Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht, drummer/bassist/gitarist/vocalist voor "every song is an anthem" punkrock

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 106x bekeken

Iron Chic, Rvivr, Latterman, Spraynard, Menzingers, Nothington, Off With Their Heads, Spanish Love Songs, Title Fight.... Klinkt bovenstaande goed? Dan zoek ik jou voor een nieuwe band! Ik heb zelf 10 jaar ervaring in bands, kan redelijk gitaren en ok (backing) vocals (maar zou dat graag uitbreiden). In het bezit van een rijbewijs en eigen spullen. 36 jaar, maar voel me 27 (dus voel je ook vrij … meer »

Muzikantenbank user Joralf QuistJoralf Quist

Bassist voor oldschool funk

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Bassist gezocht met hart voor oldschool funk en groove. In het subgenre Deepfunk/Rare groove. Om in regio Eindhoven wekelijks te jammen, wanneer zover ook optreden. Dit is voor muzikanten die liever in een kleine bezetting bijv 4 man superdiepe dansbare funk grooves zoeken. Niet zozeer een veelkoppige, meer mainstream funk band. Dus veel lekker spelen en eigen nummers maken staat voorop. Leeftijd … meer »

G Hendriks

Zanger(es) en bassist (e )gezocht voor punkrockband

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 243x bekeken

Zanger(es) en bassist (e )gezocht voor punkrockbandIk ben gitarist van 49. veel band en podium ervaring. Na het spelen van diverse stijlen wil ik weer terug naar mijn roots. Punk(rock) Mijn wilde haren inmiddels verloren , maar nog jong van geest. Liefst eigen nummers, aangevuld met een covertje. Ik ben een plug and play gitarist, dwz gitaar-snoer-versterker. Ik zoek een zanger(es) , bassist (e) Inmiddels een drummer gevonden. Repeteren in db's … meer »

John

Rockabilly/Psychobilly band in oprichting zoekt (Contra) Bassist en zanger

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 148x bekeken

Rockabilly/Psychobilly band in oprichting zoekt (Contra) Bassist en zangerBand in oprichting bestaande uit mensen (Veertig plussers) die er echt hard voor willen werken en veel optredens willen gaan doen, zoeken aanvulling om ons geluid compleet te maken. Limburg heeft een Rock N Roll scene, maar die scene bestaat voornamelijk uit Elvis Imitators die met een orkest band spelen op bruiloftsfeesten en in bejaardentehuizen. Dat willen we dus niet, want wij willen power, spelen … meer »

Muzikantenbank user Wouter JaegersWouter Jaegers

Synth Pop/Rock band Amethasia zoekt enthousiaste Gitarist en Bassist regio Arnhem

Bassist en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 148x bekeken

Synth Pop/Rock band Amethasia zoekt enthousiaste Gitarist en Bassist regio ArnhemHi Gitarist! Voor onze Synth Pop/Rock band Amethasia zijn we op zoek naar een Ritmische Gitarist die strakke riffs neerlegt en een strakke Bassist die niet schuw is van rockende bass riffs, zin heeft om 1 x per twee weken op donderdagavond met ons te repeteren in de Jacobiberg te Arnhem en te werken aan een repertoire om mee op te treden. Momenteel bestaan we uit een zangeres, drummer en toetsenist. Een … meer »

Muzikantenbank user Dennis Tappij GielenDennis Tappij Gielen

Mede muzikant(en), zanger(essen) gezocht om te jammen of voor een bandje

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 354x bekeken

Mede muzikant(en), zanger(essen) gezocht om te jammen of voor een bandjeHoi, Ik zoek een mede muzikant, zanger(es) of meerdere muzikanten om te jammen en eventueel een bandje te beginnen. Dit kunnen bestaande nummers zijn, maar ook eigen werk. Mijn muzikale voorkeuren gaan uit naar jaren '60 en '70 muziek. De genres rock, rock-'n-roll, blues, pop, country, folk, bluegrass en ook mantra muziek spreekt me aan. Zelf speel ik gitaar en zing. Dit is op amateur niveau, … meer »

Muzikantenbank user JordyJordy

The Ascending (Death/Tech/Progressive) zoekt Bassist!

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 147x bekeken

The Ascending (Death/Tech/Progressive) zoekt Bassist!The Ascending zoekt gedreven en ervaren bassist binnen het metal circuit! The Ascending kent een gestructureerde en overzichtelijke aanpak. Het wordt letterlijk op dat vlak recht toe recht aan werken. Wij zijn zeer gedreven en gefocust, dus wij zoeken dat ook in het nieuwe lid! Het componeren van de nummers gebeurd vanuit huis, materiaal wordt aangeleverd in de oefenruimte. Je … meer »

Muzikantenbank user UniverseUniverse