Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Wie wil een blues / bluesrock / jazzrock band starten?

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 69x bekeken

Al een tijdje volg ik hier de advertenties maar vond nog geen goede match. Daarom nu zelf maar deze vraag uitgezet omdat ik graag samen muziek wil gaan maken. Wat mij betreft in de blues en -rock hoek, dat lijkt me gaaf. En met ruimte voor improvisatie. Mijn intentie is om samen muzikaal iets moois neer te zetten en zeker ook met veel plezier, het is immers onze vrijetijds besteding. Zelf zou ik … meer »

Robbert

Zangeres zoekt band in Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 94x bekeken

Zangeres zoekt band in AmsterdamHallo! Ik ben een 38-jarige zangeres in Amsterdam en zoek een band. Ik zing het liefst soul, pop, funk, jazz, disco/Motown en Bossa Nova, maar sta open voor van alles. Ik heb meerdere jaren ervaring als lead zangeres van een cover band in San Francisco en ben 3 jaar geleden terug gekeerd naar Amsterdam. Nu COVID voorbij is, heb ik zin in mensen en muziek!

Muzikantenbank user Charlotte BrugmanCharlotte Brugman

Jazzgitarist zoekt band of muzikanten

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 116x bekeken

Jazzgitarist zoekt band of muzikantenIk ben op zoek naar mensen om mee te musiceren. Een complete band is natuurlijk ook goed ;-) Ik ben geschoold gitarist, maar langere tijd eruit geweest en sinds aantal jaar weer actief. Qua stijl: mag vrij breed zijn, zolang er voldoende ruimte is voor improvisatie en creativiteit.

Muzikantenbank user Paul MourusPaul Mourus