Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockbassist +zang

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 51x bekeken

Hallo, op zoek naar een groep leuke mensen die (eigenzinnige) muziek maken. Iets van alternatieve of progressieve rock, lekker veel dynamiek, geen doorsnee. Mijn ambities: gezelligheid, samen leuk repertoire opbouwen, ca 20x p/jaar optreden, opnames maken. Muzikale groet, Ferenc

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Professionele drummer biedt zich aan

Drummer zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 107x bekeken

Professionele drummer biedt zich aanHé muzikanten, Ik zoek aansluiting bij een professionele party band. Ik neem 25 jaar podiumervaring en een fijne zangstem mee. Komen feestjes niet op gang,swingt ‘t niet , heb je een strakke drummer nodig , starten jullie gelijk maar de eindjes kloppen niet? STOP MET ZOEKEN. Per direct inzetbaar en reizen geen probleem.

Gerard Boontjes

Gevorderde drummer zoekt allround band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar een allround band binnen de genres, pop, rock, soul, disco, top-40. Mag stevige rock zijn, geen heavy metal of symfonisch spul. Lijkt me vet om in een grote band met ook een blazers-sectie te spelen. Een aantal malen per jaar optreden is gewenst. Ben niet op zoek naar een nieuw startende band. Heb een eigen akoestische drumkit, volledig uitgerust voor op podium. Veel podium … meer »

Johan Brouwer

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Drummer zoekt bandGoeiedag, Ik ben Vincent 24jaar en kom uit Eindhoven en ben opzoek naar een toffe band. Over mezelf: Strak,functioneel, gezellig, gedreven. Over de band: Professioneel(of op weg naar) Gezellig, gedreven. Ben je nieuwschierig of wil je meer info Dan hoor ik graag van jullie Groetjes vincent

Muzikantenbank user Vincent van KuikVincent van Kuik

Band gezocht die zangeres nodig heeft

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 114x bekeken

Heey ik ben Elzemarijn, 19 jaar jong en op zoek naar een leuk bandje dat nog een zangeres nodig heeft. Ik schrijf af en toe eigen nummers en zing vooral pop maar houd ook wel van rock en jazz. Verder speel ik ook akoestische gitaar maar dit doe ik niet op heel hoog niveau. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een berichtje!

Muzikantenbank user Elzemarijn HoltlandElzemarijn Holtland

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 87x bekeken

Hoi allemaal, Mijn naam is Pandora, ik woon in Amersfoort en ik ben bijna 17. Vanaf mijn elfde heb ik op de muziekschool contrabasles gehad maar ben hier een paar jaar geleden mee gestopt, omdat het niet helemaal was wat ik zocht. Maar na een paar jaar heb ik een basgitaar gekocht, omdat dat meer aansluit bij mijn muzieksmaak. Ik heb geen les op het moment, maar probeer mezelf dingen aan te leren … meer »

Muzikantenbank user Pandora van LaarPandora van Laar