Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger /zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 214x bekeken

Sticks on the floor Wij zijn een beginnende rock/blues /soul coverband. Zijn op zoek naar een rock zanger/zangeres/of achter grond zangeres/die ook sommige nummers solo kan en wil gaan zingen Wij zijn al een tijdje bezig maar lopen een beetje vast zonder een goede strot die ons komt versterken bij ons staat gezelligheid voor op maar wel Serieus muziek maken Wij bestaan uit een drummer … meer »

Robert

Classic Rockband zoekt lead- zanger (es)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 512x bekeken

Classic Rockband "THE TEACHERS"zoekt lead-zanger of/en zangeres. De combinatie met slaggitaar of toetsen zou natuurlijk mooi zijn, maar geen must. Omgeving Breda Tilburg. Repetitieruimte aanwezig. Repertoire: Momenteel ruim 80 nummers, allemaal top 2000. Wat bekend en geliefd is bij het publiek, dat spelen wij. 60,-70,- 80er jaren en het beste van wat nog meer onsterfelijk is. Wie zijn wij: Een … meer »

Muzikantenbank user Kees van der LindenKees van der Linden

Nederpopband zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 405x bekeken

Zanger/zangeres gezocht voor Nederpopband. Driehoek Breda Tilburg Gorinchem. Covers(geen levenslied) met als doel 1 tot max. 2 x per maand optreden. Ervaren muzikanten met gevorderd niveau, bezetting; drums, bas, gitaar, toetsen en zoeken nog een zanger én zangeres (en). In later stadium event. een blazers sectie erbij. Een vaste repetitie ruimte (in Raamsdonksveer) met goede digitale spullen behoort … meer »

Muzikantenbank user hans van schijndelhans van schijndel

Coverband in Breda zoekt lead zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 470x bekeken

Wij zijn een coverband uit Breda, drummer, toetsenist, 2 gitaristen en een bassist. 3 van de muzikanten zingen maar we zijn op zoek naar een ervaren leadzanger. Sta je graag op een podium, weet je hoe je publiek moet entertainen en vind je het leuk om wekelijks met een aantal ervaren muzikanten te repeteren kom dan een keer langs om kennis te maken. We spelen pop/rock/funk covers (Maroon 5, Herman … meer »

MusicMan

Gezocht toetsenist en zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 534x bekeken

Zijn er nog muzikanten voor een pop / rock coverband in omgeving Breda ? Zanger / Zangeres gezocht die in een leuke pop/rock coverband willen spelen ? De gemiddelde leeftijd is al een beetje opgeschoten rond de 45+. Echter dit is geen must, een goede klik en motivatie is belangrijker. Doel is om lekkere pop/rock muziek te maken uit de 80er en 90er jaren maar zeker ook nieuwere. Doel is ook om op … meer »

Muzikantenbank user Paul DaanenPaul Daanen

Sixties/seventiesband zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 484x bekeken

Onze kortgeleden opgerichte band speelt hits uit de sixties en seventies (Eagles, CCR, Clapton e.d.). Onze standplaats is Oosterhout in Noord-Brabant. De band bestaat uit twee gitaristen, een bassist, een pianist/keyboardspeler en een drummer. Een frontman/vrouw ontbreekt nog! Spreekt dit repertoire jou aan en zoek je als zanger/zangeres een band waarin samen muziek maken centraal staat, waarin de … meer »

Frans Welschen

Semi akoestische band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 560x bekeken

Onze semi akoestische band 'Purple X Acoustic' is op zoek naar een gezellige zangeres als aanvulling op onze zanger. We spelen oa. country, folk en pop op onze eigen manier en wisselen ook wel eens van instrument. De leeftijd van de ervaren muzikanten varieert tussen de 20 en 70 jaar. We repeteren op de donderdagavond in Etten-Leur voor de gezelligheid en om zo nu en dan op te treden. Benieuwd … meer »

Wilfred Wayop

Songwriter, muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 697x bekeken

Songwriter, muzikantenBeste collega's musici, Ik hoop hier fijne collega muzikanten aan te treffen. De uitdaging is om nieuwe dingen neer te zetten. Nederlandstalig, Engels, stijlen: jazz....celtisch...pop...,etc. we zullen samen ontdekken wat het wordt. Eigen songteksten.... Samen ontdekken en kijken wanneer en waar wij kunnen repeteren. Zelf woon ik in de omgeving Roosendaal ...zonder Brabants accent 😋😉😎 Voor … meer »

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels