Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 84x bekeken

Vanwege het vertrek van onze drummer zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer. Een toetsenist is ook nog welkom! 1x in de 2 weken oefenen wij in het popcentrum in Amersfoort met een gevarieerd repertoire (Green Day, David Bowie, Simple Minds, Lenny kravitz, van Dikhout, Goede doel, Red hot chili peppers, the scene etc, etc) Wij proberen 2 a 3x per jaar op te treden. Leeftijd vinden wij niet belangrijk, … meer »

Erik Hupjé

Blues rock band zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 61x bekeken

Blues rock band zoekt toetsenist!Blues rock band, bestaande uit gitarist, drummer, bassist en zangeres, zoekt ervaren toetsenist. Ons repertoire bestaat uit stevige blues rock, met uitstapjes naar andere muziekstijlen, altijd met een 'touch of blues'! We repeteren iedere dinsdagavond in Holten en treden zo'n 10-12 keer per jaar op (kroeg, (blues)festival, feest). Spreekt dit jou aan? Kom dan eens vrijblijvend naar een repetitie … meer »

Sjanna

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezocht

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 69x bekeken

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezochtVoor een nieuw muzikaal project zoek ik muzikanten! Ik ben Bridget, en ik ben een zangeres, gitarist en songwriter met jarenlange live ervaring. Tot nu toe heb ik vooral akoestische muziek gemaakt en gespeeld met mijn band Bridget and the Goldfish (zie youtube). Sinds kort ben ik met effect pedalen en loop station aan het componeren, en dus zou ik graag mensen ontmoeten om mee te jammen en te experimenteren … meer »

Bridget van Zundert

DurV!! Zoekt Gitarist en Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 95x bekeken

DurV! Is een nieuwe in oprichting Nederpop band. Zowel Nederlands als Engelstalig!! Bestaat nu uit een ZANGERES, BASSIST en DRUMMER. We missen dus een allround Gitarist en een Allround Toetsenist Hou je van Nederpop zoals Bløf, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Toontje Lager, Het Goede Doel maar ook Lois Lane, Kensington, Van Velsen, Waylon, Douwe Bob, Danny Vera etc, etc Laat van je horen … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Voor een nieuwe op te richten band zijn we op zoek naar een toetsenist. We zoeken geen €˜'brood'€™ speler, maar wel een ervaren muzikant die het leuk vindt om met ons samen een op de jaren '€˜80 gerichte coverband te starten. Plezier en lol vinden we erg belangrijk, door goede sets te spelen gaat dat prima lukken. Regio Leiden / Bollenstreek. Voel je je aangesproken, of heb je vragen, stuur … meer »

bokkie

Toetsenist en blazer

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 127x bekeken

Toetsenist en blazerIk speel graag op mijn Hammond,piano en trompet en zing backingvocals 2e/3e. Voor de centen geef ik pianoles en stem piano's en maak orkestbanden in de studio. Zijn er muziekanten (multi instrumentalisten) die elke stijl willen én kunnen spelen (Herbie Hancock / ACDC / Nederlandstalig / RealBook jazz / ABBA / Bach/Dance) en die vinden dat alles een uitdaging is? Ik zoek; = Drummer met een gestemd … meer »

Muzikantenbank user ewout van eijsdenewout van eijsden

Nieuw opgerichte band zoekt leden!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 165x bekeken

beste medemuzikanten, wij, een zangeres (22) en gitarist (18), zoeken leden om een échte popband te starten. wij zijn niet zo geïnteresseerd in het electronische deel van popmuziek maar willen popmuziek met echte instrumenten maken. Invloeden kunnen dan ook variëren naar allerlei popartiesten die met hun eigen bands optreden. Denk daarbij aan Davina Michelle, Walking on Cars, The Script, Maroon … meer »

justin