Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Semi-pro coverband zoekt een nieuwe leadzanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 46x bekeken

Cover The Cage, een bestaande semi-pro allround coverband zoekt een nieuwe zanger: -Een echte entertainer met solide stem en zelfvertrouwen, die een grote zaal/feesttent op sleeptouw kan nemen samen met onze lead vocaliste -Ervaring als leadzanger van een (cover)band en ervaring met optredens -In bezit van eigen vervoer (auto) -Commitment om 25-35 keer per jaar op te treden, vooral in de zomermaanden -Commitment … meer »

Muzikantenbank user Cover The CageCover The Cage

Zangeres zoekt gitarist(e) om samen muziek te maken 🖤

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Zangeres zoekt gitarist(e) om samen muziek te maken 🖤Hi! Mijn naam is Sam (30) en ik ben op zoek naar iemand die net als ik blij wordt van (het maken van) muziek! Ik zing al een tijdje, heb in verschillende (pop/rock) bandjes gespeeld en volg al een aantal jaar zangles. Ik vind muziek maken tof en vind het leuk om nieuwe dingen te leren en mezelf te verbeteren. Mede daarom, én ook omdat ik er positieve energie van krijg, wil ik er graag meer tijd … meer »

Muzikantenbank user Samantha BonouvrieSamantha Bonouvrie

Folkband zoekt leadzanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 93x bekeken

Hallo. Wij spelen liedjes (veel traditionals) uit Ierland en Schotland. Daarnaast country en bluegrass en wat Oud Italiaanse liedjes. Plezier is belangrijkste. Ca. 2 - 4 optredens per jaar. Bezetting: viool, bas, accordeon, gitaar/ukelele. Leeftijd: 38 - 65 jr. omgeving Utrecht. Mooie kans voor enthousiaste zanger(es) om in een band te komen zingen.

Bert Tersteeg

Bassist op zoek naar bandje

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 91x bekeken

Hallo! Mijn naam is Marlon en ik ben 25 jaar. Ik speel al zo'n 11 jaar basgitaar. Ik ben op zoek naar een groep met welke ik gezellig muziek kan maken. De muziekstijlen die ik zelf het meest speel, zijn onder andere punk, ska, ska-punk, soms wat metal, rock en allerlei varianten van rock. Ik heb al reeds ervaring opgedaan met het spelen met andere muzikanten. Weinig ervaring met het spelen voor … meer »

Marlon Testa

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 93x bekeken

Ik zoek een leuke band met muzikanten die graag covers spelen, genre rock, pop. Het zou leuk zijn om als doel te hebben af en toe op te treden. Regio Utrecht/Amsterdam. Ik drum al heel wat jaren maar ben er een tijdje uit geweest en wil het weer oppakken. Ik ben 38 jaar en ben iemand die zijn taak in een band serieus neemt. Het zou leuk zijn mensen te ontmoeten in de leeftijd 25-45. Ik hoor graag!

Muzikantenbank user Michel HensenMichel Hensen

Beginnende gitarist zoekt een band of iemand om mee te kunnen spelen!

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 75x bekeken

hey! ik ben Thijs van den Heuvel, 14 jaar oud en ik speel al rond de 5 a 6 maanden gitaar en woon in Apeldoorn. ik speel verschillende soorten genres, van Nirvana tot aan pink floyd. ik sta ook open voor andere muziek soorten, bands waar ik naar luister is: nirvana, pink floyd, queen, metelica, ACDC, guns n' roses en ga zo maar door. ik zoek een band of muzikant die omgeving Apeldoorn of Deventer … meer »

thijs

Startende band met ervaren muzikanten zoekt toetsenist (synths)

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 86x bekeken

Beste Groningse muzikanten, Wij zijn Polke (Drums), Frank (Bas) en Faisal (Vocals/gitaar). Een band in oprichting met ervaren en gedreven muzikanten. Wij hebben allemaal (podium) ervaring in verschillende bands. Op dit moment zoeken wij een toetsenist die synthesizer speelt. Het genre dat wij met de nieuwe samenstelling voor ogen hebben ligt niet voor 100% vast, maar genres die genoemd zijn onder … meer »

Muzikantenbank user Polke van der KleijPolke van der Kleij