Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Defenders of Rock zoekt slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Wij zijn een coverband die uit ervaren muzikanten bestaat met veel muziek en optredens ervaring. Repetoire o.a. Melissa Etheridge,Sass Jordan, Beth Hart, Anouk. Onze voorkeur is om de wat minder bekende covers te spelen. Oefenavond maandag in Delft (Zuid Holland) Info: Peter van Lopik 06 57578585

Petra Verton

Zangeres zoekt Producer

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Beste Iedereen, Mijn naam is Allisha, 24 jaar oud en ik zing. Ik heb een eigen YouTube kanaal: https://www.youtube.com/allishamylene Graag wil ik mijn eigen muziek maken. Momenteel heb ik zelf Logic Pro en een Rode NTK microfoon en ben ik bezig met het maken van demo’s. Echter, ik merk dat ik simpelweg te weinig ervaring en verstand heb van het mixen waardoor de visie die ik heb, ik toch niet … meer »

Allisha

Indie rock band zoekt basgitarist(e)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Indie rock band zoekt basgitarist(e) The Bohemes zoekt een ambitieuze basgitarist(e) met veel energie en live ervaring. We spelen eigen materiaal in het genre britpop/indie/rock. Onze invloeden zijn: o.a. Arctic Monkeys, Maccabees, Circa Waves, Royal Blood, Kings of Leon, The Strokes. Kan jij samen met de drummer een stevige groove neerleggen? Wil je veel live spelen en op de beste indie plaat van … meer »

Léon Huisman

Gitarist(e) gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Gitarist(e) gezochtWij zijn FWOG en we spelen new wave & alternative. Vooral de leuke en soms vergeten covers uit de jaren 80. Denk aan bijvoorbeeld Fischer Z, The Cure, Bowie, The Jam, Blondie, The Smiths, Kraftwerk en Supergrass (zie verder de playlist: www.fwog.nl/playlist) Is dit ook jouw muziek? Lees dan verder. We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe gitarist. Iemand die het plezier van deze muziek herkent en … meer »

Muzikantenbank user Ruurd AsselbergsRuurd Asselbergs

Drummer gezocht per direct

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 229x bekeken

Kajal is per direct op zoek naar een enthousiaste drummer. De band Kajal bestaat uit een vier ervaren muzikanten: zangeres, bassist, toetsenist en gitarist. Wij repeteren in POPRADAR (voormalig Haags Pop Centrum) in Den Haag. Onze leeftijden liggen rond de 40 jaar. De band bestaat 5 jaar en heeft veel podiumervaring. Ook hebben wij gespeeld bij speciale gelegenheden zoals diverse radioprogramma’s. … meer »

Ruben

Professionele muziekles Zoetermeer saxofoon / trompet / bugel / blaasinstrument

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Muziekles op trompet, saxofoon, trombone, hoorn, bariton of een ander blaasinstrument? Een instrument weer oppakken? Kinderen op les? Muziekvereniging Kunst en Vriendschap biedt lessen aan tegen een scherp tarief. Bij ons kan je zo snel mogelijk ook samen muziek maken bij het leerlingenorkest. Kijk op muziekzoetermeer .nl voor meer informatie of mail naar info@muziekverenigingkenv .nl om je … meer »

Arjen van Putten

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Hallo muzikanten! Lesgeven is een goede manier om wat extra inkomen te genereren. Apprentus kan je daarbij helpen! Maak een leraren profiel aan, maak een les aan en we zorgen dat hij gepromoot wordt bij onze leerlingen! Het gebruik van Apprentus is vollegig gratis voor leraren! Twijfel dus niet langer en ga naar www.apprentus.nl en maak snel en eenvoudig een profiel aan!

Apprentus