Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Startende pop/soul coverband zoekt ervaren bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 69x bekeken

Vol enthousiasme is onlangs onze band opgericht die bestaat uit een zangeres, drummer en gitarist. We zijn allemaal in de 50 en hebben jarenlange ervaring in het spelen in bands. Helaas missen we nog een gemotiveerde bassist die met ons een repertoire wilt opbouwen voor optredens. Wij hopen deze in jou te vinden. Met nummers van o.a. Joss Stone en Angie Stone ligt het accent op soul/blues, maar … meer »

Stera

Bestaande Nederlandstalige/Belpop rock-coverband zoekt frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 50x bekeken

Wij presenteren je een zeer toffe sfeer, degelijke muzikanten en een 20-25 optredens per jaar. We brengen Nederlandstalige en Belpop covers met een stevig rockgehalte! Aangezien onze set bestaat uit 2h muziek verwachten we goed bereik en uithoudingsvermogen van de stem en showgehalte. Leeftijd tussen 30 en 50 jaar, repetities te Herk-de-stad Limburg johnbrievenbus1@(g)mail.com

Muzikantenbank user John ThijsJohn Thijs

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Zanger of Zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 74x bekeken

Deze coverbandformatie is op zoek naar een ervaren zanger of zangeres met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Van de zangeres verwachten we dat ze naast vrouwennummers ook een aantal mannennummers wil en kan zingen. Huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn ook op zoek naar ervaren gitarist. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu met invloeden zoals … meer »

Bert Mommers

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Deze coverbandformatie is met spoed op zoek naar een ervaren gitarist met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Kun je ook nog wat backing-vocals doen, dan is dat meegenomen. Onze huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn dus ook op zoek naar een geschikte zanger of zangeres. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu, met invloeden, zoals New Wave, funk, … meer »

Bert Mommers

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 81x bekeken

(amateur) Zangeres zoekt muzikanten om gezamenlijk een leuk repertoire op te bouwen. Het lijkt mij leuk om bestaande nummers een eigen twist te geven, samen op zoek te gaan naar die twist, elkaar te inspireren, nieuwe nummers proberen enz. Denk aan bijvoorbeeld jaren 60/70. Pop, jazzy, bluesy, misschien cabaret?, Nederlands, Engels, Frans, beetje Spaans.... Eagles, Beatles, Amy W., Everly Brothers, … meer »

Anna

Drummer gezocht

Drummer en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 84x bekeken

Vanwege het vertrek van onze drummer zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer. Een toetsenist is ook nog welkom! 1x in de 2 weken oefenen wij in het popcentrum in Amersfoort met een gevarieerd repertoire (Green Day, David Bowie, Simple Minds, Lenny kravitz, van Dikhout, Goede doel, Red hot chili peppers, the scene etc, etc) Wij proberen 2 a 3x per jaar op te treden. Leeftijd vinden wij niet belangrijk, … meer »

Erik Hupjé

Bassist zoekt nieuwe uitdaging

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 47x bekeken

Ik ben 62 jaar en woon in Boxmeer. Ik heb eigenlijk heel mijn hele leven muziek gespeeld. 15 jaar geleden ben ik basgitaar gaan spelen en heb sindsdien in een jazz/blues bandje gespeeld, bij 2 ensembles (blazers, combo en zangeressen), en een band waar we eigen nummers in Westcoast stijl spelen. Ook ben ik contrabas gaan spelen op een elektrische contrabas. Met al deze groepen heb ik opgetreden. Ik … meer »

Niek

Blues rock band zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 61x bekeken

Blues rock band zoekt toetsenist!Blues rock band, bestaande uit gitarist, drummer, bassist en zangeres, zoekt ervaren toetsenist. Ons repertoire bestaat uit stevige blues rock, met uitstapjes naar andere muziekstijlen, altijd met een 'touch of blues'! We repeteren iedere dinsdagavond in Holten en treden zo'n 10-12 keer per jaar op (kroeg, (blues)festival, feest). Spreekt dit jou aan? Kom dan eens vrijblijvend naar een repetitie … meer »

Sjanna

Coverband zoekt frontvrouw/man

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 105x bekeken

Na 6 jaar heeft onze zangeres afscheid van ons genomen. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe front vrouw of man. Wij zijn plakband. Een pop rock coverband uit de regio Alphen aan den Rijn. In de leeftijd van 26 tot 43 jaar Heb jij 'ballen' en liefst enige ervaring als zangeres of zanger zoeken we jou misschien wel.als je interesse hebt, bel Rik 0622219888

Muzikantenbank user Rik van der HeijdenRik van der Heijden