Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Tommyrots zoeken serieuze drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Wij zijn the Tommyrots, een energieke rockband, uit regio Den Haag/Delft en zoeken een semi-professionele, enthousiaste en serieuze drummer. Wij spelen zelfgeschreven muziek en halen onze muzikale invloed veel uit de jaren 60 en 70 (The Beatles, The Who, Golden Earring etc.) Goede communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en inzet zijn absolute voorwaardes; en is ook nodig om optredens en studiosessies … meer »

Muzikantenbank user TomTom

Zangeres zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 262x bekeken

Hi, heb jij ook al zolang geen muziek samen gemaakt...corona-tijd enzo? Ik ben een ervaren zangeres (veel podium en studio-ervaring) en zou het supertof vinden om weer aan de slag te gaan en met gewoon wat zang en gitaar een set te maken die we met de aangepaste maatregelen misschien in de zomer op het strand, terrasjes kunnen brengen. Maar alleen al het oefenen daar zou ik blij van worden. Ik schrijf … meer »

Muzikantenbank user SamSam

Ambitieuze alternatieve rock band uit Zuid Holland is dringend op zoek naar een drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 294x bekeken

Ambitieuze alternatieve rock band uit Zuid Holland is dringend op zoek naar een drummerWij, Jeff (gitaar en zang) en Dennis (basgitaar) zijn op zoek naar een ervaren drummer die een uitdaging niet uit de weg gaat. Wij spelen onze eigen muziek, te beluisteren Spotify, aangevuld met een enkele cover. Ons doel is om, zodra het weer mogelijk is, er direct te staan en zoveel mogelijk pop podia onveilig te maken. Ready to rock dus! Daarnaast is het belangrijk dat je input op de nieuw te … meer »

Muzikantenbank user FOTYFFOTYF

Diverse Muzikanten gezocht voor nieuwe band in Hoek van Holland

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 560x bekeken

Wij ervaren bassist en gitarist zijn op zoek naar een drummer, zanger en of zangeressen, keyboardspeler en een blazers sectie om een band te starten, pop, rock, soul funk gewoon wat we leuk vinden om te spelen, gezien de tijd waar we in zitten zal er waarschijnlijk voorlopig alleen gerepeteerd worden maar hopelijk kan er ook weer eens worden opgetreden, eigen oefenruimte aanwezig in Hoek van Holland … meer »

Muzikantenbank user Mario VanettiMario Vanetti

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikantenZoek jij een gezellig club om jouw muzikale uitdaging te vinden? Kom een maandagavond met ons mee doen in ons orkest in fanfare bezetting. We hebben een afwisselend programma van moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuziek waarmee we regelmatig optreden op alle soorten evenementen in omgeving Zoetermeer. Mail naar info@********************.nl of kijk op muziekzoetermeer.nl

Arjen van Putten

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 318x bekeken

Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Heb jij een passie voor God, ben je tussen de 20 en 30 jaar en zoek je een gospelband om je muzikale creativiteit te uiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! (m/v) Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband uit Den Haag. Onze muziek varieert van black gospel, pop, soul, dutch, jazz tot zelfs African gospel. Onlangs … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG