Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor 70’s/80’s soul/disco/funk band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Ik zoek ervaren muzikanten om een oldskool disco/dance band op te richten. Regio Utrecht/Zuid-Holland. Werken aan een goed uitgebalanceerde setlist en vanaf medio maart/april de podia op. Ik zoek zang, gitaar, drums, toetsen en evt blazers. Beheers je je instrument en wilje hier tijd in stoppen? Dan zie ik je berichtje graag tegemoet.

Gix964

Gospelband zoekt nieuwe enthousiaste leden!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Gospelband zoekt nieuwe enthousiaste leden!Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Kan jij je vinden in de gospel genre en zoek je een gospelband om te joinen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband (leeftijden tussen 18 en 28) uit Den Haag. Onze muziek varieert van neo soul, jazz, black gospel, Nederpop, rap tot zelfs African gospel. We spelen op bruiloften, … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

Progressive Band

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Dear musicians, Pentesilea Road is looking for members (mainly keyboard and drummer) who want to join a progressive project in Den Haag area. Influences are from the prog area (ideally Fates Warning, DT, Opeth, Spock’s Beard, Leprous, Riverside, Ayreon) and from the Post Rock area (Russian Circles, Pelican). If you’re interested, please message me in private. Cheers Some demos can be … meer »

Muzikantenbank user ViFreViFre

Gitarist/pianist zoekt een jazzband

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 145x bekeken

Gitarist/pianist zoekt een jazzbandIk heb maar 6 maanden in Nederland gewoond en ben een "contract student" aan het conservatorium van Rotterdam. Ik kom uit Toronto en heb daar jazz gestudeerd. Nu woon ik in Den Haag en weet ik weinig muzikanten om samen muziek te spelen. Ben jij een serieuse muzikant wie wil een jazz band vormen en gigs zoeken? Ik spreek maar een beetje Nederlands maar ik probeer het te leren

Carmel Freeman

Pianist zoekt dwarsfluit voor akoestische pop en rock

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Ik heb de combinatie van dwarsfluit en rock altijd te gek gevonden. Ik denk dan aan groepen als bijvoorbeeld Jethro Tull, Camel en Focus. Het lijkt mij zeer inspirerend om samen met een fluitist(e) te spelen. Ik ben een ervaren pianist die goed op gehoor kan spelen en pop- en rocknummers om kan zetten naar akoestische versies waarbij de essentie van het nummer overeind blijft. Regio Den Haag.

RV

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Het Orkest van Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer is op zoek naar enthousiaste muzikanten die ons orkest willen komen versterken. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. Wij zijn voornamelijk op zoek naar bugels, hoorns, baritons en trombones. Het orkest … meer »

Arjen van Putten

Bigband uit Zoetermeer zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 114x bekeken

Sophie's Bigband uit Zoetermeer zoekt een pianist(e). Oefenen is op vrijdagavond tussen 8 en 10. We hebben een eigen vaste oefenruimte met opslagmogelijkheden in de Silverdome. Het repertoire is standaard bigband dansmuziek, afgewisseld met wat latin en modern. We staan onder professionele leiding. Vlot noten lezen en wat kunnen imoroviseren is een must. Interesse? Stuur me een berichtje !

Muzikantenbank user Ruud van KampenRuud van Kampen

Rock zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Nieuw project in Delft bestaande uit ervaren gitarist, drummer, keyboard en bassist zoeken naar een zanger (leeftijd: 25-40) om eigen nummers te schrijven en daar ook mee op te treden. We hebben een brede muzieksmaak met invloeden van de Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, ZZ Top, etc. We zoeken iemand die gemotiveerd en gepassioneerd is van muziek en bij voorkeur band ervaring … meer »

Andre