Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hilversum (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/snaren gezocht m/v

Gitarist en Overig gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 122x bekeken

Gitarist/snaren gezocht m/vHallo Jij, Huidige bezetting van bevlogen (hobby)zangeres en snarenman vinden graag een open gitarist. Iets met betrokken, eigen, bluesy, jazzy, country. Enthousiasme telt. We spelen wekelijks in regio Hilversum. Uiteenlopende covers als vertrekpunt en eigen werk als reis, bouw je mee? Omdat t kan. Net gestart...0617366823 Hartelijke groet, Myrtl.

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

De VanDeStraatBand uit het Gooi is op zoek naar een ervaren sologitarist.

DJ en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 212x bekeken

De VanDeStraatBand uit het Gooi is op zoek naar een ervaren sologitarist.De VanDeStraatBand uit het Gooi is op zoek naar een ervaren sologitarist. De band bestaat uit 6 leden, zanger, 2xgitarist, bassist, keyboard en drummer. Onze sologitarist gaat ons door privéomstandigheden verlaten, ergo we zoeken iemand die hem vervangt. We zijn allen boven de 50 behalve onze 24 jarige drummer (die overigens een natuurtalent is) Behalve dat we serieus muziek maken hebben we veel … meer »

A. de Valk

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 131x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen voorwaarde. … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Grunge band zoekt lead gitarist

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 172x bekeken

gegroet medemuzikanten, wij (zanger,gitarist,bassist en drummer) zoeken een leadgitarist voor onze band. wij spelen nu nog wat covertjes om op elkaar in te spelen maar zijn toch echt opzoek naar wat extra gitaar werk. invloeden zijn o.a Seether, Nirvana, pearljam,alice in chains etc. dus ben jij die gekke gitarist met vlugge vingertjes? reageer dan. Repetities vinden plaats in Hilversum/Naarden

Muzikantenbank user Mark BoomgaardMark Boomgaard

Strakke ervaren bassist gevraagd

Bassist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 270x bekeken

Coverband (o.a nummers van John Hiatt, Mink de Ville, Lou Reed, Dave Bowie, Herman Brood, Tom Petty, Fischer Z en anderen) zoekt een ervaren strakke bassist. Leeftijd bandleden 50+. Oefenen 1 x per week omgeving het Gooi. Doel: een aantal keren per jaar optreden maar gezelligheid en plezier in het repeteren zeker zo belangrijk.

P. Manning

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 397x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band (i.o.) is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink