Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band, of toffe peren die mee band willen vormen

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Gitarist met ervaring, opgegroeid met oa The Clash, Bowie, Iggy Pop, Herman Brood, later ook gevormd door oa Pixies, Oasis, RHCP en luisterend naar Pink Floyd, Franz Ferdinand, Hendrix, TYA, zoekt band om met veel lol, maar wel serieus , lekkere muziek te maken om een paar keer per jaar op te treden. Geïnspireerd door bovenstaande maar belangrijkste is dat het strak en goed klinkt. Alleen Anouk is … meer »

Muzikantenbank user WimWim

Gitarist-banjoist-zanger 60+ zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 89x bekeken

Ervaren gitarist-banjoist-zanger (ook Frans en Duits) 60+ zoekt gezellig clubje muzikanten. Voorkeur: Great American Songbook, Jazz Standards , Dixieland, Latin, Swing en Evergreens. Ben op zoek naar muzikale setting zoals je die had in de jaren ‘50-‘70, kortom ouderwets fijne muziek om te spelen, op te dansen en naar te luisteren zonder dat iedereen doof wordt !! Optreden:heel leuk! Omgeving … meer »

Hans Pekelharing

Ervaren Folkgitarist zoekt zangeres/violiste

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 104x bekeken

Voor het maken van niet alledaagse Ierse ; Schotse en Amerikaanse folkmuziek zoek ik een medestandster die die op de eerste plaats kan zingen en misschien ook viool speelt. Geenhoempa-folk maar het betere werk bijvoorbeeld in de sfeer van Loreena McKennitt. Leeftijd 60+. Goed repertoire aanwezig ;geen directe drang om op te treden ;wel fijn muziek maken akoestisch. Mail voor meer info en vragen … meer »

Muzikantenbank user Ton van der SteenTon van der Steen

Gitarist/componist en bassist zoeken gelijkgestemde muzikanten en of band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Gitarist/componist en bassist zoeken aansluiting bij/met gelijkgestemde muzikanten Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) wij, gitarist/componist en bassist , pensionado's dus hebben wat meer tijd, zoeken medemuzikanten. We hebben reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen te weinig naar onze zin. We zijn dus op zoek naar … meer »

Paul

Zangeres zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Hey, ik ben Sophie(16) en ik zoek een band. Ik zit al 6 jaar op zangles en ik kan ook noten lezen. Ik zing echt van alles en mijn stem is wat meer genijgt naar de hoge kant. Ik zoek een band, maar een paar meiden die een meidengroep willen vormen zou ik ook leuk vinden. Ik sta er allemaal voor open

Sophie Elbers

Sologitarist (zanger) zoekt creatieve stevige band...

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Sologitarist (zanger) zoekt creatieve stevige band...Hallo, Mijn naam is Werner Brühns, ik ben 56 jaar en woon in Breda. Ik ben sologitarist en zing ook wat nummers. Achtergrondkoren is geen probleem. Het genre waar ik me het meest in thuis voel is rock, maar hou ook wel van swing (funk, soul). Ik speel al in bands vanaf mijn 14e, heb dus voldoende band- en podiumervaring. Ik zoek een band waar de nadruk ligt op muzikale creativiteit. Coverbands, … meer »

Muzikantenbank user Werner BrühnsWerner Brühns