Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

2 zangeressen zoeken een band/willen er een opstarten

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 257x bekeken

Hey iedereen, Wij zijn 2 zangeressen van 17, en wij zingen al een tijdje samen. Graag zouden we dit vaker en uitgebreider willen doen. Daarom zijn we opzoek naar muzikanten om samen met ons een bandje op te startten, of een al bestaand bandje dat zangeressen zoekt. We willen niet per se vastzitten aan een enkel genre, maar dit zijn de genres waar we ons vooral mee bezighouden: pop (-rock), jazz, … meer »

Muzikantenbank user Elise Rosa CornelisElise Rosa Cornelis

Zomerhoedje Digitale accordeonspeler

Accordeonist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 120x bekeken

Halo,Ik ben Zomerhoedje, Ik speel accordeon voor senioren van 50 jaar tot 99 jaar als vrijwilliger en verzorg kleine evenementen, Ik zoek 1 vrijwillige danseres,zangeres in de omgeving van de gemeente Wolvertem om samen dan voor de senioren een mooie muziek namiddag te laten beleven, je moet wel gepensioneerd zijn, heb je interesse,bezoek de website op https://zomerhoedje.jouwweb.be groet … meer »

Zomerhoedje

Ervaren bassist.

Bassist zoekt band in Antwerpen (België) | 435x bekeken

Ervaren bassist.Leuk dat je mijn advertentie bekijkt Ik ben een ervaren bassist met veel podiumervaring. Ik ben opzoek naar een leuke maar vooral gezellige coverband. Ik ben in het bezit van goede spullen. Mijn voorkeur gaat uit naar een band met vooral leuke feestnummers waar het publiek op los kan gaan.

frank van baast

Zanger / songwriter / gitarist zoekt band voor het brengen van groovy covers en eigen werk.

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 271x bekeken

Zanger / songwriter / gitarist zoekt band voor het brengen van groovy covers en eigen werk.Hallo, Ik ben op zoek naar bandleden ( bas , drums, gitaar, toetsen om een nieuwe band te vormen ) Zou graag een mix brengen van roots rock covers en eigen werk. Mag natuurlijk ook samen gecreëerd eigen werk of aangebracht werk zijn. Heb vele jaren ervaring in mijn vorige band " Primates in Progress " dewelke spijtig genoeg door samenloop van omstandigheden is gestopt. https://www.youtube.com/watch?v=7KxuHt5knno … meer »

Muzikantenbank user Ivan ClaesIvan Claes

Muzikanten voor Latin (ricky Martin enz...) band gezocht

Gitarist zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 270x bekeken

Hallo, Ik ben gitarist 60+ en zoek ervaren muzikanten om een latin ambiance coverband op te richten. Denk aan Ricky Martin, Enrique Iglesias, Lou Bega, Los lobos, Manu Chao enz... Repetitie Regio Aalst, wekelijks tot de nummers erin zitten. Leeftijd speelt geen rol maar toch niet te jong. 100% inzet vereist als je iets goed wil maken.tech2101@*******.be

Muzikantenbank user Pierre ArijsPierre Arijs

Zanger/Gitarist zoekt Americana-band

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg (België) | 233x bekeken

Zanger/Gitarist zoekt Americana-bandHasselt Zanger/Gitarist met aardig wat kilometers op de teller zoekt Americana-band en/of compagnon de route (zang/gitaar) voor akoestische optredens. Covers van o.a. Neil Young, The Eagles, Stealers Wheel, America, CCR, The Jayhawks, CSN&Y, Grant Lee Buffalo, Steve Miller Band, The Traveling Wilburys e.a. (Om maar een idee te hebben). Niet te verlegen zijn om een aardig stukje mee te zingen … meer »

Muzikantenbank user Roger AmbroosRoger Ambroos