Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

VROUWLIJKE bassist en gitarist gezocht! Vanaf 16 jr, utrecht

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 283x bekeken

Hoi! Ik zou heel graag een band met vrouwelijke leden willen starten! Zelf ben ik 17, dus leuk als er mensen van rond deze leeftijd reageren. Ik ben zangeres, en vind het leuk om zelf muziek te schrijven. Natuurlijk kunnen we ook wat covers doen. Ik sta open voor bijna alle stijlen muziek, maar heb best een zachte wat hogere stem, dus dingen als metal kan lastig zijn. Stuur me een berichtje bij … meer »

Flora van Meeteren

Indie/alt band oprichten

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 550x bekeken

Hey! Ik ben Emily (18 jaar) en wil een bandje vormen (of aansluiten bij een bestaande band) in Utrecht. We zouden vooral indie/alt/pop spelen maar ook andere genres als rock bijv. zijn welkom. Zelf zing ik en schrijf ik nummers, ik sta open zowel eigen nummers (van wie er in de band dan ook nummers wil schrijven) en covers te spelen. Heb je interesse hier deel van uit te maken, of ken je iemand die … meer »

Muzikantenbank user Emily MayerEmily Mayer

Drummer zoekt bandleden

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 356x bekeken

Hey! Ik ben Daisy, ik ben 17 en woon in de buurt van Arnhem/Nijmegen. Ik drum ongeveer een jaar en heb er echt mijn passie in gevonden. Waarneer ik mijn middelbare school heb afgerond wil ik graag een muziek opleiding doen en daarvoor is her belangrijk om ervaring te hebben met spelen in een band. Ik zoek een gitarist, basgitarist en vocalist. In het begin kunnen we covers spelen maar uiteindelijk … meer »

Daisy

Inventieve gitarist zoekt band met goede nummers

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 407x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting bij band. Stijl New Wave / Post-punk /Ambient / Indie / Alternative, andere stijlen ook mogelijk, maar ik ben niet goed in Jazz, Blues, Funk & Metal. Ik vind goede nummers belangrijker dan virtuositeit en ik kan aan het eerste ook een bijdrage leveren. Ik houd van een rol als (aan-)vuller en begeleider soms puur slaggitaar maar soms ook met atmosferische en ambient geluiden, … meer »

Muzikantenbank user Ger DikGer Dik

Muzikanten gezocht 16-21 jr

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 509x bekeken

Voor jonge mensen van 16-21 jaar Afgelopen twee jaar had ik een leuke band, maar helaas zijn alle andere leden gestopt. Zelf ben ik zangeres (17 jr). Band repetitie kan een keer per week 60 minuten voor €45 per maand bij art in music in hartje Utrecht. Naast de repetities om lijkt het me ook gezellig om bijv thuis te repeteren

Flora van Meeteren

Startende bassist zoekt leuke band om samen mee te spelen.

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 425x bekeken

Hey hey, ik ben Jesse. Ik ben een startende bassist met een paar weken les+nog een paar weken zelf oefenen in de vakantie, na de vakantie ga ik weer verder met lessen. In de tussentijd lijkt het me heel leuk om samen met een band te spelen, ook al ben ik (nog) niet heel goed. Mijn favoriete genres om te spelen zijn rock en metal maar ik sta open voor andere genres. Ik ben 16 jaar oud dus ik kan na … meer »

Jesse Kluin