Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Contrabassist

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 77x bekeken

Ervaren contrabassist jazz en lichte muziek zoekt dito muzikanten met name ervaren (jazz-) drummer en pianist om een trio te vormen. Alle jazz genres komen aan de orde in de opbouw van een gedegen repertoire met als commercieel doel om op te treden.

J Hardy

Gitarist en/of zanger

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Gitarist en/of zangerWij (Dear John) zoeken een gitarist (een die ritmegitaar speelt, maar ook niet terugdeinst voor een solo, of een loopje) én een zanger. Het fijnste zou iemand zijn die dit allemaal in zich heeft, maar lukt dat niet, dan hangen wij het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ ook graag aan. We spelen puur voor de lol, zowel in onze repetitieruimte in Den Haag/Monster als tijdens optredens (paar … meer »

Muzikantenbank user JohnJohn

Desert Rock band DiTCH zoekt zanger met (rauwe) rock stem

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Desert Rock band DiTCH zoekt zanger met (rauwe) rock stemDe stoner/desert rock band DiTCH is op zoek naar een nieuwe zanger. Ben jij de persoon die wij zoeken? Ondanks de muzieksoort, gebruiken we geen soft drugs of overdadig veel alcohol, maar houden we wel van harde, omlaag gestemde gitaren, gigantische drums, en ronkende basgitaren. Qua zang denken wij aan bands als Clutch, of KYUSS, of Monster Magnet, of Lonely Camel, of Sasquatch, of.... you get … meer »

Eric

Ben jij drummer? Partyband!

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Stijl: party band: dance classics en moderner (bruno mars etc) Leeftijd: 35-55 Optreden: demo opnemen in april, eerste optredens in juni via artiestenbureau. Ca. 2 optredens per maand. Repeteren: tot zomer 1x per week in MOOOF, repertoire opbouw (nu ca12 nrs, wordt 30-35). We verwachten een drummer die net tegen 'het circuit' aan zit, of weer wil aanhaken, net als wij 😁. Hij/zij moet een nummer … meer »

Muzikantenbank user jeroen wagenaarjeroen wagenaar

Nieuwe Band zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Wij zijn nu een paar maanden bezig en zoeken iemand die toetsen aan ons geluid kan bijdragen. Allemaal eigen nummers, eerst oefenen dan optreden. Breed repertoire; blues, rock, pop etc. etc. 1 x 2uur oefenen per week in Den Haag en je hoeft geen Keith Emerson, Louis van dijk of ...te zijn hoor.

Dirk Alberti

Bassist(e) gezocht nieuwe band omgeving Den Haag

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Drummer en zanger/gitarist met eigen materiaal zoeken dringend bassist(e) met ambitie om nieuwe band te vormen en muziek uit te brengen op korte termijn. Zelf zijn we tussen de 25 en 30 en hebben we hiervoor geruime tijd in andere projecten gespeeld en willen ons nu graag toewijden aan één hoofdproject. We hebben we al wat demo's klaarliggen als startpunt, maar het idee is vooral om met de band … meer »

Léon Huisman

Allround drummer gezocht!

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Voor een allround Zuid Amerikaanse muziekgroep in Den Haag zijn we op zoek naar een allround drummer. Wij brengen verschillende genres ten gehore, zoals Salsa, merenque, pop, kaseko, hindi songs, ballads, reggae etc etc... Zie je jezelf al swingen op het podium aarzel dan niet om te reageren.

Wilgo

Residence Bigband zoekt Lead trombonist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Residence Bigband zoekt Lead trombonistDe Residence Bigband is op zoek naar een lead trombonist. Onze 5-koppige trombonesectie wil graag weer compleet gemaakt worden met een 1e (lead) trombonist. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur aan het Oosteinde in Voorburg. De band staat onder leiding van Wouter … meer »

Axel Cornet