Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 103x bekeken

The Thunderbirds zijn opzoek naar een drummer die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 zowel instrumentaal als vocaal. Mocht je mocht meer willen weten dan hoor ik graag van je. Grt Rob.

Rob Innemee

2e Zangeres gezocht voor lead en backing

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Voor Allround Coverband Just Groovin' zoeken we een 2e zangeres met een hogere stem voor lead en backing (makkelijk 2e stem kunnen zingen). Repeteren wekelijks in het Westland. Repertoire zeer divers van Amy Winehouse tot Ilse de Lange tot blues tot rock tot feest tot disco en soul. Wij zijn 50 plussers, ervaren muzikanten. Jouw leeftijd maakt niet uit, maar wel graag kennis van muziek uit 70. 80 … meer »

Just Groovin'

Desert Rock, muziekstroming Fuzz..

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Als drummer ben ik opzoek naar muzikanten om een Power trio band te vormen. Een creatieve gitarist die ook graag van zware meeslepende gitaarriffs houdt. Maar ook net zo belangrijk een bassist met een diepgewortelde trage grove. Aandacht voor het geluid / sfeer vind ik net zo belangrijk. Denk aan Stoner, Desert Rock, alternatieve muziekstroming met fuzz sfeer/geluid. Eigen nummers schrijven, … meer »

Amp

Kom langs bij een actief orkest in Zoetermeer

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 125x bekeken

Kom langs bij een actief orkest in ZoetermeerSpeel jij een instrument in de regio Den Haag/Gouda/Leiden/Rotterdam/Alphen of uiteraard Zoetermeer, en zie jij jezelf muziek maken in een gezellige club bij verschillende grote evenementen in en rond Zoetermeer? Het orkest van muziekvereniging Kunst en Vriendschap repeteert elke maandagavond in de Silverdome in Zoetermeer. Het orkest heeft een fanfare bezetting maar repeteerd naast de standaard … meer »

Arjen van Putten

Ambitieuze pop-punk band reg. R'dam/Den Haag/Leiden zoekt vaardige drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 395x bekeken

Hé medemuzikant! Voor een nieuwe pop-punk band uit de omgeving Rotterdam/Den Haag en Leiden zijn wij (gitaristen, bassist en zangeres) op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze drummer tussen de 20 en 35 jaar. We schrijven onze eigen liedjes en willen daar dit jaar ook mee het podium op. We werken momenteel aan onze eerste singles, er ligt een EP in het verschiet en we dromen ervan om elke zaal … meer »

Mark

Drummer, 59 zoekt coverband den haag e.o.

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Steward copeland ben ik dan niet, maar heb ervaring met het spelen in coverbands, drum flink wat nummers zoals het hoort en leer nieuwe nummers snel. Het gaat me vooral om de lol die je als band hebt tijdens het spelen. Ik vind repeteren leuk en doe dat graag met de focus op optredens, hoe klein dan ook. Vooral rock en soulnummers ga ik voor, maar als de muzikale klik er is, speel ik ( bijna:_)) … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Doe(n) jij/jullie mee met mijn Variété?! Omgeving Den Haag

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Doe(n) jij/jullie mee met mijn Variété?! Omgeving Den HaagIk heb een bus die ik heb omgetoverd om naast mijn woning ook te functioneren als theatertje! Inclusief wat apparatuur om geluid te versterken. Zelf ben ik net begonnen met klarinet en gaat dat aardig, studeer ik dagelijks en ook zing ik. In het verleden heb ik een theaterbedrijfje gehad (Bibichini was de naam) waarmee ik kostuum-karakters maakte en geimproviseerde performances deed zoals kleine parades … meer »

Muzikantenbank user BibiBibi

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 371x bekeken

Coverband zoekt zangeresCoverband Escape uit Den Haag zoekt per direct een zangeres. Escape is een professionele band en heeft goed werk, onze zangeres stopt om persoonlijke redenen dus hebben wij per direct een zangeres nodig. Een uitgebreid repertoire en de wil om alles te zingen is een pre evenals een goede uitstraling op het podium. Spelen met het publiek hoort daar natuurlijk ook bij. Het repertoire is 50/50 verdeelt … meer »

Muzikantenbank user David HeutinkDavid Heutink