Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten voor seniorenkoor

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 33x bekeken

Seniorenkoor Ultimo zoekt vast muzikanten. Voor onze wekelijkse repetitie op dinsdagochtend in Zoetermeer zoeken we muzikanten (die muziekmaken als hobby hebben) die ons ouderenkoor willen begeleiden. Ons koor is in oktober 2023 gestart, bestaat nu uit ca. 18 leden en we zijn nog aan het groeien. Ons repertoire is voornamelijk Nederlandstalige pop- en rockmuziek. Geïnteresseerd? Neem contact op … meer »

Timo Pronk

Bassist gezocht voor beginnende jazz band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Hallo! Ik ben een jazz band begonnen en ik ben nog op zoek naar een saxofonist en een bassist. We hebben al een pianist en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Ervaren bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Hoi! Ben jij die ervaren bassist die lekker kan grooven? Wij 6 koppige coverband met leuke optredens zoeken jou! Ons repertoire;soul,oldskool,funk, disco en latin Repeteren op vrijdagavond. Wij zoeken iemand met commitment en passie voor de muziek Geen broodspelers. 1e audities zijn op 14 juni.

Coverband

Startende Deathmetal/Blackmetal band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 167x bekeken

Startende Deathmetal/Blackmetal bandOm mezelf in het kort voor te stellen. Mijn naam is Jessie ik ben een 26 jarige Amsterdammer. Zelf ben ik begonnen als een éénmans band, toch lijkt het me leuker om muziek met andere te maken, die ook in deze genre/genres geinteresseerd is. Ondertussen heb ik wel een zanger gevonden. En zelf speel ik meer als rythm guitarist. Lijkt dit je een interessant aanbod? Laat het me weten!

Muzikantenbank user Jessie KootJessie Koot

Bassist Gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 245x bekeken

Zanger-Gitarist zkt Bassist voor opstart nieuwe BluesRock band. (TRIO + aanvulling) Website, repertoire en eigen oefenruimte zijn aanwezig. wie-o-wie? Geen beginners.

BluesRock

Startende Deathmetal band zoekt...

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Band in oprichting zoekt nog bassist en 2de gitaarist. We spelen Death met stijl in ontwikkeling. momenteel aanwezig zanger, drummer en gitarist. leefdtij rond 40. Oefenen in Rhoon (omgeving rotterdam). zelf hebben we podium ervaring maar dit is geen pre. Doel lol hebben en kijken waar we uitkomen. bij intresse bel/app Richard. 0655345130

Richard van der Bok

Bassist gezocht voor Nederlandstalige Coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 173x bekeken

Zang,drums,gitaar en keys zijn op zoek naar een goeie bassist(liefst ook backing vocals) om de band te completeren en een toffe Nederlandstalige set neer te zetten... We doen thuis ons huiswerk zodat we in de oefenruimte 2a3 wekelijks snel repertoire op kunnen bouwen om op korte termijn podiumklaar te kunnen zijn... Groeten, Mike

Mike

Jonge bassist (+- 35j) gezocht

Bassist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 84x bekeken

Jonge bassist gezocht (leeftijd max rond de 35j) voor een band regio Aalter. Repetities gaan door om de 2 weken regio Aalter en af en toe eens in Gent. De repertoire bestaat voornamelijk uit Alternatieve Rock tot nu-Metal (denk aan Red Hot Chili Pepers, Rage Against the Machine, Foo Fighters, System of a Down). Enkele klassiekers zoals Sultans of Swing behoren ook tot de repertoire. De vooruitzichten … meer »

Muzikantenbank user Esteban DejonckereEsteban Dejonckere