Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt rock band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rockband, ongeveer 6 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die enthousiasme uitstralen op het podium en die allemaal hun steentje bijdragen. Ik heb te bieden:` - veel podiumervaring - energiek - gezonde drive - eigen vervoer - eigen installatie Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande omschrijving … meer »

Wanna Bass

Bassist met (verkeerde)ervaring wil een nieuwe weg inslaan

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 337x bekeken

Beste Medemuziekant, Ik ben Ruben, 29, en woon in Delft. Na vele jaren als zanger (Schreeuwer) in verschillende metalbands te hebben gespeeld ben ik op zoek naar iets anders. Ik heb een jaar of 6 geleden de basgitaar opgepakt omdat ik de behoefte had mezelf anders muzikaal uit te drukken en ben hier volledig aan verslingerd geraakt. Na het, door studie, drukte en andere omstandigheden doodbloeden … meer »

Muzikantenbank user RubenRuben

E-bassist, Den Haag

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 407x bekeken

E-bassist, Den HaagHoi! Excuses voor mijn slechte Nederlands taalvaardigheden. Ik ben nieuw uit Indie verhuisd en woon in Den Haag. Ik speel elektrische bass. Ik speel graag verschillende muziekstijlen (pop, rock, jazz, country, funk, blues, fusion en een beetje metal). Ik hou ook van nieuwe muziekstijlen te leren. Ik heb veel ervaring in studio- en live-omgevingen. Momenteel speel ik een 5 string Squier Affinity J bass. … meer »

Muzikantenbank user Marc DamaniaMarc Damania