Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Big Band Bennebroek zoekt een pianist.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 87x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een pianist.We zoeken een pianist voor onze big band, die ondertussen (weer) aardig compleet is! Repetities op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur olv Rodney Calis. Eigen verenigingsgebouw met alle faciliteiten. Piano (Yamaha) aanwezig. Noten lezen is wel een must. Mail me gerust voor meer info! Michèle

Michèle

Oktoberfestband zoekt enthousiaste toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 479x bekeken

Oktoberfestband zoekt enthousiaste toetsenist(e)Leuke en succesvolle Oktoberfestband zoekt enthousiaste toetsenist(e). We richten ons voornamelijk op middelgrote en grote Oktoberfesten. Ons repertoire bestaat uit schlagers, apres-ski hits, neue volksmusik en neue Deutsche Welle. We oefenen in een eigen vaste ruimte in Beverwijk en oefenen gemiddeld één keer per week. Optredens zijn over het algemeen natuurlijk vooral in Oktober, dus hoe er rekening … meer »

Marcelino Arconada

Toetsenist/ orgelspeler gezocht voor "The Doors" tribute band.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 199x bekeken

Wij zijn een beginnende band met een sterke fusie en op dit moment bestaan we uit een drummer, bassist en gitarist die The Doors-feel te pakken hebben. We zoeken iemand die het spel van Ray Manzarek kan oppikken, fan van The Doors is en zich kan inleven daarin. Onze ambitie is hoog, na de opbouw periode willen we minimaal 10 keer optreden per jaar in binnen- en buitenland. Het idee is dat iedereen … meer »

G. Erga

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 236x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een toetsenist. We zijn bezig een nieuw “theater” programma te ontwikkelen met als thema “Met Americana de country in” welke wij in 2023 willen gaan uitrollen over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Jazzheads zoekt pianist/toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 337x bekeken

Hoi, Jazzheads is een ervaren jazz-, latin- en funkwartet uit de regio Haarlem. Jazzheads bestaat uit een drummer, bassist, saxofonist en een pianist. Ons repertoire is behoorlijk gevarieerd en loopt van jazz standards via latin naar funk. Onze geweldige pianist moet helaas om gezondsheidsredenen stoppen vandaar dat we op zoek zijn naar een vervanger. We spelen met enige regelmaat op allerlei feesten … meer »

Gijs

Toetsenist gezocht.

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 502x bekeken

Wij zoeken toetsen! 10 AM is een stevige classic-rock & blues coverband. Wij zijn op zoek naar een tapijtlegger om ons geluid wat smeuiiger te maken en di ezich staande weet te houden. Af en toe een gierende solo is mooi meegenomen, backing vocals ook. Leeftijd onbelangrijk, wij zijn tussen de 40 en 60 jaar en allemaal een beetje gek. Repeteren elke vrijdagavond in studio in Aalsmeer. Wie durft?

Muzikantenbank user John HonkoopJohn Honkoop