Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Feestelijke coverband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Hi Muzikanten! Ik ben 32 jaar, kom uit regio Eindhoven en ik ben op zoek naar een feestband om samen gave optredens neer te zetten. Mijn muzikale voorkeur zijn de bekende Nederlandstalige nummers van bijvoorbeeld Andre Hazes tot Guus Meeuwis en van Blof tot Rowwen Heze. Dit aangevuld met de bekende Engelstalige meezingers en actuele hitjes. Mocht u interesse hebben dan stuur gerust een bericht … meer »

Tom C

Een melodische toevoeging aan jullie heavy vocalist?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Ik droom er al langer van om samen met een heavy vocalist te zingen: Twee verschillende stemmen mengen geeft toch altijd een dimensie extra. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed voice zingen, ik zou graag ook hier en daar een scream toevoegen, maar die techniek heb ik helaas nog niet onder de knie. Overigens ben ik ook beginnend violiste, dus wellicht dat ik daarmee ook nog wat toe kan … meer »

Jeske Dolmans

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 350x bekeken

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!Hi muzikanten! Voor het live spelen van mijn singer-songwriter muziek die valt onder de Nederlandstalige alt-pop, ben ik op zoek naar een toetsenist en percussionist. Samen met nog een bassiste wil ik mijn nummers in een band setting live kunnen spelen. Een aantal van mijn nummers zijn via deze link te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/artist/3gXff5O1fdAcJ8pemqb3fx?si=MZloWFlMQ0GpjiQTE2AApg Mocht … meer »

Janneke Gordebeke

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 356x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 194x bekeken

Hoi iedereen! Graag wil ik wat meer gaan doen dan alleen maar onder de douche te gaan zingen en dus zou het tof zijn om mensen te vinden die evt samen willen muziek maken. (Eindhoven en omgeving) Ik zoek het liefst iets in de richting van dus (symphonic metal) maar ben ook een grote fan van (pagan folk). Als er vragen zijn hoor ik het graag, stuur mij gerust een berichtje. Groetjes

Elvira

Gezocht muziekliefhebbers

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 370x bekeken

Beginnend zanger (54 jaar) zoekt muzikanten om samen een hobbymatige band op te starten. De focus ligt op het samen plezier hebben met het muziek maken. Optredens zijn geen must. Ik beschik over een eigen repetitie ruimte aan huis in de omgeving van Bergeijk/ Valkenswaard met een elektronisch drumstel en uitgebreide muziekinstallatie. Hier kunnen we dus gebruik van maken. Ik ben op zoek naar liefhebbers … meer »

Karel van melsen

Zangeres op zoek naar Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1271x bekeken

Zangeres op zoek naar BandHi! Ik ben een zangeres met enkele jaren ervaring, ik ben veelzijdig en hou van veel genres. Ik zing van soul/pop tot hard rock en ben opzoek naar een leuke band waar ik mezelf nog meer kan ontwikkelen en lekker los kan gaan op het podium! Repeteren kan savonds, behalve op maandag en de locatie hoeft niet perse in Brabant te zijn. Contact me bij interesse of voor eventueel materiaal van mij! Simonevanderveen … meer »

Muzikantenbank user Simone Van Der VeenSimone Van Der Veen