Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hilversum (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doorstartende semiprof band zoekt ervaren zangeres (rep in Amsterdam)

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 53x bekeken

Zing je net zo goed lead als (meerstemmige) backing en... wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende semiprof band met eigen repertoire en (betaald) optreden als doel, naar jou op zoek! Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Als het nodig is repeteren we en dat doen we dan in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en parkeren). We hebben al diverse optredens gedaan. Heb je dus podiumervaring … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Jazz toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 100x bekeken

Wij, drummer, (contra)bassist, gitarist en zangeres zoeken een gedreven toetsenist met affiniteit voor mainstream jazz. Ons doel is om mooie muziek te maken met een gezellige club mensen en op korte termijn te gaan optreden. We repeteren in Hilversum.

bea coster

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 168x bekeken

Beste drummers en zangers (mv) Wie wil onze band nieuw leven in blazen ! wij zijn gitarist & bassist /plm 60 jr en.En spelen oa ZZTop/Free/ Bad&Co/Krokus/ Pat Benatar/Judas Priest/etc. Dus pak die kans en laat van je HOREN JA !!!! repetitie in Hilversum.

Muzikantenbank user JohanJohan

Synth-Pop Duo Zoekt Drummer/Drumster!

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 300x bekeken

Synth-Pop Duo Zoekt Drummer/Drumster!Wij, Photo Morgana, zijn op zoek naar een drummer/drumster die ons zowel live als tijdens het songwriten kan versterken. We maken dynamische synthesizer- en beatgebaseerde muziek die verweven is met organische elementen zoals gitaar, zang(koortjes) en piano. Hierbij zijn we beinvloed door bands zoals Metronomy, Spinvis en LCD Soundsystem. Na een aantal demos te hebben opgenomen zijn we onlangs begonnen … meer »

Muzikantenbank user Photo MorganaPhoto Morgana

Toetsenist gezocht voor fusion /jazz / funk band

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 119x bekeken

Toetsenist gezocht voor fusion jazz funk band. Wij zijn een fusion trio (drums, bas, gitaar) en spelen al geruime tijd samen. Nu zijn we op zoek naar een toetsenist om onze sound te verdiepen. Dus kan en wil jij improviseren over fusion/jazz/funk stukken met veel eigen inbreng? Samen jamsessies en concerten bezoeken? 1 x per 2 weken repeteren in de vorstin Hilversum? Reageer!

rudger

Met spoed muzikanten gezocht omgeving Hilversum, Amsterdam of Utrecht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 419x bekeken

Hi allemaal, Ik ben Floris, 24 jaar en ik kom uit Laren (naast Hilversum). Ik ben dringend op zoek naar een drummer, gitarist en bassist. Ik ben zelf gitarist, maar ik speel ook drums, bass en synthesizers. Ik zal live gitaar spelen, zingen en synthesizers spelen.Ik schrijf zelf muziek en heb genoeg materiaal voor een EP, maar ik heb muzikanten nodig om het live te spelen en eventueel als band op … meer »

Floris