Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken in Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 27x bekeken

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken. Mijn smaak nogal breed is, denk aan letterlijk van klassiek (opera) via musical en pop tot aan de wat hardere rock. Daarbij zit ik ook niet vast aan een taal maar wel een voorkeur voor Engels of Nederlands. Naast dat ik zing produceer ik en speel ik redelijk toetsen. Mijn doel is om eigen nummers op te nemen en uit te voeren. Ik weet het, … meer »

Muzikantenbank user Frank de LeeuwFrank de Leeuw

Gitarist/Zanger gezocht voor akoestisch project

Bassist zoekt band in Assen (Drenthe) | 80x bekeken

Gezocht voor akoestisch project: zanger/gitarist Deze bassiste wil weer aan de slag! Ik zoek daarom in de regio Assen/Groningen een zanger/gitarist die kan rocken op de akoestische gitaar! Ik wil graag projectmatig een akoestisch duo oprichten (heb zelf een mooie akoestische Fender bas) om hardrock/metalcovers in een akoestisch jasje te steken. De onderlinge klik vind ik het belangrijkste, naast … meer »

Muzikantenbank user Corinna Hoving de GraafCorinna Hoving de Graaf

Onervaren zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Hoi, Ik ben Vincent. Ik ben 16 jaar en zoek "muzikanten". Ik zing sinds dat ik klein was en heb er talent voor volgens iedereen. Ik wil graag verder met muziek en zou graag een (cover)bandje willen beginnen. Ik hou van classic rock en zou dat ook het liefst spelen. Ik zoek niet naar ervaren muzikanten, maar naar mensen die hetzelfde willen als ik. Je hoeft dus niet ervaren te zijn, maar gewoon muziek … meer »

Muzikantenbank user Vincent ZakariaVincent Zakaria

Samenwerken op projectbasis

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 141x bekeken

Samenwerken op projectbasisMijn naam is Ruurd Woltring, ik heb een lichte vorm van autisme en ik kom uit Leeuwarden, Nederland. Ik heb deel uitgemaakt van het duo Ben & Ruurd (2016-2017 en 2020). Nu wil ik, op projectbasis, samenwerkingen aangaan met symfonische (power)/melodieuze (death) metal bands uit Nederland en/of België, maar dan wel als gastvocalist. Ik doe cleane zang, opera-achtige zang, grunts, screams, … meer »

Muzikantenbank user Ruurd WoltringRuurd Woltring

Gitarist zoekt muzikanten met verslaving aan applaus

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 230x bekeken

All-round gitarist (elektrisch en akoestisch) zoekt Pop of Jazz muzikanten die net als ik verslaafd zijn aan applaus. In een ideale samenstelling stel ik me voor dat we gaan voor grote knalconcerten met licht en geluid, maar ook cafe of als achtergrondmuziek in restaurants en als we even geen boekingen hebben als straatmuzikant in het centrum van de stad. Zolang Corona er is kunnen we online filmpjes … meer »

Muzikantenbank user Albert JansenAlbert Jansen

Enthousiaste Drummer zoekt leuke Band in Midden Oost Nederland!

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 109x bekeken

Enthousiaste Drummer zoekt leuke Band in Midden Oost Nederland!DAG LEUKE BAND!, WELKOM OP MIJN ADVERTENTIE. JULLIE ZOEKEN EEN DRUMMER MET EEN BREDE MUZIEKSMAAK? VAN EEN ACCOUSTISCH TRIO OF KWARTET VOOR ALLEEN BUITENOPTREDENS VOLLEDIG CORONA PROOF, VEEL M/V ZANG/SAMENZANG? MET NUMMERS VAN NU EN EEN TRIBUTE SET FLEETWOOD MAC? OF ZIJN JULLIE EEN GROOVY BAND MET FUNK & REGGAE, OF GAAN JULLIE VOOR DE BETERE STONER MUSIC OF ZIJN JULLIE DE EERSTE GLAMMETAL BAND MET DUBBELE … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Gitarist/zanger zoekt indie rock/indie pop bandje

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Ik ben Olaf (18 jaar), Ik speel nu een jaar elektrische en akoestische gitaar. ik wil graag beter worden, dit kan goed door ervaring op te doen in een bandje. verder kan ik ook uit de voeten als zanger en heb ik 2 maanden geleden ook nog een basgitaar aangeschaft maar hier ben ik nog niet helemaal bekend mee. Ik zoek een band die ambitie heeft en zelf graag eigen indie-rock/indie pop nummer … meer »

Olaf Bijnen