Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant zoek andere muzikanten

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Beste muziekmakers, Ik ben Mart 24 jaar en speel sinds mijn jeugd gitaar. Ook speel ik bas, drums, een aardig nootje toetsen en zing ik. heb geen drumstel overigens. Zoeken jullie nog een gedreven aanvulling voor je muzikale project? Laat me wat weten! Fijne groeten van Mart 0618892430

Muzikantenbank user Mart HensMart Hens

[Drummer] [Utrecht] [26M] zoekt (cover)band omgeving Utrecht

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 64x bekeken

[Drummer] [Utrecht] [26M] zoekt (cover)band omgeving UtrechtHi! Ik ben naast mijn huidige band op zoek naar een tweede project! Wat info over mij en waar ik naar op zoek ben: - Woonachtig Nieuwegein. Beschik over auto. Voorkeur oefenen in Utrecht - Liefst met leeftijgsgenoten tussen de 20-35 jaar - Liefst cover band maar sta ook open voor eigen muziek. Smaak is divers van mainstream tot (punk)rock (Spotify Wrapped onder dit bericht) - Beschik over … meer »

Muzikantenbank user paulpaul

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 140x bekeken

Heey muzikanten! Ik ben een beginnend zanger van 30 jaar uit Amersfoort en ik zoek muzikanten om mee te jammen en ervaring mee op te doen. Vooral covers genre R&B/soul. Heb je interesse? App me vooral op 0681115691 Instagram: justinheaven_music Greets, Justin

Muzikantenbank user Justin Van 't LaarJustin Van 't Laar

Professionele feestband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Professionele feestband gezochtHi! Mijn naam is Sannah Smits. Ik ben 25 jaar en afkomstig uit Zoetermeer. Ik heb de afgelopen 5 jaar bij de band "Joost Mag Het Weten" gezeten, maar op dit moment is de toekomst van de band erg onzeker en ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom ook op zoek naar een professionele band. Ik ben er gek op om overal echt een feest van te maken. De tent op z'n kop te zetten. Ik ben afgestudeerd … meer »

Muzikantenbank user Sannah SmitsSannah Smits

Zangeres/piano-componiste zoekt (contra)bassist en drummer

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 126x bekeken

Zangeres met duidelijke visie zoekt voor een nieuw project een drummer en een (contra)bassist(e) voor een trio. Ik zoek (redelijk) gevorderde muzikanten die mij willen begeleiden en met mijn reeds bestaande nummers mee willen spelen. Ik begeleid mezelf al op de piano. Mijn muziek is te beschrijven als soul/pop maar wil zeker ook verder in jazz. Verder sta ik helemaal open om samen ook nieuwe dingen … meer »

Faye Westen

Ontmoeten/jamsessies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 192x bekeken

Beste muzieklovers, Ik ben op zoek naar andere enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om een beetje te jammen. Ik zing graag en vind het leuk om dit samen met anderen te doen. In eerste instantie gewoon een beetje jammen. Als uitlaatklep en wie weet wat er voor moois kan ontstaan. No strings attached. Enthousiast? Neem contact met mij op om te kijken naar mogelijkheden. Mocht je nou een … meer »

Muzikantenbank user MarMar

(Ritme)Gitarist zkt band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Slag / Ritme gitarist (lead is niet mijn ding) zkt band. Ik ben een gitarist met ruime ervaring in diverse muziekstijlen, goed werkende apparatuur en eigen vervoer. Liefst speel ik afwisselend akoestisch en electrisch, ben niet zo gecharmeerd van het Top2000 genre. Dus...is er nog een band in de Poprock, Americana, Countryrock, Singer songwriter, eigen werk hoek die een gitarist zoekt die in dienst … meer »

Patrick A