roses, Metallica, Vollbeat, dat is wat we doen. En dat doen we ontzettend goed, met vier zeer ervaren muzikanten die een … meer »

Muzikantenbank user JP BarentsenJP Barentsen

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 379x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Zanger of zangeres gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 378x bekeken

Hallo, we zoeken voor onze band een nieuwe zangeres en/of zanger die uit de voeten kan met een breed repertoire. Denk hierbij aan top 40 en veel 2010 en later maar ook 80's/90's. Repetitie 1x in de 2 weken in gloednieuwe oefenruimte in Bakel met goede faciliteiten en top geluid. Wat we belangrijk vinden is een gemotiveerde inzet en betrokkenheid. Bandleden hebben allemaal ruime ervaring binnen het … meer »

Hans Lestraden

Classic-rock-band ON THE ROCKS zoekt Zanger en/of Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 307x bekeken

ON THE ROCKS is een classic-rock-coverband uit Zuid-Oost-Brabant (Omgeving Heeze/Sterksel) die om de twee weken op woensdagavond repeteert. Op dit moment maken we een doorstart. De huidige bezetting is 2x gitaar, 1x bas en 1x drum. Om dit compleet te maken zijn we op zoek naar een zanger en/of zangeres. Als zangeres of zanger wil je graag zingen en ook de aandacht op je vestigen vind je fantastisch. … meer »

ON THE ROCKS

Wie komt ons vocaal versterken?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1137x bekeken

Wie komt ons vocaal versterken?Hallo leuke, spontane, gezellige zanger of zangeres! Wij zijn Sticks. Een 50+ coverband met uiteenlopend repertoire aan pop- en rockcovers (facebook: @stickscoverband). Naast onze energieke frontvrouw zijn we op zoek naar een ervaren zanger óf zangeres die ons qua zang kan aanvullen en versterken. Pak jij naast de lead óók moeiteloos de tweede stem, vind je het leuk om backings te zingen en uit … meer »

rianne hanssen

Band zoekt backing vocals zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 349x bekeken

Wij zijn een 60 plus band. En wij vinden het leuk om lekker muziek te maken. Onze band bestaat uit slagwerk (cagon), basgitaar, gitaar, accordeon. Wij spelen Zydeco, Tex-mex, country achtige nummers. Wij zijn op zoek naar een achtergrond zangeres voor de zang compleet te maken. Bespeel je een instrument dat kan natuurlijk ook. Als je het leuk vindt om met ons gezellig op maandag morgen muziek te … meer »

Dirk Toets

Enthousiaste zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 535x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Enthousiasme voor zingen? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb wat ervaring met optredens in cafe's en speel al even gitaar (sinds mijn 7e). Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek open, speel zelf bijvoorbeeld muziek … meer »

gitarist-647

Zanger/zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 490x bekeken

Zanger/zangeres gezocht!Wij zijn LQR (Liquor), een ervaren, ambitieuze folk-rock band in de stijl van Flogging Molly en Gogol Bordello uit Zuid-Oost Brabant. We zijn dringend op zoek naar een gedreven zanger/ zangeres. Plezier in het musiceren staat voorop. We brengen hoofdzakelijk eigen nummers en een enkele cover. We spelen op festivals in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Meer info: www.lqr.nl Mail naar: … meer »

Muzikantenbank user Arjan BogaertsArjan Bogaerts