Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

De Fellows Bigband vindt zichzelf opnieuw uit!

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 351x bekeken

De Fellows Bigband uit Amstelveen Bovenkerk speelt al vele jaren onder de kundige leiding van trompettist/bandleider Loet van der Lee. Door omstandigheden is er nu plotseling flink wat ruimte voor nieuwe muzikanten. Het gaat om enkele trompet plekken, de bariton- en bastrombone plek en de drums en bas (basgitaar of contrabas of beide) posities. De bedoeling is om met nieuwe leden gezamenlijk na … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Koperblazer gezocht Jazz regio Randstad-Noord

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 170x bekeken

Beste lezer, Om ons beginnende kwartet/Kwintet kwompleet te maken zoeken we een koperblazer! Trompet, bugel, trombone, alles goed. We hebben al drums, tenorsax en contrabas. Luister eens naar Get The Blessing om een beetje een idee te krijgen van de kant die we op willen, qua instrumentatie. Qua geluid kan het nog alle kanten op; we starten net op. We houden het wel instrumentaal. Afkomstig uit … meer »

Muzikantenbank user Ko MuziekKo Muziek

Trombonisten voor Cotton Club Big Band

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Trombonisten zijn helaas schaars. Tot voor kort raakte ons dit niet, maar door opeenvolgende veranderingen in privé omstandigheden zijn we onze drie vast trombonisten kwijtgeraakt. Nu hebben we alleen nog een vaste invaller, maar dat is alleen voor optredens. Heb jij, of hebben jullie als groep die elkaar kennen, zin om te verkennen hoe het is om bij een enthousiaste en vrij goede big band te spelen? Wij … meer »

Muzikantenbank user Huibert GeesinkHuibert Geesink

Kosmosis Big Band olv Iman Spaargaren uit Amsterdam zoekt trombonist en trompettist.

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 183x bekeken

Kosmosis Big Band olv Iman Spaargaren uit Amsterdam zoekt trombonist en trompettist.Kosmosis Big Band olv Iman Spaargaren uit Amsterdam zoekt trombonist en trompettist. KOSMOSIS Big Band speelt van Jazz tot Groove, van eigenzinnige swingende nummers tot funky filmmuziek. Er mag gedanst worden! https://www.facebook.com/kosmosisbigband Repetities op dinsdagavond in de Jordaan. Interesse?arjenvdm@***.nl0628983643

Muzikantenbank user Arjen van de MerweArjen van de Merwe

Fellows Bigband is op zoek naar trompettistten

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 648x bekeken

Fellows Bigband is op zoek naar trompettisttenDe Fellows Bigband heeft plaats voor enthousiaste trompettistten De Fellows Bigband uit Amstelveen speelt een veelzijdig repertoire aan bigband muziek. We spelen klassieke bigband swingnummers tot een moderner repertoire, waaronder latin, funk en pop. We werken ook regelmatig samen met zangers en/of zangeressen. Sinds de oprichting in 1981 heeft de Fellows Bigband zich ontwikkeld tot een veelzijdige … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonisten

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 2241x bekeken

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonistenMamboChoc Amsterdam heeft plaats voor een 2e trompet en een trombonist .Ben je geinteresseerd in Latinmusic kom dan bij ons spelen. Noten lezen is wel aan te raden. Breng een bezoekje aan onze website en wordt enthousiast. Wij spelen onder leiding van Gerrit Jan Binkhorst (CubopCity Bigband e.a.) peterlaan26@*****.nl We repeteren op dinsdagavond in Amsterdam in het Cygnus Gymnasium aan de Wibautstraat … meer »

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan