Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt bassist + toetsenist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 86x bekeken

Band zoekt bassist + toetsenistWij zoeken een toetsenist en bassist (en eventueel nog een extra zanger) om een band mee te beginnen in Amsterdam. We bestaan uit een zangeres, drummer en gitarist (allemaal rond de 26 tm 28) en hebben allemaal al in verschillende bands met elkaar gezeten. We willen ons gaan focussen op pop/rock/funk die zowel lekker luistert als speelt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Toto, Fleetwood Mac, David Bowie … meer »

Peter

Kensington coverband zoekt Zanger/Toetsenist/Bassist (op prioriteit volgorde)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Beste mede muzikant. Allereerst bedankt voor de moeite om dit te lezen! Tof! Dat wil zeggen dat je ergens enthousiast hierom bent! Als je dit leest en je bent een zanger/toetsenist/bassist, we hebben JOU nodig! Want wat zoeken we? Een zanger die Kensington wil zingen! Heb jij dat rauwe randje in je stem? Kun jij mensen raken? Een Toetsenist die ook van synth layers af weet en het perfecte extratje … meer »

Muzikantenbank user Laszlo ElndsLaszlo Elnds

Gospelband zoekt nieuwe enthousiaste leden!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Gospelband zoekt nieuwe enthousiaste leden!Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Kan jij je vinden in de gospel genre en zoek je een gospelband om te joinen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband (leeftijden tussen 18 en 28) uit Den Haag. Onze muziek varieert van neo soul, jazz, black gospel, Nederpop, rap tot zelfs African gospel. We spelen op bruiloften, … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

Bassplayer

Bassist gezocht in Venlo (Limburg) | 127x bekeken

De Black Jack Project is een combo van vier muzikanten die individueel een rijk muzikaal verleden hebben. De naam komt voort uit een stuk beeldspraak. ‘Black’ zijn de jongens met hun Indonesische achtergrond, ‘Jack’ zijn de instrumenten kabels, ‘Project’ is de zanger die zich onderscheidt door bestaande muzieknummers te coveren door er zijn eigen ziel in te leggen en interactief is met … meer »

Muzikantenbank user Frenk HuwaeFrenk Huwae