Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kampvuur gitarist zoekt mede muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 252x bekeken

Kampvuur gitarist zoekt mede muzikantenNa wat omzwervingen op verschillende disciplines in bands en zonder ben ik nu in een fase dat ik het vooral heel leuk vind om met een akoestische gitaar liedjes te zingen. Ik zou het leuk vinden om dit met mede muzikanten te doen omdat samen muziek maken gewoon leuker is. Ik denk dan wel aan typische kampvuur liedjes, dus bestaande nummers die makkelijk in het gehoor liggen zodat we niet teveel hoeven … meer »

Maurice

Voor nieuw te starten Duitstalige band Zangeres ,Gitarist, Basgitarist , Toetsenist en Drummer

Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 182x bekeken

Voor een nieuw te starten Duitstalige band ben ik als zanger op zoek naar...zangeres , gitarist , basgitarist , drummer en toetsenist. De bedoeling is om te starten met deze personen maar in de toekomst er wellicht nog een blazerssectie bij te starten. Te denken valt dan aan een trompet , saxofoon , trombone. De setlist zullen we met elkaar gaan uitwerken en dus een ieder hier zijn/ haar inbreng … meer »

Eric Seerden

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt uitbreiding

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 291x bekeken

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt uitbreidingOnze Oktoberfest- en Schlagerband zoekt een enthousiaste gitarist en/of keyboardspeler om ons team te komen versterken en onze huidige gitarist,mandoline- en keyboardspeler te ontlasten. Daarnaast zoeken we nog een 2e zanger(es). De band bestaat momenteel uit 5 personen en richt zich voornamelijk op de grote tot middelgrote Oktoberfesten, die in Nederland steeds populairder worden. Dat betekent dat … meer »

Marcelino Arconada

Subtiele TOETSENIST(E) GEZOCHT voor Naths Project

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 212x bekeken

Wij zijn de band Nath’s Project, onze band bestaat op dit moment uit 4 muzikanten; Zangeres, Gitarist, Basgitariste incl. 2e stem, en drummer. Wij zijn ook te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/NathsProject/?eid=ARCC_o4bQQyqiH0iWxYToqgQPSQ9HsR31hIMtjNZqpjnL9tXZjuj-Ec2KRaczRqASlbj_f3YwVO8B57H Wij zijn op zoek naar een toetsenist die op subtiele wijze een aangename aanvulling kan verzorgen … meer »

NPband

Gezocht Toetenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 388x bekeken

Blues/Rock/pop band, "Shoot the Breeze" (zangeres, gitaar, bas en drums), zoekt een toetsenist(e) We bestaan nu 3.5 jaar, al veel optredens gedaan en nog eea in het vooruitzicht. check de opnames Tel: 0653269802

Piet de Bie