Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt soul/funk band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 87x bekeken

Bassist zoekt soul/funk bandIk ben net verhuisd naar Amsterdam en nu op zoek naar een bandje om regelmatig muziek mee te maken. Ik heb al in meerdere bands gespeeld, waaronder een big band en ben nog actief in een andere soul/funk cover band. Muziek stijlen waar ik van houd zijn o.a. soul, funk, blues en surf. Verder vind ik het leuk om in een band met blazers te spelen en bassisten die me inspireren zijn bijv. James Jamerson, … meer »

Muzikantenbank user JoostJoost

Gitarist zoekt band Limburg streek leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 70x bekeken

Ik ben een 16 jarige gitarist die erg gedreven is, speelt vooral blues rock, maar vind jazz en eigenlijk alle stijlen we interessant, ben niet van metal. Ik ben een snel lerende gitarist die graag met een band zou willen spelen, ik zou graag eigen liedjes spelen en covers. geïnteresseerd? laat het weten

Mitch verkoelen

Zangeres zoekt band: oprichten akoestische indie/pop/folkband

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Zangeres zoekt band: oprichten akoestische indie/pop/folkbandVoor een nieuw op te richten trio/kwartet zoek ik (Joleen, 28 jaar) fijne mensen rond de 25 - 35 jaar die gitaar, toetsen en/of percussie spelen. Ik wil graag repeteren in de regio Den Haag en 1 a 2x per maand optreden (waar dan ook). Ambitie: toffe nummers coveren en wie weet zelf schrijven. Spelen op bruiloften, fijne cafeetjes en open mics. Ik hou van muziek van London Grammar, James Vincent … meer »

Muzikantenbank user Joleen ZuidemaJoleen Zuidema

Bandleden gezocht

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 135x bekeken

Als beginnende bassist ben ik op zoek naar mensen (tussen ca 25 en 50 jaar) waarmee ik een band kan gaan opstarten. Qua stijl vooral rock-metal en qua invloeden ondermeer; Opeth, Ghost, Riverside, Tool, Tame Impala, Pearl Jam, The Doors etc. Spelplezier staat bij mij voorop. Ben 42 jaar. Maak trouwens zelf ook nog muziek, qua stijl vooral EDM.

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Allround bassist zoekt funky band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 129x bekeken

Hoi, ik ben René Voorberg. Het lijkt me leuk om als bassist mee te spelen met een positieve band. Heb de nodige bandervaring en liefde voor het oudere werk: 60s, motown, 80's. Ik sta voor veel open! Graag in regio Utrecht. Laat je het weten?

Muzikantenbank user René VoorbergRené Voorberg

Bassist [30] zoekt bestaande band om bij aan te sluiten.

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 104x bekeken

Ik ben opzoek naar een band die zelf al wat materiaal heeft liggen en een bassist kan gebruiken. Ik kan achtergrond zang aanbieden indien nodig. Speel al 18 jaar bas gitaar en ben opzoek naar een band die in het weekend oefent (doordeweeks lukt mij niet i.v.m. werk) en veel wil optreden. Leeftijd - 30 jaar Ervaring - live/podium/zang/gitarist/bassist Mindset - gemotiveerd Genre - funk/disco/rock Woonplaats … meer »

Jeroen Bos