Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Gelderland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 169x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistWord jij de nieuwe toetsenist van onze P!nk tribute band? Ben je een P!nk-liefhebber en heb je altijd al de magie van haar muziek op het podium willen brengen? Dan is dit je kans! Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze (semi)professionele tribute band te versterken. Als je ervaring hebt in bands en vertrouwd bent met in-ear gebruik, … meer »

Patrick

Gezocht: ervaren rock/hardrock drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 411x bekeken

Onze classic style rock/hardrock band heeft een plekje vrij op de drumkruk. Wij bestaan uit een Zanger, bassist en gitarist. Onze muziek heeft zijn wortels in classic sounding hardrock/heavy metal, maar we staan ook open voor het verkennen en combineren van andere genres (denk aan funk/surf/prog/ballads). Momenteel zijn we bezig met de productie van ons eerste album. Je kunt hier alvast een voorproefje … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Metalcore band drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 130x bekeken

Goede dag wij zijn silphixia en we zoeken een drummer. Wij zoeken iemand in de regio nijmegen/arnhem met goede zin. Ik durf niet echt te zeggen wat de inspiratie is maar het is enig beloofd. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kunnen we altijd iets doorsturen. Wij zijn te bereiken via silphixia24@*****.com

Martijn

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 388x bekeken

Hey you! Na ruim 10 jaar te schrijven en muziek te maken heb ik ongeveer 2 jaar geleden een band opgericht waarmee ik mijn nummers uitwerken. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Elektrisch gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 303x bekeken

Elektrisch gitarist zoekt bandHey mensen, ik ben een jonge (21-jarige) elektrisch gitarist die inmiddels 3 jaar op zijn slaapkamer heeft zitten oefenen en nu de stap wil maken om samen te gaan spelen met anderen. Mijn favo genres zijn: indie, post punk revival, shoegaze, surf rock en alternative. Om een paar bandnamen die ik vet vind te noemen: Radiohead, Interpol, slowdive, Alt-J, black country , new road en DIIV. Ik sta natuurlijk … meer »

Jelle Veenstra

(Akoestische) gitarist zoekt popband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 270x bekeken

Hoi, Mijn naam is Jacob en ik ben 24 jaar. Ik speel al 18 jaar gitaar, klassiek en pop (voornamelijk akoestisch). Daarnaast zing ik er ook graag bij. Ik zoek naar een band of iemand die popmuziek willen spelen/maken. Ik heb nog geen ervaring in een band, dus ik ben niet heel kieskeurig. Laat het ff weten als het je leukt lijkt. Groetjes, Jacob

Jacob