Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band regio Hasselt

Drummer zoekt band in Limburg (België) | 106x bekeken

Ik ben een drummer +60 jarige met ervaring. Mijn ervaring is voornamelijk de laatste tijd soul, dance en pop. Ik ben geen proff. maar een gedreven drummer die zich kan aanpassen aan de situatie. Ook is het fijn als er een eigen wending aan nummers gemaakt kan worden. Soms een beetje stemmen is ook geen probleem. Ik zoek een band om gezellig in een ongedwongen sfeer muziek te maken. Ik reageer niet … meer »

Tata

Drummer zoekt rock/metal band

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 343x bekeken

Drummer zoekt rock/metal bandEen paar jaar geleden kreeg ik de drummicrobe te pakken en wil ik blijven groeien. Ik zat in een hardrock/metal band maar die is ontbonden, dus zoek ik een nieuwe uitdaging. Stijl mag variëren van Bryan Adams tot Megadeth. Covers of eigen nummers, I don't care. Van een beetje stevige pop ben ik ook niet vies. Ik woon in het Gentse, heb goed uitgerust drumstel staan. Ik zoek vooral een … meer »

Hans Engels

Gitarist/Vocalist zoekt band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 357x bekeken

Gitarist/Vocalist zoekt band.Ik ben een Gitarist met middelmatige kennis en beheersing. Ik zou graag aan muziek werken met gelijkgestemde personen en hopelijk nog veel bijleren en mooie nummers tot stand brengen. Ik schrijf teksten en oefen op regelmatige basis het zingen hiervan. Hoewel mijn minimale ervaring en onbestaande opleiding zou ik graag meer tijd besteden aan het ontwikkelen in de muzikale wereld. Ik hou van … meer »

Muzikantenbank user Janco de Boeck-SwinnenJanco de Boeck-Swinnen

Yamaha QL1 mixer

DJ zoekt band in Namen (België) | 486x bekeken

Yamaha QL1 mixerWell maintained and fully functional Yamaha QL1 mixer The rack-mountable QL1 features a 16 + 2 fader configuration, 16 inputs and 8 outputs locally as well as 32 mono and 8 stereo mix channels. Asking: 3100 € Please contact email: ugear15647@*****.com for urgent requirements.

Hificentre

Oh Yes!

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 450x bekeken

Hi, I'm a bass player looking for a band in which bass can have a central role. I'd love to play covers by Yes, The Police, UK... And also to develop new music together. I live near Leuven.

Seppe