Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste saxofonisten gezocht: bariton en tenor

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 370x bekeken

Banda La Parranda brengt als een gevarieerd Latijns-Amerikaans repertoire. Plezier, stimulans en muzikale ontwikkeling staan centraal. We streven naar een zo hoog mogelijk muzikaal niveau, met als doel eigen ontplooiing en spetterende optredens. Om dit te bereiken wordt van elk bandlid een maximale inzet gevraagd. We repeteren elke maandagavond in Den Haag. La Parranda heeft een goede blazerssectie, … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Residence Bigband zoekt trompettist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1857x bekeken

Residence Bigband zoekt trompettistDe Residence Bigband is op zoek naar een 2e trompettist/ split lead. Naast de uitdagende 2e partij ben je ook in staat bij een aantal stukken de lead te ondersteunen/ over te nemen. Geen must maar een absolute pre als je ook hier en daar een vrije solo in kan en wil vullen. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren … meer »

Axel Cornet

Koninklijke Haagse Harmonie

Blazer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 699x bekeken

Koninklijke Haagse HarmonieWoon je in Den Haag en omstreken en heb je zin om in een harmonieorkest te spelen? Wij zoeken het liefst spelende muzikanten.Trompetisten,saxofonisten,hoornisten,enz Wij repeteren in het Postsorteercentrum Chroomstraat Den Haag en wij repeteren op donderdagavond. Inl 070 3962425

Muzikantenbank user joke van der burgjoke van der burg

Zappaband "Absolutely Frank" zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 869x bekeken

Zappaband Ruime kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst. Je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen, als je de nummers maar redelijk goed kent. Het idee lijkt wellicht een beetje te moeilijk maar ik weet uit ervaring dat het echt haalbaar is iets moois neer te zetten Ik heb al eerder in een Zappaband gespeeld (Zappatika) en daarmee met Ike Willis twee keer een korte tour gedaan. We gaan beginnen een … meer »

Muzikantenbank user Tal WilkinsTal Wilkins