Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Groovende Hardrock/Metal Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Drummer en gitarist/zanger met jarenlange ervaring zoeken bassist. Leeftijdsvoorkeur : 30 t/m 50. Ervaring : Je weg weten op de Bass zonder wiskundige berekeningen, aantal jaar ervaring wel verreist, aangezien we eigen nummers gaan maken. Hier en daar zullen we ook een covertje doen. Speelplezier/vette groovende nummers staan voorop (niet te moeilijk doen!) Stijl (ik noem maar wat) : Hardrock, … meer »

Muzikantenbank user Maurice van DijckMaurice van Dijck

Sludge / post metal band op zoek naar bassist en vocalist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 661x bekeken

Wij zijn een startende band met op dit moment drie leden (Freek, gitarist, Maiko, gitarist en Jamie, drums) van rond de 25 / 30 jaar die nu sinds juni samenkomen om eigen muziek in de genoemde genres te maken. Wij nemen het echter niet super nauw met standaarden en schipperen qua stijl tussen bands als Amenra, Neurosis, Mastodon, YOB en dergelijke. Melancholie, desperatie en woede zijn de voornaamste … meer »

Jamie

Funky bassplayer gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Hallo bassisten, Ik ben opzoek naar een bassist voor mijn band!!! Wat/Wie ik zoek is een creatieve groove bassist die weet wat een liedje nodig heeft. Niet te druk maar wel goed luisteren naar rest. Iemand die graag in een kleine bezetting speelt. Doel is optreden . Zoveel als we kunnen maar alles met plezier!!! Als je doorzetter bent,neem rustig contact met mij op. Mijn mailadres is re.sambo@*******.nl. … meer »

Randell Sambo

Poppunk band zoekt bassist

Bassist gezocht in Middelburg (Zeeland) | 94x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist voor onze poppunk band. We spelen voornamelijk voor de lol, maar we willen ook eigen materiaal schrijven. Ben je een bassist tussen 20 en 30 jaar en woon je in omgeving Goes, Middelburg, Vlissingen dan ben je waarschijnlijk degene die wij zoeken!

Ger-Jan Krijnsen

Rockband met eigen nummers zoekt bassist m/v

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 129x bekeken

Hoi, Wij Portland Row zijn op zoek naar een ervaren bassist. Portland Row is een rockband met enkelt eigen nummer, op dit moment hebben we 14 nummers aan materiaal. Doel is om volgende jaar een album op te nemen. Wij hebben een geheel eigen stijl, en heeft wat weg van Foo Fighters/Pearl Jam. Als bassist zoeken wij iemand die 1 keer per week wil reperteren in onze eigen oefenruimte in Heerhugowaard, … meer »

stefan

Bassist gezocht voor coverband regio Nieuwpoort

Bassist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 80x bekeken

Type bassist gezocht: ​ritmisch & harmonisch sterk voor het brengen van rock/bluesrock covers, eigen creativiteit wordt geapprecieerd, open staan voor eigen arrangementen (intro/outro/breaks), akkoordenschema's kunnen ontcijferen/lezen, transponeren ifv zang, open-mind & genre genegen die we willen brengen. voorstelling band: ritmegitaar, leadgitaar, zang (+ akoestische gitaar), drums genre: … meer »

Muzikantenbank user Patrick Vanden AbeelePatrick Vanden Abeele

Drummer en bassist gezocht ( m/v )

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 179x bekeken

Zangeres en gitarist (40+) zoeken in eerste instantie een bassist en drummer(m/v) om een (pop) coverband op te richten. Nadruk op pop , want rock en metalbands heb je al genoeg. Onze smaak is vrij breed. Doel: 1x in de 2wkn repeteren in Utrecht Leuke set nrs opbouwen en optreden. Ervaren mensen, geen profs want het gaat ons niet om het geld maar plezier Geen feestband!

John Vroegh