Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GEZOCHT: bassist met drive voor goedlopende rock coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 47x bekeken

GEZOCHT: bassist met drive voor goedlopende rock coverband Rock coverband Skinner zoekt een gedreven en ervaren bassist voor dé rock coverband in de regio Rotterdam. We treden 12-15 per jaar op bij de bekendere podia (De Paap, Paddy Murphy's, Surfrock etc. etc.) en maken er altijd een feest van. We spelen nummers die het grote publiek kent en mee kan blèren. Stilstaan, zowel op het podium … meer »

Muzikantenbank user Ruben DukkerRuben Dukker

Jonge Gitarist en/of Bassist Gezocht Groningen!

Bassist en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 47x bekeken

Jonge Gitarist en/of Bassist Gezocht Groningen!Hallo, wij zijn NoWay, we zijn nu al bijna een jaar samen aan het spelen en het begint aardig serieus te worden. We zijn meisjes tussen de 14 en 16 jaar oud en wonen bovenin de provincie Groningen. We zoeken een jonge gitarist(e) om met ons mee te doen aangezien wij er nog geen hebben. Ook zoeken wij een jonge bassist(e), aangezien onze vorige er net mee is gestopt. Wij zijn een hele enthousiaste groep … meer »

Muzikantenbank user Danique ZwartDanique Zwart

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 78x bekeken

Apprentus biedt je de mogelijkheid muzieklessen te geven vanuit je eigen huis, via webcam of op locatie. Zo pas je je eenvoudig aan aan de steeds veranderende situatie. Goede bijverdiensten in moeilijke tijden! Geef les, geef je passie! Piano, gitaar, zang, drums, viool... bij Apprentus bepaal jij wat je wilt. Bepaal je eigen werktijden, locatie en prijs en meld je direct en gratis aan bij … meer »

Apprentus

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Beste muzikanten, Drummer en gitarist /zanger zoeken gemotiveerde bassist die met plezier speelt. We oefenen in de muziek schuur in Scheveningen op zondag. We spelen kaffers als je nog zin hebt mail me. Groetjes Floyd Krijgsman

floyd krijgsman

Nederpop band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Hoi Ik wilde dit platform gebruiken om te polsen of er meer muzikanten te vinden zijn die de nederpop een warm hart toedragen. Ik heb ruim 10 jaar in een jaren 80 bandje gespeeld waar we regelmatig De Dijk, Doe maar en andere nederpop speelden. Zijn er muzikanten die misschien eens willen meedenken over een nieuwe nederpop band? Zelf speel ik saxofoon en zing ik graag. Wie heeft er interesse? Graag … meer »

Muzikantenbank user Fred BergmanFred Bergman