Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist gezocht voor bigband Gabanza uit Haarlem

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 194x bekeken

Bigband Gabanza uit Haarlem repeteert elke donderdagavond onder leiding van emiel bothenius Lohman. We zoeken een pianist. Gabanza is een Vereniging en ontvangt subsidie van de gemeente Haarlem. Het repertoire bevat nummers van o.a. Basie, Buble en Sinatra. Reageer ook als je weinig bigband ervaring hebt. Onze dirigent is pianist en kan je vast snel de fijne kneepjes...

Carlo schooonebeek

Jazz Pianist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 495x bekeken

Jazz PianistIn Purmerend repteren wij op Woensdagavond met het Waterland Jazz Collectief. We zijn opzoek naar een pianist om onze 16-koppige Big Band te versterken. We spelen Jazz & Jazz/Latin muziek.

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Welkom nieuwe toetsenist (omgeving Haarlem)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 177x bekeken

Hallo daar muziek liefhebbers! Wij zijn een pop/rock cover band en willen de liedjes die wij spelen versterken met een toetsenist. Het zijn liedjes die passen bij de stem van onze zangeres en bij onze capaciteiten. Alles bij elkaar een mix die zich ontwikkelt en wij vinden het leuk wanneer jij helpt die mix verder te ontwikkelen. Er zitten liedjes in van Sia, Lady Gaga, maar ook Kings of Leon, Maroon … meer »

Muzikantenbank user Marc KolMarc Kol

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 227x bekeken

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverbandWij zijn The Bamigos, een bruisende liveband voor kroegen en partijen en een avondje gezelligheid. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die de juiste synth, piano en hammondsounds in huis heeft. Wij spelen bekende nederpop hits, pop-, dans- en soulmuziek maar we kunnen ook een stevig potje rocken als dat nodig is. Wij zijn geen gelikt commercieel gezelschap maar een prettige en ongedwongen club … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouw

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 398x bekeken

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouwMotown tributeband is op zoek naar een allround toetsenman/vrouw, ervaren maar geen prof. En bij voorkeur een toetsenist(e) die ook enthousiast kan worden van string- en/of blazerspartijen. Wij spelen Motown classics - o.a. Supremes, Diana Ross, Marvin Gaye, Stevie Wonder, Marlena Shaw, Temptations, The Jacksons 5, Martha Reeves en nog veel meer - maar ook met uitstapjes naar (niet Motown) jaren 60/70 … meer »

Muzikantenbank user Bert BohlmeijerBert Bohlmeijer

The Mood (Organ/Drums duo), is looking for a new keys/organ player!!

Overig en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 602x bekeken

Hello, The Mood is looking for a permanent replacement for a keys/organ/nordstage 3 player. The band is a very original organ/drums duo, I am looking for somebody with skills, able to sing (we share the lead and harmonize a lot) and that has got flexibility for gigging/touring. Music ranges from Prog, to Rock, Blues, Garage and loads more, there is much material, but I am also very open to input … meer »

Muzikantenbank user DMDM

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 722x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een toetsenist. We zijn bezig een nieuw “theater” programma te ontwikkelen met als thema “Met Americana de country in” welke wij in 2023 willen gaan uitrollen over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit