Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 110x bekeken

Gitarist zoekt band!Gitarist zoekt band! Genres: Hard Rock & Metal Omgeving: Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Utrecht. Leeftijd: 35 jaar ( Zwolle ) Omschrijving: ambitieus, betrouwbaar, collegiaal, verantwoordelijk, realistisch. Mijn verhaal in het kort: Ik ben al een tijd bezig in de muziek. Door de jaren heen heb ik de nodige band en project ervaring opgedaan. Ik ben vroeger … meer »

Tom

Slaggitarist zoekt leuke cover band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Slaggitarist zoekt leuke cover bandSlag/ritme gitarist 60+ zoekt band met leuk repertoire, 50/60/70 ties en ook wat recentere nummers..Ook country en rock& roll en gitaarnummers vind ik leuk. Dus eigenlijk van alles wat. Ik heb podiumervaring en speel zowel akoestisch als elektrisch. Ook kan ik nog een koorstem toevoegen als dat nodig is. Muzikale groet. Albert

albert weber

Project ala Daryl's House

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Welke serieuze muzikanten met podiumervaring hebben tijd en zin om een projectje ala Daryl's House te ondernemen? (drum, bas, gitaar, keyboard, zang) Doel is om iets neer te zetten met als inspiratie: “Daryl’s House”, zowel muzikaal als nummerkeuze Let op: geen broodspelers, maar ervaren muzikanten die weer iets willen oppakken in deze sfeer Dat betekent ook: thuis voorbereiden en in de … meer »

Project Daryl

Singer-songwriter op zoek naar samenwerking

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 121x bekeken

Als gitarist/song-writer/singer zoek ik mensen die samen met mij een aantal bestaande zelfgeschreven songs verder willen uitwerken. Extra leuk als jij/jullie ook zelfgeschreven werk hebben om verder uit te werken, of als er nieuwe samen geschreven songs ontstaan. Qua stijl vind ik veel leuk, maar tot op heden liggen mijn eigen songs in de hoek van akoustisch/singer-songwriter/pop/rock met sterke melodie … meer »

Elger

Zanger/gitarist /drummer/bassist

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Hallo, Mijn naam is Hugo Zaanen. Ik heb wel wat ervaring in een band spelen als een drummer maar mijn passie gaat uit naar zingen en gitaar spelen. Ik houd van veel muziek, ik heb geen sterke voorkeur, maar het lijkt me wel leuk om een band te zijn die goed is voor feestje, dus wel nummers die populair zijn of die een reactie kunnen brengen dan kunnen we wat geld verdienen ;d Als je interesse heb … meer »

Muzikantenbank user Hugo ZaanenHugo Zaanen

Zanger zoekt accordeonist/toetsenist en/of gitarist!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 108x bekeken

Ik ben een ervaren (Beroeps)zanger en zing een zeer gevarieerd repertoire, als solo artiest toer ik het hele land door. Als kind kwam ik altijd al veel in Oostenrijk en ben daar besmet geraakt met de Oostenrijkse muziek (denk aan muziek als de Zillertalers etc.). Ik ben op zoek naar een accordeonist/toetsenist en/of gitarist om deze muziek mee te gaan maken en wie weet als het (muzikaal) klikt … meer »

Mark Music

Zangeres zoekt band in Amsterdam/Hoofddorp

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 101x bekeken

Hi mijn naam is Lillith ik ben 19 jaar oud en ben op zoek naar een band, ik zou graag in een band willen zingen die muziek maakt zoals Panic at the disco, 5 seconds of summer, the wallows en the living tombstone, ik zelf schrijf liedjes en zou het leuk vinden om het ook samen te schrijfen. Als je net als ik het seriues wilt nemen en er tijd in besteden dan zou het heel fijn zijn om een e-mailtje/comment … meer »

Lillith