Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor D-Ployd omgeving Brunssum

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 108x bekeken

Basist(e) gezocht voor onze 4 koppige coverband D-Ployd. Repertoire is veel Pink Floyd ,Dire straits, Coldplay, Amy Winehouse, eagles, Jason Mraz. Eigenlijk van alles van jaren 60 tot nu op sommige bands na zoals rolling stones. Repetitie ruimte fully stocked aanwezig inclusief basversterker. Repetities zijn Dinsdagavond in Hoensbroek. Repetitieruimte huur is 5 euro pp per repetitie. Behalve natuurlijk … meer »

Muzikantenbank user Ronald BunkRonald Bunk

De Fellows Bigband is op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 215x bekeken

Wij zijn op zoek een enthousiaste bassist. Onze band wordt geleid door Loet van der Lee. We repeteren op donderdag avond in de buurt van Amstelveen. Wij zijn op zoek naar iemand die goed noten kan lezen. Kijk even op onze site om een idee van de band te krijgen: www.fellowsbigband.nl. We hebben een breed repertoire. We werken ook op projectbasis samen met zangers/zangeressen. Heb je interesse, kom … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Pop-punk band omg. Den Haag zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Hé bassist! Voor een nieuwe pop-punk band uit de omgeving Den Haag en Leiden zijn wij (gitaristen, drummer, zangeres) op zoek naar een bassist tussen de 20 en 35 jaar. We schrijven onze eigen liedjes en willen daar op termijn ook mee het podium op. Dus ga jij ook helemaal los op Blink-182, Sum 41 en New Found Glory? Stuur dan een berichtje en misschien tot gauw!

Mark

Muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 297x bekeken

Muzikanten gezochtWij zijn opzoek naar muzikanten die ons worshipteam willen komen versterken. Wij zijn een dynamische kerk die gericht is op het begeleiden en coachen van mensen, opdat ze hun talenten en gaven kunnen gebruiken. Wil jij een bijdrage leveren hieraan of wil jij een platvorm hebben waar jij je talenten en gaven kan gebruiken? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

The New Dimension Church Groningen

Bassist gezocht voor JACE

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Bassist gezocht voor JACEBeste bassisten, Onder de naam JACE zoeken wij (gitarist/zanger en drummer) een 'wakkere' bassist voor eigen werk en optredens die hoe dan ook door zullen gaan. Wij zijn nu bezig met live repertoire en willen de band uitbreiden. Debut album genaamd 'Lightyear' is onlangs uitgekomen. In bezit van eigen studio/repetitie ruimte en opname mogelijkheden (nabij Bergen op Zoom). Stijl; Ergens tussen … meer »

Muzikantenbank user JACEJACE

JJ Wilson Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 209x bekeken

De JJ Wilson Band zoekt een bassist. We zijn nu met z'n drie-en: Jan als zanger/gitarist, Willy op drums/backing vocals en Johan als gitarist en backing vocals. We spelen een mooie setlist van rock, blues en Americana, met nummers van Tom Petty, Joe Bonamassa, Eric Clapton, Bill Withers, Rolling Stones, Coco Montoya. We zijn op zoek naar een prettige persoon die van gezelligheid, regelmatig repeteren, … meer »

Muzikantenbank user Johan van der EndeJohan van der Ende

Creatieve uitlaatkep

Bassist, Geluidstechnicus en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 280x bekeken

Wij zijn als zangeres, drummer en gitarist (40+ maar leeftijd is voor ons niet belangrijk) bezig met het opzetten van een band die eigen werk speelt. Symphonische en psychedelische rock, gemixed met grunge en indie. Denk aan bv Smashing Pumpkins, Radiohead, Yes Het voornaamste punt is dat we plezier maken en dat iedereen een stem heeft in de nummers die we schrijven. Het is wel echt beginnen bij het … meer »

Nils