Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor blackmetal band (magaroth)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 87x bekeken

Hoi ik ben Sam, Ik kom uit Honselersdijk en ik ben 16 jaar en ik speel 2 jaar gitaar en ik kan de vocals. Ik zoek mede Muzikanten uit het Westland/Den Haag om een bandje mee te beginnen. Ik heb al een demo opgenomen. mijn inspiratie zijn bands zoals: Mayhem, Burzum, Darkthrone, Behemoth en gorgoroth. Ben je geintereseerd stuur me dan een email of een dm op insta. Email: @samballie2013@*****.com Insta: … meer »

sam

Post corona ......gevraagd muzikanten

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 213x bekeken

Post corona ......gevraagd muzikantenVoor de post-corona periode; gevorderde gitarist en drummer zijn op zoek naar gevorderde muzikanten (dames/heren, 35 - 65), zang 2x, sax, toetsen, bas, gitaar voor (door)start; hobby, gezelligheid, serieus en optredens; omgeving zuid-holland (Rijswijk); stijl blues(rock) / soul / funk / pop….; rest in overleg…..eerst de organisatie dan de verdere invulling.

ART_RON

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Zoek je een nieuwe uitdaging? Heb je passie voor Gospel en zoek je een gospelband om te joinen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met name zanger(es), drummer, gitarist. Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband (leeftijden tussen 18 en 28) uit Den Haag. Onze muziek varieert van neo soul, jazz, black gospel, Nederpop, rap tot zelfs African gospel. We spelen op bruiloften, festivals, … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

Gezellig harmonieorkest zoekt nog blazers

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Gezellig harmonieorkest zoekt nog blazersWij zijn een gezellig harmonieorkest in Leidschendam-Voorburg. Ons repertoire is gevarieerd en wij hebben regelmatig optredens, bijvoorbeeld op het hofjesproject, kerst-evenementen en zelf georganiserd. Speel jij klarinet, saxofoon of een ander blaasinstrument en wil je (weer) samen spelen? Kom gewoon een keertje kijken bij onze repetitie (op dinsdag van 20.00 - 22.00) in muziekcentrum Marcanto. Of … meer »

Muzikantenbank user Florent MeierFlorent Meier

MACONICS zoeken zanger(es) en toetsenist(e) of sologitaris(e)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 640x bekeken

MACONICS zoeken zanger(es) en toetsenist(e) of sologitaris(e)Met drums, bas en gitaar is de basis van de band nog steeds stevig maar voor een doorstart hebben we echt een zanger(es) [2 mag ook] en een toetsenist(e) of sologitarist(e) nodig! Leeftijd is bij ons geen item en qua niveau krijg je wel een indruk door onze live video’s op YouTube of Facebook te bekijken. De huidige playlist (die sturen we op verzoek graag toe) geeft je een idee waar wij voor gingen … meer »

Frans

Familie uitbreiding NINETYSIX!

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 257x bekeken

Familie uitbreiding NINETYSIX!Hallo allemaal! Ninetysix Music gaat uitbreiden! Vanaf 2016 tot op het heden is Ninetysix altijd een solo project geweest.(Wat leuk gekloot met een sampler/loopstation/synth en gitaar) Maar ik wil mij zelf meer op songwriting/producen/performance en vocals richten en heb daarom besloten om familie uitbreiding te doen! De droom is om iemand (Of 2) te hebben die los kan gaan met synthesizers/bass en … meer »

Muzikantenbank user Simone PeschelSimone Peschel

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 111x bekeken

We spelen blues, rock'n'roll, folk, etc. Denk aan Little Richard, Elvis, Bob Dylan, Creedence, Neil Young, Tom Waits, The Sonics en anderen. Oefenen is wekelijks op donderdagavond in Delft. Het is altijd gezellig en optreden is +/- 8x per jaar. Heb je interesse, stuur dan een berichtje.

Dirk de Vries

Ervaren Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 252x bekeken

Check The Groove zoekt ervaren gitarist die als persoon goed in de groep past (lekker los en gezellig) en ervaren genoeg is om ons repertoire te ondersteunen. Een repertoire wat bestaat uit een mix van stijlen zoals blues, soul, funk en een toefje pop/rock. Denk aan Bonamassa, Brand New Heavies, Mothers Finest, Joss Stone. Onze bezetting is drums, bas, toetsen en evt. slaggitaar, zanger en zangeres. Wij … meer »

Muzikantenbank user BrendaBrenda