Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Ik ben een 24-jarige zangeres (en bescheiden gitarist/drummer) met veel ervaring in bands en optreden, en die tot op heden veel eigen nummers heeft geschreven met muzikale vrienden. Ik ben recentelijk verhuisd en zoek naar meer muzikanten in de buurt (piano en/of gitaar en/of drums of dergelijke) die met mij muziek zouden willen maken, en wellicht aan eigen nummers willen werken. Via onderstaande link … meer »

Daphne

Muzikanten gezocht voor twenty one pilots coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben een 21 jarige zanger enloop al een tijdje met het idee rond een twenty one pilots coverband op te richten en ben op zoek naar mensen die hier aan mee willen helpen. Zelf zing/rap ik en ben op zoek naar een bassist, drummer en toetsenist maar niet alleen muzikanten kunnen reageren. Iedereen die hun steentje wil en kan bijdragen is welkom!

Muzikantenbank user Joey van AlphenJoey van Alphen

Zangeres zoekt een band!!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 837x bekeken

Zangeres zoekt een band!!!!Mijn naam is Julia en ben een echte ROCKSTER! Ik zou zo f*k graag in een band willen. Mijn muziek keuze is rock het liefst zou ik op willen treden met de bekende liedjes van rock bandjes... want daar kan het publiek ook hard op los gaan. Ik ben kei muzikaal en probeer alles aan te kunnen🤘🏼 Dus zoek je een zangeres... Ik ben de juiste! Ik zou zeggen ...... show me you war face🤘🏼🤘🏼🤘🏼

Muzikantenbank user Julia MunnichsJulia Munnichs