Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Jij zingt en....

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 279x bekeken

... i.v.m. reguliere verlichtingen wil je liefst op flexibele tijden gaan musiceren, e.v. overdag. Vrije tijd, ervaren niveau. Brabant midden/oost. Zoekt daarbij een gitarist. Kijk eens op mijn website en laat maar weten of je er iets mee kunt...!

Alxndr

Zanger/zangeres gevraagd, Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Voor een vernieuwend concept waarbij we de muziek uit de jaren ‘80 op een onderscheidende wijze in de schijnwerpers zetten zijn we op zoek naar een zanger/zangeres. Ben jij een ervaren performer en weet je hoe je een zaal enthousiast krijgt? Heb je affiniteit met de pop- en rockmuziek uit de eighties? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking. We repeteren in Eindhoven (eigen … meer »

Just Eighties

Liquid Marble zoekt zanger(es) in regio Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 446x bekeken

Liquid Marble zoekt zanger(es) in regio EindhovenWij zijn als melodieuze rockband Liquid Marble uit Eindhoven op zoek naar een zanger(es). We spelen alleen eigen werk. We repeteren iedere week in Eindhoven. Doel is cd-opnames en optreden. De band bestaat uit 4 ervaren muzikanten, waarvoor plezier in het samen muziek maken voorop staat. We komen graag in contact met een zanger(es) die samen met ons de uitdaging aan wil gaan.

Job

Jazz vocal group “Take Eight” zoekt bariton

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 590x bekeken

Jazz vocal group “Take Eight” zoekt bariton“Take Eight” bestaat uit 4 vrouwelijke en 4 mannelijke zangers en wordt begeleid door een 4 koppig combo. Ons repertoire bestaat uit jazz(y) songs van o.a. de wereldvermaarde vocale groepen als Manhattan Transfer en New York Voices, maar ook uit vocale arrangementen van songs van Stevie Wonder, Gregory Porter en Norah Jones. We treden ongeveer 4-5 x per jaar op. Het streven is om op een semiprofessioneel … meer »

Ruud van Vlerken

10-mans formatie B-Soul zoekt een zangeres met Soul

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 596x bekeken

Vanwege het vertrek (helaas) van één van onze drie zangeressen is soulformatie B-Soul op zoek naar een nieuwe zangeres. Het gaat om de hoogste partijen dus bij voorkeur een zangeres met een Sopraan stem. Ervaring en affiniteit hebben met Soulmuziek is een absolute pré. Je zingt lead partijen maar doet ook backing vocals wanneer één van de andere zangeressen de lead heeft. Er wordt vaak meerstemmig … meer »

Eric de Hoogt

Showband MixureMusic zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 443x bekeken

Showband MixureMusic zoekt zangerWij zijn cover/showband MixureMusic met 20 blazers, gitaren, toetsen, percussie, drums, zang. Voor uitbreiding van onze zanggroep zoeken we een zanger. Stijl Top 2000 popmuziek jaren 70 tot nu. Nummers oa Good God Anouk, Avici Hey Brother, Uptown funk Bruno Mars, Let me entertain Robby Williams, Aretha Franklin etc etc. Repetitie op maandagavond. Omgeving Cuijk Boxmeer.

Joop

Black metal zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 604x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt black metal zanger. Wij zijn dus opzoek naar een zanger die vet kan zingen. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. Een vette black metal krijs is welkom in de band. Eventueel wat grunten tussendoor zou mooi zijn. Maar de basis is black metal De basis is black metal maar schuw geen andere … meer »

Martijn van Dordrecht