Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Snake Union, the Dutch Duran Duran Tribute i.o., zoekt een zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Heb je interesse om deel uit te maken van een band die nu al voor de nodige reuring zorgt binnen de Nederlandse muziekwereld, stuur dan een PM of email naar mriesenb @ gmail . com Trefwoorden zijn: thuis voorbereiden, samen efficiënt en in korte tijd speelklaar worden (locatie: Popradar Den Haag), de grotere festivals en zalen bereiken, de hits, deep cuts en avondvullende eigen shows. Er zijn al … meer »

Michael Riesenbeck

Haagsche Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 145x bekeken

The Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)! Ontstaan in de bruisende muziekscene van Den Haag, is The Night-Light een dynamische en energieke band die de donkere nachten wil verlichten met rauwe en meeslepende muziek. Sinds het prille einde van 2023 hebben ze op lokale podia gespeeld met een mix van krachtige covers en eigen nummers die het publiek lekker meeslepen. Wij zoeken een nieuwe zanger(es) … meer »

vince

Allround gitarist gezocht voor band met optredens.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 223x bekeken

Hoi gitarist, Wij zijn opzoek naar een allround gitarist voor een partij coverband die veel verschillende stijlen speelt. - Ben jij allround - kan jij op de maandagavond repeteren in Den Haag. - wil jij optreden over het hele land op super leuke gigs. Bij optreden is alles geregeld een drank-arrangement, een goede warme maaltijd. En een goed financiële vergoeding per optreden. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Allround bassist gezocht voor band met optredens.

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 329x bekeken

Hoi bassist, Wij zijn opzoek naar een allround bassist voor een partij coverband die veel verschillende stijlen speelt. - Ben jij allround - kan jij op de maandagavond repeteren in Den Haag. - wil jij optreden over het hele op super leuke gigs. Bij optreden is alles geregeld een drank-arrangement, een goede warme maaltijd. En een goed financiële vergoeding per optreden. Ben jij geïnteresseerd? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 122x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenoten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 207x bekeken

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenotenHoi! Ik ben Emma, 27 jaar en woon en werk in Den Haag. Ik speel al lang gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Door alleen in mijn eentje gitaar te spelen word ik niet veel beter. Dus ik zou graag wat meer uitdaging krijgen door met anderen te spelen en evt op te treden! Ik vind zingen ook erg leuk maar heb nog geen groot bereik. Dus als tweede stem zingen of bij geschikte liedjes de zangeres … meer »

Emma

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 137x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars en drummer Tom zijn wij een nieuwe band opgestart in de genre van postpunk/rock. Wij zoeken nog een goede frontman/zanger om de band compleet te maken zodat we lekker kunnen repeteren en optreden. Als je gitaar kan spelen en teksten kan schrijven dan zou dat top zijn. Wij hebben al wat nummers en ideeën klaarliggen. … meer »

Marcel van Tuyll

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 183x bekeken

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!Wij, The Fucking Foos, zijn op zoek naar onze Chris Shiflett! Wij zijn een lopende Foo Fighters tribute die 1,5 jaar geleden is begonnen en we hebben al een aantal gigs gehad. Ons doel is de beste FF tribute van Nederland te worden???? En blijven dus zeker niet in de oefenruimte hangen. Oefenen doen we om de week in Den Haag. Wij bestaan uit een zanger/gitarist, gitarist, bassist en een drummer. … meer »

Sami

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt backing vocals

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 192x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt backing vocalsMOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken per direct een achtergrondzangeres met bandervaring. Wij repeteren … meer »

Frans