Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockgitarist zoekt band met eigen werk

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 57x bekeken

Sinds kort zoek ik weer een leuke band, omdat m'n bandje na acht jaar helaas ter ziel is gegaan. Ik ben 41 jaar, wonende te Breda en wil het qua bandjes ook graag binnen Breda houden ivm vervoer. Ik schuw het zwaardere werk niet, denk aan bijv. Mastodon, maar ben ook heel erg van bands als Alice In Chains of Soundgarden. Dit is voor mij geen vaste richting, maar bijv. Bon Jovi zit er voor mij niet … meer »

Jeroen Assies

Beginnende drummer.....zoekt band....of gitarist om eens mee te beginnen

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 45x bekeken

Hoi, Ik ben Hugo (39), sinds een jaar weer actief met drumles en sta voor de keus om het drummen op dit level te houden, of verder te ontwikkelen en toch wat band-vibes op te doen. De basics van het drummen ken ik wel, maar ga graag met wat anderen verder (t)rommelen om een leuke set nummers neer te zetten. Niet eens per se om op te treden wat mij betreft, maar we zien wel waar we komen :-). Mijn … meer »

Hugo

Zangeres zoekt gitarist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 94x bekeken

Zangeres zoekt gitarist.Beste lezer, Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar oud. Ik zing al een hele tijd en treedt ook regelmatig op, dit soms met een gitarist, soms met een karaoke versie van YouTube geplukt ;). Ik wil graag wat meer gaan doen met muziek, maar loop vast omdat ik geen instrument kan bespelen. Het lijkt mij heel tof om covers op te nemen (ik heb eventueel opname apparatuur), eigen nummers te schrijven en op … meer »

Muzikantenbank user Lotte SturkLotte Sturk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Goes (Zeeland) | 73x bekeken

Gitarist zoekt band. Graag zou ik eigen werk willen maken en spelen maar covers zijn ook goed! Ik speel het liefste slaggitarist. Liefst wat steverige rock muziek. Geen metal. Liefst in de ongeving Goes, Middelburg, Vlissingen

Ger-Jan Krijnsen

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 63x bekeken

Ik ben 39 jaar en woon in Heerlen. Ik zoek een band die wilt optreden. Covers en eigen muziek vind ik allebei leuk. Ik heb ervaring met het spelen in bands en met optreden. Repeteren ergens tussen Kerkrade en Sittard en leeftijden tussen de 20 en 50 jaar. Groeten, Eric

Eric Langen

The Cure

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Simple and plain: I desire to create a Cure coverband with also own songs and compositions. I need a drummer, bassist, guitarist and key man. Put together a catching repertoire and hit the stage as soon as possible! Fun, passion and fire!

Muzikantenbank user Aldo BagchusAldo Bagchus

Toetsenist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 115x bekeken

Ik ben op zoek naar een band of muzikanten in het genre blues southern rock. Mijn vingers vliegen niet over de toetsen maar kan wel een lekker tapijtje leggen voor de andere muzikanten. Ik heb in andere bands gespeeld en opgetreden. In verband met andere verplichtingen (sport) kan ik niet op woensdagavond en vrijdagavond repeteren.

Willem