Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pink Floyd tribute

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 63x bekeken

Pink Floyd tribute band zoekt een zanger en een saxofonist, bij voorkeur in dezelfde persoon :-) Eigen ruimte in Rosmalen, twee wekelijks repeteren in overleg, meestal maandagavond. Neem contact op voor meer informatie

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Dweilkapel de Klooiers zoekt sousafoon speler

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 72x bekeken

Ja ja. Dit is zo’n kans uit duizenden. Once in a lifetime. Vanwege het komend vertrek van onze sousafoon speler zijn wij op zoek naar een nieuwe sousafoon speler voor na de komende carnaval. Heb je altijd al gedroomd om bij de Klooiers muziek te maken ? Wil jij ook bij de landelijke top van dweilkapellen mee doen ? Ben jij de ervaren sousafoon speler of zie je nog kans hier naar toe te groeien … meer »

Pierre van Heumen

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARIST

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 106x bekeken

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARISTRauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Bezetting: Gitarist / samples en loops, bassist, drummer / vocal performer / loops /samples. Jouw inbreng … meer »

Toon Borghuis

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!

Blazer en Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 80x bekeken

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!Rauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Jouw inbreng is volwaardig en medebepalend voor het verloop en ontwikkeling het muzikale avontuur. Rauschenberg … meer »

Toon Borghuis

Gezocht, instrumentalisten die ook willen zingen en acteren

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 135x bekeken

Mijn naam is Timo Pronk en ik schrijf een muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6-8 jaar. Voor deze show zoek ik enthousiastelingen die (het liefst) meerdere instrumenten spelen, zingen en acteren. Het is een onbetaalde klus, maar als het aanslaat is het de bedoeling het volgend theaterseizoen de show meerdere keren commercieel te spelen. Ik schrijf het script, liedjes en de arrangementen op … meer »

Timo Pronk

FF geen tijd (meer) voor vaste band, wel nog zin in samen muziek maken....?

Blazer, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 238x bekeken

In een koor of band is leuk, maar de verplichting die het met zich meebrengt komt soms niet (langer) gelegen. Daartegenover is bij gelegenheid musiceren meer flexibel. Bijvoorbeeld als soort van project aantal songs instuderen, beste er uit zien te halen, e.v. demo opname van maken. En dan zie je wel weer. Zoiets misschien ook wat voor jou? Neem dan gerust eens contact met mij op, wie weet. Regio Eindhoven/Den … meer »

Muzikantenbank user project a'couslectriqueproject a'couslectrique

Tenor saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 106x bekeken

Ik zoek een combo (4-5 muzikanten) om samen muziek te maken. Genre lichte jazz, blues, swing, kleinkunst, chansons,... Noten lezen en improviseren is geen probleem. Wel ernstige aanpak gewenst. Bedoeling is om op niet al te lange termijn sporadisch op te treden en kwalitatieve muziek te brengen.

Sax

De Ballroom Syncopators zoekt Klarinetist(e)/altsaxofonist(e) en violist(e)

Blazer en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 111x bekeken

De Ballroom Syncopators zoekt Klarinetist(e)/altsaxofonist(e) en violist(e)De Ballroom syncopators, een 12 koppig orkest met een zangeres, spelen (al meer dan 12 jaar) dansbare jazzmuziek uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Op dit moment zijn er een tweetal vacatures: wij zoeken een violist(e) en een klarinetist(e) die ook een of meerdere saxen bespeeld. Wekelijkse repetities in het HelvoirThuis te Helvoirt op donderdagavond vanaf 20.00 uur. Voor informatie zie www.ballroomsyncopators.nl

Uden