Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Wij zijn een jonge coverband die op zoek zijn naar een enthousiaste zanger(es)! Die samen met de andere mannelijke leadzang het feestje op gang houdt en niet bang is om het podium te staan! Bij voorkeur zoeken we iemand in de omgeving van Deurne/Helmond. Leeftijd is tussen de 18-26 jaar. Maar de klik moet er zijn! Ons repertoire bestaat uit covers vanaf jaren 70 tot sommige hedendaagse nummers. … meer »

Muzikantenbank user Jacky van VonderenJacky van Vonderen

Skunk Anansie Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Wij van SkunkZ zijn op zoek naar een goede zangeres die sámen met onze huidige zangeres de vocals voor haar rekening wil nemen. Door veel 2e stem toe te voegen dan wel de zangpartij volledig tweestemmig te maken, kunnen we een heel nieuwe en volle sound bereiken. Maarrrrr je zult een goeie strot moeten hebben, want het is zeker 'ginne kattenpis!' Durf jij die uitdaging wel aan? Mail dan zo snel mogelijk … meer »

Muzikantenbank user Sandra van ImpelenSandra van Impelen

Psychedelic Orgel rockband (Met vleugje punk) 60/70s zoekt Mannelijke vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Wij zijn (The River Limes) een trio Organist/Bassist/drummer die zeer gedreven zijn, en tot nu toe zelf vocalen probeerden, maar zijn na ons laatste optreden tot de conclusie gekomen dat we geen vocalisten zijn, en daarom op zoek zijn naar een, het liefst mannelijke, vocalist. We zijn met deze bezetting sinds februari bezig en repeteren op dit moment 2 keer per week. Onze muziek is gebasseerd op bands … meer »

Muzikantenbank user Tomas MesmanTomas Mesman

Drummer zoekt coverband of te beginnen!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Hallo, Ik ben Martijn Smits drum al 20 jaar en zoek een coverband om in te spelen, of te beginnen? Ik heb redelijk veel ervaring en zoek passie! Passie om elke keer weer te knallen en alles te geven! Ik zoek dus mijn leeftijd (24) 20-30, om een beeld te geven wat voor muziek en stijl : dirty daddies, the euro’s, baby blue, royal beat etc. Denk je dat is iets voor mij of iemand die ik ken? … meer »

Muzikantenbank user Martijn SmitsMartijn Smits

Korterock band zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Korterock band zangereswij zijn de korterock band we zijn een rock band dei op zang gebied nog wel wat versterking kunnen gebruiken wij zoeken een zangeres dei het leuk vind om mee rock muziek te maken met mensen met een lichte beperking onze band bestaat nu uit 5 mensen een drummer gitarist bassist keyboard en een zanger de reden dat we een zangeres zoeken is ter ondersteuning voor onze zanger en de band vind het toch … meer »

korte-rock band

Millennium zoekt keigoede zangeressen en zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 449x bekeken

Millennium zoekt keigoede zangeressen en zanger.Wij Millennium! zeer goede coverband uit Helmond met hele gave medleys en burleske outfit zijn op zoek naar een setje keigoede zangeressen en zanger. Ben je nog op zoek naar een goede band en al goede ervaring, bel mij via M 06 418 419 75. Alles is klaar behalve de leadzangeressen en zanger. Medleys van Chakakahn tot Earth, Wnd & Fire tot Bruno Mars, tot Justin Timberlake tot Bon Jovi tot … meer »

Muzikantenbank user Wouter PlevierWouter Plevier

Keyboard speler/toetseniste met ervaring als zanger(es) gezocht.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 165x bekeken

Wij zijn Complimentsforyourcoffee en zoeken een toetsenist(e) die wellicht ook nog een leuk moppie kan zingen. Wij maken indie pop rock met invloeden uit 80’s en 90’s, soms filmisch dan weer ritmisch stampende disco rock. We spelen alleen covers als een bandlid trouwt, dus als je nog plannen hebt in die richting zal je eraan moeten geloven... Als je zin hebt in een biertje of je eigen voorkeur … meer »

Rob