Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eastend 16 zoekt een trombonist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Eastend 16 zoekt een trombonistEastend Sixteen bestaat uit zestien muzikanten en drie zangeressen. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Wij spelen veel eigen arrangementen van bekende moderne nummers van o.a. Christina Aguilera, Waylon, Michael Buble, etc.. Om onze trombone sectie weer compleet … meer »

Axel Cornet

Bastrombonist gezocht voor de Residence Bigband

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Bastrombonist gezocht voor de Residence BigbandDe Residence Bigband is op zoek naar een (2e) bastrombonist. Wij zoeken een goed lezende bastrombonist (m/v) die in staat is om van ons uitdagende repertoire de 4e/5e partij voor zijn/haar rekening te nemen. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton.Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur aan het Oosteinde … meer »

Axel Cornet

Residence Bigband zoekt lead trombonist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 473x bekeken

Residence Bigband zoekt lead trombonistDe Residence Bigband is op zoek naar een lead trombonist. Wij zoeken een goed lezende trombonist (m/v) die in staat is om van ons uitdagende repertoire de 1e partij voor zijn/haar rekening te nemen. Je leidinggevende capaciteiten kunnen als lead goed van pas komen bij het in het gareel houden van de sectie...;-) Geen must maar een absolute pre als je ook hier en daar een vrije solo in kan en wil … meer »

Axel Cornet

Juraini zoekt een Zanger en Zangeres

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Hallo Allemaal, Mijn naam is Juraini Ferary, ben 25 jaar oud. K ben per direct opzoek naar een zanger en zangeressen voor Nederlandstalig muziek of een Nederlandstalig met beetje rapmuziek, waarbij k zelf dan een Nederlandstalige songtekst schrijft. Ook is het mogelijk voor een rapmuziek, maar ook een blazer en een drummer voor als ik zelf jarig bent te komende 28 juli. Groet, Juraini

juraini

Koninklijke Haagse Harmonie

Blazer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 929x bekeken

Koninklijke Haagse HarmonieWoon je in Den Haag en omstreken en heb je zin om in een harmonieorkest te spelen? Wij zoeken het liefst spelende muzikanten.Trompetisten,saxofonisten,hoornisten,enz Wij repeteren in het Postsorteercentrum Chroomstraat Den Haag en wij repeteren op donderdagavond. Inl 070 3962425

Muzikantenbank user joke van der burgjoke van der burg

Zappaband "Absolutely Frank" zoekt muzikanten

Blazer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1173x bekeken

Ruime kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst. Je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen, als je de nummers maar redelijk goed kent. Het idee lijkt wellicht een beetje te moeilijk maar ik weet uit ervaring dat het echt haalbaar is iets moois neer te zetten Ik heb al eerder in een Zappaband gespeeld (Zappatika) en daarmee met Ike Willis twee keer een korte tour gedaan. We zijn begonnen een … meer »

Muzikantenbank user Tal WilkinsTal Wilkins