Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi pro zangeres gezocht - The New Sensation - van Soul, 80's tot schlager

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 121x bekeken

Hi, Wij zijn op zoek naar een ervaren semi-pro zangeres voor Coverband Limburg - The New Sensation. Genres zijn: - Soul / Funk - 80's en 90's - Skihut en DE / NL schlager Jouw profiel: - veel podium ervaring - eigen apparatuur (mic / in-ear) - kan publiek entertainen met de zanger en band - heeft geen moeite met 2e of 3e stem - dedicated en heeft niet al 2 bands die voorrang krijgen - … meer »

Angelo

Zangeres en drummer zoeken symfonische metal band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 96x bekeken

Hey guys! Wij zijn Rob (drummer) en Kelsey (sopraan) en wij zoeken muzikanten met dezelfde passie voor symfonische metal en de ambitie om ervoor te gaan! Geïnspireerd door bands zoals Nightwish, Within Temptation en Epica, willen wij graag eigen nummers maken met oog op studiowerk en natuurlijk het podium op! Wij deinzen ook zeker niet terug voor grotere podia. Rob is een doorgewinterde … meer »

Muzikantenbank user Kelsey HendriksKelsey Hendriks

Professioneel allround gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 213x bekeken

Professioneel allround gitarist gezochtHoi! Ik ben op zoek naar een professioneel allround gitarist om samen een cover project mee te starten. Ik ben zangeres van beroep, dus ik werk professioneel, maar natuurlijk draait muziek ook om plezier! We zullen een concept bedenken en een divers repertoire opbouwen met bekende hits om op elk feest de boel op z'n kop te zetten. Het doel is om van dit duo een band te vormen en hiermee veel op te … meer »

Muzikantenbank user Marieke SmidMarieke Smid

Zanger zoekt gothband

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 97x bekeken

Zanger zoekt gothbandstyl Alien Vampires,,Psycolon nine,,wumpscut,,nachtmarh,,,suicide commando hierbij ben ik op zoek na een band of na muzikanten die band willen beginnen in de styl van hierboven genoemde bands. omgeving sittard heerlen. heb vervoer ben zelf bereid om de grens over te gaan omgeving ake duitsland of na belgien zelf ben ik 52 and crazy. zoeken jullie of wil je een band beginnen laat iets horen. leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Draco BoekanierDraco Boekanier

Zanger gezocht: Stijl bleus tot rock met ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 140x bekeken

Zanger gezocht: Stijl bleus tot rock met ballenGezocht: Zanger. Een nieuw op te startte band met twee maal gitaar, bas en drum. Allen door de wol gewassen muzikanten waar je op kunt bouwen. De input van zang staat helemaal open qua sound, passend binnen het geheel. Jij als zanger(es) bepaald geheel de sound als voor de nummers wat voice betreft. We repeteren in eigen ruimte buurt Roermond. Interesse of heb je een tip voor in onze zoektocht --> … meer »

Muzikantenbank user Robert TobbenRobert Tobben

Gezocht zanger: Industrial E.D.M.

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 104x bekeken

Gezocht: Zanger voor de band Jane Black. De input van zang staat helemaal open qua sound. Met de huidige zang is dit met een randje richting metal. Maar jij als nieuwe zanger bepaald geheel zijn sound als geheel voor de nummers. www.janeblack.nl Repetities 1x per week samen de digi synth tracks, drummer, gitarist en bassist. We repeteren in Stein in eigen ruimte. Interesse of heb je een tip voor in … meer »

Muzikantenbank user Robert TobbenRobert Tobben

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 169x bekeken

Ik ben een beginneling en wil graag in een muziekband van meiden waarbij ik kan leren groeien het lijkt mij gaaf om uiteindelijk te kunnen toeren met de band ik zoek een band die graag pop zingt als je mij wilt informeren omdat jij denkt dat ik geschikt ben voor jouw dan kun je mij op Facebook nadhira gemert of op Instagram nadhira gemert vinden ik reageer het snelste hier op ik ben 18 jaar en houdt … meer »

Muzikantenbank user Nadhira GemertNadhira Gemert

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving Venlo

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 219x bekeken

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving VenloHoi, Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb ruim 30 jaar zangervaring, waarvan de laatste 20 jaar band ervaring. Ik ben begonnen met klassieke zanglessen. Ik ben op zoek naar een Funk/Soul/Jazz/ Disco band. Ik zing in een 13 koppige band die carnavalsmuziek speelt. Dat zal ik ook bijven doen. Ik wil meer voldoening van mijn passie zang, vandaar deze oproep. Ik zing bij Jocus Hofkepel … meer »

Muzikantenbank user Ingrid DambacherIngrid Dambacher