Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

COUNTRY Countryband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 12x bekeken

Countryband zoekt zangeres. Countryband gestopt vanwege de corona-situatie gaat weer van start. Speellijst is dus kant en klaar. Wij repeteren in Eerbeek op donderdagavond. Onze band bestaat uit drummer, basgitarist slagitarist/zang, toetsenist/zang en sologitarist. Mocht dit iets voor je kunnen zijn, of als je meer info wil, stuur dan een mailtje, graag wel met telnr. .

René Lodewijks

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 68x bekeken

Sinds kort het drummen weer opgepakt en ben op zoek naar een band in de stijl van RATM, SOAD, Polaris, architects. Ik vind het leuk om enkele covers te spelen maar leg liever de focus op het schrijven van eigen nummers. Heb wel band ervaring als gitarist maar nog niet als drummer. Regio Utrecht / Gelderland

Willem

Band zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 82x bekeken

Band zoekt drummer/percussionistEen zes mensformatie uit de regio Bommelerwaard bestaande uit twee zangeressen, pianist, bassist en een gitarist. Het repertoire bestaat uit nummers uit pop-, jazz- en wereldmuziek vanaf de periode 1920 tot nu. De formatie bestaat nu ca. 5 jaar en we maken muziek als hobby en treden op, maximaal 1 keer per maand, op familie/vriendenfeestjes of op gelegenheden waar we ons verbonden meevoelen. Wij … meer »

Nico Engels

Band zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Tiel (Gelderland) | 132x bekeken

Band zoekt drummer/percussionistEen zes mensformatie uit de regio Bommelerwaard, nu bestaande uit twee zangeressen, pianist, bassist en een gitarist. Het repertoire bestaat uit nummers die uit pop-, jazz- en wereldmuziek komen vanaf de periode 1920 tot nu. De formatie bestaat nu ca. 5 jaar en we maken muziek vanuit onze muziekpassie en treden maximaal 1 keer per maand op familie/vriendenfeestjes of op gelegenheden waar we ons verbonden … meer »

Nico Engels

Zang/vocal gezocht voor POP project/band

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 91x bekeken

Hallo, Muziek is een grote hobby van mij. Ik ben jong met pianoles begonnen en later zijn daar bas, drums en gitaar bijgekomen. Al tijden maak ik opnames en composities, fantastisch om te doen en de gemaakte nummers mogen er zijn! https://soundcloud.com/bartarty Zingen..dat doe ik helaas niet en dus ben ik opzoek naar iemand die zanglijnen en tekst gaat maken op de nrs welke op soundcloud … meer »

ger ger