Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren basgitarist zoekt 70's band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 125x bekeken

Ik ben een ervaren basgitarist en ik zoek een band of muzikanten om goede muziek mee te maken. Ik wil graag melodieuze muziek spelen. Dat mag zowel stevig als wat kleiner zijn. Mijn helden zijn Steely Dan, Eagles, Crosby, Stills & Nash, Peter Gabriel, James Taylor, Pink Floyd, 10CC, Stealers Wheel, Randy Crawford en vele anderen.

Muzikantenbank user Walter TrompWalter Tromp

Zangeres zoekt band!!!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Hoi!!! Ik ben Jasha, 19 jaar oud en ik zing al heel lang. Ik ga dit jaar auditie doen voor de rockacademie, en wil binnenkort een cover insturen voor de auditie, daarbij heb ik een band nodig. Ik heb in principe al een gitarist maar zoek een drummer, pianist en bas. Let me know als je hier interesse in hebt, dan gaan we een aantal keer oefenen en hopelijk snel de cover opnemen.

Jasha

Gitarist of pianist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar een gitarist(e) of pianist(e), om samen bestaande nummers om te zetten naar een mooie akoestische versie, met een eigen stijl. Nummers van bijv The Villagers, of The National, het hoeven voor mij geen super bekende nummers te zijn, als er maar een mooi cover van gemaakt kan worden. Ik zelf zing, en zou het leuk vinden wanneer jij dit ook zou doen/kunnen voor evt tweede … meer »

Maartje