Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist, 37, garage/alt.country/surf

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 111x bekeken

37-jarige bassist met veel ervaring (jarenlang in punk/garage/rocknrollbands gespeeld) is op zoek naar een bestaande band om bij aan te sluiten of muzikanten (alle instrumenten welkom) om samen een nieuwe band mee op te richten. Genre en virtuositeit maken me eigenlijk niet zoveel uit. Energie, originaliteit, enthousiasme en een gezonde DIY-attitude vind ik belangrijk in muziek. Wat bandnamen … meer »

Tijscoman

Basgitarist zoekt band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 193x bekeken

Zeer ervaren basgitarist met gevorderde leeftijd zoekt een band. Ik heb eigen gear en vervoer. Vanaf 5 juli 2018 woon ik in Heteren, de Betuwe. Ik heb veel verschillende muziekstijlen en soorten gespeeld vanaf een duo t/m bigband en alles daar tussenin. Ik zoek zowel muziek als gezelligheid. Ik wil niet alleen maar gitaargeorienteerde muziek spelen. De aanwezigheid van een piano/keyboard is een voorwaarde. … meer »

Hans Mol

20-jarige bassist/drummer/toetsenist zoekt leuke band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 220x bekeken

Hoi, Mijn naam is Robin. Ik ben een 20-jarige muzikant, opzoek naar een band. Ik heb band-ervaring op drums, bas en toetsen, en soms speel ik ook wel eens een lijntje op gitaar. Ik ben 100% in staat om m'n eigen zaakje voor elkaar te krijgen, maar ik vind het ook leuk om over het totaalplaatje mee te denken. Een paar artiesten die ik bijvoorbeeld leuk vind: Ariel Pink, Julia Holter, Nick Cave … meer »

Robin