Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

Wij (singer/songwriter en gitarist) zoeken een bassist (en drummer) om band te vormen. We willen met voornamelijk eigen nummers naar een EP en (als het weer kan) optredens op diverse podia te werken. Stijl: geïnspireerd door David Bowie, Lou Reed, Brian Eno, David Byrne, Pink Floyd. Wout (singer/songwriter/gitarist) heeft conservatorium achtergrond. Zijn focus is op zang/performance. Een aantal … meer »

Muzikantenbank user Wout OverbeekeWout Overbeeke

Gitarist/zanger(es) (ev/mv) gezocht voor akoestisch duo of trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 145x bekeken

Zanger/gitarist, begin 60 zoekt muziekmaatjes om samen te zingen en te spelen en een repertoire op te bouwen. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische, meerstemmige muziek in de sfeer van CS&N, crowded house, Del Amitri, Damien Rice, etc. Tweewekelijks oefenen, thuis je partijen en arrangementen uitwerken en instuderen, samen een stijl ontwikkelen en af en toe bij gelegenheden optreden. Laat je me … meer »

Rob Olthof

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Antwerpen (België) | 110x bekeken

Band bestaande uit drummer en 2 gitaristen (22-25j) zoekt een bassist. Progressieve rock dat aanleunt tegen TOOL/Porcupine Tree. We zoeken iemand met ritmische aanleg en gevoel voor odd timing signatures die geen schrik heeft om ook in de spotlight te staan met strakke basslines. Thx. Regio Stabroek

Muzikantenbank user Robbe LouwetRobbe Louwet

Progressive metalband zoekt gitarist(e) en bassist(e)

Bassist en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 86x bekeken

Deterrent zoekt een gitarist(e) en bassist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar relaxte mensen die van aanpakken weten, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 3 enthousiaste muzikanten en we willen graag weer aan de slag nu het weer mogelijk is om samen te komen om te spelen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken muzikanten van een vergelijkbaar niveau, … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 185x bekeken

Gitarist en zanger zoeken een bassist en drummer,m/v, om een Rock & Blues band op te richten. Onze muzikale voorkeur gaat uit naar muziek uit de jaren '60 tot nu, bv: Stones, Clapton, CCR, Steppen wolf, Status Quo, enz. De nummers worden in overleg bepaald, het plezier van samen muziekmaken staat voorop. Leeftijd bij voorkeur 40+ (zijn wij inmiddels ook).

Gerrit Roelink

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 193x bekeken

Hallo, wij opstartende band met ervaren muzikanten (jarenlange podium ervaring) zijn op zoek naar een bassist. We willen pop rock covers spelen en vooral optreden en plezier maken. Dat straal je ook uit op het podium. We repeteren in Sint Odilienberg en zijn tussen de 35 en 50 jaar. Bestaan nu uit gitarist, toetsenist, drummer, zangeres en eventueel zanger. Ook hebben we eigen geluidsapparatuur en … meer »

Rene

Bassist voor (Indo) rock&roll band

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Helaas moest onze bassist na een korte periode wegens gezondheidsredenen afhaken.We zijn dus weer op zoek naar een bassist met enige ervaring. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale gitaarnummers. … meer »

Ben