Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een lijst met veel gestelde vragen aan Dé Muzikantenbank. Mocht je vraag hier niet worden beantwoord, neem dan gerust contact met ons op! Mocht er aanleiding voor zijn zullen we deze pagina direct bijwerken!

1. Waarom werkt Dé Muzikantenbank niet in zijn geheel!
Werken doet hij wel! :) Het enige wat je moet doen om optimaal gebruik te kunnen maken is jezelf even registreren of inloggen via Facebook. Hierna zijn alle functies toegankelijk!
2. Waarom moet ik registreren om Dé Muzikantenbank te kunnen gebruiken?
Wij vragen je te registreren omdat we uit ervaring weten dat veel mensen misbruik maken van de gelegenheid om hun eigen site te promoten of om de site te bestoken met spam en reclame. Door te registreren weten we zeker dat je een serieuze gebruiker bent met een werkend email adres! Dit houdt de website schoon en overzichtelijk.
3. Waarom kan ik geen email adres zien bij een muzikanten advertentie?
De meeste mensen houden niet van spam in hun mailbox, vele sites zetten je email adres openbaar neer, speciale programma's zoeken het internet af op zoek naar die email adressen. Om spam via Dé Muzikantenbank te voorkomen hebben wij dus de email functionaliteit in de site verwerkt. Vul je reactie in onder "Reageer op deze advertentie" en je bericht wordt netjes afgeleverd bij de adverteerder en kunnen jullie hierna zelf contact met elkaar onderhouden!
4. Ik ben mijn wachtwoord kwijt, kan ik die opnieuw aanvragen?
Jazeker, je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken, vul de gevraagde gegevens in en je ontvangt automatisch een email dat je je wachtwoord wilt wijzigen. Klik op de link in de email om de veranderingen te bevestigen!
5. Ik wil mijn gegevens op Dé Muzikantenbank wijzigen, kan dat?
Maar natuurlijk, klik op de link "Mijn gegevens" bovenaan de website bij je naam, hier krijg je een overzicht van je gegevens. Klik op de link onderin om de gegevens te wijzigen, vul het formulier in en klik op de knop om te wijzigen. Wanneer je je emailadres wijzigt versturen wij nog een controle mail met bevestigingslink om zo het nieuwe emailadres te verifiëren. Leuk detail is dat je een foto bij je profiel kan toevoegen!
6. Hoe lang blijft mijn advertentie bestaan op Dé Muzikantenbank?
Een geplaatste advertentie zal 3 maanden zichtbaar zijn op de website. Een week voordat je advertentie verloopt krijg je van ons een email om je advertentie te verlengen. Zelf kun je altijd via "Mijn gegevens" je advertenties bekijken, verlengen of verwijderen. Wanneer de advertentie is verlopen is deze niet meer zichtbaar.
7. Ik wil commercieel adverteren op Dé Muzikantenabnk, wat zijn de mogelijkheden?
Om je de mogelijkheden van adverteren te geven vragen we je contact met ons op te nemen! Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons terug.
8. Ik zou een bevestigingslink moeten ontvangen maar ik krijg geen email?
Sommige email providers zoals kunnen geautomatiseerde emails markeren als ongewenst. Kijk daarom ook goed in de map met ongewenste email en voeg info@muzikantenbank.eu toe als veilige afzender. Zo krijg je altijd alle mail netjes in je inbox.

Dé Muzikantenbank, voor en door muzikanten!