Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kleinkunst maatje gezocht

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 95x bekeken

Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij klein kunst achtige liedjes wil schrijven en zingen. Ik speel zelf piano en begeleid mezelf bij het zingen. Als je een instrument bespeeld is dat mooi meegenomen. Het gaat voor mij vooral om creativiteit en verbinding.

Muzikantenbank user Evelien RingoetEvelien Ringoet

Gitarist zoekt band, of toffe peren die mee band willen vormen

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Gitarist met ervaring, opgegroeid met oa The Clash, Bowie, Iggy Pop, Herman Brood, later ook gevormd door oa Pixies, Oasis, RHCP en luisterend naar Pink Floyd, Franz Ferdinand, Hendrix, TYA, zoekt band om met veel lol, maar wel serieus , lekkere muziek te maken om een paar keer per jaar op te treden. Geïnspireerd door bovenstaande maar belangrijkste is dat het strak en goed klinkt. Alleen Anouk is … meer »

Muzikantenbank user WimWim

Gitarist-banjoist-zanger 60+ zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 99x bekeken

Ervaren gitarist-banjoist-zanger (ook Frans en Duits) 60+ zoekt gezellig clubje muzikanten. Voorkeur: Great American Songbook, Jazz Standards , Dixieland, Latin, Swing en Evergreens. Ben op zoek naar muzikale setting zoals je die had in de jaren ‘50-‘70, kortom ouderwets fijne muziek om te spelen, op te dansen en naar te luisteren zonder dat iedereen doof wordt !! Optreden:heel leuk! Omgeving … meer »

Hans Pekelharing

Ervaren Folkgitarist zoekt zangeres/violiste

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 110x bekeken

Voor het maken van niet alledaagse Ierse ; Schotse en Amerikaanse folkmuziek zoek ik een medestandster die die op de eerste plaats kan zingen en misschien ook viool speelt. Geenhoempa-folk maar het betere werk bijvoorbeeld in de sfeer van Loreena McKennitt. Leeftijd 60+. Goed repertoire aanwezig ;geen directe drang om op te treden ;wel fijn muziek maken akoestisch. Mail voor meer info en vragen … meer »

Muzikantenbank user Ton van der SteenTon van der Steen

Gitarist/componist en bassist zoeken gelijkgestemde muzikanten en of band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Gitarist/componist en bassist zoeken aansluiting bij/met gelijkgestemde muzikanten Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) wij, gitarist/componist en bassist , pensionado's dus hebben wat meer tijd, zoeken medemuzikanten. We hebben reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen te weinig naar onze zin. We zijn dus op zoek naar … meer »

Paul