Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hilversum (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten (vrouw of LHBTI+) gezocht om band te starten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 224x bekeken

Muzikanten (vrouw of LHBTI+) gezocht om band te startenWij, drummer (vrouw 50) en bassist (vrouw 57) zoeken creatieve muzikanten in Hilversum of omgeving die met ons een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. We hebben een voorkeur voor vrouwen of queer personen (LHBTI+) en qua muziek aan alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie rock, maar ook funk, soul en reggae) en radicale en/of poëtische teksten, maar de invulling is natuurlijk … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Bandleden gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 359x bekeken

Wij (Ton,bassist en Eric,drummer) zijn op zoek naar goede, gemotiveerde medemuzikanten voor het opstarten van een coverband. Leeftijdscategorie: 40+ Muziekstijl divers, een mix van oud "semi" bekend werk tot classics. Denk aan bijv. Joe Jackson, Steely Dan, Boz Scaggs, Paul Weller, Chaka Kahn, Amy Winehouse, Mothers Finest, Prince en Red Hot Chili Peppers. Zonder een commerciële band te worden … meer »

Eric Dreier Gligoor

Funky Hotpots zoekt strakke bassist(e) met funky groove!

Bassist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 384x bekeken

Funky Hotspots is een superstrakke funk en soulband die met veel plezier oude en nieuwe covers speelt. We bestaan 8 jaar; repeteren met veel plezier wekelijks in onze eigen oefenruimte. We doen dit naast ons werk en treden gemiddeld 8x per jaar op in mooie gelegenheden als de Paap in den Haag, oude Pothuys in Utrecht, Kuyls Fundatie Rotterdam enz. We bestaan uit zeer ervaren en goede muzikanten die … meer »

Frans Bentlage

Gitarist zoekt andere muzikanten om mee te spelen

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 385x bekeken

Hallo! Zelf speel ik ongeveer een jaar gitaar, en de voortgang zit er nu lekker in. Nu lijkt het mij een stuk leuker om met een iemand anders, of meerdere mensen muziek te gaan spelen. Het maakt niet uit welk instrument je speelt. Ik ben dus niet op zoek naar een band om wekelijks te repeteren, maar eerder mensen die ook op zoek zijn naar iemand om lekker samen muziek mee te maken, en dan zien we … meer »

Muzikantenbank user Bram JansenBram Jansen