Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt Bluesrock/Blues band

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 55x bekeken

Ervaren bassist met pro gear en vervoer zoekt een blues rock/blues band. Ik zoek een band die ook wil optreden. Of muzikanten met het zelfde doel. Regio, Kempen, Limburg, Brabant en Nederland regio Noord Brabant/ Limburg. Als het een serieus project is mag het ook iets verder rijden zijn.

Jan Boer

Gitarist zoekt gezellige formatie

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 74x bekeken

Hallo... Ben een 53 jarige gitarist uit omgeving Breda. Op zoek naar een leuk bandje. Geen virtuoos. Wel enthousiast en gemotiveerd. Sta nu zo'n 30 jaar op het podium. Naast gitaar doe ik ook backing vocale. Bezit eigen vervoer en goeie gear. In verschillende formaties gespeeld. Route 66, Sneaky Trixx, Poppunt, Crowncap Collectors en UNIFY. Respectievelijk Rock n Roll 60/70, Allround Top 100 Party, … meer »

Muzikantenbank user Hans RasenbergHans Rasenberg

Zangeres zoekt muzikanten om band te starten

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 151x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om band te startenHallo allemaal, ik ben Sylvia en ben solozangeres en ben op zoek naar een bassist, gitarist, drummer en keybordspeler om een leuke band te vormen. Kun je daarnaast ook nog zingen is dit een welkome bijkomstigheid. De hoop is om samen leuke optredens te gaan verzorgen met gouwe ouwe muziek in de genre van pop, jazz, soul, country en rock and roll. Ben je ouder dan 45 jaar en voel jij hier iets voor … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SmitSylvia Smit

Zangeres zoekt een jazz(y) gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 121x bekeken

Zangeres zoekt een jazz(y) gitaristHet lijkt me zo leuk om weer eens jazz(y) repertoire te kunnen zingen met live begeleiding. Ik ben Gerda, een ervaren zangeres uit Driebergen. Op zoek naar een gitarist(e) die het leuk vindt om te begeleiden. Repertoire jazz(y), swing, bossa nova, latin, evergreens. Leuk samen muziek maken samen is het doel. Optreden doe ik regelmatig, maar met begeleiding van muziekbanden en genre jaren 40/70. Dit … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining

Ervaren bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Enschede (Overijssel) | 112x bekeken

Ik ben een ervaren bassist, begin 60 maar nog steeds enthousiast en ik zoek een goede band, liefst bestaand. Ik heb flink wat ervaring in converbands, blues/rock, Americana, theater, begeleiden van artiesten etc. Repeteren is prima, maar graag de nadruk op (regelmatig) optreden. Speel naast basgitaar ook contrabas en EUB (electic upright bass). Voldoende gear en inzet. Twente/Deventer/Apeldoorn

Eric