Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Zangeres zoekt band!Ik ben Mirelle, 21 jaar en ik ben bijna afgestudeerd als muziektherapeut. Ik heb al veel podiumervaring en ik vind het super leuk om te zingen en lekker muziek te maken. Ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Helmond/Eindhoven. Ik hou van veel verschillende muziekstijlen, maar mijn stem komt het best tot zijn recht bij pop-muziek. Lijkt het je wat? Stuur me een mailtje: mirelleschaap@*******.com

Muzikantenbank user Mirelle SchaapMirelle Schaap

Pock/rock zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 282x bekeken

Pock/rock zanger zoekt bandMijn bandervaring tot nu toe is een punkrockband en een paar rock/pop coverbands. Ik zou graag willen zingen in een band die echt originele covers speelt, of eigen werk. Het genre vind ik minder belangrijk dan muzikale kwaliteit en enthousiasme. Ik speel ook gitaar, maar zing liever. Leefttijd: 49

Muzikantenbank user Vincent WiersVincent Wiers

Zangeres zoekt (pop-indie) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Zangeres zoekt (pop-indie) bandIk ben Vera (21) en ik ben op zoek naar muzikanten die graag in een band willen spelen. Zelf ben ik heel mijn leven al bezig met muziek en houdt ik van het pop/indie genre. (Experimenteren met andere genres vindt ik overigens ook leuk.) Plezier en ambitie staat voorop. Ik woon in omgeving Eindhoven. Alle reacties zijn welkom!

Muzikantenbank user Vera GruijtersVera Gruijters

Zangeres zoekt leuke coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 285x bekeken

Zangeres zoekt leuke coverbandHoi! Ik ben Mirelle, ik ben 21 jaar en ik ben al meer dan 12,5 jaar muzikant. Ik ben opzoek naar een leuke coverband waarbij ik de mensen waarvoor we optreden kan verrassen met mooie muziek en een feestje kan weg geven. Ik ben bijna afgestudeerd als muziektherapeut en heb dus veel ervaring met verschillende instrumenten, ik kan noten lezen en van blad af zingen. Ik heb al veel podium ervaring. Zijn … meer »

Mirelle Schaap

Alround zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 263x bekeken

Alround zangeres zoekt bandHoihoi, Ik ben Mily Jansen, 22 jaar, woonachtig in Sint Oedenrode (Noord Brabant)en op zoek naar een bandje. Een aantal jaar heb ik in een rockband gezongen maar mede door een lange reis en wisselingen in de bezetting ben ik hier niet mee doorgegaan. Ik ben op zoek naar een bandje die afwisselend rock, pop, soul of top 40 muziek speelt maar ik ben natuurlijk ook in voor verrassingen. Wanneer … meer »

Muzikantenbank user Mily JansenMily Jansen