Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zuid-Holland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zulke piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Zanger/zangeres gevraagd

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 408x bekeken

Gitarist, drummer en bassist (30, 50, 60) alledrie ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede zanger of zangeres voor een her op te starten coverband. 
Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers van kunnen spelen als jij die ook leuk vindt. Bedoeling is wel om de wat uitdagender en complexere nummers te gaan doen. Niet de geijkte … meer »

arnoud neervoort

Jazz zangeres zoekt band/combo/trio

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 280x bekeken

Jazz zangeres zoekt band/combo/trioHi, ik ben een enorme jazz liefhebber en zing graag jazz, swing en bossa nova. Repertoire: the Real Book, jazz standards, Jobim etc. Inspiratie: Diana Krall, Ella Fitzgerald, Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Stacey Kent. Ik zoek een band (combo/trio maar big band ook geweldig) om samen muziek mee te maken. Ik heb hiervoor gezongen bij o.a. Boy Brad Big Band en Jazzed for Fun. Omgeving Den Haag en … meer »

Muzikantenbank user Helene BorgmanHelene Borgman

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 502x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

Zanger zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 362x bekeken

Hoi, ik ben Martin, 45 jaar uit Zwijndrecht. Sinds een aantal jaar ben ik aan het zingen geslagen en nu op zoek naar een leuke band om samen muziek te maken en ervaring op te doen (en in een later stadium ook op te treden) Zelf vind ik nummers uit de jaren 80 en pop/rock heel leuk om te zingen. (Mr. Mister, Toto, Spandau Ballet, Bon Jovi, Teddy Swims, Gavin Degraw etc) bel/app naar 0640442156 ;)

Muzikantenbank user Martin OosterwijkMartin Oosterwijk

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 299x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting een een trio/duo te vormen. Wat voor soort musici denk ik vnl. aan een pianist/gitarist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 502x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zo piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop