Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ook zo klaar met standaard coverbands?

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 223x bekeken

Je hebt jaren in coverbands gespeeld. Met je ervaring kun je iedere stijl aan je hebt op alle podia in en rond Nederland wel eens staan spelen. Je wilt nu wel eens wat anders. Maar dan niet een akoestisch trio wat jazz en latin liedjes wegjast. Overweeg dan je aan te melden voor Mark-On-Stage. Een eigenzinnige allround act waar live spel samen met productie muziek on stage en VJ ing een vet en dansbare … meer »

Marc O.Ten

Symfo Metal formatie Derivation zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Symfo Metal formatie Derivation zoekt drummer en gitaristSymfonische metalband Derivation is op zoek naar een drummer en een gitarist. Derivation is al drie jaar bezig met optreden, hebben oefenruimte in Delft met opslag en repeteren elke zondagavond. Wat zoeken wij? Een enthousiaste drummer/ster die bekwaam is met dubbelbass en ervaring heeft met kliktrack. In bezit van eigen hardware. Een gitarist(e) die het leuk vindt om mee te schrijven, niet … meer »

Alex van den Heuvel

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 76x bekeken

Beginnende Band Rock4 zoekt jou.Ben je tussen de 40 en 60 jaar, en heb je zin en tijd om Blues-Classicrockband te spelen reageer dan. We repeteren eens in de 2 weken in Spod in Delft. Je eigen inbreng van nr wordt natuurlijk gerespecteerd. Greetzzzz Arend.

Ghostdrummer

Slagsologitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 117x bekeken

Beginnende Band Rock4 zoekt jou. Ben je tussen de 40 en 60 jaar en heb je zin om Blues-classicrock en of symforock te spelen reageer dan. We repeteren eens in de 2 weken in Delft in Spod. Je eigen inbreng van nr wordt natuurlijk gerespecteerd. Greetz Arend.

Ghostdrummer

Cover band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 87x bekeken

Wij, gitarist, bassist, zangeres en drummer zouden graag onze band, en het repertoire, uitbreiden met een toetsenist. We oefenen zo om de week met als doel af en toe op te treden, maar het gezellig samenzijn en lol met elkaar hebben is minstens zo belangrijk. We oefenen in Musiclab, Den Haag. We spelen o.a. nummers van Joe Bonamassa, ZZ-Top, Anouk, Stevie Ray Vaughn, Elvis, Queen en meer. Onze leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Frank HopmanFrank Hopman

Residence Bigband zoekt trompettist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1673x bekeken

Residence Bigband zoekt trompettistDe Residence Bigband is op zoek naar een 2e trompettist/ split lead. Naast de uitdagende 2e partij ben je ook in staat bij een aantal stukken de lead te ondersteunen/ over te nemen. Geen must maar een absolute pre als je ook hier en daar een vrije solo in kan en wil vullen. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren … meer »

Axel Cornet