Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BackingVocal

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 334x bekeken

Wij zoeken: Een echt bandmens, eentje die onvoorwaardelijk kiest voor haar band en niet nóg een, twee of drie projecten/bands erbij wil hebben. Je kan wekelijks repeteren en wil graag optreden (dus bereid om je privé agenda aan te passen). Naast steady zingen, kun je ook heel goed performen en snap je dat uiterlijk toch best belangrijk is. Alles in gezellige setting en gezonde gedrevenheid Ons … meer »

Muzikantenbank user PumkinPumkin

Blues/Rockband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 317x bekeken

Triple Cripple zoekt een zanger. Wij zijn een blues/rock band bestaande uit 2 gitaristen, bassist, keyboard en drummer. Helaas moest onze zanger vanwege omstandigheden ons verlaten en zoeken we weer een enthousiaste zanger om lekker samen muziek te maken. Doel is paar keer per jaar optreden. In de zomer op festivals maar met name veel plezier samen hebben. Daarom geen opgeblazen ego's maar wel gezelligheid … meer »

Muzikantenbank user WimWim

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 276x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Zanger(es) gezocht voor CCR band

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 210x bekeken

Fogerty's Revival is op zoek naar een zanger(es) om de band weer helemaal compleet te maken. We spelen uitsluitend CCR en John Fogerty's nummers. Daar liggen onze roots als Fogerty's Revival. We repeteren op dinsdagavond in eigen repetitieruimte in Eindhoven van 20.00 tot 22.00 uur. Wie o wie is de zanger(es) die samen Fogerty's Revival weer op het podium brengt. Ons doel is elke week te repeteren … meer »

Jelte Walthuis

Enthousiaste zangeres (-sen) gezocht. Omg. Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Enthousiaste zangeres (-sen) gezocht. Omg. EindhovenGroot bekend coverorkest met bigbandbezetting zoekt een zangeres of misschien wel meerdere die ons wil(-len) komen versterken. We hebben een groot breed repertoire. Uiteraard heb jij ook inspraak in het repertoire. Repetitie op donderdagavond in Waalre. Zin in een gesprek of auditie.... neem a.u.b. even contact op met onze manager Ruud Adriaans, tel. 06 50633277

Muzikantenbank user Henny DonkersHenny Donkers

Black metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 223x bekeken

Black metal band zoekt zanger(es)Black metal band Folter zoekt black metal zanger(es). Wij zijn dus opzoek naar een zanger(es) die vet kan zingen. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. Een vette black metal krijs is welkom in de band. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Nieuwe teksten moeten geschreven … meer »

Martijn van Dordrecht

Jonge muzikanten zoeken zangeres of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Hallo, wij zijn Lowtune en zoeken een zangeres of zanger in de leeftijd tussen 17 en 20 jaar om onze band uit te breiden. Onze bezetting is nu drummer, bas, gitaar en toetsen., Wij repeteren 1x per week in een repetitie ruimte in Sint Oedenrode. Ons repertoire bestaat uit pop rock covers van o.a. AC DC, Guns ‘n Rosés, Goldband en Katy Perry. Ben jij een enthousiaste zanger(es) en zoek je een leuke … meer »

Hans van Eijk