Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor moderne kerk

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 47x bekeken

Evangelische gemeente Immanuel te Dordrecht is op zoek naar muzikanten voor de reguliere kerkdiensten op zondagmorgen. We zijn op zoek naar twee (elektrisch/akoestisch) gitaristen, bassisten en een drummer/percussionist. We zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten die daarnaast ook zelf christen zijn. Om deel uit te maken van een band hoeft een muzikant geen lid te zijn van Immanuël. We verwachten … meer »

Tim van Dijl

Opnieuw beginnende gitarist zoekt drummer/bassist

Bassist en Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 77x bekeken

Koeno (49) zoekt drummer/bassist, geen beginners, geen profs, om mee te spelen/oefenen. Hou van Tool, A Perfect Circle, Puscifer, Nine Inch Nails, (vroege) Metallica, Slayer, Jeff Buckley, Radiohead, QOTSA. Wil geen kopie van iets zijn, 'k wil wel wat origineels neerzetten. 'k Kan evt. ook zingen/teksten schrijven. Weet niet hoe dat met gitaarspelen uitpakt, nooit samen geprobeerd trouwens. 'k Drink … meer »

Muzikantenbank user Koeno van der SchuurKoeno van der Schuur

Bassist/bassiste gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Hallo, Wij zijn opzoek maar een bassist. We zijn tot nu toe met een drumster(18) een slaggitarsit (29) een zangeres (23) en een leadgitarist (18) Zit best veel leeftijds verschil in. We komen uit hogenloon, best, tilburg en rijen We repeteren nu in rijen, dat doen vanaf september ofzo. Al wel een tijdje dus. We hebben tot nu toe nog maar een paar nummers. Dat zijn: Sweet child o mine, … meer »

Regilio

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-Voor een nog te benoemen indie/folkband met americana en bluegrassinvloeden zijn we nog opzoek naar een bassist en een veelzijdige gitarist(als je ook banjo of mandoline speelt: helemaal gaaf!) De huidige bezetting bestaat uit een drummer, twee zangeressen, een toetsenist, een violiste, een toetsenist en een gitarist. Een derde zangeres zal zich hier nog bij voegen, omdat we veel met sterke driestemmigheid … meer »

Muzikantenbank user Laila MolLaila Mol

Gitarist/bassist (zanger) zoekt leden om te starten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Beste muzikanten Ik zoek leden om een nieuw band te starten in omgeving Utrecht en het liefs personen rond mijn leeftijd. Ik ben 33 woonachtig in Utrecht. Heb ruim 19 jaar ervaring ook op podium waarbij ik zang en gitaar deed. In de andere bands deed ik bas. Met mijn laatste band hadden we gemiddeld 26 optredens in een half jaar in zalen en festivals. Ik zoek vooral een gitarist, bassist drummer … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Nieuwe band starten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 135x bekeken

Na een tijd eruit te zijn geweest ben ik van plan een nieuwe band te starten. Invloeden van QOTSA, Soundgarden, Portishead, 35007, Turing Machine, Monkey3, Ten East etc. Flinke portie synthesizer erdoor mag best en ben ook niet vies van een dikke drumcomputer. Het gaat me vooral om de sfeer van de muziek. Regio Venlo/Roermond. Eens per week repeteren, toewerken naar studio-albums met eigen nummers. … meer »

Erik ter Elst