Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Sneek (Friesland) | 61x bekeken

Hoi, Ik ben Anine, 26 jaar en ik woon op dit moment in Makkum. Ik heb tot kort geleden 1,5 jaar in een band gespeeld (met podiumervaring) en ben nu op zoek naar iets nieuws, bij voorkeur in de richting van (hard)rock/classic rock/metal(core). Bands die mij onder andere aanspreken zijn Alter Bridge, Tremonti, Muse, Metallica, Nirvana, I Prevail, Breaking Benjamin, Gojira, Trivium, Avenged Sevenfold, … meer »

Anine

Bassist gezocht voor coverband in Eerbeek

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 115x bekeken

Vanwege vertrek van onze bassist zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om 1 keer in de 2 weken op dinsdagavond te oefenen en een paar keer per jaar op te treden. De band bestaat uit 2 zangeressen, 2 gitaristen, drummer en toetsenist. Leeftijd maakt niet uit, als je maar net als wij gezellig maar fanatiek op amateurniveau wilt oefenen. Band bestaat al zo'n 10 jaar. Genre: van alles, pop, … meer »

Emile Verstraten

Bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 322x bekeken

BassistOnze band is op op zoek naar een gedreven, ambitieuze, groevende en strakke bassist! Eigen werk (melodische-progressieve (pop) rock. Bezetting: Toetsen, drums, gitaar, leadzangeres, backing vocals. Repetities om de week op vrijdag avond mits geen optredens (voldoende in het vooruitzicht). Bij interesse of meer informatie graag een bio met audio fragment naar: power-rock@*******.com

PR

Blackmetal band zoekt ervaren drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 69x bekeken

Om onze line-up compleet te maken zijn wij op zoek naar een ervaren drummer. We wonen verspreid door Nederland en schrijven thuis onze muziek en komen eenmaal per maand samen in centraal NL om te repeteren. We spelen enkel eigen materiaal. Voorkeur gaat uit naar iemand van 20+ jaar met ervaring in eerdere bands. Eigen vervoer is een must. Onze stijl neigt naar de richting van oud Watain en Dissection. Neem … meer »

Mitchell Reijnders

Bluesband zoekt Bassist en Drummer

Bassist en Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Bluesband in het midden van de Randstad zoekt een strak spelende bassist en drummer om het huidige trio (gitaar, toetsen, zang en bluesharp) weer tot een complete band te maken. Wij zoeken muzikanten met ervaring in de blues(-rock) en die de thrill ervaren bij het spelen van blues met en voor anderen. Er is repertoir aanwezig en er zijn geregeld optredens in de gezellige horeca of de kleinere festivals. … meer »

Muzikantenbank user Arjan SiereveldArjan Siereveld

Ervaren drummer zoekt pop/rock band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 77x bekeken

Ervaren drummer zoekt pop/rock bandErvaren drummer zoekt band in de regio Utrecht. Oefenen liefst 1x per 2 weken maar is geen must. Leeftijd 50 plus. Wat ik belangrijk vind: gedrevenheid, gezelligheid, eerlijkheid en af en toe een optreden. Bij belangstelling zijn er video opnames beschikbaar.

Muzikantenbank user harryharry

GEZOCHT: bassist met drive voor goedlopende rock coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 178x bekeken

GEZOCHT: bassist met drive voor goedlopende rock coverband Rock coverband Skinner zoekt een gedreven en ervaren bassist voor dé rock coverband in de regio Rotterdam. We treden 12-15 per jaar op bij de bekendere podia (De Paap, Paddy Murphy's, Surfrock etc. etc.) en maken er altijd een feest van. We spelen nummers die het grote publiek kent en mee kan blèren. Stilstaan, zowel op het podium … meer »

Muzikantenbank user Ruben DukkerRuben Dukker