Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Beste muzikanten, Wij zijn Marcel (gitarist), Lars (bassist) en Tom (drummer), en samen hebben we onlangs een nieuwe band opgericht in het genre van Postpunk/Rock. We zoeken een gepassioneerde frontman/zanger die onze sound met zijn vocale power en energie naar een hoger niveau kan tillen! Wat we zoeken: • Een zanger met een krachtige stem en een sterke podiumuitstraling • Een creatieveling … meer »

Marcel van Tuyll

Muzikanten geozcht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 290x bekeken

Hoi, wij zijn een gitarist en bassist op zoek naar mensen om een nieuw band op te richten. We willen in de richting van Dance/Post Punk, denk aan LCD Soundsystem, !!! en Talking Heads (Hier is een playlist van tracks die we luisteren https://open.spotify.com/playlist/4AUcmMUcwNc7bcbpyJkPfM?si=d8d4e001cccc4a0b). We willen een of twee keer per week repeteren, nummers schrijven en misschien opnemen, … meer »

DaanW

Zanger/gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 173x bekeken

Beste mensen, bassist drummer en gitarist zijn opzoek naar zanger !! we spelen rock uit de 60/90 jaren muziek op dit moment zingt de gitarist maar zou dit graag aan zanger overlaten. we oefenen in de poprader op donderdag avond. mail me als je interesse hebt. Groetjes Floyd

floyd krijgsman

Muzikanten gezocht voor een lazy sunday afternoon band.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 595x bekeken

Hallo daar. Mijn moeder vindt mij heel goed, mijn buren wat minder. Ik denk dat ik daar ergens tussen in zit. Wat ik graag zou willen doen is eigenlijk het best te omschrijven met wat ik niet wil doen. Wat ik niet wil doen is in een leren broek wijdbeens op het podium staan en ouwe rock uit de 70's spelen zoals bijna elke muzikant van mijn leeftijd (55). Ik zou het graag wat ingetogener zien, wellicht … meer »

Eric

Funk/Disco Coverband zoek trompetist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Funk/Disco Coverband zoek trompetistWij zijn een 7 koppige Funk/Disco coverband genaamd Be Chic. De band bestaat uit 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetseniste, drummer en onlangs is hier een saxofonist bij gekomen. We zijn nu 4 jaar bij elkaar, oefenen zo'n 2x per maand en treden regelmatig (ongeveer 1x per maand) op. Wij willen onze band uitbreiden met een trombonist. De band bestaat uit voornamelijk 50tigers van diverse pluimage. Wellicht … meer »

Michel van Nieuwland

Singer/songwriter zoekt band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 413x bekeken

Hallo daar; Mijn naam is Marije, een ambitieuze singer/songwriter die gitaar of piano gebruikt om catchy Americana/pop te schrijven. Ik heb mijn eigen geluid, en het is dat geluid dat ik graag verder wil uitbouwen. Daarom ben ik op zoek naar twee of drie bandleden om onze nummers tot leven te brengen. Idealiter zou ik een bassist vinden en iemand die piano/synth speelt; maar als je gitarist, drummer … meer »

Marije