Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Pianist / Toetsenist voor singersongwriter (worship)

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 43x bekeken

Gezocht Pianist / Toetsenist voor singersongwriter (worship)Ik ben op zoek naar een pianist om samen met mij mijn eigen nummers te spelen. Het zijn vaak liedjes in een kleinkunst stijl met een christelijk boodschap of een boodschap over het leven. Het doel is om vooral in de avonden, liefst op vrijdag kleine huiskamerconcerten te organiseren of om in een kerk of kleine zaal te spelen. Naast het zingen van de nummers zal ik zelf ook de avond aan elkaar praten … meer »

Muzikantenbank user Kristel van KlaverenKristel van Klaveren

Vocaliste zoekt gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 71x bekeken

Vocaliste zoekt gitaristHallo allemaal! Ik ben Amber, 25 jaar en op zoek naar een akoestische gitarist die met mij een muzikaal duo zou willen vormen. Al jaren zing ik verschillende genres in verschillende settings, en het lijkt mij super tof om een gelijkgestemde veelzijdige gitarist te vinden om mee samen te werken. Ben/ken jij iemand die: - semi-akoestische gitaar speelt en in bezit heeft - verschillende muziekstijlen … meer »

Muzikantenbank user Amber van der LindeAmber van der Linde

Hobby toetsenist opzoek naar gezellig band (Regio Amersfoort)

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 67x bekeken

Hobby toetsenist opzoek naar gezellig band (Regio Amersfoort)Hoi, wat fijn dat je mijn advertentie bekijkt! Mijn naam is Jelmer (23) en ik ben een zeer enthousiaste (hobby) pianist/toetsenist uit Woudenberg, regio Amersfoort. Ik speel al ruim 13 jaar piano met een focus op klassiek/pop/film. Ik heb ook een YouTube kanaal waar ik zo heel af en toe wat video's op zet. Echter speel ik ook vaak covers. Momenteel ben ik opzoek naar een gezellig band met jongvolwassenen … meer »

Muzikantenbank user Jelmer ScheperJelmer Scheper

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Almere (Flevoland) | 53x bekeken

Ik (drummer 60+ en gepensioneerd) zoek een gemotiveerde band (liefst bestaand met repertoire) en intentie tot optredens. Meest gespeelde stijl is blues maar uitstap naar andere stijl(en) geen probleem ( hardrock uitgesloten) Ik ben woonachtig in Almere maar in bezit van vervoer dus als de afstand niet al te groot is hoeft dat geen probleem te zijn. Repeteren doe ik het liefst minimaal 1 keer per … meer »

Fred Huissen

Ritmesectie zoek leuke band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 42x bekeken

Goed op elkaar ingespeelde en ervaren ritmesectie (drummer en bassist) zoeken leuke band en/of gitaristen en zanger(es) in omgeving Enkhuizen/Hoorn. Genre: 60's/70's/blues/rock en covers. Doel: plezier in spelen, continuïteit en regelmatig optreden.

René de Groot

Slaggitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 56x bekeken

ijn naam is Albert en ik ben slaggitarist en ben 66 jaar. Heb band en podiumervaring en eigen vervoer. De voorkeur qua muziekstijlen is divers zoals Country, R&roll;, 60/70ties Soul enz. maar ook recenter werk. Ik speel vnl voor mijn plezier in een band in een goede sfeer, maar wel serieus muziek maken samen. En af en toe een optreden is wel zo leuk. Met muzikale groeten Albert Weber.

albert weber

Sologitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 59x bekeken

Ervaren (solo)gitarist, leeftijd 50+ met een brede belangstelling voor (blues)rock- en popmuziek zoekt aansluiting bij dito coverband ( let wel: geen country- of rockabilly ). Naast elektrisch speel ik ook akoestische gitaar. Insteek is lekker spelen/repeteren en zo nu en dan een optreden. Ik kijk er naar uit.

Ad