Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 63x bekeken

Sinds kort het drummen weer opgepakt en ben op zoek naar een band in de stijl van RATM, SOAD, Polaris, architects. Ik vind het leuk om enkele covers te spelen maar leg liever de focus op het schrijven van eigen nummers. Heb wel band ervaring als gitarist maar nog niet als drummer. Regio Utrecht / Gelderland

Willem

Muziekband vormen

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Hey, Mijn naam is Danny Paehlig ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Purmerend. Op het moment ben ik nog een hobby zanger, maar ik zou dit graag toch wat professioneler en gezelliger willen aanpakken. Daarom ben ik opzoek naar mensen, die graag hun muzikale talent willen laten zien in de vorm van een band. Lijkt het jouw leuk om samen muziek te maken stuur mij dan een bericht. Het lijkt … meer »

Muzikantenbank user Danny PaehligDanny Paehlig

Soul/Funk Bassist

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Deze doorgewinterde bassist is opzoek naar een nieuwe uitdaging. Spullen en vervoer zijn op orde, wil graag muziek maken, het podium op, en plezier hebben. Soul/funk is wel de wens maar mag ook harde in de richting van Ska/2-tone/punk. Omgeving Amsterdam maar kan reizen, Zoekt jullie band mij?

Marc

Beginnende saxofonist (gevorderde muzikant) zoekt band

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 85x bekeken

Hoi, Ik ben nu een aantal maanden bezig met saxofoon leren. Het lijkt me heel leuk om nu met een band aan de slag te gaan. Ik ben in bezit van een baritonsax, en huur een tenor en een sopraansax. Ik kan nog geen snelle, technische passages spelen, dus voorlopig zou ik me meer op melodische stijlen willen richten, bijvoorbeeld zoals in pop en rock. Ik ben trouwens niet een totale beginner als het gaat … meer »

Robin

Pop band gezocht!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 118x bekeken

Pop band gezocht!!!Hey allemaal! Ik ben de 18 jarige Marieke Schenk uit Tynaarlo, een dorp in Drenthe. Ik ben opzoek naar een gezellige band met wie ik mijn eigen nummers kan spelen en nummers kan maken. Niet alleen gemotiveerde band maar ook een gezellige band voor een avondje op stap! Ik zoek een drummer, gitarist en een bassist. Het liefste ook nog iemand voor de beats. Zelf speel ik slaggitaar en zing … meer »

Muzikantenbank user Marieke SchenkMarieke Schenk

Beginnende saxofonist (maar gevorderde muzikant) zoekt band

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 85x bekeken

Hoi, Ik ben nu een aantal maanden bezig met saxofoon leren. Het lijkt me heel leuk om nu met een band aan de slag te gaan. Ik ben in bezit van een baritonsax, en huur een tenor en een sopraansax. Ik kan nog geen snelle, technische passages spelen, dus voorlopig zou ik me meer op melodische stijlen willen richten, bijvoorbeeld zoals in pop en rock. Ik ben trouwens niet een totale beginner als het … meer »

Robin