Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Syphonische metal muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Syphonische metal muzikanten gezochtIk ben op zoek naar serieuze muzikanten die Heavenqueen het laatste stukje over de streep mee willen trekken, om daarna serieus te gaan knallen. Flink repeteren en dan de studio in om het eerste concept album op te nemen. Zodat we zonder nog al te veel vertraging, de muziek live en opgenomen ter gehore kunnen brengen. Het beste kun je de stijl van Heavenqueen beschrijven als theatrale, multivocale, … meer »

Muzikantenbank user Veronique MeeuwsenVeronique Meeuwsen

Soul - motown- blues zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Hi, ik kom graag in contact met muzikanten die net als ik het liefst alleen maar soul gerelateerde pareltjes willen spelen in een kleine super muzikale en ritmische setting. Ik heb veel ervaring van Wilson picket via stevie wonder naar maroon 5 en ben zeker ook niet bang voor nummers van Aretha Franklin en Chaka Kahn. Ik kan niet zonder muziek, maar ben geen geschikte zangeres voor een top40 band. … meer »

Lisette van den Berg

Zangeres zoekt Muzikant (Toetsenist/Pianist/Gitarist)

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 131x bekeken

Ik ben op zoek naar een ervaren muzikant (toetsenist/pianist/gitarist) die samen met mij een duo/trio wil vormen en mij muzikaal wil begeleiden.Handig als je ook eventueel kan zingen.(2e stem of bij een duet) Ik wil graag samen repertoire uitzoeken in de richting van mooie ballads van popnummers. Covers Nederlandstalig en Engels ( luisterliedjes/evt soft Jazz Ik ben een ervaren zangeres in een Damestrio … meer »

Muzikantenbank user Yvonne DalYvonne Dal

Zanger zoekt (feest / cover) band te Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 88x bekeken

Hallo allen, mijn naam is Timo (34 jaar), ik woon in Utrecht en ik heb jarenlang in een meerstemmige cantusband gezongen voor groepen van 100 tot 2000 man in sportkantines, op pleinen of bij bruiloften. Dit was vaak onder begeleiding van een pianist, maar ook weleens met band of blaasorkest Het doel was altijd om er met het publiek 1 groot muzikaal feest van te maken met bekende nationale en internationale … meer »

Timo