Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist / saxofonist(e) Violist(e) regio Tilburg gezocht

Blazer, Overig en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Voor een pas gevormd quintet, 2 gitaristen - bassist - percussie - zanger zijn we op zoek naar diverse muzikanten die aansluiting zoeken in een wisselende samenstelling en ook regelmatig willen optreden. De zanger en sologitarist zijn al jaren op elkaar ingespeeld en gaan gemiddeld 3 keer per week repeteren en zoals het er naar uit gaat zien, elk weekend wel een optreden en vaak ook nog doordeweeks. … meer »

Muzikantenbank user Dave PluDave Plu

Blazer gezocht!

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 150x bekeken

​Heeho - voor onze band in heroprichting met vérse krachten, zoeken deze 7 een trompettist/trombonist om samen met onze altsaxofoniste de blazerssectie ​te vormen. Backing vocal = 'n plus, leeftijd = no worry, Muziek = eigen werk en enkele covers in de frisse Pop/Funk/Jazz/Soul/Reggae-sector. Info & toestanden : freakwig@*******.com of 03.633.27.42​​ Repetities in het Belze Kapellen, … meer »

Herwig Marynissen

Blazer gezocht!

Blazer gezocht in Antwerpen (België) | 155x bekeken

​Heeho - voor onze band in heroprichting met vérse krachten, zoeken deze 7 een trompettist/trombonist om samen met onze altsaxofoniste een blazerssectie ​te vormen. Backing vocal = 'n plus, leeftijd = no worry, repetities = Kapellen. Muziek = eigen werk en enkele covers in de frisse Pop/Funk/Jazz/Soul/Reggae-sector. Info & toestanden : freakwig@*******.com of 03.633.27.42​​ Tot … meer »

Herwig Marynissen

Trompettist zoekt gave band

Blazer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Ik ben een ervaren trompettist. Aanvullend speel ik Trombone en zing graag 2e of 3e stem mee als ik niet moet toeteren. Ik speel in dienst van de muziek, dus alleen wat daar hoort of mooi en afgesproken is. Positief, Energiek, Dynamisch, Podiumdier. Ik speel niet van bladmuziek. Wel aantekeningen op I-pad. (Wel handig als we in dezelfde toonsoort beginnen) Ik woon omgeving Schiphol west.

Muzikantenbank user Walt BeukWalt Beuk

Trompettist zoekt gave band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 188x bekeken

Trompettist zoekt gave bandIk ben een ervaren trompettist. Aanvullend speel ik Trombone en zing graag 2e of 3e stem mee als ik niet moet toeteren. Ik speel in dienst van de muziek, dus alleen wat daar hoort of mooi en afgesproken is. Positief, Energiek, Dynamisch, Podiumdier. Ik speel niet van bladmuziek. Wel aantekeningen op I-pad. (Wel handig als we in dezelfde toonsoort beginnen) Ik woon omgeving Schiphol west.

Muzikantenbank user Walt BeukWalt Beuk

Delta Swing Band zoekt een 1ste en 2de Trompettist

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 165x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland

Trombonist gezocht voor coverband met big band bezetting

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombones. Spelen al 12 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Anouk en Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar … meer »

Jessica Wiersma