Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist/toetsenist gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 126x bekeken

Beginnende rockband van twee gitaristen (waarvan één zingt) en een drummer zoeken een bassist/toetsenist van tussen de 18-25 jaar. De muziek die we spelen kun je in de spotifylijst checken: https://open.spotify.com/user/kupjes/playlist/34ACaJNrRbafpg0NYwVoZe?si=oJfmUMnoSNGX0QGcr9IfIQ We zoeken iemand die het gewoon leuk vindt om te spelen en gemotiveerd is. We repeteren wekelijks in Haarlem.

Freek Kup

Ska Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 130x bekeken

Ska Coverband zoekt toetsenistSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn nog op zoek naar een toetsenist die bekend is met het werk en er vooral veel zin in heeft … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

FAEM Coverband zoekt Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 329x bekeken

FAEM Coverband zoekt Toetsenist(e)Wij zijn FAEM ! Een van de leukste en betere coverbands uit de regio Kennemerland (Haarlem/IJmuiden) en zoeken een leuke Toetsenist(e) die van een feestje maken houdt... Wij oefenen iedere maandagavond en proberen naast de gezelligheid onze nummers zo neer te zetten dat ze 'staan' als een huis! De oefenavonden zelf zijn al leuk maar er moet wel goed geoefend kunnen worden. Regelmatig een optreden, … meer »

Muzikantenbank user Marcel de VriesMarcel de Vries

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt enthousiaste Keyboardspeler

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 238x bekeken

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt enthousiaste KeyboardspelerOnze Oktoberfest- en Schlagerband zoekt een enthousiaste keyboardspeler om ons team te komen versterken en onze gitarist/keyboardspeler te ontlasten. De band bestaat normaal gesproken uit 7 personen en richt zich voornamelijk op de grote tot middelgrote Oktoberfesten, die in Nederland steeds populairder worden. Dat betekent dat de band vooral in Sept/Okt/Nov optreedt. We oefenen in de regio IJmond … meer »

Marcelino Arconada

Gezocht Toetenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 207x bekeken

Blues/Rock/pop band, "Shoot the Breeze" (zangeres, gitaar, bas en drums), zoekt een toetsenist(e) We bestaan nu 3.5 jaar, al veel optredens gedaan en nog eea in het vooruitzicht. check de opnames Tel: 0653269802

Piet de Bie

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 272x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958