Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band samenstellen

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Hoi medemuzikanten, ik wil heel graag samen met anderen een coverband op gaan richten. Het allerliefst wil ik Nederlandstalig doen (denk aan; Doe Maar, Blöf, Acda en de Munnik, De Dijk achtige liedjes). Gewoon omdat het publiek daar altijd zo enthousiast van wordt. Ik wil alleen repeteren in Zoetermeer 😊! Ik zoek dus alles nog en leeftijd 40 +. Heb nog geen opzet ofzo maar alleen wilde ideeën. Stuur … meer »

Muzikantenbank user Denies DeniesDenies Denies

Bassist zoekt band omg: Rotterdam.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , blues muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag Punk hardrock , rock.

wim.Phernambucq

Zanger/Gitarist op zoek naar alternatieve band

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 82x bekeken

Hallo!!! Mijn naam is Jonathan en ik ben op zoek naar mede metalheads en andere alternatieve muziek liefhebbers om een band mee te starten. Ik zoek: -Gitarist -Drummer -Bassist -Toetsenist(evt.) Zelf ben ik geïnteresseerd in het doen van de vocals en speel ik gitaar. Persoonlijk houd ik van experimentele metal/muziek. Interesse? Stuur dan ff een mailtje ofzo! Hieronder een skeere gitaar cover … meer »

Muzikantenbank user JonathanJonathan

Band/muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 206x bekeken

Band/muzikanten gezochtWij (17 jaar) zouden het heel leuk vinden om in een bandje te zingen. We hebben een paar jaar zangles gehad, maar nog geen bandervaring. Ons genre is pop (inspiratie/smaak is; Froukje/Billie Eilish/Tom Odell/Wasia Project/S10) maar staan evt ook open voor andere stijlen. We kunnen aansluiten bij een bandje of iets nieuws startten. In het begin covers, later lijkt t ons ook leuk om zelf nummers te maken. … meer »

anna

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio Eindhoven

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio EindhovenIk ben Andy Sanders("50"jaar), ervaren frontman zanger, 6 octaven bereik Deep Purple en alle prachtige stemmen die de jaren 70 met zich heeft meegebracht, ik ben op zoek naar toffe ervaren semi pro muzikanten om een Knallende band mee op te zetten of die al reeds een bezetting zijn behalve de frontman om toch een paar keer per maand mee op de buhne te kunnen gaan Knallen en een publiek vermaken en … meer »

Muzikantenbank user Andy SandersAndy Sanders

Blues Rock Soul Zanger zoekt bnad

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 133x bekeken

Na 15 Jaar in het buitenland gewoond te hebben keer ik terug naar Nederland. Dit per 1 Juni. Ik zoek een leuke band in de regio tussen Den Bosch en Eindhoven. Blues, Soul of Rock, ik ben er klaar voor. Zang, percussie en Mississippi saxophone. Behoorlijk wat podium ervaring, goedlachs en serieus als het gaat om muziek. Ik kom graag een nummertje meezingen op 1 van jullie repetitie avondjes. Tot snel!

Muzikantenbank user Bram HolleboomBram Holleboom

Ritme gitarist zoekt band (grunge/altrock/metal)

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 98x bekeken

Mijn naam is nathaniel en ik ben 18 jaar oud. ik speel ongeveer 2,5 jaar gitaar en ben op zoek naar een band die in de richting van meer harde grunge/alternatief/metal wilt gaan zoals in de richting van alice in chains en een beetje my chemical romance.. je kunt mij opzoeken op TikTok onder de naam borednathaniel. ik heb zelf geen repetitie ruimte of versterker (ik speel met een irig). interesse? … meer »

Nathaniel