Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij zanger(es) of instrumentalist(e) en zoek je een gitarist?

Blazer, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 266x bekeken

Je zingt in een popkoor of vocal groep. Of speelt bijv. saxofoon, klarinet of dwarsfluit bij een orkest (modern). Je denkt er over jullie repertoire ook te willen musiceren, jij samen met alleen een gitarist. En nu ben je op zoek naar. Laten we even contact hebben dan en kijken of het klikt...! Mijn belangstelling gaat vooral uit naar huiskamermuziek kleine setting. ... Regio Eindhoven - Den Bosch. ... Over … meer »

Alexander

Balkanmuziek, dynamisch en enerverend

Accordeonist, Blazer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 215x bekeken

Wij spelen folklore dansmuziek uit de Balkan (Bulgarije, Macedonie, Servie, Roemenie ...) en we zijn op zoek naar enthousiaste medespelers. De muziek is fascinerend, dynamisch en erg enerverend. zowel regelmatige als onregelmatige maatsoorten zullen onder handen genomen worden. Repetitie in Nijmegen nabij station op donderdag. Ben je net nieuwkomer in de stad of omgeving en speel je een mooi instrument, … meer »

Lou

Spetterende Trompettist én SoulfulFunky Trombonist gevraagd...

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 246x bekeken

hallo daar..zijn jullie een redelijk lezende en solistisch fähige Trompettist en Trombonist en hebben jullie veel affiniteit met SOULJAZZYFUNKYR&B..?wonen jullie ook nog in de RANDSTAD(is wel handig maar geen keiharde eis..)dan zoek ik voor de herstart van mijn bigsoulband LIFE'N'TIMES juist jullie...kijk op YouTube naar LIFE'N'TIMES live at zeeheldenfestival voor wat korte clips en een kleine indruk … meer »

orlando milan

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 259x bekeken

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)In het NS Orkest is plaats voor een aantal projectleden die mee willen spelen in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Opgeven kan nog t/m 30 november. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op onze … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

De Ballroom Syncopators zoekt Klarinetist(e)/altsaxofonist(e) en violist(e)

Blazer en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 256x bekeken

De Ballroom Syncopators zoekt Klarinetist(e)/altsaxofonist(e) en violist(e)De Ballroom syncopators, een 12 koppig orkest met een zangeres, spelen (al meer dan 12 jaar) dansbare jazzmuziek uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Op dit moment zijn er een tweetal vacatures: wij zoeken een violist(e) en een klarinetist(e) die ook een of meerdere saxen bespeeld. Wekelijkse repetities in het HelvoirThuis te Helvoirt op donderdagavond vanaf 20.00 uur. Voor informatie zie www.ballroomsyncopators.nl

Uden

Straatorkest Tutti Saxi uit Utrecht kan versterking door saxofonisten en percussionisten gebruiken

Blazer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 296x bekeken

Straatorkest Tutti Saxi uit Utrecht kan versterking door saxofonisten en percussionisten gebruikenWij zijn een straatorkest van circa 12 saxofonisten en 2 percussionisten, en wij kunnen nog wel wat versterking gebruiken van met name tenorsaxofonisten en percussionisten, maar ook andere soorten saxofoons zijn welkom. Wij repeteren elke maandagavond in De Bilt en treden geregeld op bij evenementen als hardloopwedstrijden, carnaval, St. Maarten, culturele evenementen van de gemeente Utrecht enz. Contact: … meer »

Muzikantenbank user Carol van WesterlaakCarol van Westerlaak