Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/Grunge Gitarist/Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Rock/Grunge Gitarist/Zanger gezocht! Wij zijn Sons of Stone, en zijn momenteel op zoek naar een gitarist die ook kan zingen (of andersom). Het is een plus als je ook wat de hoogte in kan. Wij spelen nummers van Foo Fighters, Volbeat, Bush, Alkaline Trio, Stone Temple Pilots, etc. Dus vooral 90 - 00's rock/grunge nummers. Het doel is een gezonde balans tussen repeteren en optreden, voor ongeveer … meer »

Martijn Rense

"Soon Lee" (werknaam) zoekt ervaren frontman/vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 188x bekeken

Wij, drummer (27, Helmond) en gitarist (48, Amsterdam) met genoeg bandervaring zoeken een zanger om onze band compleet te maken. Repeteren doen we nu in Helmond. We maken eigen werk en hebben momenteel +/- 6 nummers af waarvan het merendeel inclusief lyrics en zanglijnen. Denk aan invloeden als Royal Blood, Dead Weather en Haggard Cat. We hebben een doel voor ogen en zoeken iemand die zich daarin kan … meer »

Muzikantenbank user HenkHenk

Zanger(es) gezocht ter versterking van (pop)rock coverband omgeving Tilburg-Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Vanwege het stoppen van een van onze 2 zangeressen zijn we op zoek naar een vervanger. Ons repertoire bestaat uit (pop)rock covers vanaf jaren 80 tot heden (denk aan Anouk, Skunk Anansie, Guns 'n Roses, Kings of Leon en meer van dat soort werk). De band bestaat uit (nu nog) 1 zangeres, 2 gitaristen, een bassist en een drummer, allen 40'ers en 50'ers. We repeteren eens in de 2 weken in Bladel. Qua podiumambitie … meer »

Muzikantenbank user Patrick van GestelPatrick van Gestel

Coverband in Helmond zoekt een zanger of gitarist/zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Brand-tastic is een coverband, opgericht in de wijk Brandevoort in Helmond. De band bestaat uit een combo van drums, percussie, bas, gitaar en toetsen. Verder 3 blazers en 2 zangeressen. We repeteren op donderdagavond in Brandevoort. We streven naar ongeveer 6 optredens per jaar. Op een ontspannen manier samen muziek maken en gezelligheid staan voorop. De bandleden hebben allemaal inspraak in de … meer »

Hans Verhoeven

Zanger gezocht voor pop/rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 242x bekeken

Wij zoeken een leadzanger voor onze band "band on the run". We spelen pop/rock covers (jaren 70/80/90) en bestaan als band ongeveer een half jaar. Onze bezetting bestaat uit zangeres, 2 gitaristen, bassist, toetsenist en drummer. Maandagavond is repetitie avond en we repeteren in een gave repetitieruimte in Hapert, makkelijk bereikbaar en zanginstallatie aanwezig. We maken muziek voor de lol maar willen … meer »

bandontherun

Zanger/Frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Wij “ Qwint “ een vijf koppige Band , zijn per direct opzoek naar een gedreven frontman/zanger met een Classic Rock vibe in de stem , denk aan Toto – The Little River Band – Kansas - Journey - Rear Earth – enz . . . . Bezetting : Drums , Bas , Leadguitar en Toetsen . Thuisbasis is Eersel waar ook de wekelijkse repetities op maandag plaats vinden . Maandag 25 juni auditieavond .

Bass Man