Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

MC zoekt DJ

DJ en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 48x bekeken

Lieve Muziekliefhebbers, Mijn bijnaam die ik van mijn vrienden krijg is Judebox, omdat ik altijd alle nummers ver van te voren aan voel/hoor komen en mee kan zingen. Zingen is mijn passie en ik zou niets liever willen dat hier iets mee doen. Daarnaast houd ik onwijs van een feestje en weet ik goed mensen mee te nemen met mijn enthousiasme. De combinatie hiervan heeft mij tot het volgende idee … meer »

Muzikantenbank user Charlotte Silvia de MolCharlotte Silvia de Mol

WANTED SOLO Gitarist/Vocals ,voor 60 s & More Band

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 127x bekeken

WANTED SOLO Gitarist/Vocals ,voor 60 s & More BandBekende Haagse Band ,spelen 60s & More & Rock Classics , zijn op zoek naar Solo - Gitarist / Zang , leeftijd niet belangrijk ,die zijn STRAT ,laat MOVE N GROOVE ,met songs zoals ,Route66 ,Paint it black ,Dock of the bay ,Call me the breeze ,Hoochie Coochie Man ,In a Gada Da Vida , So far away ,True love that s a wonder , Jumpin Jack Flash ,e.a. ook jou keuzes , tellen mee. Zie de Facebook pagina The … meer »

Muzikantenbank user Robert PronkRobert Pronk

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 151x bekeken

9 personen sterke band. zoekt dame die de plek van onze vertrekkende zangeres haar eigen wil maken. wij spelen danceclassics en repeteren op maandagavonden in den haag zuid. bezetting : drum,bas,gitaar,toetsen,trombone,sax,trompet en twee dames op lead. Die elkaar met tweede stemmen aanvullen. Aanvullende koorzang van de gitarist. goed niveau. Band speelt live geheel op in-ear.

show band

Coverband met bijzonder repertoire zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Coverband "Dear John" is een band die bestaat uit zangeres, toetsenist, drummer, gitarist en bassist, en we zijn nog in de opbouwende fase. Een aantal van ons heeft al eerder met elkaar in bands gespeeld, die door muzikale meningsverschillen (o.a. over de repertoire keuze) uit elkaar gingen. Om die reden is de keuze van het repertoire een belangrijk uitgangspunt, en willen we alleen nummers spelen … meer »

Muzikantenbank user JohnJohn

Bassist gezocht! Lees snel de advertentie...

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Bassist gezocht! Lees snel de advertentie...Hey! Ben jij die supertoffe gast die ook nog eens bas kan spelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn The Engineers, een band die vooral rock-covers speelt, maar zich nu meer wil gaan focussen op het schrijven van eigen nummers. Wie zoeken we? - Iemand die ook eigen nummers wil schrijven - Van rock-covers houdt om af en toe mee op te treden, tenzij eigen nummers zo’n succes zijn, dat dat niet … meer »

Gerwin Rutgers

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 319x bekeken

Bassist gezochtWil jij onze band thewishexperience komen versterken. We zijn een haagse band en op zoek naar een groovende, rockende bassist. we repeteren in een vaste ruimte met berging op vrijdagavond in Popradar Den Haag. We zoeken iemand met ervaring en commitment. We spelen stevige melodieuze rock. Het repertoire bestaat volledig uit eigen werk. Om een indruk te krijgen is er wat beeld en geluid beschikbaar … meer »

Muzikantenbank user Hans van PoperingHans van Popering

Bastrombonist gezocht voor de Residence Bigband

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Bastrombonist gezocht voor de Residence BigbandDe Residence Bigband is op zoek naar een (2e) bastrombonist. Wij zoeken een goed lezende bastrombonist (m/v) die in staat is om van ons uitdagende repertoire de 4e/5e partij voor zijn/haar rekening te nemen. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton.Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur aan het Oosteinde … meer »

Axel Cornet