Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste Drummer zoekt leuke Band in Midden Oost Nederland!

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 80x bekeken

Enthousiaste Drummer zoekt leuke Band in Midden Oost Nederland!DAG LEUKE BAND!, WELKOM OP MIJN ADVERTENTIE. JULLIE ZOEKEN EEN DRUMMER MET EEN BREDE MUZIEKSMAAK? VAN EEN ACCOUSTISCH TRIO OF KWARTET VOOR ALLEEN BUITENOPTREDENS VOLLEDIG CORONA PROOF, VEEL M/V ZANG/SAMENZANG? MET NUMMERS VAN NU EN EEN TRIBUTE SET FLEETWOOD MAC? OF ZIJN JULLIE EEN GROOVY BAND MET FUNK & REGGAE, OF GAAN JULLIE VOOR DE BETERE STONER MUSIC OF ZIJN JULLIE DE EERSTE GLAMMETAL BAND MET DUBBELE … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Gitarist/zanger zoekt indie rock/indie pop bandje

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Ik ben Olaf (18 jaar), Ik speel nu een jaar elektrische en akoestische gitaar. ik wil graag beter worden, dit kan goed door ervaring op te doen in een bandje. verder kan ik ook uit de voeten als zanger en heb ik 2 maanden geleden ook nog een basgitaar aangeschaft maar hier ben ik nog niet helemaal bekend mee. Ik zoek een band die ambitie heeft en zelf graag eigen indie-rock/indie pop nummer … meer »

Olaf Bijnen

Zangeres zoekt coverband.

Zanger / Zangeres zoekt band in West-Vlaanderen (België) | 170x bekeken

Zangeres zoekt coverband.Hoi, ik ben Nele Devos. Ik zing op smule.com onder de nick NeleNickel. Ik zing elke dag. Een dag zonder song bestaat niet voor me. Momenteel heb ik 1120 followers. Ik hou van erg veel genres nl rock, pop, ballades, country, symfonische metal. Ik ben een sopraan maar ik kan ook erg laag zingen. Ik drum ook wat , maar ben slechts een beginner. Graag schrijf ik ook eens een songtekst. De talen waarin … meer »

Muzikantenbank user Nele DevosNele Devos

Slag gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 96x bekeken

Hallo allemaal! Ik ben Jornt, 25 jaar en woon in Ede. Ik speel nu een jaar of 2 gitaar. Voorheen bas gitaar maar oorspronkelijk drummer. Ik speel voornamelijk slag gitaar en soleren zit er nog niet echt in. Wel lijkt me erg leuk om weer aan de gang te gaan met wat muzikanten om wat tofs te gaan maken. Ik speel voornamelijk rock/blues maar sta zeker ook voor andere genres en invloeden open. Interesse? … meer »

Jornt van Leeuwen

Zanger in Maastricht zoekt band [pop-rock-r&b-soul-musical]

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 69x bekeken

Zanger in Maastricht zoekt band [pop-rock-r&b-soul-musical]Hi allemaal! Ik ben in februari verhuisd naar Maastricht en ik vond het hoogtijd om mijn droom om te zingen in een band te verwezenlijken. Muziek is een grote passie van mij, maar zingen is voor mij de beste outlet voor mijn emoties. Ik ben vrij versatile, maar mijn stem komt het best uit in emotionelere nummers. Ik heb een groot stembereik, heb meerdere malen gehoord dat ik een fijne stem heb om … meer »

Muzikantenbank user Niek KlaverNiek Klaver

Drummer zoekt Band in het Gentse

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 83x bekeken

Drummer zoekt Band in het GentseYo ! Ik ben Cédric, 28 jaar en woon in Melle, speel al 14 jaar drums. Ik speel momenteel al in een band maar heb geen probleem om in een 2de te spelen. (veel tijd ) Ervaring in de metal / post rock sludge metal,... ksta open voor alles Inspiraties : Stake - Brutus - Raketkanon - Amenra,........................ (als je iemand zoekt in deze genres zou vet zijn! :) Ik kan eventueel meekomen … meer »

Muzikantenbank user Cédric ZamanCédric Zaman