Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt een band!!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 544x bekeken

Zangeres zoekt een band!!!!Mijn naam is Julia en ben een echte ROCKSTER! Ik zou zo f*k graag in een band willen. Mijn muziek keuze is rock het liefst zou ik op willen treden met de bekende liedjes van rock bandjes... want daar kan het publiek ook hard op los gaan. Ik ben kei muzikaal en probeer alles aan te kunnen🤘🏼 Dus zoek je een zangeres... Ik ben de juiste! Ik zou zeggen ...... show me you war face🤘🏼🤘🏼🤘🏼

Muzikantenbank user Julia MunnichsJulia Munnichs

Zangeres (met ervaring) op zoek naar jonge band in omgeving Eindhoven!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 270x bekeken

Hoi allemaal! Gezien mijn liefde voor muziek en zang ben ik op zoek naar mensen die dezelfde passie hebben en het leuk zouden vinden om met mij een groep te vormen. Wellicht kunnen we elkaar helpen groter te worden en van een hobby wat meer te maken! Mijn genre is erg uiteenlopend en varieert van Pop/Rock tot Jazz / Soul / Blues. Ik vind het leuk om covers te maken en deze dan een unieke … meer »

Muzikantenbank user Angela van GemertAngela van Gemert

Pock/rock zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 494x bekeken

Pock/rock zanger zoekt bandMijn bandervaring tot nu toe is een punkrockband en een paar rock/pop coverbands. Ik zou graag willen zingen in een band die echt originele covers speelt, of eigen werk. Het genre vind ik minder belangrijk dan muzikale kwaliteit en enthousiasme. Ik speel ook gitaar, maar zing liever. Ik grunt niet. Leefttijd: 49 Op emails antwoord ik altijd.

Muzikantenbank user Vincent WiersVincent Wiers