Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/gitarist zoekt band om bij aan te sluitenn

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 208x bekeken

Op zoek naar: drummer, bassist, tweede gitarist of een bestaande band waarbij ik kan aansluiten. Genre: post-punk/indie/alternative/etc. Waar: Utrecht, Eindhoven, Maastricht en alle andere steden die goed met het ov bereikbaar zijn. Wie ben ik?: Jordan Faber, 22 jaar oud, zanger en gitarist, beïnvloed door artiesten zoals Nick Cave, Idles, Fontaines DC, Björk, Black Midi, Pulp, BCNR Een … meer »

Jordan Faber

Zangeres opzoek naar gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 415x bekeken

Hi! Ik ben opzoek naar een gitarist (acoustisch) om samen muziek mee te maken, opnemen en eventueel op te treden. Ik heb ervaring en zit in een band, maar wil er graag wat naast doen in de stijl van Amy Winehouse, Norah Jones, Janis Joplin etc. We kunnen samen kijken wat werkt! Heb je interesse? Hoor ik graag van je!

Muzikantenbank user Simone Van Der VeenSimone Van Der Veen

Songs en blues

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 425x bekeken

Songs en bluesAangezien de gitarist stopt zoekt zangeres die in Best woont een gitarist en een bassist om concerten te geven in Brabant. Op het programma staan songs van o.a. Fleetwood Mac,Danny Vera, Krezip, Amy Winehouse, Van Morrison en Bob Dylan. Ook blues van Etta James, Bonnie Raitt en Sam Cooke komen aan bod. Eigen inbreng van de gitarist(en) is prima en als ze zelf ook willen zingen wordt het concert alleen … meer »

hetty pronk