Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 70x bekeken

Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan!Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan! Als jonge (23) maar ervaren gitarist ben ik op zoek naar een band waar ik me bij kan aansluiten, of naar enthousiaste muzikanten die een band willen vormen. Mijn voorkeur gaat uit naar het stevige werk (rock, metal, power metal, punk), maar ik sta open voor nieuwe uitdagingen! Interesse gewekt? Lees verder en/of stuur me een PB’tje! Waar … meer »

Muzikantenbank user Tom DekkersTom Dekkers

Bassist gezocht voor pub rock band

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Bassist gezocht voor pub rock bandDown by the Jetty is een energieke, door de Britse pub rock scene beïnvloedde, Rhythm and Blues coverband met de 'Feelgood Factor' Down by the Jetty staat met onvoorwaardelijke passie voor de pub rock op diverse podia (van kroeg tot festival) en brengt o.a. klassiekers zoals: All through the city, Going back home, She does it right, Roxette en Down at the Doctors, Riot in cell block nr. 9, Neighbour, … meer »

Muzikantenbank user Joni Simon PeñaJoni Simon Peña

Clank! Zoekt bassist

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 203x bekeken

Clank! Is op zoek naar een nieuwe bassist. Ben jij die ervaren talentvolle bassist die echt een vet groovende bas-saus over onze muziek giet? Wie zijn wij? Nou Clank! dus. Een groep veertigers die allen de sporen in de muziek wel hebben verdiend. Goede muzikanten dus. Doel van onze band is bovenal plezier maken en kwaliteit neerzetten. Wekelijks repeteren in een super-de-luxe thuisstudio (Hengelo … meer »

Alejandro Veenaas

Gezocht

Bassist gezocht in Limburg (België) | 187x bekeken

De ZBand Zoekt Bassist, Trombonisten, We zijn een moderne Small band te Zutendaal en willen uitbreiden naar Big Band. Wij Repeteren op Woensdag avond en spelen voor onze hobby met een paar optredens per jaar. We zijn een gezellige en fijne groep, en dit primeert. Partituren lezen is een Must.

Dendas Dirk

Doorstartende akoestische band zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 171x bekeken

De titel zegt het al. Tijdens de coronacrisis is de band gedeeltelijk uit elkaar gevallen en nu het weer mag willen we graag doorstarten. Bezetting is (voorlopig) zangeres, gitarist (met backings) en percussionist (met backings). We zoeken een (contra-)bassist(e) om de club weer compleet te maken. Als je ook een tweede of derde stem kunt zingen is dat helemaal welkom. Repertoire: alles wat we leuk … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Akoestisch trio zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 196x bekeken

Akoestisch trio zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.Chickenskin is op zoek naar een zanger, toetsenist en bassist voor een akoestische combinatie. Chickenskin speelt op semiprofessioneel niveau de mooiste en melodieën van de laatste 50 jaar. Belangrijke uitgangspunten van Chickenskin zijn: - herkenbare melodieën - prettig volume - stijlvolle presentatie Impressie: https://youtu.be/h1wdIPkQudk Herken je jezelf in deze formule, laat dan een bericht … meer »

Muzikantenbank user ChickenskinChickenskin

Jaren 60/70 band zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Wij zoeken een bassist met enige ervaring voor onze jaren 60/70 rock & roll band Rock’n Grey. Country en pop gaan we niet uit de weg. Nummers van o.a. Cliff Richard, Elvis, Searchers, Roy Orbison, Bellamy Brothers, Chuck Berry, Eddie Cochran etc. Instrumentale nummers van de Shadows, Ventures, De band bestaat nu uit leadzanger tevens slaggitarist, solo/slaggitarist en een drummer, leeftijd 50-60 … meer »

Ben

Gitarist/bassist gezocht voor voorstelling! eind januari!!!

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 334x bekeken

Hallo, Wij zijn Matthijs en Mijntje Vader, broer en zus, en wij spelen samen muziek. Matthijs zingt en speelt piano/keyboard en Mijntje drumt en speelt ook piano/keyboard. Matthijs schrijft ook eigen muziek die hij online plaatst op SoundCloud. Voor een kleine voorstelling/concert in de stijl van David Byrne's American Utopia zijn wij nog op zoek naar een gitarist/bassist die ons kan bijstaan! … meer »

Muzikantenbank user Matthijs VaderMatthijs Vader

Jazzcombo "Sunny Gets Blue" zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 222x bekeken

Jazzcombo Nu onze bassist aangegeven heeft de band te willen verlaten, zijn we (opnieuw) op zoek naar een (contra)bassist(e) om de gelederen te komen versterken. Daarnaast zijn we ook nog steeds op zoek naar een geschikte drummer die zich bij ons wil aansluiten. Wij zijn een in oprichting verkerend jazzcombo, momenteel bestaande uit gitarist, zangeres en saxofonist. Wij spelen jazz standards aangevuld met … meer »

Muzikantenbank user Ed MelssenEd Melssen