Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Chic/Funk coverband is op zoek naar toetsenist en zangeres

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 91x bekeken

Rhythm Gitarist, Bassist Drummer (beiden 54, 53 en 60 jaar) zijn een "Chic"/Funk coverband aan het oprichten en zoeken hiervoor een toetsenist en zangeres. Denk hierbij aan muziek van Chic: Le Freak, I want your Love, Good Times, Dance Dance Dance, Everybody Dance / Sister Sledge: We are Family, Lost in Music, He's the Greatest Dancer / Diana Ross: I'm Coming Out, Upside Down / maar ook Spacer van … meer »

Michel van Nieuwland

Residence Bigband zoekt een 5e trombonist (2e bastrombonist)

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 412x bekeken

Residence Bigband zoekt een 5e trombonist (2e bastrombonist)Voor onze trombonesectie zijn wij op zoek naar een (bas)trombonist. Ben je in staat om van onze uitdagende stukken de 4e/5e partij voor je rekening te nemen dan maken wij graag eens kennis! De sectie bestaat uit 4 man maar veel van onze stukken vragen om een 5e stem. Ons repertoire is zeer interessant met een diversiteit aan verschillende stijlen. Kijk eens op onze website en de social media om … meer »

Axel Cornet

Jazzy bluesy R&B-alt saxist gezocht...

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Jazzy bluesy R&B-alt saxist gezocht...hoi altist..Orlando Milan..SoulMotownFunkR&Bbluesbassist,woonachtig in Zoetermeer zoekt ivm de herstart van zijn bigsoulband LIFE'N'TIMES nog een Funky R&B-Jazzy altist ter completie vd saxsektie..gaat om een big soulband van bigbandachtige proporties maar met nadruk GEEN TRAD.BIGBAND..we hebben een t-bone..en trumpetsektie..we zoeken dus,ook naar aanleiding van the overall picture en the oldskool … meer »

orlando milan

Florence Swingt Band zoekt 60+ trompettist m/v

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 166x bekeken

De Florence Swingt Band is een kleine bigband die bestaat uit 65 plussers en speelt voornamelijk zowel gezongen als instrumentale jazz standards. Hier en daar komen ook wat populaire nummers voor. De uit 16 muzikanten bestaande bezetting is zang, een ritmesectie, piano, toetsen, saxofoonsectie en een trompetsectie die momenteel helaas uit 1 persoon bestaat. Ieder bandlid heeft de mogelijkheid om … meer »

Muzikantenbank user Aad van der ZeijdeAad van der Zeijde

Eastend 16 zoekt een trombonist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 252x bekeken

Eastend 16 zoekt een trombonistEastend Sixteen bestaat uit zestien muzikanten en drie zangeressen. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Wij spelen veel eigen arrangementen van bekende moderne nummers van o.a. Christina Aguilera, Waylon, Michael Buble, etc.. Om onze trombone sectie weer compleet … meer »

Axel Cornet

Koninklijke Haagse Harmonie

Blazer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1027x bekeken

Koninklijke Haagse HarmonieWoon je in Den Haag en omstreken en heb je zin om in een harmonieorkest te spelen? Wij zoeken het liefst spelende muzikanten.Trompetisten,saxofonisten,hoornisten,enz Wij repeteren in het Postsorteercentrum Chroomstraat Den Haag en wij repeteren op donderdagavond. Inl 070 3962425

Muzikantenbank user joke van der burgjoke van der burg