Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues rock/rhythm n blues/ soul/funk drummer Amsterdam zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 81x bekeken

Ik ben een gedreven drummer uit Amsterdam en zoek een serieus ingestelde band (gericht op optreden) die oefent die in Amsterdam. Covers en/of eigen werk. Genre: Blues Rock, Funk, (classic) Hard Rock, Rhythm n blues, Soul, Blues. Mijn voornaamste invloeden zijn: Mitch Mitchell (Jimi Hendrix) John Bonham (Led Zeppelin) Clyde Stubblefield (James Brown) Al Jackson Jr. (Booker T & the MGs, Staxx … meer »

Karst van Oosten

Ik zoek een bandje/ mensen om een bandje mee op te richten

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 184x bekeken

Ik speel al meer dan 10 jaar gitaar en zou graag in een bandje willen spelen en of een bandje willen oprichten. ik ben 17 jaar oud en zou graag met leeftijdsgenoten muziek willen maken in de buurt van Amersfoort. Ik ben niet heel kieskeurig als het om muzieksoort gaat, ik hou van oude pop/ rock, indie rock en jazz kan er bij mij af en toe ook in. Als je geïnteresseerd bent om een bandje met … meer »

Nino Martin

Zanger zoekt zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 107x bekeken

Ik ben op zoek naar een zanger die samen met mij een zeer breed repertoire wilt neerzetten op de diverse podia in Noord-Holland en daarbuiten. Dus echt van Marco Borsato tot Metallica en van Madness tot The Tramps. Echt van alles wat waar iedereen vrolijk van wordt en het moet een “feest van de herkenning” worden. Mijn bedoeling is om met orkestbanden en met MP4 te gaan werken. Diverse vaste … meer »

Jos

Gitarist zoekt mensen om mee te jammen.

Gitarist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 94x bekeken

Hallo! Ik ben een gitarist wonend in Bergentheim, Overijssel. Ik ben achttien jaar en speel zo'n vijf jaar de gitaar. Bands als Foo Fighters, Muse en Periphery vind ik super vet! Daarnaast zijn artiesten als B.B. King, Christone 'Kingfish' Ingram en SRV enorme motiverende factors om door te blijven spelen. Ik zoek dus mensen om mee te jammen. Het liefst leeftijdsgenoten, voornamelijk blues & … meer »

Michiel Alberts

Ervaren gitarist slag/solo zoekt band regio Doetinchem

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 132x bekeken

Hoi Ik zoek weer een leuke band, liefst met ervaren mensen en bij voorkeur wat swingend werk / mooie covers van bijv Stevie Wonder tot het stevigere werk met af en toe een vette solo. liever niet alleen metal of alleen moar höken / of alleen blues / of alleen maar scheuren. afstand> straal 25 km van Doetinchem Wil op termijn weer graag optreden maar hoef er niets mee te verdienen PS ik zing helaas … meer »

sjoerd willemsen