Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassiste zoekt band in Nijmegen

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 153x bekeken

Hey allemaal, Ik ben Eva (18) en ik ben op zoek naar een bandje in omgeving Nijmegen. Ik speel nu zo’n 4,5 jaar bas en heb in verschillende bandjes gespeeld. Ik speel zelf voornamelijk rock, grunge, punk en soms ook metal. Verder maakt het me niet zo heel veel uit wat voor soort bandje het is, ik vind bijna alles wel leuk. Als het je leuk lijkt om een keer samen muziek te maken kan je me een berichtje … meer »

Eva

Bassist zoekt

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 289x bekeken

Hallo, De naam is Eric. In een ver verleden actief geweest in diverse Nijmeegse bands. Daarna jarenlang inactief. Inmiddels de laatste jaren de bas weer regelmatig in de handen. En wat is er nu leuker dan alleen muziek maken? Juist, met anderen muziek maken! Heb brede muziekale interesse, maar geen hard-rock/metal ed. Lekker met elkaar muziek maken, gezeligheid/plezier hebben staat voorop. Af … meer »

Eric

Bassist zoekt leuke band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 237x bekeken

Ik ben bassist/gitarist uit Nijmegen. De laatste paar jaar speel ik bijna alleen nog maar bas. Ik ben op zoek naar een leuke band om regelmatig lekkere muziek te maken. Een paar optredens per jaar is leuk om naar toe te werken, maar fun is voor mij het hoofddoel. Mijn muzieksmaak is erg uiteenlopend. Rock/blues/soul/metal Belangrijk dat de nummers leuk zijn om te doen, niet per se de publieks favorieten. Spreekt … meer »

Marius Bakker

Contrabassist, bassist, drummer

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 1034x bekeken

Contrabassist, bassist, drummerHier Jos van 55 jaar is opzoek naar een leuk bandje waar ik met de contrabas of met basgitaar terecht kan. Lekker swing muziek rock enz. Ik heb alles zelf en vervoer.....ik heb jaren lang ervaring ook als drummer 20 jaar in verschillende cover bandjes gespeelt. Nu de laatste 9 jaar bas. Dus zoekt er iemand een bassist of contrabassist of allebei. Dank kun je contact met mij opnemen. Ik woon in Beuningen … meer »

Muzikantenbank user JosJos