Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist (42) zoekt band met eigen werk

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 99x bekeken

Bassist (42) zoekt band met eigen werkHoi, Ik ben Arjan, 42 jaar en bassist sinds 1998 en heb een vraag: Weet jij of iemand in je omgeving nog een leuke band (met uitsluitend eigen werk) in de omgeving Groningen die op zoek zijn naar een bassist? Want na ruim 3 jaar zit ik helaas nog steeds zonder vaste "eigen werk" band (en dus ook optredens) maar de behoefte om dit weer te gaan doen is er nog steeds, vooral nu de festivals er weer … meer »

Muzikantenbank user Arjan SchepenaarArjan Schepenaar

Gitarist in Huizen

Gitarist zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 80x bekeken

Gitarist in HuizenHi, ik (47) speel van alles en heb ook les. Zing tevens ook wel. Zou graag met anderen muziek willen maken...geldt dat voor jou of jouw band ook? Let's talk! Woon tevens groot / vrijstaand dus kan in eigen huis onbeperkt herrie maken :-) Speel diverse stijlen...songwriter/rock/metal/klassiek.

Muzikantenbank user DanielDaniel

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 105x bekeken

Gitarist zoekt bandGitarist (45) zoekt band in of rond Groningen. Ik speel zowel acoustisch als elektrisch en probeer er af en toe ook wel een solo uit te gooien. Het is lang geleden dat ik in een band zat, maar heb zin om met andere mensen muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Muziekstijl top 100/ rock/ blues.

Muzikantenbank user RichardRichard

Zanger zoekt gedreven Band/muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Zanger zoekt gedreven Band/muzikantenHallo allemaal, Mijn Naam is Nathan, ik ben 25 en ik zoek naar enthousiaste muzikanten/band om muziek mee te maken. Tot nu toe heb ik 3 jaar zangles van verschillende coaches en qua genres voel me heel erg thuis is de Rock/Metal muziek maar ik sta ook open voor andere genres. Ik doe zowel clean als distorted vocals. Mocht je interesse hebben of vragen, mail me of stuur een whatssap naar: 0682169806

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse

Gitarist zoekt

Gitarist zoekt band in Emmen (Drenthe) | 113x bekeken

ik, 59 jaar waarvan 43 actief als muzikant zoek in omgeving Emmen gelijkgestemden om lekker muziek te maken. Optreden is geen doel. stijl: alles uit de americanahoek waar wat uitdaging in zit maar ook ( sommige nummers van) steelydan, bozz scaggs, allman brothers, atlanta ritme section, doobies, Ace, hall and Oates, beatles enz enz.

Muzikantenbank user Rian ArendsRian Arends