Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Allround zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Ik heb als leadzanger in een paar rock bandjes gezeten, en in tal van Night of the Proms en gelegenheidsbands gezongen. Tot voor kort was ik ook de leadzanger van een 60s 70s rockband maar ben daar gestopt. Daarom heb ik nu tijd over en ben op zoek naar een nieuwe band die ook een aantal keer per jaar op wil treden. Volgens mij heb ik wel een behoorlijk stembereik en kan goed entertainen. Mijn voorkeur … meer »

Hans

Indie/folk gitarist/zanger gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Goede avond, Ik ben Lou en ik maak veel indie/folk muziek waarbij ik zing en gitaar speel. Denk hierbij aan keaton henson, iron and wine en the paper kites. Ik ben opzoek naar een tweede gitarist die het liefst ook kan zingen om zowel covers mee te maken als zelf nieuwe nummers schrijven. Ook wil ik meer gaan optreden dus podiumervaring is fijn maar geen must. Spreekt je dit aan en wil je meer info? … meer »

Lou

Jonkie zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Jonkie zoekt bandHoi, ik ben Matthijs, bijna 18, woon in omgeving Eindhoven en heb een enorme passie voor muziek. Ik volg zanglessen, zing in voorstellingen en in een jaarlijks terugkomend bandje sinds mijn 7e. Ik zing (en schrijf) vooral rockmuziek in verscheidene subgenres, zoals punk, garage, new wave, funk en progrock, maar hou ook ontzettend van hits uit de 70's en 80's. Ik heb mezelf ook de afgelopen 3 jaar een … meer »

Muzikantenbank user Matthijs VaderMatthijs Vader

Zangeres zoekt een band!!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 722x bekeken

Zangeres zoekt een band!!!!Mijn naam is Julia en ben een echte ROCKSTER! Ik zou zo f*k graag in een band willen. Mijn muziek keuze is rock het liefst zou ik op willen treden met de bekende liedjes van rock bandjes... want daar kan het publiek ook hard op los gaan. Ik ben kei muzikaal en probeer alles aan te kunnen🤘🏼 Dus zoek je een zangeres... Ik ben de juiste! Ik zou zeggen ...... show me you war face🤘🏼🤘🏼🤘🏼

Muzikantenbank user Julia MunnichsJulia Munnichs