Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zuid-Holland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 238x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Mede zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 318x bekeken

Mede zanger(es) gezocht door pop/rock coverband uit Hillegom. We zoeken een spontane, energieke en flexibele achtergrondzanger(es) die uiteindelijk de helft van de nummers voor zijn/haar rekening neemt. We oefenen elke woensdagavond in onze eigen studio. Laat van je horen!

Chrissie Weijers

Tribute Judas Priest

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 256x bekeken

Tribute Judas PriestHoi ik John ben op zoek naart mensen die een tribute Judas Priest wil opzetten. Mijn voorkeur gaat uit naar de periode van de Britisch Steel. Wat ik wil is elke week of 1 x per twee weken repeteren. Ik ben zelf slag-gitarist en ja priest heeft ook 2 stemmige dingetjes. Ik denk dat de muzikanten nog wel bij elkaar te krijgen zijn maar een zanger die 6 octaaf kan zingen zoals Rob Hallford deed zal misschien … meer »

Muzikantenbank user John MeupelenbergJohn Meupelenberg

Kick the Habit zoekt drummer met ervaring

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 313x bekeken

Kick the Habit zoekt drummer met ervaringWij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een waardige vervanger. Een muzikant met veel inzet, ruime ervaring en creativiteit. Drie van onze leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen, jazzrock, pop, beetje fusion, wat synfo zoals je kunt beluisteren op onze recente, vijfde CD. https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room … meer »

Paul

Gezocht: geluidsman of vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Gezocht: geluidsman of vrouwHoi, wij van Tonebusters (stevige rock-covers) zoeken iemand die ook van stevige rockmuziek houdt, een paar goede 'oren' heeft en technisch onderlegd is om geluidsman/vrouw bij ons te worden; we beschikken over een eigen oefenruimte met compleet PA (Behringer X32 digitale mengtafel (voorzien van router, kan dus ook via tablet (aanwezig!) bediend worden), 4 x Mackie 1801 SWA (actieve 18 inch 800W per … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

Percussionist zoekt kleine bezetting

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 214x bekeken

Hallo, ik ben een ervaren percussionist. Ik speel cajon, conga's en diverse kleine percussie-instrumenten. Ik ben op zoek naar een kleine bezetting in de regio Leiden/Den Haag. Bijvoorbeeld vocal(s)-gitaar-percussie of vocal(s)-piano -percussie, maar andere bezettingen sluit ik uiteraard niet uit. Ik ben vaardig in diverse stijlen: pop-latin-jazz etc. Neem contact met me op als je een keer … meer »

Drum knar

Drummer zoekt..

Overig gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Drummer 60+ is op zoek naar ontspannen Bluesmuzikanten. Na een tijdje still te hebben gestaan kan ik het blijkbaar toch niet laten en heb dus besloten op zoek te gaan naar een band welke een drummer te kort komt. Wat de regio betreft ben ik redelijk flexibel Zijn jullie op zoek dan hoor ik het graag

peet ka