Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt een dame om te bassen

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 145x bekeken

Hallo muziek liefhebbers,.....Wij zijn een allround band met deze bezetting, 3 mannelijke muzikanten (2 gitaristen en een drummer) en 2 vrouwelijke(een zangeres en een pianiste) En daarom zoeken wij nu nog een dame om te gaan bassen en misschien vind zij het leuker om met nog 2 andere dames muziek te maken, dan komt de bezetting op 3 dames en 3 heren, en dat is wel de bedoeling. Wij zijn zonder meer … meer »

bm tuts

Zanger/Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Hoi, ik ben Remco 18 jaar en ik zoek een drummer,bassist,toetsenist en een zangeres om een band te beginnen. Ik zoek iemand die: -Gevorderd is in het gene wat hij of zij doet -Performance heeft -Niet bang is om het podium op te gaan -Niet bang is om tweede stem te zingen -Zeker van zichzelf is. Ik wil graag eigen werk vertolken op het podium, ben jij ook een schrijver is dat mooi meegenomen. Ook met … meer »

Remco

Bassist/Sousafonist voor Drumfanfare

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 58x bekeken

Bassist/Sousafonist voor Drumfanfareeind van het seizoen gaan we een nieuwe show beginnen en tevens nieuwe uniformen. Onze bassist maakt plaats voor een verse. ben jij dat? Wij spelen op diverse Taptoes en Streetparades in binnen -en buitenland. Neem contact met ons op via Facebook of de site. Of laat een bericht achter via tj.koppe@******.nl (Casema) wil je op onze open repetitie komen proeven? mag ook via tj.koppe@******.nl (Casema)andere … meer »

Theo Koppe

Ceremony zoekt gemotiveerde Death/Black bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Hallo Metalhead! Onze 1e CD "Tiranny from Above" (1993) is in 2016 geremasterd en opnieuw uitgebracht door VIC records. Eind dit jaar brengt VIC onze 2e CD uit. Optredens worden geregeld door DOC Agency waardoor we regelmatig kunnen optreden Helaas stopt onze bassist ermee vanwege privé-omstandigheden. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe bassist.We zoeken iemand die al een paar jaar bas speelt … meer »

Johan van der Sluijs

Rock coverband is op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 166x bekeken

Rockband in oprichting is op zoek naar een bassist Wie zijn wij? 2 gitaristen en zangeres. We hebben ervaring met muziek maken en spelen rocknummers in een eigen stijl. Daarnaast vinden we het een uitdaging om zelf een nummer te schrijven. Ontspanning en gezelligheid staat bovenaan. We gaan voor af en toe optreden in een kroeg of op feestjes en partijen. Onze leeftijden 50+. Muziekstijl … meer »

Ramon Lamers

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 224x bekeken

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!Wij zijn Jordy (Apeldoorn) en Marlies (Epe) en wij zijn opzoek naar muzikanten voor een beginnend bandje. Zelf spelen we allebei gitaar en zingen we. De muziek waar wij van houden zit in de hoek van de jaren 60 en 70. Wij spelen rock & roll, rock, blues, country/folk. Denk aan bands als The Beatles, The Byrds, The Rolling Stones, The Eagles, Simon & Garfunkel. Onze ambities zijn (nog) niet hoog. Het … meer »

Muzikantenbank user Marlies BomhofMarlies Bomhof

Coldplay tribute band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 96x bekeken

Voor een nieuw project ben ik op zoek naar een gitarist, bassist, drummer en eventueel iemand die piano kan spelen. Het gaat om een Coldplay Tribute band. Ik zelf ben erg fan van Coldplay, en het lijkt me fantastisch om dat met andere mensen te delen. Zelf ben ik een muziek producer en daarnaast zing ik mijn eigen muziek ook in. Heel veel podium ervaring hoef je niet te hebben, want dat heb ik … meer »

Dieuwert

Coldplay tribute band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 140x bekeken

Voor een nieuw project ben ik op zoek naar een gitarist, bassist, drummer en eventueel iemand die piano kan spelen. Het gaat om een Coldplay Tribute band. Ik zelf ben erg fan van Coldplay, en het lijkt me fantastisch om dat met andere mensen te delen. Zelf ben ik een muziek producer en daarnaast zing ik mijn eigen muziek ook in. Heel veel podium ervaring hoef je niet te hebben, want dat heb ik … meer »

Dieuwert

Jazz band - 3 man sterk, zoekt low sound environmentalist (of Bassist)

Bassist en Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 111x bekeken

Jazz band - 3 man sterk, zoekt low sound environmentalist (of Bassist)Muziek creeren is voor ons zowel een serieuze- als ook een totaal positief gestoorde bezigheid waarin we streven naar oneindige vrijheid en creativiteit. 'Jazz Parallels' speelt story telling, subconscious, improviserend muziek op de rand van waanzin, fantasy en alles daartussenin. De muziek-style die we spelen is moderne jazz, music-landscaping, soundbiting, Dark Jazz, Story-sampling, Non- en lesserJazz, … meer »

JW de Kam