Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

De Residence Bigband zoekt een bastrombonist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 525x bekeken

De Residence Bigband zoekt een bastrombonistDe Residence Bigband is op zoek naar een extra bastrombonist als uitbreiding van onze trombonesectie. Veel van onze Kenton stukken zijn onder andere voor de trombone sectie namelijk 5-stemmig. Kan en wil jij lekker knetteren in het ultra lage register dan zijn wij op zoek naar jou! De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk dus ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij … meer »

Axel Cornet

Residence Bigband zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 467x bekeken

Residence Bigband zoekt een gitaristDe Residence Bigband is op zoek naar een gitarist. Samen met de drummer, bassist en pianist vorm jij de drijvende ritme sectie van onze band. Wij zoeken een gitarist die niet alleen lekker strak kan swingen, maar die ook opzwepende funky solo’s in huis heeft. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren op de … meer »

Axel Cornet

Tenor saxofonist voor de Residence Bigband gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 327x bekeken

Tenor saxofonist voor de Residence Bigband gezochtDe Residence Bigband is op zoek naar een 2e tenor saxofonist. Het is een absolute pre als je ook hier en daar een vrije solo kan en wilt invullen. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur aan het Oosteinde in Voorburg. De band staat onder leiding van Wouter Kluck. Kijk … meer »

Axel Cornet

Ervaren coverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 345x bekeken

Bericht: Hallo muzikanten ,wij zijn een coverband met een jarenlange ervaring die op zoek zijn naar sologitarist.De band bestaat uit zes personen normaal gesproken maar de sologitarist heeft voor een andere richting gekozen.De band bestaat verder uit een drummer ,slaggitarist,basgitarist,toetsenist en een zanger.Het repertoire is heel divers van 60,70,80-ger jaren tot heden met nummers van de Dijk … meer »

Muzikantenbank user Rineke van HaastrechtRineke van Haastrecht

Ezieband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 205x bekeken

Ezieband zoekt toetsenistEzieband is een 6-persoons formatie, 2x gitaar, bas, drums, sax, en zangeres. We spelen covers van U2 tot Joe Cocker. er is een compleet ingerichte oefenruimte beschikbaar (incl. eenvoudig keyboard), dicht bij Station Den Haag Centraal. We spelen al jaren in dezelfde bezetting en hebben inmiddels een behoorlijk niveau. We hopen dan ook op een toetsenpersoon met een behoorlijke vaardigheid op haar/zijn … meer »

Muzikantenbank user RolfRolf