Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zuid-Holland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesrock band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 258x bekeken

Bluesrock band zoekt zangerReeds goed ingespeelde bluesmuziekanten zoeken blueszanger. Er worden nummers gespeeld van Gary Moore, SRV, Walter Trout, Omar Dykes, Coco Montoya, Elmore James en vele anderen, eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Songlist wordt in overleg samengesteld. Bezetting is heden drums, bassist en 2 gitaristen. Geoefend wordt er op vrijdagavond in Dordrecht(PopCentrale), maar kan eventueel gewijzigd … meer »

Case

Bassist zoekt band omg: Rotterdam.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , blues muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag Punk hardrock , rock.

wim.Phernambucq

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 180x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken per direct een toetsenist(e) met enige bandervaring. Wij … meer »

Frans

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 172x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken … meer »

Frans

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 271x bekeken

Hi ik ben drummer en speel in een fusion trio,gitaar/bas/drums.Helaas is de bassist ermee gestopt. Wij zoeken een gevorderde bassist die kan grooven en soleren. Wij spelen nrs. van oa Greg Howe, Frank Gambale, Allan Holdsworth en er zijn eigen nrs. Wij zijn beiden ervaren en zeer gepassioneerd en hopen de bassist te vinden die met ons wil musiceren en onze sound te complimenteren. Neem graag contact … meer »

marc holland

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam/Den Haag/ Gorinchem

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 339x bekeken

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam/Den Haag/ GorinchemHallo ik ben Gerard Willemsen 62 jaar in het bezit van een eigen Drumstel kleur wit merk Mapex. ik zou graag in een band willen spelen die eigen muziek maakt of Covers speelt ik speel het liefst Rock/pop/country/blues, en popballads tel 06 28818820 of g.willemsen55@*******.nlmet plezier muziek maken is de hoofd zaak. omgeving Dordrecht / Rotterdam ik woon zelf in Sliedrecht

Gerard Willemsen