Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Pop/Rock band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 72x bekeken

Hallo wij zijn Ain’t it Fun, Een enthousiaste pop/rock band bestaande uit een zangeres, 2 gitaristen een drummer en een basgitarist. We willen ons repertoire heel graag uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een toetsenist(e) die ons daarbij kan helpen. We komen allemaal uit de buurt van Apeldoorn en het doel is om een keer in de twee weken te reperteren om zo naar onze optredens toe te werken. Hier … meer »

Ain't It Fun

Drummer zoek ambitieuze muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 78x bekeken

Ciao!! Ik ben een drummer, 31 jaar oud, met veel ervaring die serieuze/ambitieuze mensen zoekt. Mijn hobby/'band' neem ik heel serieus en verwacht dit ook van anderen, door middel van hun drive/inzet. Samen wekelijks repeteren, optreden en dan met z'n allen zien waar het schip strand! En natuurlijk wordt het ook gezellig ;) De muziekstijl die we gaan maken maakt me niet zoveel uit, zolang er … meer »

Koen

Gitarist gezocht (beginner of met ervaring)

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 122x bekeken

We zoeken een 2e gitarist (solo), niet speciaal met podium of band ervaring wel met talent. Beginners zijn welkom. Onze podium ervaring is verschillend de een heeft een beetje ervaring opgedaan, dingwals camden, Tempelberg Biergarten, Melkweg en .. De ander Herman Brood academie en de ander .... We zijn een indierock/britpop band en oefenen in Arnhem 1x per week. We bestaan uit een drummer, bassist … meer »

Muzikantenbank user THE DEEPSTHE DEEPS

Stevige Band zoekt Zanger/Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 99x bekeken

Gitaar, Bas, Drums. Gevorderde amateurs, allemaal in veel bandjes gespeeld,veel soorten muziek . Willen nu meer blues, blues rock, funky blues spelen. Covers en ook wat eigen nummers. Op verzoek sturen we wel wat door. Lekker spelen, niet te moeilijk, geen gezeur, maar wel goed strak en vol dr’op. De groove is waar het om gaat, en plezier staat voorop. Regelmatig oefenen prima, af en toe optreden … meer »

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Pop/rockband met eigen nummers zoekt geluidstechnicus.(m/v)

Geluidstechnicus gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 74x bekeken

Pop/rockband met eigen nummers zoekt geluidstechnicus.(m/v) Geluidstechnicus gezocht in Doetinchem (Gelderland) Pop/Rock band met eigen stijlrichting/ nummers zoekt een : Tweede techneut / geluidstechnicus Ben je technisch, heb je affiniteit met het afstellen van geluid. Wil je 1 avond per week in een gezellige ambience in een band functioneren, dan is dit je kans. We beschikken over een goede … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Drummer zoekt Straatartiesten omgeving Den Bosch!

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Hallo allemaal, voor een fun project ben ik opzoek naar max. twee (akoestisch) gitaristen of gitarist/bassist om een straatmuziek band op te richten. Het Doel: Livemuziek maken en gezelligheid! Als je kan zingen is dat een dikke vette pré! Qua muziek: zo gevarieerd mogelijk, van Pop tot Blues, van Rock tot Heavy Metal, van klassiekers tot moderne hits, eventueel ook minder bekende genres, zolang … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik