Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Basist(e) gezocht, regio Noord-Holland

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Basist(e) gezocht, regio Noord-HollandWij, BlueString, bluesrockband zijn op zoek naar een Basist(e). Ons repertoire bestaat uit o.a. Beth Hart/Joe Bonamassa, Barrelhouse, Cuby, Suzan Tedeschi en vele andere. Wij oefenen 1 x per week in The Jamstudio's in Amsterdam. Kom jij ons versterken? Wij zijn 50+ met deze bezetting: Zangeres, drum, gitarist en mondharmonica/toetsenist.

Arnold

Symphonic metal (nieuw project)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 110x bekeken

Hallo mede muzikanten Ik ben jeffrey 25 jaar oud en heb 10 jaar ervaring met bas spelen, helaas ben ik hier mee gestopt om het grunte op te pakken. Hier beging ik net mee. Ik zou graag een symphonic metal willen maken met een vrouwen stem en gegrunt. Ik zelf schrijf teksten die het randje passeren, lijkt me gaaf om deze teksten te gebruiken in symphonic metal met gegrunt Ik zoek. Zangeres 2x … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Bassist gezocht in Enschede

Bassist gezocht in Enschede (Overijssel) | 121x bekeken

Zaaltje op de kop zetten ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. (opstartende) Band van ervaren 50 plussers zijn op zoek naar een bassist. Onze doelstelling is om up-tempo pop / rock muziek te maken. Kortom nummer die herkenbaar zijn, waar op gedanst kan worden en waar je vrolijk van wordt. Toepasselijk heet onze band dan ook: Als je voor pret BAND. Samenstelling band: 2x gitaar en zang, 1x toetsen … meer »

rob evers

David Bowie tribute zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 142x bekeken

David Bowie tribute Golden Years zoekt een ervaren bassist of bassiste. Voorkeur voor iemand die tevens achtergrondzang kan doen. We hebben een eigen oefenruimte in Rotterdam. We hebben inmiddels 3 try-outs gedaan en gaan -indien mogelijk- komend jaar de grote gigs doen, die eigenlijk voor 2020 al gepland stonden. Ben je gek op Bowie en wil je de songs performen voor een groot publiek? Reageer … meer »

Muzikantenbank user BobbyBobby

Drummer en zangeres op zoek naar (bass)gitarist/toetsenist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 166x bekeken

Hi! Wij zijn een drummer en zangeres met een unieke muzieksmaak, op zoek naar een gitarist of toetsenist om een band mee te vormen (en hopelijk op te treden)! De kant die we op willen gaan is experimental/alternative/jazz/avant-garde . Een paar artiesten ter inspiratie: Fiona Apple Tori Amos Nina Simone Annette Peacock Stuur een berichtje en laten we samen muziek maken! Leeftijdscategorie: … meer »

Koen

Contrabassist voor latin music

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 156x bekeken

Contrabassist voor latin musicHola, wij zijn AbandA en spelen met passie en liefde muziek uit met name Cuba en Brazilië, Zangeres, gitaar, percussie en trompet. Wat sinds kort ontbreekt is onze contrabassist Wij komen uit Zwolle en omgeving Assen. Leeftijd aan de verkeerde kant van 50. Oefenplaats op dit moment is Grolloo. Wil je meer weten? Bel Theo 0610892960

Muzikantenbank user Theo SmitTheo Smit

(Gezellige) Metal band zoekt bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 173x bekeken

Gezellige band zoekt een bassist(e) & zanger(es) of een combinatie. Wij spelen heavy/power metal (eigen werk), met hier en daar een paar prog invloeden. We oefenen op de maandag, omgeving Den Haag in onze eigen privé oefenruimte. Momenteel zijn we met 2 gitaristen en een drummer. We zoeken muzikanten die gezellig zijn, tegen een humoristisch plaagstootje kunnen, graag samen muziek maken en in … meer »

Muzikantenbank user Raymond BurgerRaymond Burger