Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mambochoc Amsterdam zoekt een fluitist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Mambochoc Amsterdam zoekt een fluitistWij zijn een 18 koppige Latinband uit Amsterdam , spelen traditionele Mambo's, blues, funk, afro en Salsa. We willen onze fluitsektie uitbreiden en zijn op zoek naar een fluitist die graag latin wil spelen. Redelijk mmuziek lezen is wel belangrijk. We repeteren elke dinsdagavond in het Cygnus Gymnasium te Amsterdam. Kijk op onze website en wordt enthousiast.

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan

Bigband zoekt trompettist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 185x bekeken

De Cotton Club Big Band is een Amsterdamse bigband die op dinsdagavond van 21.00-23.00 uur repeteert in de Q-Factory o.l.v. Simon Lutz. De CCBB bestaat uit 17 instrumentalisten, 2 zangeressen en 1 zanger. Het repertoire is breed en gaat van midden jaren 50 jazz standards via Latin naar Nederlandstalige nummers in een swing-jasje. Per jaar zijn er meerdere optredens. Speel je trompet, kun je goed noten … meer »

Muzikantenbank user Huibert GeesinkHuibert Geesink

Muzikanten voor bigbandorkest in Amsterdam

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 232x bekeken

Het alweer 17 jaar bestaande Amsterdamse bigband-orkest InDeSpeeltuin heeft weer plek voor nieuwe muzikanten, bv trombone, trompet of euphonium. Wij spelen een keur van stukken uit jazz, wereldmuziek, pop, latin en meer, niet echt het standaardrepertoire. De sfeer is ontspannen en gezellig, toch werken we wel serieus aan ons repertoire. Reps op maandagavond in de Jordaan, een muzieklessenaar staat … meer »

Michel Fabre

Antics zoekt saxofonist (19-24 jr)

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 382x bekeken

Antics zoekt saxofonist (19-24 jr)Voor onze rockband van hoog niveau zoeken wij naast de huidige bezetting van pianist/zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist een saxofonist om de laatste waardige plek aan te vullen. We schrijven eigen materiaal, maar doen ook covers om geld binnen te harken, dat laatste van bands/artiesten als The Beatles, Huey Lewis & The News, Supertramp, Billy Joel, Aerosmith en meer. Voor de komende maanden … meer »

Nolan

Zangeres en blazers gezocht in Amsterdam

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 620x bekeken

Hoi, Wij zijn Plug2Play, een nieuwe formatie bestaande uit, drums, 2 x gitaar, bas, percussie, toetsen, saxofoon en 1 x zang en we repereteren op de dinsdagavond 1 x in de 2 weken in Amsterdam. Op zoek zijn we naar een Zangeres en blazers, qua leeftijd maakt het niet uit, als je maar van gezelligheid houdt! We zijn zelf tussen de 30 en 60 jaar. We spelen geen muziek uit een bepaald genre, maar … meer »

Johan Eenkhoorn

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonisten

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1887x bekeken

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonistenMamboChoc Amsterdam heeft plaats voor een 2e trompet en een trombonist .Ben je geinteresseerd in Latinmusic kom dan bij ons spelen. Noten lezen is wel aan te raden. Breng een bezoekje aan onze website en wordt enthousiast. Wij spelen onder leiding van Gerrit Jan Binkhorst (CubopCity Bigband e.a.) peterlaan26@*****.nl We repeteren op dinsdagavond in Amsterdam in het Cygnus Gymnasium aan de Wibautstraat … meer »

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan