Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

10-mans formatie B-Soul zoekt een zangeres met Soul

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Vanwege het vertrek (helaas) van één van onze drie zangeressen is soulformatie B-Soul op zoek naar een nieuwe zangeres. Het gaat om de hoogste partijen dus bij voorkeur een zangeres met een Sopraan stem. Ervaring en affiniteit hebben met Soulmuziek is een absolute pré. Je zingt lead partijen maar doet ook backing vocals wanneer één van de andere zangeressen de lead heeft. Er wordt vaak meerstemmig … meer »

Eric de Hoogt

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 267x bekeken

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockbandWij The Damn Ugly zijn ervaren muzikanten op zoek naar een zanger/gitarist voor onze rock band daar onze zanger/gitarist is gestopt wegens drukte De bezetting is momenteel leadgitaar, Bas en drums. Wij repeteren op maandagavond in Budel elke even week van de maand in een oefenruimte van muziekvereniging Soulex Onze leeftijden zijn gemiddeld 40 jaar maar je mag ook ouder of jonger zijn Ons repertoire … meer »

Fred Gerits

Ben jij een zangeres die zichzelf begeleid op een instrument.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 268x bekeken

Op dit moment speel ik als gitarist(64) solitair instrumentaal. Toch zou ik graag ook weer iets gaan doen met zang er bij. Alleen is dat niet mijn ding. Maar misschien zoek jij wel een gitarist. Laat maar weten dan. Een duo vormen heeft mijn voorkeur...! Regio Eindhoven-Den Bosch (+ 50km). ps.: Begeleid je jezelf niet op een instrument, heeft reageren geen zin.

Muzikantenbank user AlexanderAlexander

Enthousiaste zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 362x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Santana Tribute Band / Fuente Del Ritmo zoekt Zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 384x bekeken

Santana Tribute Band / Fuente Del Ritmo zoekt ZangerFuente Del Ritmo bestaat uit 8 enthousiaste musici, te weten drums, keyboards , congas , timbales , bas , gitaar , en 2 zangers. Het niveau is gevorderd maar we zijn geen broodspelers. Onze vocalisten zijn een belangrijk onderdeel van onze show omdat ze naast het zingen ook verantwoordelijk zijn voor de interactie met, en de entertainment van ons publiek. Helaas moet onze jongste zanger er … meer »

Bill

Zanger gevraagd door Sweet d'Buster Experience

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Zanger gevraagd door Sweet d'Buster ExperienceZanger(es) gezocht voor: . . . "SWEET D’BUSTER EXPERIENCE" Sweet d’Buster Experience moet De tribute worden van de legendarische Nederlandse band van eind jaren 70: “Sweet d’Buster”. Sweet d'Buster Experience wil de highlights uit het unieke repertoire opnieuw onder de aandacht van het publiek brengen. Bij voorkeur ben je bekend met Sweet d'Buster (..met bereik en timing als van Bertus … meer »

Muzikantenbank user Ton FransenTon Fransen

Coverband zoekt zangeres/zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 342x bekeken

Dâ is ôk is een Eindhovense coverband. Na een aantal jaren een breed repertoire te hebben gespeeld willen we ons nu gaan heroriënteren en focusseren, we denken bijvoorbeeld aan muziek uit een bepaalde periode (jaren 70-80). We hebben de setlist dus nog niet op orde, je inbreng is welkom! Onze doelstelling is het om uiteindelijk tussen de zes en tien keer per jaar op te treden. Onze leeftijd is … meer »

Peter

Zangeres gezocht voor Acid Jazz/Groove/Funk soul band.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 318x bekeken

zangeres gezocht voor Acid Jazz/Groove/Funk soul band. Pas opgericht band regio Eindhoven, bestaande uit gitarist, toetsenist, drummer en bassist, Lead zanger, Lead/backing zangeres zoeken een lead zangeres voor het spelen van covers in de Acid Jazz/Groove/Funk hoek. We denken daarbij aan artiesten en bands als: • Jamiroquai • Incognito • Brand New Heavies • Prince • Al Jarreau • Chaka … meer »

Kees langen

Showband MixureMusic zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 315x bekeken

Showband MixureMusic zoekt zangerWij zijn cover/showband MixureMusic met 20 blazers, gitaren, toetsen, percussie, drums, zang. Voor uitbreiding van onze zanggroep zoeken we een zanger. Stijl Top 2000 popmuziek jaren 70 tot nu. Nummers oa Good God Anouk, Avici Hey Brother, Uptown funk Bruno Mars, Let me entertain Robby Williams, Aretha Franklin etc etc. Repetitie op maandagavond. Omgeving Cuijk Boxmeer.

Joop