Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zuid-Holland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 240x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

2e zangeres voor 12 koppige funkband Regio Leiden.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 259x bekeken

2e zangeres voor 12 koppige funkband Regio Leiden.Onze band is opzoek naar een tweede zangeres om samen met onze zanger en zangeres lead en backing vocals op zich te nemen bij onze Funkband. Het doel van de band is om onbekend funk repertoire te spelen en dit in een swingende en groovy presentatie te brengen. Dus niet weer 'play that funky music' en andere bekende funk stukken. Er is erg veel te vinden want funk beleeft, zeker in de VS en de UK, … meer »

Rob Elsenaar

Bassist gezocht (40 plus)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 776x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 60 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. De band bestaat 1,5 jaar in de samenstelling slag-gitarist, solo-gitarist, drummer en zangeres. Omdat onze bassist recentelijk in goed onderling overleg de band heeft verlaten zoeken wij een vervanger. … meer »

Muzikantenbank user Peter van der WaallPeter van der Waall

Allround coverband Crossroads zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 307x bekeken

Wij zijn Crossroads een allround coverband uit Katwijk die bestaat uit een drummer, 2 gitaristen en een bassist. Onze zangeres heeft de band verlaten en we zijn op zoek naar een nieuwe zangeres. Onze leeftijd is 50 en 60 plus. We oefenen wekelijks op donderdagavond in Katwijk. Spelen nummers van Amy Winehouse, Melissa Etherige, Anouk, Bonnie Raitt, Shocking blue, Heart, de Dijk enz........ Lijkt … meer »

Adri van der Plas

Tweede gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 565x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 65 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: gitarist, bassist, drummer, saxofoon en dwarsfluit. Als aanvulling zijn wij op zoek naar een tweede gitarist die in een aanvullende toonsoort speelt en samen … meer »

Muzikantenbank user Peter van der WaallPeter van der Waall

Polyphonics zoekt gitarist of pianist/ toetsenist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 370x bekeken

Polyphonics zoekt gitarist of pianist/ toetsenistPolyphonics is een vier-koppige semi-akoestische band bestaande uit 3 gitaristen/ zangers en 1 zangeres. We komen uit Rotterdam en omgeving en repeteren 1x in de 2 weken, meestal op vrijdagavond. Wij zoeken een nieuwe 4e Polyphonic omdat onze gitarist door omstandigheden helaas moest stoppen. Gitaristen maar zeker ook toetsenisten/pianisten kunnen reageren! We spelen op semi-professioneel niveau en … meer »

Wies Kamstra