Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Buddy Friends Blues&R&R

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 106x bekeken

Buddy Friends Blues&R&RNa een jaar stilgelegen zoeken wij een strakke Bassist nieuwe Drummer hebben we al oefen ruimte en backline zijn aanwezig. Voel jij er wat voor reageer dan via de Muziekantenbank of bel Rinus 0625486892

Muzikantenbank user Rinus OuwehandRinus Ouwehand

Gezocht Drummer en bassist!

Bassist en Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 189x bekeken

Daar onze band de afgelopen tijd behoorlijk aan verandering onderhevig is geweest zijn wij naarstig op zoek naar een drummer en bassist. Wij spelen met veel lol en enthousiasme covers uit de 60/70er jaren... Wij oefenen in principe op woensdag maar ook dat is bespreekbaar... Zin om te spelen..? Laat het ons weten! Mvg Without Theo 06-14140651

R

Word jij de bassist of toetsenist in onze jazz/blues band?

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 372x bekeken

Word jij de bassist of toetsenist in onze jazz/blues band?Wij, Trea (zang) en Martijn (gitaar), zijn liefhebbers van o.a. (swingende) jazz en blues en zijn recent als duo gestart. We zijn nu op zoek naar een bassist en toetsenist die met ons een leuke, gezellige band willen vormen. Als je net als ons lekker muziek wil maken, van een uitdaging houdt, en als je met ons een repertoire wil opbouwen (eigen inbreng is welkom!) en als je af en toe wil gaan optreden, … meer »

Trea

Metalband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 144x bekeken

Hey! Onze band is op zoek naar een bassist(e) die graag in een metal band zou willen spelen. Wij zijn zelf rond de leeftijd van 18-20 jaar en tot nu toe bestaat de band uit een gitarist, drummer en een toetsenist. Op dit moment willen we vooral covers doen maar af en toe willen we ook met onze eigen nummers bezig. Wij oefenen in Rijssen, dit doen we om de week op zondag van 14:00 tot 16:30. Als je … meer »

Endless Silence

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 259x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Amateur coverband zoekt gedreven bassist 35-45 jr

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 270x bekeken

Amateur coverband zoekt gedreven bassist 35-45 jrWij zijn op zoek naar een gedreven amateur bassist ( 35-45 jr ) –geen beginner- ter vervanging van onze huidige bassist die heeft aangegeven minder tijd te hebben. graag in bezit van eigen apparatuur en vervoer Wij spelen de wat oudere pop/rock nummers op onze manier, maar ook recente nummers die in onze setlist passen proberen we in te passen. We proberen ca 10 -12 keer per jaar op te treden … meer »

coverband wecover

DnB / Funk / Punk / Nederlands / Groningen

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 127x bekeken

Hey, Ben je een funky basgitarist? Dan ben ik (drummer) op zoek naar jou! Inspiratie komt van Remco's Groove Lab, Experimental Funk Rock Slap Bass. Ik ben niet op zoek naar topniveau. Het te gek vinden om funky te spelen, daar gaat het mij om. Ik wil graag muziek maken met invloeden van Drum 'n' Bass, funk en punk. Plezier staat voorop. Later uit te breiden met Nederlandse zang en nog een … meer »

Gerald Pranger

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboard

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 188x bekeken

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboardVoor plaat opnames en optredens zoek ik gedreven en creatieve muzikanten; een drummer en een bassist die bij voorkeur meerdere instrumenten kan spelen . De bezetting is momenteel 2x gitaar(bas) en viool. Er ligt veel nieuw materiaal klaar en mogelijkheden voor optredens dus ik hoop ervaren muzikanten te vinden die mee willen denken en snel kunnen werken. stijlomschrijving;alternatieve rock, … meer »

Muzikantenbank user SasjaSasja