Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/pop coverband MadboX zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 81x bekeken

Rock/pop coverband MadboX zoekt toetsenistMadboX is een allround coverband bestaande uit een drummer, bassist, gitarist en zangeres en wij zijn nog op zoek naar een nieuwe TOETSENIST. MadboX bestaat nu ruim 4 jaar en sinds een paar maanden hebben we een nieuwe koers ingeslagen met een zangeres. We hebben een breder repertoire met bekende nummers maar niet met de nummers die elke coverband speelt zoals "Heroes" van David Bowie en "Lover Rears … meer »

Muzikantenbank user MadboXMadboX

Gezocht voor op te richten band !

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 261x bekeken

GEZOCHT VOOR OP TE RICHTEN BAND ! Ik ben een zangeres met een brede muzikale interesse en bereik. Graag zou ik iets nieuws willen oprichten waarbij plezier vooraan staat. Ik zoek daarom een TOETSENIST, DRUMMER, BASSIST en een ZANGER EN/OF ZANGERES (afwisselend front en backing vocals). Doelstelling is: PLEZIER HEBBEN in de muziek die we gaan maken. Ik wil SWINGENDE muziek maken. Hierin valt bijvoorbeeld … meer »

Astrid

Salt city six zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Salt city six zoekt allround gitaristBen je een gevorderde gitarist en ben je van alle markten thuis? Dan zoeken wij jou! Wij zijn salt city six, een seventies rock/soul/pop cover band. Optreden doen we maar al te graag, we hebben een eigen oefenruimte in Katwijk. Eigen vervoer en gear is zekerrrrr nodig. Leeftijd maakt niet uit, zolang de (muzikale) klik er maar is. Check onze fb pagina voor filmpjes e.d.

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack

Gitarist (m/v) gezocht voor Eastend 16

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 419x bekeken

Gitarist (m/v) gezocht voor Eastend 16Eastend Sixteen bestaat uit zestien muzikanten en drie zangeressen. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Wij spelen veel eigen arrangementen van bekende moderne nummers van o.a. Christina Aguilera, Waylon, Michael Buble, etc.. Helaas heeft onze gitarist aangegeven om … meer »

Axel Cornet

Bassist gezocht voor latin jazz band

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Hallo wij spelen veel bossa nova,lichte samba maar tegenwoordig ook wat Gypsy jazz erbij en een aantal mooie Franse chansons en zijn gezegend met een zangeres met een prachtige stem . Veel muziek dus van Antonio Jobim bekend van Giel from Ipanima en Aqua de Beber maar deze beroemdste Braziliaans componist heeft nog veel meer moois geschreven . We zoeken een bassist die dit repertoire al enigszins … meer »

Muzikantenbank user Peter StokerPeter Stoker

WANTED SOLO Gitarist/Vocals ,voor 60 s & More Band

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 126x bekeken

WANTED SOLO Gitarist/Vocals ,voor 60 s & More BandBekende Haagse Rock en Pop Band , orgineel , uit de 60 s,zijn op zoek naar All Round Solo - Gitarist. Onze huidige Solo - Gitarist moet helaas stoppen , door Familie omstandigheden. Wij spelen ,Rock Classics , 60 s ,Blues , Pop. Wij Zanger- Gitarist , Bassist- Zang , Drummer , zijn relaxte ,ervaren , muzikanten ,serieus , met lol . Heb jij tijd en zin ,leeftijd onbelangrijk , we horen graag van … meer »

Muzikantenbank user Robert PronkRobert Pronk

The Better Days zoekt creatieve leadgitarist (Den Haag)

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

The Better Days zoekt creatieve leadgitarist (Den Haag)Hi! Wij zijn The Better Days. Door het plotselinge vertrek van onze leadgitarist zijn we nu op zoek naar een goede leadgitarist. Goed is in onze ogen een gitarist die strak speelt, vloeiende partijtjes kan spelen (Ook met metronoom voor studiowerk) en creatief is met zijn sound(s). Onze huidige bezetting bestaat uit drums, toetsen, zang/slaggitaar en bas. We zijn gemotiveerde gasten die graag … meer »

Nick Silooy

Multiinstrument

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 55x bekeken

voor een nieuw project zoek ik een multiinstrumentalist. Strijker, toetsen, blazer, percussie, synth. We spelen in een rockband maar schrijven ook songs voor een andere, meer akoestische set. We zijn met zijn 2een (vocals, gitaar), hebben meer dan 15 songs liggen (nederlands, engels, frans, blues, ballad, pop, singer songwriter)waarmee we willen gaan optreden. We zoeken iemand die de muziek die we … meer »

Dirk Alberti