Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gevorderde drummer gezocht voor hardrock coverband

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Wij, een gitarist (27) en een bassist (28), zijn op zoek naar een ervaren, gevorderde drummer voor een nieuw op te zetten coverband. Het idee is om nummers te coveren van bands als Deep Purple, Van Halen, Led Zeppelin, The Who en AC/DC. We speelden al zo'n 12 jaar samen in verschillende bands, waaronder ook een soortgelijke coverband een aantal jaren terug. Nu begint het toch weer te kriebelen … meer »

larsboekestijn

DJ / Sound Designer

DJ en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 85x bekeken

..... ben op zoek naar een sound designer/DJ (ben zelf pianist) om een samenwerkingsverband Aan te gaan. Idee is wekeijks of 2 wekelijks bij elkaar te komen om hiermee een Goede setlist te maken zodat we hiermee de podia kunnen Betreden! :-) Project heeft geen keiharde commerciele inslag maar voor noppes Optreden (structureel) is ook niet de bedoeling. Om een idee te krijgen van de stijl waar … meer »

Muzikantenbank user AlexAlex

Cliff Richard & The Shadows Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Cliff Richard & The Shadows Band zoekt toetsenistWij zijn een enthousiaste Cliff Richard & The Shadows Band, die ook uitstapjes maakt naar andere jaren 60 muziek (Elvis, Buddy Holly, Ventures e.d.). Een enthousiaste toetsenist zou onze band compleet maken. We oefenen elke maandagavond in Zoetermeer en we treden met enige regelmaat op. Leeftijd vinden we niet zo zeer belangrijk, zelf zitten we zo tussen de 50 en 70 jaar en we zijn nog jong van geest … meer »

Muzikantenbank user Frank HopmanFrank Hopman

Trickwire zoekt schreeuwlelijk/brulboei (frontman/frontvrouw)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Trickwire zoekt schreeuwlelijk/brulboei (frontman/frontvrouw)Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag/Rotterdam (Zuid-Holland) ervaren rock trio bestaande uit drums, bas & gitaar zoeken een schreeuwlelijk/brulboei (m/v) voor een groovende swingende pop/rock (cover) band. Aanknopingspunten kunnen zijn: The Killers/Living colour/Muse/Nothing but Thieves/Editors/Prince/Pearl Jam/Triggerfinger/U2/Red hot chili peppers/Anouk. Dus dus alles uit de 70's, 80's, 90's, … meer »

Leonardus

MACONICS zoeken een toetsenist (V/M)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

MACONICS zoeken een toetsenist (V/M)Wij zijn een gezellige coverband met een redelijk aparte playlist die we op verzoek graag toesturen. Het zal je dan snel duidelijk worden waarom we een toetsenist zoeken en met jouw inbreng zal die lijst ook weer veranderen. Ons streven is om zo’n 4 tot 6x per jaar (meer is ook niet erg) op te treden en daar hoeven we niet rijk van te worden😁. We zijn in het bezit van een complete PA installatie, … meer »

Frans

Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Hallo zangers Drummmer,gitarist en bassist zijn op zoek naar zanger die in de muziek schuur in Scheveningen wil oefenen. We spelen verschillende stijlen covers en liefst ook met eigen inbreng.De oefen dag is op zondag of maandag. Groetjes Floyd

floyd krijgsman

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 317x bekeken

Hallo,allround coverband met ervaren muzikanten zoeken nog een tweede ervaren zangeres die zowel lead als backing vocals doet. Repetitie in Naaldwijk op maandagavond. Voor meer informatie gewoon even je naam en tel.nummer doorgeven en we nemen contact met je op.

Bassert