Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio Eindhoven

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 40x bekeken

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio EindhovenIk ben Andy Sanders("50"jaar), ervaren frontman zanger, 6 octaven bereik Deep Purple en alle prachtige stemmen die de jaren 70 met zich heeft meegebracht, ik ben op zoek naar toffe ervaren semi pro muzikanten om een Knallende band mee op te zetten of die al reeds een bezetting zijn behalve de frontman om toch een paar keer per maand mee op de buhne te kunnen gaan Knallen en een publiek vermaken en … meer »

Muzikantenbank user Andy SandersAndy Sanders

Blues Rock Soul Zanger zoekt bnad

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Na 15 Jaar in het buitenland gewoond te hebben keer ik terug naar Nederland. Dit per 1 Juni. Ik zoek een leuke band in de regio tussen Den Bosch en Eindhoven. Blues, Soul of Rock, ik ben er klaar voor. Zang, percussie en Mississippi saxophone. Behoorlijk wat podium ervaring, goedlachs en serieus als het gaat om muziek. Ik kom graag een nummertje meezingen op 1 van jullie repetitie avondjes. Tot snel!

Muzikantenbank user Bram HolleboomBram Holleboom

Ritme gitarist zoekt band (grunge/altrock/metal)

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 84x bekeken

Mijn naam is nathaniel en ik ben 18 jaar oud. ik speel ongeveer 2,5 jaar gitaar en ben op zoek naar een band die in de richting van meer harde grunge/alternatief/metal wilt gaan zoals in de richting van alice in chains en een beetje my chemical romance.. je kunt mij opzoeken op TikTok onder de naam borednathaniel. ik heb zelf geen repetitie ruimte of versterker (ik speel met een irig). interesse? … meer »

Nathaniel

Don't fear the reaper - gitarist zoekt rock band

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 103x bekeken

Helaas heeft mijn poprock bandje zich recent opgeheven want ik had er nog geen genoeg van. Ben daarom op zoek naar een nieuwe band in de omgeving van Zwolle. Mijn voorkeur ligt bij rock en old skool metal artiesten zoals: Ritchie Blackmore, Ronnie James Dio, Ozzy Osbourne + Randy Rhoads, Boston, Meatloaf, The Cult, Whitesnake, Beth Hart, Joe Bonamassa, Thin Lizzy, Tedeschi Trucks, Queen, David Bowie … meer »

Muzikantenbank user ReaperReaper

Drummer zoekt groepje ergens in Utrecht.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 114x bekeken

Drummer zoekt groepje ergens in Utrecht.Hoi, Ik ben Michiel! Ik speel nu een aantal jaar drums en recent wat meer aan het oefenen. Ik heb nu twee groepjes waar ik mee jam in DB's Utrecht, maar dit mag van mij nog wel meer / vaker. Ik heb een auto, maar het liefst spreek ik af in Utrecht. Indie, shoegaze, newwave, postpunk, rock, synth, experimenteel.

Muzikantenbank user Michiel SnoekMichiel Snoek

Drummer (ervaren) zoekt pop band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 112x bekeken

Ik ben op zoek naar een pop band met ervaren muzikanten, die het net als ik, leuk vinden om in een ontspannen sfeer de nummers perfect neer te zetten. Ik speel electronische drums en met hoofdtelefoon. Goed monitorsysteem is daarom fijn 😊 Optreden zo’n 4 tot 6 keer per jaar is ook fijn 😊

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace