Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ritmesectie aangeboden

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 73x bekeken

Bas wij zijn een ritmesectie met ervaring ,en zijn nu op deze weg op zoek naar Muzikanten of een reeds bestaande band / project . Blues is wat wij doen en dit in all zijn voorkomende vormen bestaande nummers ? cover of zelfs geschreven? wij vinden het allemaal goed . Als het maar lekker loopt , ook graag met een eigen draai. zijn jullie dus op zoek of zijn er muzikanten op zoek om een project op … meer »

jepe

Talentvolle mannelijke gitarist gezocht die bij voorkeur ook kan zingen (Leeftijdscategorie 25-35)

Zanger / Zangeres zoekt band in Almere (Flevoland) | 78x bekeken

Beste mensen, Ik ben op zoek naar een mannelijke talentvolle gitarist (leeftijd tussen 25-35) die bij voorkeur ook goed kan zingen. Ik zou graag klein willen beginnen en samen een eigen YouTube kanaal willen starten om zo covers te maken. Ik geef mijn Instagram zodat je een beeld van mij kunt krijgen en dat is; lindsayalyss. Je kunt mij een DM sturen als je geïnteresseerd bent of vragen hebt etc … meer »

Muzikantenbank user LindsayLindsay

Muzikanten gezocht om een Folk band op te richten

Overig, Percussionist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 106x bekeken

[ENGLISH BELOW] Ik ben op zoek naar muzikanten om een Folk band op te richten in regio Eindhoven. We kunnen in eerste instantie online contact maken, maar zodra de lockdown wat minder streng is kunnen we samen gaan spelen/jammen. Ik hou erg van Scandinavische folk(zoals MYRKUR, Heilung en Songleikr) maar ook Iers(Solas), Cornish(The Changing Room) en nog veel meer. Als je het je kan voorstellen … meer »

Celina Plomp

80's rock band looking for guitarist

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 164x bekeken

For a newly founded band project based in Maastricht we are looking for an experienced guitarist, who is comfortable playing solo’s. Repertoire; Journey, Guns N Roses, Toto, Bon Jovi, etc. all the guilty pleasures. Ambitions are at least 30+ gigs per year. For more info +31640073363. Check out the lead singer here; https://www.youtube.com/watch?v=NgYR2asw2_k

Paula Bianca

Nieuwe band uit Rozenburg zoekt (slag)gitarist en zanger(es)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 314x bekeken

Hi, Wij zijn Rockband "Uncle Fester"! We zijn een groepje van 3, ervaren, muziekanten ( drum, bassist, gitarist. ) We zijn met z'n drieeën een nieuw project gestart; een band die zelf covers, mash-ups en medley's schrijft, en we zijn opzoek naar nóg een gitarist en vocalist(e). Nogmaals, dit is een nieuw project dus we zitten nog in de opbouwende fase. We spelen in de genres: Rock, pop/rock, … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

Muzikanten gezocht voor een cubaanse son band

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Beste, Ik ben Omar, 33 jaar uit Voorschoten. Ik ben een zanger die verliefd op Son Cubano is (Spaans is ook mijn moedertaal), het gaat om artiesten zoals Ibrahim Ferrer, Celia Cruz, Compay Segundo, Beny More etc. Ik wil een band oprichten om deze muziek live te kunnen spelen, iets in de richting van Buena Vista Social Club. Ik denkt ook dat veel publiek in Nederland van deze muziek zou kunnen … meer »

Muzikantenbank user LookeenLookeen

Toetseniste gezocht voor Soul en R&B Coverband

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke toetsenist voor de Soul en R&B Coverband The Soul Panthers. De band bestaat uit dames tussen 20-30 jaar. Wij komen 1 a 2x per maand bijeen om te repeteren in Rotterdam - Utrecht - Amsterdam. Wil jij graag in een toffe band spelen met goede muzikanten en heb jij al enigszins podium- en bandervaring? Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie! Check … meer »

The Soul Panthers

Between the Rats and Snakes: Metalband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Between the Rats and Snakes: Metalband zoekt vocalistBetween the Rats and Snakes is een metalband uit Rotterdam. Wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met als main influences: - Crossfaith - Coldrain - Pay Money To My Pain - Crystal Lake - Parkway Drive - Ice Nine Kills - Fever333 - Rammstein Wij zoeken een gemotiveerde … meer »

Muzikantenbank user Between the Rats and SnakesBetween the Rats and Snakes