Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hilversum (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Topvocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 216x bekeken

we (laten we onszelf een producersduo noemen) bedenken songs in heel veel verschillende stijlen: soul, pop, funk, americana, jazz, we schrijven teksten (nederlands, engels), spelen de liedjes in en leveren liedjes af die geschikt zijn voor alle media. We kunnen alleen niet zingen. We hebben dus een stuwdam van songs klaarliggen die van vocalen voorzien moeten worden. Liefst door een vocalist die … meer »

ton peek

Toetsenist gezocht omgeving 't Gooi Rockcovers & Anouk tribute

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 138x bekeken

Toetsenist gezocht omgeving 't Gooi Rockcovers & Anouk tributeBe Who You Wannabee zoekt een toetsenist. Covers van oa: Muse, Pink, Green Day, Nothing But Thieves, The Offspring, Krezip. Ook hebben wij nog een Anouk tribute band met dezelfde bandleden. De coverband treedt ook op met bv een Anouk set erin verwerkt. Omgeving het Gooi. Repeteren op vrijdag in Huizen. Eigen vervoer. Geen type totempaal :P Beetje beweging op t podium is altijd leuk. Check ons op: www.bewhoyouwannabee.nl … meer »

Muzikantenbank user Cor KlarenbeekCor Klarenbeek

Zanger voor Nederpop band in 't Gooi

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 145x bekeken

Herken je Doe Maar, De Dijk, Marco, Golden Earing, Hazes maar ook Kovacs, Armin van Buren en alles wat er voor, tussen en nog komen gaat in de Nederpop scene. Wij zijn n echte Nederpopband die al 5 jaar aan de weg timmert om als amateurs een zo hoog mogelijke kwaliteit neer te zetten. Ambitieus...jazeker Wij zoeken een zanger die in onze gezellige band past, lekkere ervaring heeft (en dat kan laten … meer »

Gerard van Hooft

Sleazy rock/blues band op zoek naar

Bassist en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 275x bekeken

Zanger en drummer zoeken nog bassist en gitarist voor sleazy rock and roll band.Voornamelijk eerst covers van o.a. sponge, backyard babies,maar ook o.a stones (jaren 70) the faces,Herman Brood en velen anderen.Zanger komt uit Bussum,drummer uit Utrecht.Waar ook de oefenruimte is.Ook willen wij acoustische sessies spelen.Eigenlijk liefst gewoon veel optreden.Drummer is ervaren en heeft al 2 albums … meer »

Muzikantenbank user Gilbert PetitGilbert Petit

Nieuw project (rock/grunge) zoekt zanger(es) en drummer

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 215x bekeken

Heey medemuzikanten, Wij (gitarist 23 jaar en bassist+backup voc 22jaar) zijn opzoek naar een drummer en zanger(es)(bonus als je ook gitaar kan spelen) van tussen de 18 en 25 jaar oud. Wij zijn geïnspireerd door bands zoals Alice in chains,Soundgarden en Pearl jam etc. Wij willen beginnen met wat covertjes en daarna zelf muziek gaan maken. Dus heb jij dat sappige keelpijpie wat flink wat kan … meer »

Muzikantenbank user Mark BoomgaardMark Boomgaard

Nieuw grunge band opzoek naar zanger en drummer

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 182x bekeken

Wij (gitarist 23 jaar en bassist+backup voc 22jaar) zijn opzoek naar een drummer en zanger(bonus als je ook gitaar kan spelen) van tussen de 18 en 25 jaar oud. Wij zijn geïnspireerd door bands zoals Alice in chains,Soundgarden en Pearl jam etc. Wij willen beginnen met wat covertjes en daarna zelf muziek gaan maken. Dus heb jij dat sappige keelpijpie wat flink wat kan handelen of ben je ritme geil … meer »

Muzikantenbank user Mark BoomgaardMark Boomgaard

Producer zoekt zanger(es) voor Pop/Indie

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 251x bekeken

Beste zangers en zangeressen, Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres tussen de 20 en 28 jaar met ervaring. Stijl: pop, soms een beetje psychedelisch, hip-hop-achtig, en een beetje funky. Ik zou het willen omschrijven als muziek met een goede vibe, en een beetje zomers. Ik ben 25 jaar en ik woon in Laren (tussen Utrecht en Amsterdam). Ik ben gitarist, bassist, drummer en ik speel graag met … meer »

Floris