Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Den Bosch Zingt ... zoekt trompettist voor project Oeteldonk!

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Wij zijn een muzikale vereniging uit Den Bosch met 25 (solo-)zangers/zangeressen en een eigen live band. Drie keer per jaar brengen wij een artiest, band of muziekgenre voor het voetlicht. We zijn aan het repeteren voor het project Den Bosch Zingt ... Oeteldonk. Op zaterdagavond 15 februari 2020 zullen we een bloemlezing uit het prachtig Oeteldonkse repertoire op de planken brengen. Evenals alle … meer »

Wouter Bruinsma

Big Band Utrecht zoekt goed solerende trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 161x bekeken

Niets is Big Band Utrecht te gek. Van traditionele bigband swing tot latin, groove en een speciale plek voor moderner repertoire van Nederlandse origine. We zoeken een nieuwe trompettist die op vergevorderd amateurniveau zijn/haar partij kan meeblazen. Ben jij die trompettist die met mooie features en solo’s de band naar een hoger plan weet te brengen? Dan zoekt Big Band Utrecht jou! We … meer »

Melanie Tangkau

Big Band Utrecht zoekt trombonist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 153x bekeken

Big Band Utrecht zoekt nieuwe trombonist die op vergevorderd amateurniveau zijn/haar partij als 3e trombonist kan meeblazen. Niets is Big Band Utrecht te gek. Van traditionele bigband swing tot latin, groove en een speciale plek voor moderner repertoire van Nederlandse origine. We repeteren elke maandagavond olv Martien de Kam in Muziekhuis Utrecht.

Melanie Tangkau

Feestorkest Tartouffe zoekt Baritonspeler

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 153x bekeken

Wij zoeken een muzikant voor 1e of 2e bariton/tuba Wij spelen een breed populair repertoire met nummers van de jaren 60 tot nu. Wij spelen op verschillende festiviteiten, sportevenementen en carnaval. Wij repeteren op vrijdagavond van 20.00 - 22.00 uur in café Greendoors aan de Ginnekenweg 14 in Breda. Wij zijn een gezellige maar ook ambitieuze band. interesse? Stuur een email naar info@*********.nl … meer »

Leo Notenboom

Gevraagd Sousafonist

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Hé blaasbassisten, dit is een kans om bij de gezelligste dweilkapel van Brabant te komen spelen. We zijn geen 30 koppige wedstrijdkapel maar een dweilkapel pur sang! Als we spelen doen we dat voor de gezelligheid en dat doen we niet door allerlei hoogstandjes en danspasjes uit te voeren. Gewoon een lekker pilske en gaan! Dus grijp die kans. We verwachten wel dat je enige jaren ervaring hebt en … meer »

Pierre van Heumen

Harmonie van Hasselt Alexis Pierloz

Blazer en Percussionist gezocht in Limburg (België) | 200x bekeken

De Koninklijke harmonie en de drumband van Hasselt Alexis Pierloz zoekt muzikanten van jongere tot oudere die hun tijd nuttig willen gebruiken. Alle soorten instrumenten die in een harmonieorkest thuis horen zijn welkom. Beetje noten kunnen lezen is wel een must. Adres repetitielokaal: Oude Kuringerbaan nr 93 te Hasselt Wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontmoeten en te verwelkomen in de groep. … meer »

Swaanen Chris

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 283x bekeken

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombone. Spelen al 12 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar ook Brass … meer »

Jessica Wiersma