Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 40x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Vocal jazz group Take Eight zoekt een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Vocal jazz group Take Eight zoekt een zangeres“Take Eight” bestaat uit 4 vrouwelijke en 4 mannelijke zangers en wordt begeleid door een 4 koppig combo. Ons repertoire bestaat uit songs van o.a. de wereldvermaarde vocale groepen als Manhattan Transfer en New York Voices, maar ook uit vocale jazzy arrangementen van songs van Stevie Wonder, Gregory Porter en Norah Jones. We treden ongeveer 4-5 x per jaar op. Het streven is om op een hoog niveau … meer »

Ruud van Vlerken

Backing vocal met de goede moves

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 135x bekeken

We zijn een goed lopende rockcoverband en zijn op zoek naar een backingvocal met goede moves en die meerdere partijen voor haar rekening kan nemen. We zoeken iemand die tijd wil en kan vrijmaken voor haar band en een echt ‘bandmens’ is. We zijn een fijne en doorgewinterde groep en zoeken vooral ook iemand die bij ons ‘past’! Leeftijd maakt op zich niet uit, beetje rock&roll zeker wel.

Coverband

ACDC band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger(es) die ACDC nummmers wil en kan zingen. Het mag een eigen stijl zijn, zolang het maar goed en leuk klinkt. Maar het hoeft echt geen kopie te zijn van ACDC zelf. Onze band bestaat uit een bassist, electrisch gitarist, solo gitarist en drummer. We oefenen wekelijks in Helmond. Leeftijd is onbelangrijk, maar we zijn zelf 40/50-ers.

theo van kaathoven

Zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 245x bekeken

Welke vocalist m/v (liefst met instrument) is op zoek naar een instapklare band? Drummer, gitarist en bassist met meerstemmige zang en meer dan 25 jaar ervaring met Pop, Rock en Nederbeat zijn op zoek naar jou. Wij staan open voor vele muziekstijlen en genres. Omgeving Eindhoven / Deurne.

Jos

Red Velvet zoekt zanger(es) voor pop/funk/disco/soul

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 320x bekeken

Beste zangers en zangeressen, Onze zangeres gaat ons helaas verlaten vanwege een gebrek aan tijd, dus daarom zijn we op zoek naar jou! We bestaan sinds 2017 en hebben regelmatig (betaalde) optredens, ongeveer 10-15 per jaar. De bezetting is: bas (en backing), gitaar, drums en toetsen. We spelen alles binnen de genres pop, funk, disco en soul. Denk aan Michael Jackson, Gloria Gaynor (I Will … meer »

Maikel Versantvoort