Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren latin- salsa bassist voor Haagse salsaband

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 391x bekeken

Wij zijn La Parranda uit Den Haag. Wij zijn op zoek naar een goede bassist. We treden regelmatig op. In juni hebben we gespeeld op de Dias Latinos in Amersfoort. We repeteren iedere maandag in Den Haag, vaak onder leiding van percussionist Michelangelo Catal. Er is ook ruimte om je verder te ontwikkelen in deze muziek. Dus kun je al goed spelen, en wil je je ook verder ontwikkelen op gebied van salsa? … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Drummer gezocht voor (Indo) Rock Band

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Wij zoeken een goede/strakke 60+ drummer uit de omgeving Den Haag, voor een Band uit Den Haag. Dient bekend te zijn met muziek uit de jaren '50, '60, '70, plus wat Zuid-Amerikaans. Belangrijkste is: lekker met elkaar muziek en lol maken, maar wel serieus. Wij treden regelmatig op. Eigen drumstel en vervoer is een must.

Muzikantenbank user FrankFrank

Salsaband La Parranda zoekt een enthousiaste Percussionist!

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 267x bekeken

Wij zijn La Parranda uit Den Haag. Wij zijn op zoek naar een goede timbalero en/of kleine percussie. We treden regelmatig op. In juni hebben we gespeeld op de Dias Latinos in Amersfoort. We repeteren iedere maandag in Den Haag, vaak onder leiding van percussionist Michelangelo Catal. Dus voor een timbalero is er nog een extra uitdaging en mogelijkheid tot leren. Er is ook ruimte voor soleren, graag … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Big Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Wij zijn een amateur big band met een uitgebreid repertoire waaronder speciaal voor de band gearrangeerde nummers. Wij repeteren elke dinsdagavond in Zoeterwoude- Rijndijk (nabij A4. Meer weten? Kijk op www.bigbandoegstgeest.nl en Facebook

E. Klap

Rhythm Gitarist en Bassist zijn op zoek naar Drummer om Chic/Funk coverband te starten

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 190x bekeken

Rhythm Gitarist en Bassist willen een "Chic" / Funk coverband oprichten en zijn hiervoor op zoek naar een Drummer. Ik (Gitarist) ben een gevorderde amateur gitarist met veel ambitie en de Bassist is ook een gevorderde amateur met podium ervaring. Mijn absolute muziekhelden zijn Nile Rodgers en Bernard Edwards en wij willen een band oprichten in de geest van hun Funk/Disco repertoire. Denk hierbij … meer »

Michel van Nieuwland

"Big mama" zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 393x bekeken

Stijl: party band: dance classics en moderner (Bruno Mars etc) Leeftijd: 35-55 Optreden: promo opnemen in sept, website, optredens via artiestenbureau. Ca. 2 optredens per maand. Repeteren: tijdens repertoireopbouw 1x per week in MOOOF, Binckhorst, Den Haag (nu ca. 12 nrs, wordt 30-35). We verwachten een toetsenist die net tegen 'het circuit' aan zit, of weer wil aanhaken, net als wij 😁. Belangrijk: … meer »

Muzikantenbank user jeroen wagenaarjeroen wagenaar

Gitarist(e) gezocht!

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 118x bekeken

Hallo allemaal, Wij zijn Yoeri & Maurits, 18 en 21 jaar oud en wij zijn op zoek naar een solo of slaggitarist voor onze aanstaande band. Yoeri is gitarist en Maurits is bassist. Wij spelen graag rock of pop muziek. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die deze muzieksoort ook aanspreekt. Woon je in de buurt van Den Haag en lijkt dit jou wat? Zoek dan gerust contact met ons! Groetjes, Yoeri … meer »

Yoeri