Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 70x bekeken

Wij beginnen een Blues Band. Twee gitaristen, bassist, drummer en zanger/bluesharp. Vijf ouwe knarren die plezier hebben in muziek hebben. Onze band is nog zo nieuw dat de eerste repetitie nog moet komen. Graag zouden wij meteen bij de start een toetsenist willen hebben. Als je zin hebt, kom er bij! Wij repeteren in Haarlem. Ron Visser

Ron Visser

Veelzijdige toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 128x bekeken

Hoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een toetsenist(e). Onze toetsenist/zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Een bekende producer heeft zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 647x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een toetsenist. We zijn bezig een nieuw “theater” programma te ontwikkelen met als thema “Met Americana de country in” welke wij in 2023 willen gaan uitrollen over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit