Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock

Accordeonist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 67x bekeken

Hi my name is Ziggo i am looking for a rock band who would like to do songs from Red hot chilli pappers,i live in rotterdam i was preforming on live stages and i have expirience please do contact me if you are interested on my instagram Ziggo019 or via facebook Zeljko Stankovic send me a message in dm🤟🤟🤟

Muzikantenbank user Zeljko StankovicZeljko Stankovic

Bassist

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Hallo mede collega muzikanten. Ik Giel Samuels 71 jaar ben op zoek in de regio Den Bosch naar een beginnende of bestaande band met collega's die een beetje van gelijke leeftijd zijn. Het genre mag vrij uiteenlopend zijn bv. country rock, blues, soul, pop, standards uit de sixties /seventies. Mijn bedoeling is om te proberen op een zo professioneel mogelijke mannier de nummers te maken, en met dit … meer »

Giel Samuels

Online jam

Overig zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Graag zou ik met muzikanten in contact komen die willen werken aan vooral eigen muziek, met hier en daar een bijzondere cover. Pop / rock / singer-songwriter / lo-fi / experimenteel. Instrumentaal jammen zou na mail of telefonisch contact via een online platform kunnen. Ik heb ervaring met Jamkazam (en in mindere mate Jamulus). Mijn hoofdinstrument is basgitaar, ik kan ook wat akoestische gitaar, keyboard, … meer »

H.P. van der Zanden

Zangeres zoekt rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Hallo, mijn naam is Elizabeta, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik wil graag bij een band aansluiten of een band vormen. Ik houd van rock, punk en metal muziek. Op middelbare school heb ik een paar jaar in een cover-band gezongen en gitaar gespeeld. Hiernaast heb ik redelijk wat zanglessen gehad en zong ik ook in een koor. Ik heb ook 6 jaar pianoles en muziek theorie gevolg aan … meer »

Muzikantenbank user Elizabeta KoritnikElizabeta Koritnik

Countrypop ladies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Hi Ik zou graag willen zingen met nog 2 zangeressen die ook houden van country - gospel, blues, jazz en pop denk een beetje aan Norah Jones, Church sisters Bedoeling is dat we alledrie verschillende stemmen kunnen zingen en solo zingen. We ondersteunen elkaars sololied. Voorlopig regelmatig repeteren en wie weet in de toekomst met een of meerdere muzikanten of met tracks. Maar eerst kijken of het … meer »

Elizabeth Landegent