Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe band zoekt leden! (Omgeving Zuid-holland)

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 16x bekeken

Hey toekomstige bandmaat! Voor een nieuw opgerichte band zijn mijn gitaarmaat en ikzelf (ook een gitaarpersoon) op zoek naar een bassist, drummer en een zanger! Onze invloeden zijn bands zoals Volbeat, Five Finger Death Punch, Foo Fighters, Sum41, Greenday, Metallica. Ofwel, een lekkere berg Pop-punk, Metal en Rock! Graag zouden we beginnen met een paar covers om lekker op elkaar afgespeeld … meer »

Maurijn

Top 1000 / Top 2000 coverband

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Eind van dit jaar staat Waylon weer in Ahoy met de Top 1000 Allertijden. Hij kiest dan nummers uit een jaarlijks terugkerende lijst van duizend favoriete platen van Radio Veronica-luisteraars en covert deze. Het lijkt mij leuk om dit een paar keer per maand met een groepje van gemotiveerde muzikanten ook te doen. Dus een aantal nummers uit die lijst, of uit een andere lijst zoals bijvoorbeeld de Top … meer »

Sander

Mobiel muzikaal trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 76x bekeken

Ik ben gitarist met veel ervaring ( country, ned.talig, rock and roll etc.} Ik wil een mobiel trio akoestisch opstarten. Repertoire: bekende nummers die meegezongen kunnen worden. Het is de bedoeling dat we op verschillende plekjes kunnen spelen. Buiten (terrasjes) binnen (huiskamer, restaurantjes etc.) Als je belangstelling hebt zou het fijn zijn als je niet te ver van Nijmegen woont i.v.m.repetities. Het … meer »

cor de vos

Gezocht: muzikanten voor Editors Tribute Band - The Racing Rats

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 96x bekeken

Gezocht: muzikanten voor Editors Tribute Band - The Racing RatsEen splinternieuw project waarbij ikzelf de zang zal verzorgen. Doel: een set van 45 - 60 minuten zo perfect mogelijk neerzetten om bij tribute nights de zaal op de kop te zetten met bekende knallers van de Editors. Speel je op niveau om nummers als Munich, Smokers outside the hospital doors, The racing rats, Sugar, Papillion knettergoed neer te zetten met het nodige entertainment gehalte.... … meer »

The Racing Rats

Gezocht: bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 153x bekeken

Wij (drummer en gitarist ) zoeken nog een bassist en zanger.. omgeving Arnhem/Nijmegen We spelen rock met metal en funky invloeden (eigen nummers) en proberen zoveel mogelijk te grooven. Zowel voor de bassist als zanger is er genoeg ruimte om je eigen ding erin kwijt te kunnen. Er ligt genoeg materiaal om een goede setlist te hebben. Op soundcloud kan je wat nummer beluisteren. maar er ligt … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid

**Bandleden Gezocht** invloeden van o.a. Rob Zombie & Marilyn Manson..

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Hallo! Aangezien ik dit nooit voorbij zie komen op dit soort sites plaats ik deze advertentie. De belangrijkste invloeden zijn zoals hierboven genoemd Marilyn Manson en Rob Zombie, het shock rock genre...lekker theatraal on stage qua kleding en make-up, maar bovenal de muziek! Ik speel zelf gitaar zonder podium ervaring maar dit wil ik heel graag veranderen. Ik hoop dat er nog bandleden zijn … meer »

Dennis

Snarenspeler m/v gezocht

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 121x bekeken

Snarenspeler m/v gezochtHallo Jij, Speel jij met snaren, raak in het geheel? Jazzy, country, bluesy, eigen, jij? Zin om wekelijks muziek te maken samen met een gedreven (hobby)zangeres en andere open snarenvanger? Met covers in de basis als vertrekpunt, eigen werk als reis. Omdat het kan. Spelen in unieke settings, met plezier als basis. Bouw je mee? Laat van je horen 0617366823 Hartelijke groet, Myrtl.

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Oh was jij die bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 179x bekeken

Ben jij op zoek naar een plek waarin je jezelf muzikaal op jouw manier kunt uiten? Onder de noemer 'moderne jazz' spelen we jazz-covers en eigen nummers. (Covers van bijv: EST, Brian blade, Abdullah Ibrahim, Eric Vloeimans) We spelen 1x per week (maandagavond) in Oosterbeek. Elke week omdat we 50% van de tijd in alle vrijheid improviseren, soleren en melodieus experimenteren. Geen muziekavond is … meer »

JW de Kam