Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Toetenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 130x bekeken

Blues/Rock/pop band, "Shoot the Breeze" (zangeres, gitaar, bas en drums), zoekt een toetsenist(e) We bestaan nu 3.5 jaar, al veel optredens gedaan en nog eea in het vooruitzicht. check de opnames Tel: 0653269802

Piet de Bie

Jongeren kerkkoor Trinity zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 150x bekeken

Voor ons koor (20-60 jaar) Trinity van de Adelbertuskerk in Haarlem Noord zoeken wij een enthousiaste pianist. Wij repeteren op vrijdagavond van 20 - 22 uur in de ontmoetingsruimte in de kerk. Heb je interesse neem dan contact op met Els Boosman 0624258241 Henk vd Weide 0610969814 (dirigent)

Muzikantenbank user Els BoosmanEls Boosman

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 199x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958

Toetsenist gezocht voor pittige bluesband

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 221x bekeken

Toetsenist gezocht voor pittige bluesbandWij zijn SPIJKERBLUES uit de regio Haarlem. We bestaan onder die naam al een aantal jaar, maar zijn met een nieuwe bezetting vers repertoire aan het opbouwen. Huidige bezetting: zangeres, drums, bas, 2x gitaar. (niveau: gevorderd en veel podiumervaring) We spelen pittige blues met een funky, rock en soul randje. (Beth Hart, Susan Tedeschi, Shakura s’Aida, Allman brothers) Alleen een toetsenist … meer »

peter poortman

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 206x bekeken

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt toetsenistSka coverband / tribureband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard kunnen we dit nog aanvullen met andere nummers en ska bands. Het wordt een soort Dance Craze Tribute band. We zijn al bijna compleet maar missen nog een toetsenist die bekend is met … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas