Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz/funk/soul-drummer

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 244x bekeken

Beste drummers van Nederland, Voor een nieuwe jazz/funk/soul-formatie zijn we opzoek naar een goede, strakke drummer. Repeteren waarschijnlijk in Amsterdam. Momenteel bestaan we uit een zangeres, bassist en gitarist. Middels internet heeft er zich ook al een saxofonist aangeboden, dus dat zou helemaal mooi zijn! (Mocht je nog een andere blazer of toetsenist kennen, lekker meenemen ;)) Groet, Rense

Rense

Welke band kan een sopraansaxofonist gebruiken?

Blazer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 201x bekeken

Welke band kan een sopraansaxofonist gebruiken?Sopraansaxofonist zoekt band Trefwoorden: sixties , seventies, bowie, soul, pop, blues, rock, jazz, reggae en nog meer smaken. Redelijk ervaren, speel indien nodig ook tenor. Leesvaardigheid OK Autodidact Nieuw op te richten band met eigen koers ook welkom. Speelplezier en optreden is doel. Eindeloos scherpslijpen in oefenruimtes niet. Omgeving Rotterdam moet je ruim zien.

Hank Enzo

Jazz/bluesband zoekt saxofonist

Blazer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 250x bekeken

Na een aantal jaren gespeeld te hebben met een saxofonist, die een andere richting in is gegaan, én na een lange onderbreking door corona zijn we, trio drums, piano, bass, op zoek naar een saxofonist voor jazzy nummers en ook modernere songs. We willen in november 2021 weer optreden (Doesburg jazz festival) met de dan nieuwe formatie en beginnen daarom nu al met deze zoektocht. Repertoire is weliswaar … meer »

Richard

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikantenZoek jij een gezellig club om jouw muzikale uitdaging te vinden? Kom een maandagavond met ons mee doen in ons orkest in fanfare bezetting. We hebben een afwisselend programma van moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuziek waarmee we regelmatig optreden op alle soorten evenementen in omgeving Zoetermeer. Mail naar info@********************.nl of kijk op muziekzoetermeer.nl

Arjen van Putten

Saxofonist gezocht (tenor, m/v), The Dance Department

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 253x bekeken

Zoals alle bands liggen ook wij al enige maanden stil maar kijken enorm uit naar de eerste repetities en optredens. Helaas zal dat zijn zonder onze saxofonist van t eerste uur, Freek; hij gaat emigreren! Heel erg jammer! Maar de basis is er, en wat voor een! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al bijna 30 jaar samen! We hebben een vaste repetitieruimte in Arnhem en repeteren … meer »

Jos van Hagen

Band Paeperkook zoekt uitbreiding (vocaal en/of instrumentaal)

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 442x bekeken

De band Paeperkook bestaat momenteel uit een zanger, accordeonist en een drummer. Ons repertoire bestaat uit covers van volksmuziek, schlagers, popmuziek. Zodra het weer mogelijk is, willen wij dit jaar optreden. Wij musiceren live, vaak wel met ondersteuning van begeleidingsmuziek. Ons doel is samen met veel plezier muziek maken. Af en toe maken wij ook studio opnames. Binnenkort gaan wij daar digitaal … meer »

Muzikantenbank user Jack SchlicherJack Schlicher