Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdracht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 329x bekeken

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdrachtHoihoi! Ik ben Suze, 19 jaar oud en studeer en woon in hartje Nijmegen. Ik ben al mijn hele leven bezig met zingen (in bandjes, zangles, optredens, een koor, musicalproducties...) en wil hier heel graag mee bezig blijven. Ik zing aankomende donderdag in het koor van De Passion op TV, wat mega leuk is en een heel leuk project was van de afgelopen maanden. Ik wil dolgraag als dat klaar is weer een ander … meer »

Muzikantenbank user Suze van HerkSuze van Herk

Gitaristen/Bassit/Toetsenist gezocht voor Dire Straits Tribute Band

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 292x bekeken

Gitaristen/Bassit/Toetsenist gezocht voor Dire Straits Tribute BandIk ben op zoek naar bandleden om een Dire Straits Tribute band op te richten. Ik ben zelf drummer, en ben op zoek naar 2 gitaristen, 1 solo- (Dé Mark Knopfler) en 1 slaggitarist. Verder zoek ik een bassist en een toetsenist. Om op te starten wil ik voor het plezier Dire Straits muziek spelen, maar mijn doel is om zeker op te gaan treden! Leeftijd maakt voor mij niet uit, wel een passie voor (het … meer »

Muzikantenbank user Twan LammersTwan Lammers

Toetsenist zoekt contact met leuke band

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 376x bekeken

Toetsenist zoekt contact met leuke bandVroeger veel muziek gemaakt (in bands met wisselende samenstelling), toen heel lang niet meer en nu toch weer zin om het op te pakken. Ik zoek 50+-muzikanten in een bestaande band, bijvoorbeeld elke twee weken repeteren, een paar keer per jaar optreden, gezellig breed repertoire. Liefst ergens tussen Culemborg en Noord-Limburg. Ik heb een Hammond combo, leslie en Roland PF65.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 206x bekeken

Zangeres zoekt band of comboHoi Ik ben een spontane en goedlachse zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging in een beginnende of al bestaande band. Omgeving Malden. Ik heb jarenlang in een band gezongen in duits/Oostenrijks Oberkrainer genre. TIJD VOOR IETS ANDERS! Ik wil graag de jazz ,easy listening kant op.Bijv. Diana Krall Maar ook bigband spreekt mij aan. Dus op zoek!!!!!!

Muzikantenbank user Ingrid JanssenIngrid Janssen

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 1882x bekeken

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke bandHallo muzikanten, mijn naam is Pleun, ben 24 jaar en woonachtig in Doetinchem. Nu na mijn studies ben ik op zoek naar de beste ontspanning die er is, zingen en muziek maken!! Ik ben in principe van alle markten thuis wat genres betreft. Heb een zeer krachtige stem en kan zowel de hoge als lage tonen zingen. Helaas heb ik nog niet heel veel ervaring met het spelen met een band, wel gedaan maar dat was … meer »

Muzikantenbank user Nindy WernickeNindy Wernicke