Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hilversum (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Creative Musici Gezocht

Overig, Strijker en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 66x bekeken

Hoi ik ben een 18 jarige Percussionist/Slagwerker en zoek aanvulling voor mn ensemble. We zijn nu percussie, zanger, gitarist, harpist en bassist. Ik zoek nog een Cellist, toetsenist en "een ander tof instrument". Mn ensemble draait vooral om experimenteren en onderzoeken en niet het zoveelste cover bandje zijn. We zullen vooral eigen composities maken. We willen binnenkort een repetitie dag plannen … meer »

Lucas Jansen

Creatieve Musici Gezocht

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 71x bekeken

Hoi ik ben een 18 jarige Percussionist/Slagwerker en zoek aanvulling voor mn ensemble. We zijn nu percussie, zanger, harpist en bassist. Ik zoek nog een Cellist, Akoestische gitarist en toetsenist, "een ander tof instrument". Mn ensemble draait vooral om experimenteren en onderzoeken en niet het zoveelste cover bandje zijn. We zullen vooral eigen composities maken. We willen binnenkort een … meer »

Lucas Jansen

Toetsenist gezocht voor fusionband

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 87x bekeken

Hai! Wij zijn op zoek naar een toetsenist voor onze fusionband. Speel jij ook graag stukken van o.a. John Scofield, Alphonso Johnson, Pastorius en Lee Ritenour? Met veel mogelijkheid tot eigen inbreng en ruimte voor zelfgeschreven werk? Dan zoeken wij jou! Wij zijn geen professionals, maar wel gevorderde muzikanten. Kunnen/durven soleren is een must. Op dit moment is de bezetting: gitaar, bas, … meer »

rudger

Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 95x bekeken

ben jij die talent volle drummer die ook goed kan zingen ? wij hammond organist zanger en gitarist zanger spelen Blues,Rock,Pop,Jazz en latin, heb jij zin om samen met ons een power trio te beginnen met drie stemmige zang en eigen nummers neem dan contact met ons op mazzelllllllll Rob

Rob Keijzer

Coverband zoekt een goede sologitarist

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 168x bekeken

Coverband zoekt een goede sologitarist die in staat is ons repertoire snel eigen te maken. Voor inbreng van eigen nummers staan wij open. Wij zijn een sixties / seventies band met een eigen oefenruimte in Naarden, waar wij iedere woensdagavond oefenen. De band bestaat uit een toetsenist, zanger, basgitarist en drummer allen 50 plus. Ons doel is goede muziek te maken maar ook plezier hebben wij centraal … meer »

Ton Neuhaus

Toetsenist(e) gevraagd

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 182x bekeken

Toetsenist(e) gevraagdOpstartende coverband zoekt een enthousiaste "toetsenist(e)" voor het genre pop/ballades, van onder meer; Ilse de lange, Anouk, Pretenders, Melissa Etheridge, Natalie Merchant etc..... De samenstelling momenteel is; zangeres, drummer, bassist en gitarist tussen 35 en 65 jr. Doelstelling; op een leuke manier met elkaar muziek maken en uiteindelijk voor de kleinere gelegenheden de bühne op gaan. Repeteren … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Bandstart TV zoekt muzikanten voor nieuwe programma's

Overig gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 260x bekeken

Zing je? of speel je een instrument en vind je het leuk om mee te doen aan een van onze programma's Meld je dan nu aan bij BANDSTART TV Doe mee aan toffe programma's Leer nieuwe mensen kennen Ontmoet muzikaal talent Omarm creativiteit WELKOM Stuur een mail naar BandstartTV@*****.comBel of WhatsApp naar 06-41568297 Voor meer informatie 035-5449403 Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

Bandstart TV

Ervaren accordeonist gevraagd voor zeemanskoor in Ankeveen

Accordeonist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 219x bekeken

Ervaren accordeonist gevraagd voor zeemanskoor in AnkeveenWij zijn het Ankeveens Havenloos Mannen Koor met 50 leden, dat naarstig op zoek is naar een ervaren accordeonist.Afgelopen zomer is 1 van onze accordeonisten vanwege zijn hoge leeftijd gestopt en de ander moet door ziekte voorlopig even gas terugnemen, vandaar de zoektocht naar. Wij repeteren 1 keer per 14 dagen op de dinsdagavond en treden ongeveer 10 keer per jaar op in verzorgingshuizen en op diverse … meer »

Hans van Ingen