Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederpopband zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 239x bekeken

Nederpopband zoekt drummerCode B zoekt een nieuwe drummer. Wij spelen eigen werk aangevuld met covers in de lijn van Blof en Nielsson. Onlangs hebben wij onze eerste EP uitgebracht. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Onze muziek is vaak meerstemming, dus een goede tweede of derde stem is welkom. Speelplezier staat voorop maar uiteraard hoort regelmatig optreden daar ook bij. Er staat nog een optreden gepland … meer »

Muzikantenbank user Peter BregmanPeter Bregman

Ruige Folk-band zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Gegroet! Wij van UniPr0n zijn hard op zoek naar muzikanten om een project mee te beginnen. UniPr0n is een band die folk mixt met Metal. Wij streven er naar om af te wijken van de europese folk-metal en willen graag de excotise kant beproeven. Ook willen we wat meer traditionele instrumenten gebruiken. Grote inspiraties zijn o.a.: Alien weaponry, The Sidh, Puya. Lijkt dit je leuk? Wees dan … meer »

Muzikantenbank user UniPr0nUniPr0n

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Coverband zoekt toetsenistExit7 is op zoek naar een nieuwe toetsenist. Ons doel is om gezellig samen muziek te maken en met enige regelmaat op te treden, maar we zijn wel op zoek naar mensen die een goede muzikale bijdrage leveren. Wij zijn een pop coverband en spelen in een wijde range van 80’s disco nummers via o.a. Anouk en Adele tot Justin Timberlake, Bruno Mars e.d. We oefenen 1 maal per 2 weken in Zoetermeer.

Muzikantenbank user Andre van OudenallenAndre van Oudenallen

Op zoek naar een slaggitarist of een toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Wij zijn een band in wording en zijn op zoek naar een slaggitarist of toetsenist die met ons willen spelen op vrijdag om de week van 19.00 tot 22.00 uur. We huren op dit moment een ruimte bij de Binckhorstlaan in Den Haag. Het repertoire gaan we nog samenstellen. Op dit moment bestaat de band uit een zangeres, een bassist, een drummer en een gitarist. Wil je een keer komen kijken en luisteren laat … meer »

Bianca Vrijland

Een ervaren Soul/Blues zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Onze band is op zoek naar een ervaren Soul/Blues zanger of zangeres. De band bestaat uit 5 man sterk: 1 gitarist/zanger 1 gitarist 1 drummer 1 bassist 1 toetsenist We hebben een gevarieerd repertoire van o.a. Otis Redding, Doobie brothers, Wilson Pickett, Fleetwood mac, Robert Gray etc. Heb je soul, ben je enthousiast en heb je ervaring, dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn. Laat … meer »

Mike van Maalsen

Stevig rockband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Hallo rock zanger/zangeres, wij, Genuine, een ervaren stevige rock band bestaande uit twee gitaristen, bassist en drummer zijn op zoek naar jou. Naast het spelen van covers schrijven we ook onze eigen nummers. Ideeen zijn altijd welkom. We repeteren op de woensdagen in Den Haag. Uitgangspunt is wel op termijn een breed repertoire op te bouwen en te performen voor het publiek. Laat wat van je horen … meer »

Aroen

Muzikanten gezocht voor een soul cover band

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 269x bekeken

Gevorderde drummer en bassist zijn op zoek naar muzikanten om een complete soul cover band op te zetten. Denk aan sam &dave, Temptations, bill withers enz. Geen gezeik, eens in de twee weken oefenen en lekker de planken op! Leeftijd maakt niet uit. We zoeken nog een zangers of zangeressen, gitarist, toetsenist en blazers! De focus ligt op oefenen in Den Haag, maar buiten de stad is ook mogelijk.

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack

Indo rockband zoekt slag(solo)gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 221x bekeken

In 2013 heb ik de Indorock band Rindu opgericht. De band bestaat op dit moment uit 4 personen. Voor een completere sound zoek ik een slag(solo)gitarist (in bezit van eigen installatie). Als je eventueel kunt zingen (achtergrond) is dat mooi meegenomen. Wij oefenen om de 14 dagen in Zoetermeer (betaald) en hebben zo af en toe wat optredens. (Veel) optredens doen we niet meer, echter plezier en lekker … meer »

Muzikantenbank user Jules SeeligJules Seelig