Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Gelderland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 140x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 163x bekeken

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te ArnhemSalsaband Catambú zoekt per direct een timbalero. Repetities 1 x per 14 dagen oneven weken op de woensdagavond in Arnhem Zuid. We repeteren onder leiding van een latin dirigent, laten onze arrangementen speciaal voor onze bandbezetting maken, repeteren in een grote ruimte, zijn met ongeveer 14 vrouw/man. We werken lekker door tijdens de repetities en treden een paar maal per jaar op, vooral in … meer »

Marijke Bruin

Skunkrocken

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 291x bekeken

SkunkrockenZangeres en drummer met ruime ervaring zijn op zoek naar gitaristen en een bassist die met ons willen rocken. Wij willen een funky rockband gaan samenstellen in de stijl van Skunk Anansie, Mothers Finest en dergelijke vette funkrock. Repeteren gaan we in Lichtenvoorde.

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 298x bekeken

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 keer per week op de vrijdagavond) . Onze oefenruimte is in Anholt. (D). De eigen nummers eisen een dynamische en energieke solo-lijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de nodige “Spirit”. Het liefst tussen 40 en 75 jaar oud , die bereid … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 313x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Huub Tieleman

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 140x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Gezocht lead zanger (combinatie slaggitarist of keyboard ook welkom) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 312x bekeken

Wij zitten in de opstartfase van een nieuwe band en zoeken een leadzanger die wellicht ook slaggitaar of keyboard speelt. Doel is om wekelijks overdag een dagdeel te gaan spelen, muzikale gezelligheid staat voorop. Wij gaan covers spelen vanaf de jaren 60/70 tot heden gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. Op het moment bestaat de band uit bas, … meer »

Ton van Rijswijk

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 323x bekeken

Saxofonist zoekt bandIk speel saxofoon (tenor,alt, sopraan) en ben bezig klarinet te leren spelen. Mondharmonica gaat me ook aardig af en ik ga binnenkort daarvoor nog een paar lessen nemen. Ik heb in bands gespeeld die rock/pop/blues en een beetje soul/funk deden. Voor andere muzieksoorten heb ik ook interesse, ook meer akoestisch. Ik speelde recent zelfs in een 30 jaren jazzorkestje. Ik woon in Doesburg. Drie kwartier … meer »

Muzikantenbank user Henk ScholtenHenk Scholten