Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band (eigen werk)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Zangeres zoekt band (eigen werk)Mijn naam is Maxime en ben op zoek naar een band onder de naam: ‘Louime’ in het gerne: Pop, Reggae en folk met inspiratie van Will and the People, Selah Sue, Amy Winehouse & Bob Dylan. De filmpjes die je ziet, is eigen werk. In Utrecht heb ik in meerdere bands gespeeld alleen ben ik nu op zoek naar een band dat meer in de buurt ligt, in de regio tussen Eindhoven en Weert. Graag een formatie … meer »

Muzikantenbank user Maxime BeelenMaxime Beelen

Zanger/gitarist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 210x bekeken

Op zoek naar een band, geen 13 in een dozijn rock covers, maar originele muziek. Vorige band was Nederlandstalige punkrock, ik schreef de teksten. Ik heb geen heel hoog bereik, wel laag. Ik speel ook gitaar, geen ingewikkelde dingen, maar een solo of slag lukt wel. Leeftijd ergens vanaf 30, 40 zou ik zeggen. Kijk ook eens op https://www.youtube.com/channel/UCu0nGn6N25DZfLP0SeayIkw als je me wilt … meer »

Muzikantenbank user Vincent WiersVincent Wiers

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 394x bekeken

Zangeres zoekt bandHi all ! Ik ben Maike, 33 jaar uit de buurt van Eindhoven en wanhopig op zoek naar een band! Zelf heb ik 2 jaar mijn eigen band gehad maar door alle toestanden nu zijn er helemaal geen repetities meer. Omdat er niemand bereid was een oplossing te zoeken heb ik besloten te stoppen. Ik zing vele genres, jazz, rock, reggae, dance, house, indi, enz.. ben een semi proffesionele zangeres. … meer »

Maike Janssen