Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Hoi mijn naam is Wiljan,en ik ben bijna 19 jaar. ik ben op zoek naar een band die vooral Metalcore maakt, zolang ik maar lekker kan schreeuwen. Ik zoek het liefst een bandje rond Helmond in de buurt. Mijn stijl van de vocals die ik doe, zijn vooral geinspireerd door Bring me the horizon en Motionless in white. Heb je instresse ? Stuur me een mailtje. Wiljanvandalen@outlook .com

Muzikantenbank user Wiljan van DalenWiljan van Dalen

Zangeres zoekt band (eigen werk)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 513x bekeken

Zangeres zoekt band (eigen werk)Mijn naam is Maxime en ben op zoek naar een band onder de naam: ‘Louime’ in het gerne: Pop, Reggae en folk met inspiratie van Will and the People, Selah Sue, Amy Winehouse & Bob Dylan. De filmpjes die je ziet, is eigen werk. In Utrecht heb ik in meerdere bands gespeeld alleen ben ik nu op zoek naar een band dat meer in de buurt ligt, in de regio tussen Eindhoven en Weert. Graag een formatie … meer »

Muzikantenbank user Maxime BeelenMaxime Beelen

Zanger/gitarist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 319x bekeken

Op zoek naar een band, geen 13 in een dozijn rock covers, maar originele muziek. Vorige band was Nederlandstalige punkrock, ik schreef de teksten. Ik heb geen heel hoog bereik, wel laag. Ik speel ook gitaar, geen ingewikkelde dingen, maar een solo of slag lukt wel. Leeftijd ergens vanaf 30, 40 zou ik zeggen. Kijk ook eens op https://www.youtube.com/channel/UCu0nGn6N25DZfLP0SeayIkw als je me wilt … meer »

Muzikantenbank user Vincent WiersVincent Wiers