Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 285x bekeken

Hallo, mijn naam is Remco Kuijs en heb sinds twee jaar een band, zelf opgericht, met de naam The Steel Monkeys.Ik zelf woon in Heeswijk-Dinther, bij Veghel niet ver van Den Bosch We waren flink aan de weg aan het timmeren maar helaas zijn de drummer en de bassist gestopt. Nu willen ik en de andere gitarist wel doorgaan en dus zijn wij op zoek naar enthousiaste muzikanten die willen drummen en bassen … meer »

Muzikantenbank user Remco KuijsRemco Kuijs

BASSIST gezocht met de echte bluesfeel

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 177x bekeken

BLUESBAND Under Construction zoekt vanaf eind augustus een strakke, maar flexibele BASSIST(E) die van de echte blues houdt. Belangrijk is dat je kunt improviseren. En wanneer je bovendien een paar nummers kunt zingen... We repeteren we eens per 1 à 2 weken in Alkmaar e.o. Repertoire: verschillende bluesstijlen, waaronder traditionals, Bessie Smith, Elmore James, Koko Taylor, BB King, Eric Clapton, … meer »

Anno van der Heide

Band in oprichting

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Band in oprichting(drum, bas en gitaar) zoekt zanger en toetsenist. Nog zoeken naar eigen stijl, in ieder geval eigen nummers en enige covers. Geen" old hat", oude knarren met verfrissende originele stijl. Eigen oefenruimte en opname studio aanwezig in Reek Noord-Brabant Leeftijd van bestaande leden 50+ ;maar iedere leeftijdscategorie welkom! Tel. 0613010774

Jan

Harde band - cult of luna - amenra - Neurosis -Old wind

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Hoi ik wil een harde band gaan samenstellen met invloeden van bovenstaande bands (oa). Zwaar, psychelisch, sludge metal. Ikzelf ben gitarist (eind 30) en zoek mensen om iets moois op te zetten, ik denk zelf najaar 2017 te willen starten. Hoek Nijmegen Arnhem Oss den Bosch Eindhoven komt niet zo nauw want voor iets moois ben je/ik bereid te reizen. Leeftijd niet onbelangrijk, wel mentaliteit … meer »

Hard

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 145x bekeken

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!AC/DC, Guns n' Roses, Black Sabbath, Dio, Europe, .... Hebben wij je interesse? Mooi! Ben je bereid om een nieuw avontuur aan te gaan waarbij we deze stijl combineren met een zeer verrassende twist dan moet je je zeker melden. Zang en toetsen is afgedekt nu jij nog! Het plan ligt klaar en middels een aantal effectieve repetities gaan we het podium op. Het doel is om na een aantal try-outs … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 388x bekeken

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!AC/DC, Guns n' Roses, Black Sabbath, Dio, Europe, .... Hebben wij je interesse? Mooi! Ben je bereid om een nieuw avontuur aan te gaan waarbij we deze stijl combineren met een zeer verrassende twist dan moet je je zeker melden. Zang en toetsen is afgedekt nu jij nog! Het plan ligt klaar en middels een aantal effectieve repetities gaan we het podium op. Het doel is om na een aantal try-outs op de … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Drummer, Bassist, Sologitarist en Toetsenist gezocht.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 376x bekeken

Wij (zangeres en slaggitarist) zoeken enthousiaste leden voor onze coverband. We hebben ook ambitie om tevens semi-akoestische te gaan, dus top als je daarvoor open staat. Naast een basgitarist en sologitarist die ook een beetje kunnen zingen (op z'n minst 2e stem) is een drummer die het geen probleem vindt om Cajon te spelen een pre en een toetsenist is ook van harte welkom. Vind je het leuk om nummers … meer »

Chrissie Weijers