Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues zanger en toetsenist (Hammond) gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 347x bekeken

Onze band bestaat al heel wat jaartjes, maar onze zanger is er mee gestopt. We zoeken een blueszanger met een ruige gevoelige stem. We zijn geen jonkies meer. We zijn ook op zoek naar een toetsenist die piano en Hammond kan spelen. We hebben een mooie repetitie-ruimte in Waalwijk. Onze band bestaat nu uit gitaar,drums,mondharmonica en bas. Repertoir JJ Cale, Stevey Ray Vaughen, Jimmi Hendrix, Gary … meer »

Muzikantenbank user Jean-Pierre NijsJean-Pierre Nijs

Progrockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 276x bekeken

De progrockcoverband WOVE zoekt een zanger. We spelen progrock uit de zeventiger jaren, vooral Nederlands werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Finch, Earth & Fire maar ook Camel, Soft machine, desgewenst Pink Floyd.. enz. We zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn overdag repeteren. Dat doen we op woensdagmiddag in Waalwijk. Kijk voor meer info onze website https://www.woveprogrock.nl/ … meer »

Muzikantenbank user Lex van HultenLex van Hulten

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 704x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock bandHoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. Ik ben een ervaren muzikant; heb jaren als zanger "gewerkt" in een paar goedlopende coverbands. De foto is uit de oude doos, haha. Helaas is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan door verhuizingen van bandleden, en daarna heb ik het o.a. door het hele corona-gebeuren nog niet weer opnieuw opgepakt. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan … meer »

Willem Keller