Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor vette allround cover band!

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 65x bekeken

Nieuwe allround band (op dit moment Gitarist, Bassist, Toetsenist) zoekt drummer om kwalitatief goeie band neer te zetten. Van Pop, tot Soul, Funk en Rock. Plan is om relatief snel een repertoire op te bouwen en snel het podium op te gaan. Omgeving Rotterdam, Den Haag, Leiden. Leeftijd niet belangrijk, dijk van een groove wel.

Jeroen

Gezocht: leadgitarist(e) (15-25 j) voor progband te Den Haag

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Beste muzikant, Voor onze nieuwe modern progmetal-/progrockband te Den Haag (en omgeving; Leiden, Delft, Rotterdam) zijn wij nog op zoek naar een leadgitarist(e) van hoog niveau, het liefst met een leeftijd van tussen de 15-25 jaar. Een brede muzieksmaak, een passie voor muziek en een productieve werkhouding zijn een vereiste. Onze band heeft een experimenteel karakter, o.a. omdat we twee bassisten … meer »

Max

JMHW! zoekt 1 of meerdere zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Joost Mag Het Weten! (JMHW!) zoekt één of meerdere zangeressen om ons te vergezellen met de grotere optredens (Feesttenten, buitenfestivals etc). Onze zanger Joost kan heel veel, maar een eerste, èn tweede, èn derde stem wordt zelfs hem iets te veel… Joost Mag Het Weten! is een feestband met uitsluitend Nederlands repertoire (zowel Nederlandstalig als Engelstalig) en een keiharde, langlopende … meer »

Muzikantenbank user Regor KeebrevRegor Keebrev

Nieuwe allround cover band zoekt zanger en zangeres om bezetting compleet te maken

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 195x bekeken

Nieuwe allround band (op dit moment Gitarist, Bassist, Toetsenist) zoekt zanger en zangeres om kwalitatief goeie band neer te zetten. Van Pop, tot Soul, Funk en Rock. Plan is om relatief snel een repertoire op te bouwen en snel het podium op te gaan. Omgeving Rotterdam, Den Haag, Leiden. Leeftijd niet belangrijk, dijk van een stem wel.

Jeroen

Frantix zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Frantix zoekt zanger/zangeresWij zijn Frantix, een coverband uit Honselersdijk. Wij zoeken een zanger of zangeres. Onze zangeres moest helaas stoppen met de band, omdat zij voor haar studie moet verhuizen. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit stevige pop- en rockmuziek van door de jaren heen en van allerlei artiesten. Dat varieert van Tina Turner, Adele tot Amy Winehouse en van Robby Williams, Foo Fighters tot de Kings of Leon … meer »

Muzikantenbank user Len BisschopsLen Bisschops

Sophie's Bigband zoekt Orkestleider

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Sophie's Bigband zoekt OrkestleiderSophie’s Bigband bestaat tien jaar en brengt bigband muziek van alle tijden ten gehore. De bigband brengt composities en arrangementen ten gehore van Miller, Gershwin, Basie, Nestico, maar ook hedendaagse componisten en muzikanten behoren tot het repertoire. Verder maken een behoorlijk aantal vocale arrangementen deel uit van het repertoire. Sophie’s Bigband is een graag geziene gast op verschillende … meer »

Arjen van Putten

Gitarist gezocht Zuid Holland

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 196x bekeken

Gitarist gezocht Zuid HollandBowie Tribute band Thin White Duke zoekt gitarist Lokatie Den Haag e.o. Samen met de andere gitarist vorm je de rollercoaster aan gitaarsounds. Totaal ongeveer 20 optredens in 2019 2 optredens per maand en 1 repetitie per maand Zomerstop 2 maanden in juni tem augustus. https://www.youtube.com/channel/UCZ1aFpwrP3clx5hCRSotx6g/featured https://www.facebook.com/thinwhitedukebowietribute/ http://www.twdbowie.nl/ https://www.youtube.com/watch?v=dmcleIuxBNo&feature=youtu.be Van … meer »

Muzikantenbank user Aschwin SchreiberAschwin Schreiber