Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Drummer gezocht voor voorstelling Wintervuur

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 108x bekeken

WINTERVUUR ZOEKT (op vraag van Be Flat): Een drummer die wil meedraaien in de voorstelling Follow Me (By Night)! Check it out: https://www.be-flat.be/follow-me What?? Drummer De drummer is een personage die doorheen de route langs de zijlijn wordt opgemerkt. Hij/zij is herkenbaar aan een geblindeerde motorhelm en een zwarte leren jas. Ergens op de route neemt dit karakter een statische houding … meer »

Muzikantenbank user Florine Van PuyveldeFlorine Van Puyvelde

Beginnende zanger/gitarist op zoek naar partner voor duo

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Hoi! ik ben Bart. Ik ben 20 jaar en woon in Breda. Ik studeer werktuigbouwkunde op Avans Hogeschool in Breda en loop momenteel stage in Tilburg. Ik ben een beginnende gitarist en zing daar ook een beetje bij. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om wekelijks muziek te maken. Qua genre heb ik pop/soft rock in gedachten. Ik sta open voor suggesties!

Muzikantenbank user Bart LemmenBart Lemmen

Bassist en drummer gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 141x bekeken

Voormalige boerenrock band DOERN wil de draad weer oppakken. Daarvoor zijn we opzoek naar een bassist en een drummer. Lijkt het jou leuk om met een stelletje 50+ boerenrockers lekker los te gaan? En vindt je een ouderwets feestje bouwen ook geweldig mooi? Dan zijn wij zeker wat jij zoekt!!!!

Muzikantenbank user andries molandries mol

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 110x bekeken

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!Heey jij gepassioneerde muzikant! Wij zijn een coverband bestaande uit drum (Kees (65)), bas (Fred (58)) en twee gitaristen (Gert-Jan (59) & Maarten (25)). Wij staan open voor verschillende genres, maar spelen voornamelijk rock. Op dit moment spelen wij nummers van o.a. Neil Young, The Beatles, The Cure, Golden Earring, The Black Keys, Tom Petty, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers en een paar eigen … meer »

Muzikantenbank user The Old Man's ProjectThe Old Man's Project

Pop/Funk/Soul band zoekt bassist voor coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Wij zijn opzoek naar een gezellige bassist die serieus en gedreven is. De leeftijd van ons zitten tussen de 25 en 30 jaar en sommige van ons spelen al een tijdje samen. Wij zijn zijn bezig om een nieuwe band op te zetten voor feesten en partijen met o.a. Engels en Nederlandstalige muziek. Wij bestaan uit een zangeres, gitarist pianist en drummer. En zijn gevestigd in Rotterdam. Wil jij bij een … meer »

Dean

Roosendaalse band Ivy Linn & the Left Hand Gamblers zoekt een bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 162x bekeken

Roosendaalse band Ivy Linn & the Left Hand Gamblers zoekt een bassistDe Roosendaalse band Ivy Linn & the Left Hand Gamblers zoekt een bassist met eigen gear. Gezien ons genre gaat de voorkeur uit naar een contrabassist. Onze muziekstijl is het best te omschrijven als Fifties, Rockabilly, Swing. Wij hebben een goed gevulde agenda. We repeteren wekelijks in Roosendaal en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Kijk op onze website https://www.ivylinnband.nl, onze FB pagina … meer »

Muzikantenbank user Ymke SpekmanYmke Spekman