Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht in Den Haag en omstreken

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Beste drumm(st)ers, Wij zijn een band bestaande uit een bassist, gitarist en zangeres. Wij zijn redelijk gevorderde spelers opzoek naar een drummer die al even bezig is met het bespelen van zijn/haar instrument. Als band spelen we een mix van verschillende genres. Grotendeels word er pop muziek gespeeld maar er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar bv. rock of soul. Kortom alle ideeën zijn … meer »

Muzikantenbank user Marloes de JongMarloes de Jong

(Gezellige) Metal band zoekt bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 282x bekeken

Gezellige band zoekt een bassist(e) & zanger(es) of een combinatie. Wij spelen heavy/power metal (eigen werk), met hier en daar een paar prog invloeden. We oefenen op de maandag, omgeving Den Haag in onze eigen privé oefenruimte. Momenteel zijn we met 2 gitaristen en een drummer. We zoeken muzikanten die gezellig zijn, tegen een humoristisch plaagstootje kunnen, graag samen muziek maken en in … meer »

Muzikantenbank user Raymond BurgerRaymond Burger

Beginnende metal band opzoek naar een gitarist(e) en toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 200x bekeken

Howdy-hey, wij zijn een beginnende metalband bestaande uit 2 vocalists, een bassist, drummer en gitarist en zoeken een tweede gitarist(e) en een toetsenist(e) erbij. Vereisten: -In/rond Zuid-Holland of willen reizen -Tussen 16 en 25 jaar oud Wat we NIET van je verwachten: -Dat je al veel podium ervaring hebt -Dat je al songwriting skills hebt -Dat je al alles hebt om te beginnen met optreden(versterkers, … meer »

Shiver

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 302x bekeken

Voor één beginnende band met bestaand eigen repertoire zijn wij op zoek naar een weergaloos goede drummer. Onze muziekstijl kun je omschrijven als symfonische metal, progressieve metal met een eigen twist. Kom jij uit de regio Den Haag / Rotterdam of vindt je verder reizen geen bezwaar. Zie je jezelf als goede drummer en ben je een teamspeler, heb je als doel een carrière in de muziek. Reageer dan … meer »

Muzikantenbank user Marc KooistraMarc Kooistra

Drummer gezocht in Den Haag en omstreken

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 286x bekeken

Beste drumm(st)ers, Wij zijn een band bestaande uit een bassist, gitarist en zangeres. Wij zijn redelijk gevorderde spelers opzoek naar een drumm(st)er die al even bezig is met het bespelen van zijn/haar instrument. Als band spelen we een mix van verschillende genres. Grotendeels wordt er pop muziek gespeeld maar er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar bv. rock of soul. Kortom alle ideeën … meer »

Muzikantenbank user Marloes de JongMarloes de Jong

Rock and Roll band zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 272x bekeken

Rock and Roll band zoekt een toetsenist. Wij zijn een Rock and Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, ritmegitarist, bassist, drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis Presley, Cliff Richard, Richi Valens, … meer »

Muzikantenbank user Peter van HeijnigenPeter van Heijnigen