Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren slag / solo gitarist gezocht voor coverband in opstart

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Ben je: - self supporting (instrumenten/vervoer) - bekwaam in diverse stijlen (o.a. pop / disco / reggae) - representatief Wij, bassist, drummer en toetsenist, zijn ervaren muzikanten. De band is in de opstartfase en wordt later uitgebreid met een zanger en zangeres. Ons doel is een allround band voor feesten en partijen. Vanwege vakanties zullen de audities medio oktober / november gaan plaats … meer »

Muzikantenbank user Aad LeijendekkersAad Leijendekkers

Niew op te richten Doo-Wop zanggroep

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 109x bekeken

Niew op te richten Doo-Wop zanggroepGezocht voor een op te richten Doo-Wop groep, sterke vocalen voor background en leading vocals (harmonies) In totaal 4 nieuwe leden gezocht. Man of vrouw. Leeftijd maakt niet uit, liefst met enige ervaring of bereid zelfstudie te doen. (denk aan oudere, tijdloze nummers zoals : Kiss and say goodbye, stand by me...) Oefenruimte beschikbaar. locatie : Zoetermeer reacties via : Astrid1@*******.com

Astrid

Rockabilly/rock en roll zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 127x bekeken

Rockabilly/rock en roll zanger(es) gezochtVoor onze rock 'n roll / rockabilly band Mainline 55 zijn wij op zoek naar een nieuwe zanger(es). Wij spelen nummers van o.a. Stray Cats, Johnny Burnette, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Elvis etc. Ook bouwen we af en toe een modern nummer om tot een rockabilly nummer. Wij vragen: - Een gemotiveerde zanger(es) - Enthousiasme - Affiniteit met de rockabilly scene - Het is een pré als je een instrument … meer »

Muzikantenbank user Mainline55Mainline55

Solo Gitarist Gezocht.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Andre Sharon (Nederlandse Shaking Stevens) Bass gitaar - Slag gitarist en drummer zijn naarstig op zoek naar een ervaren Solo Gitarist. Andre wil heel graag met een eigen begeleidingsband optredens gaan verzorgen dus vandaar deze oproep. Heb jij ervaring spreken de nummers van Shaking Stevens, Elvis Presley, Fats Domono enz enz jou aan neem dan kontakt met mij op. Onze standplaats is muziekstad nummer … meer »

John Hol

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 274x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958

Close-Harmony groep zoekt sopraan

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

We zijn een groep van 8 zangers en repeteren op donderdagavonden in Den Haag. Ons repertoire gaat van Stevie Wonder naar Michael Jackson, Billy Joel, Nina Simone, Beatles, Peter Fox, Alan Parsons Project, Beach Boys tot Blof. De meeste nummers zingen we met pianobegeleiding. Van de meeste nummers hebben we eigen arrangementen gemaakt: vier- en vaak meer dan vierstemmig. Een beetje notenschrift kunnen … meer »

Ton van de Langkruis

Wat zouden wij (Maconics) blij zijn met een toetsenist!

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Wat zouden wij (Maconics) blij zijn met een toetsenist!Wegens verhuizing missen wij sinds kort een toetsenist(e) en die is voor ons repertoire onmisbaar! Dat zie je ook gelijk als je mij even de playlist laat opsturen... Onze band heet Maconics en er is veel op Facebook en YouTube te vinden om je een beeld van ons kunnen te geven. Wij oefenen op donderdagavonden in Popradar Den Haag. Als het je wat lijkt, aarzel dan niet en laat iets van je horen! Meer … meer »

Frans