Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hilversum (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amateur coverband "Nowhere Near" vraagt bassist(e)

Bassist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 318x bekeken

Amateur coverband Zangeres, blazer (sax en ewi), drummer en gitarist vragen wegens vertrek bassist naar een enthousiaste bassist(e). Doelstelling is op en leuke manier met elkaar het repertoire uitbreiden van o.m. Natalie Merchant, Neko Case, Shivaree, Kathleen Edwards, Shawn Colvin, Heather Nova....., waarmee we ons willen onderscheiden van de meer bekendere popmuziek en daarmee af en toe de bühne op te willen gaan. Repeteren … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Gitarist biedt zich aan voor begeleiden/coachen singer-songwriter

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 221x bekeken

Gitarist biedt zich aan voor begeleiden/coachen singer-songwriterHoi! Als singer-songwriter ben je soms ontevreden over hoe je klinkt, maar waar ligt dat aan? Wellicht kan ik je helpen met verschillende invalshoeken, begeleiding of coaching. Open mind en houding zijn hiervoor mijn uitgangsposities. Ik vind het heel erg leuk om bij mensen hun Intuïtie aan te boren. Heb basgitaar gestudeerd met bijvak zang en verdiep me in coachen en ervaringsdeskundigheid. Speel … meer »

Muzikantenbank user Rolf SmitRolf Smit

Soulband Funky Hotspots zoekt een ervaren soul en funky drummer m/v!

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 364x bekeken

Funky Hotspots is een coverband die al meer dan 6 jaar met veel plezier Soul en Funk speelt. Ons repertoire heeft veel soul classics, maar we zoeken steeds naar de nummers die net even wat speciaals hebben. Wij treden regelmatig op (althans voor Corona) waarbij het dak er altijd afgaat.. veel energie, strak gespeeld en met heel veel plezier. Check ons op Youtube bijvoorgeeld: https://www.youtube.com/watch?v=GIr2UvR-Q60. Onze … meer »

Frans Bentlage