Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Opstartend project zoekt bassist en vocalen!

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 39x bekeken

Drummer, gitarist en toetsenist zijn opzoek naar een basser, en eventueel (bij voorkeur) mannelijke vocalen! We hebben het halve idee gekregen om eens wat met nederpop te doen. Dit is dus uiteenlopend van Acda en de Munnik tot de Jeugd van tegenwoordig. We hebben laatst eens een rits nummer op rij gezet waar wij wel wat mee willen. Bedoeling is om 1x in de 2/3 weken een avondje te oefenen, … meer »

Djurre

Muzikanten gezocht voor Circus tournee (vast werk voor minimum 2 jaar)

Accordeonist, Bassist en Blazer gezocht in Antwerpen (België) | 262x bekeken

Muzikanten gezocht voor Circus tournee (vast werk voor minimum 2 jaar)Volgend jaar staat er een bijzonder project te gebeuren. Een samensmelting van afgestudeerde circusartiesten, dansers, live muziek en de oudste circusfamilie van Belgie. De voorstelling zal plaatsvinden in een grote Chapiteau en zal het jaar rond toeren in Vlaanderen en misschien daarbuiten. Als je er ooit van hebt gedroomd op pad te gaan met het cicus, dit is je kans. Het project is voor minimum … meer »

Bram

Bassist/zanger gezocht voor pop- en rockband '67- '73

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Oss/'s-Hertogenbosch Drummer en gitarist aanwezig, bassist gevraagd. Setlijst: Jean genie – David Bowie Litt’l wing – Jimi Hendrix Experience Sunshine of your love - Cream Voodoo chil’ – Jimi Hendrix Experience Wishing well - Free Well alright - Blind Faith p Born to be wild - Steppenwolf x Jumpin’ Jack flash – The Rolling Stones While my guitar gently weeps – George … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Nieuw op te richten coverband op zoek naar muzikanten! (Randstad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Hoi! Ritmegitarist (27) en zangeres (19) zijn op zoek naar muzikanten om coverband op te richten. Genre richting de pop/rock/blues. Regio Randstad. Ervaring is handig, maar geen must. Enthousiasme en gezelligheid staan voorop. Doel is één of twee wekelijks te repeteren, vanuit daar kijken we verder naar eventuele optredens. Leeftijd is onbelangrijk. Geïnteresseerd? Stuur dan vooral een berichtje!

Muzikantenbank user MerelMerel

CLAF zoek een bassist(e)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 147x bekeken

CLAF zoek een bassist(e)Wegens vertrek van onze huidige bassiste zoeken wij een nieuw bandlid voor Crazy Like A Fox. Eigen composities hebben we, rock, blues, pop. We hebben een setlist om te gaan optreden vanaf september. We zoeken een onervaren bassist(e) die enthousiast is en veel wil leren. Ervaren bassisten hoeven niet te reageren, te veel gezeur. Zoek Crazy Like A Fox op Soundcloud of Spotify en beluister onze tracks. … meer »

Dirk Alberti

Drummer en zanger zoeken opnieuw voltallige band bijeen

Bassist en Gitarist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 136x bekeken

drummer/songwriter en zanger zoeken terug 2 gitaristen (slaggitarist en leadgitarist ) en een bassist (m/v) bijeen voor metalband. liefst met enige ervaring, veel motivatie, snel aanlerende en ook een beetje hardcore/punk-minded aangezien er ook invloeden uit deze genres aanwezig zijn in sommige nummers. nummers zijn eigen werk. van enkele songs zijn er opnames gemaakt met de vorige band en kunnen … meer »

bert fonteyn

Wij zoeken een beslist ervaren Bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Wij zoeken een beslist ervaren Bassistij van Feest & Party band VIVACE zijn op zoek naar een beslist ervaren bassist. Wij spelen een heel breed repertoire het golft van Andre Hazes tot Golden Earring en van Jan Smit tot Queen, en alle goede muziek uit de jaren 70, 80, 90, 2000 en heden waarin ook Nederlandstalig en alle dansmuziek. In ons repertoire zitten veel eigen gemaakte medleys. Wij hebben een leuke groep bestaande uit: 2 zangeressen, … meer »

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef

Ervaren jazz bassist gezocht

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 112x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Haarlem? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Ervaren latin- salsa bassist voor Haagse salsaband

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 403x bekeken

Wij zijn La Parranda uit Den Haag. Wij zijn op zoek naar een goede bassist. We treden regelmatig op. In juni hebben we gespeeld op de Dias Latinos in Amersfoort. We repeteren iedere maandag in Den Haag, vaak onder leiding van percussionist Michelangelo Catal. Er is ook ruimte om je verder te ontwikkelen in deze muziek. Dus kun je al goed spelen, en wil je je ook verder ontwikkelen op gebied van salsa? … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens