Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te starten

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 73x bekeken

Toetsenist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te startenWij, drummer (vrouw 50), zangeres (47) en bassist (vrouw 57) zoeken een creatieve toetsenist in Hilversum of omgeving die met ons een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. We hebben een voorkeur voor vrouwen en/of queer personen (LHBTI+) De toetsenist die we zoeken, is goed met geluiden, effecten en sfeer. Qua muziek gaan we naar alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Goesting in muziek

Toetsenist zoekt band in Antwerpen (België) | 150x bekeken

Ben een 56 jarige amateur muzikant, ik speel toetsen, slaggitaar en kan wat backing vocals verzorgen. Heb regelmatig in bands gespeeld. Momenteel reeds 5 jaar zonder band maar heb terug goesting om muziek te spelen. Liefst rond het Lierse.

Muzikantenbank user Simon ClaeskensSimon Claeskens

Simple Minds tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 130x bekeken

Hallo toetsenist, Ben jij bekend met de muziek en het geluid van Simple Minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't You", "Alive and kicking", "Ghostdancing" en "Belfast Child"? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Een bassist, zanger, gitarist en drummer van 40-50 jaar oud die zijn opgegroeid met de muziek van Simple Minds en die dit als tribute band willen … meer »

OderyDrums1972

The Bluez Vibe zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 224x bekeken

The Bluez Vibe zoekt toetsenist(e)Blues coverband The Bluez Vibe is op zoek naar een toetsenist(e). Momenteel bestaat de band uit een zangeres, gitarist, bassist en drummer, allen in de leeftijd 50+ en woonachtig in Zuid Holland en Utrecht. Omdat we nog in de opstartfase zijn is er veel ruimte voor eigen inbreng. Ons repertoire bestaat uit een mix van klassieke en moderne blues nummers. Voorlopig zullen we gaan oefenen in Alphen … meer »

Muzikantenbank user Andre van OudenallenAndre van Oudenallen

Toetsenist gezocht Regio Weert

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 129x bekeken

Hallo toetsenist, Ben jij bekend met de muziek en het geluid van Simple Minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't You", "Alive and kicking", "Ghostdancing" en "Belfast Child"? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Een bassist, gitarist en drummer van 40-50 jaar oud die zijn opgegroeid met de muziek van Simple Minds en die dit als tribute band willen gaan neerzetten. Dus, … meer »

Marco

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 206x bekeken

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !Omdat ik ook op zoek ben naar muzikanten of zangers stel ik voor om gebruik te maken van mijn kleine studio om iets op te nemen. De muziek en stemmen kan ik als oefenmateriaal gebruiken en wellicht kunnen we jou idee verder uitbreiden naar higher level. Uiteraard zal jou inbreng niet gebruikt worden zonder toestemming. Koffie is er altijd en de pauzes zijn perfect in te vullen in een inspirerende … meer »

Muzikantenbank user MarcoMarco