Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor een soul cover band

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 270x bekeken

Gevorderde drummer en bassist zijn op zoek naar muzikanten om een complete soul cover band op te zetten. Denk aan sam &dave, Temptations, bill withers enz. Geen gezeik, eens in de twee weken oefenen en lekker de planken op! Leeftijd maakt niet uit. We zoeken nog een zangers of zangeressen, gitarist, toetsenist en blazers! De focus ligt op oefenen in Den Haag, maar buiten de stad is ook mogelijk.

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack

Partyband zoekt trompettist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Partyband zoekt trompettist. Huidige bezetting: twee zangeressen, bassist, drummer, toetsenist en saxofonist. Repertoir: de bekende classics van o.a. Chic, Sister Sledge, Stevie Wonder, Michael Jackson, Kool & The Gang etc. Maar ook meer eigentijdse covers van bv Justin Timberlake, Bruno Mars, Angie Stone. Repeteren om de week op de dinsdagavond in Zoetermeer. Join us!

Ben Kooloos

Juraini zoekt een Zanger en Zangeres

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 161x bekeken

Hallo Allemaal, Mijn naam is Juraini Ferary, ben 25 jaar oud. K ben per direct opzoek naar een zanger en zangeressen voor Nederlandstalig muziek of een Nederlandstalig met beetje rapmuziek, waarbij k zelf dan een Nederlandstalige songtekst schrijft. Ook is het mogelijk voor een rapmuziek, maar ook een blazer en een drummer voor als ik zelf jarig bent te komende 28 juli. Groet, Juraini

juraini

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikanten!

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Fanfare orkest Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer is op zoek naar enthousiaste muzikanten die ons orkest komen versterken. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die graag wekelijks aan een divers repertoire werken en spelen op concerten bij o.a. koningsdag, dodenherdenking, kerstconcerten, diverse festivals en op de eigen concerten. Wij zoeken voornamelijk Baritons en Eufoniums, maar ook … meer »

Arjen van Putten

Koninklijke Haagse Harmonie

Blazer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 867x bekeken

Koninklijke Haagse HarmonieWoon je in Den Haag en omstreken en heb je zin om in een harmonieorkest te spelen? Wij zoeken het liefst spelende muzikanten.Trompetisten,saxofonisten,hoornisten,enz Wij repeteren in het Postsorteercentrum Chroomstraat Den Haag en wij repeteren op donderdagavond. Inl 070 3962425

Muzikantenbank user joke van der burgjoke van der burg

Zappaband "Absolutely Frank" zoekt muzikanten

Blazer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1066x bekeken

Ruime kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst. Je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen, als je de nummers maar redelijk goed kent. Het idee lijkt wellicht een beetje te moeilijk maar ik weet uit ervaring dat het echt haalbaar is iets moois neer te zetten Ik heb al eerder in een Zappaband gespeeld (Zappatika) en daarmee met Ike Willis twee keer een korte tour gedaan. We zijn begonnen een … meer »

Muzikantenbank user Tal WilkinsTal Wilkins