Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop/Rock band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 72x bekeken

Hallo wij zijn Ain’t it Fun, Een enthousiaste pop/rock band bestaande uit een zangeres, 2 gitaristen een drummer en een basgitarist. We willen ons repertoire heel graag uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een toetsenist(e) die ons daarbij kan helpen. We komen allemaal uit de buurt van Apeldoorn en het doel is om een keer in de twee weken te reperteren om zo naar onze optredens toe te werken. Hier … meer »

Ain't It Fun

BLUES / ROCKBAND zoekt toetsenman

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 80x bekeken

Wij drummer-bassist- gitarist en zanger alle 50+ zoeken een toetsenman om een blues/rock hobby band op te starten. Nummers waar we aan denken zijn van Walter Trout/Bryce Janey/Davy Knowles/Joe Bonamassa/Gov't Mule/Laurece Jones/Friesschlader en andere. Natuurlijk is het streven om optredens te doen De repetities zullen plaats vinden op donderdag avond in Middelbeers Voor meer info bel of mail. Mail … meer »

Muzikantenbank user Ad van OschAd van Osch

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de band

Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 116x bekeken

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de bandhallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imaginearum nightwish tribute band ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even contact met mij op tel: 06-10817953 mail: partytimers@Hotmail.com

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Toetsenist met bezieling en humor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 86x bekeken

Gezocht: Goede toetsenist Regio: Rotterdam Aantal gigs per jaar: 10 tot 15 Voor een pop/rock coverband in oprichting ben ik op zoek naar een goede toetsenist. Als toetsenist zorg je voor een goede basis qua arrangement zodat de frontman/vrouw goed uit de verf komt. Het is belangrijk dat je jouw instrument dus goed beheerst. De bedoeling is dat we het publiek een avond geven om te onthouden! … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 86x bekeken

ToetsenistThe Bugs zoeken een toetsenist(e) Wij zijn een classic rock-/(neder)pop band afkomstig uit (de omgeving van) Zwolle en zoeken een toetsenist(e) met ervaring. 
Onze bezetting: zangeres, gitarist (lead en rhythm), bassist en drummer. De nummers die wij spelen zijn covers van o.a. Fleetwood Mac, Deep Purple, Stones, Earring, Pink Floyd, ZZ-top, Herman Brood, Beatles etc. Maar natuurlijk heb … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 93x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958

Toetsenist zoekt nieuwe uitdaging

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 138x bekeken

Ben jij, of zijn jullie op zoek naar een toetsenist? Neem dan contact met mij op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Trefwoorden: Eigen muziek; blues/pop/rock; geschoolde muzikanten; gedeelde ambitie; ontspannen sfeer; Ik hecht vooral belang aan geschoolde muzikanten, die in staat zijn noten van papier te lezen. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Toetsenist

Enthousiaste band zoekt gitarist/bassist en een toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Emmen (Drenthe) | 192x bekeken

Enthousiaste band zoekt gitarist/bassist en een toetsenistHuidige bezetting: Drummer, zangeres, 2 gitaristen/bassisten. Genre: Pop, rock. Van IOS naar Jayhawks naar Triggerfinger. Daarnaast ook eigen nummers. Oefenzaal in Klazienaveen met zanginstallatie en drumstel. Oefenavond is de woensdagavond. Ambitie: Lekker spelen op de woensdagavonden en af en toe een open sessie. Niveau: Zeker geen beginners maar ook geen professionals. Leeftijd: maakt ons niet … meer »

Muzikantenbank user Alex OttenAlex Otten

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958