Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres/piano-componiste zoekt (contra)bassist en drummer

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 71x bekeken

Zangeres met duidelijke visie zoekt voor een nieuw project een drummer en een (contra)bassist(e) voor een trio. Ik zoek (redelijk) gevorderde muzikanten die mij willen begeleiden en met mijn reeds bestaande nummers mee willen spelen. Ik begeleid mezelf al op de piano. Mijn muziek is te beschrijven als soul/pop maar wil zeker ook verder in jazz. Verder sta ik helemaal open om samen ook nieuwe dingen … meer »

Faye Westen

Drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Drummer en bassist gezocht voor blues country band. Wij twee gitaristen/zanger willen graag een kwaliteits band beginnen We zoeken in de regio Budel en Pelt. Het betreft een eigen samen te stellen repertoire aangevuld met covers zo als de band ze aanvoelt. Beide hebben we een worship/gospel achtergrond. Leeftijd 45/55 jaar Repetities in Budel.

Muzikantenbank user Tonnie van MeijlTonnie van Meijl

Gezocht: enthousiaste muzikanten voor semi-professionele band

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 244x bekeken

Drummer en gitarist zoeken enthousiaste zanger/ zangeres, bassist, gitarist en toetsenist, die net zoals ons met veel plezier en gedrevenheid willen werken naar een optreden van formaat, en dit vervolgens met nog meer enthousiasme willen neerzetten. De focus zal liggen op herkenbare, dynamische nummers uit de periode 2000 tot nu, met een paar onvergetelijke oldies. We zetten ons qua muziekstijlen … meer »

Aron Dekkinga

Classic Rock band Midden-Limburg zoekt bassist

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 119x bekeken

Classic Rock band Midden-Limburg zoekt bassistOnze bassist moet om gezondheidsredenen de band verlaten dus wij zijn op zoek naar zijn opvolger. Wij; zanger, drummer en twee gitaristen spelen al meerdere jaren samen in dezelfde samenstelling dus gezelligheid en vriendschap vinden wij ook belangrijk, naast een flinke portie lekkere rock. We spelen hoofdzakelijk jaren 70 rock zoals Neil Young, AC/DC, ZZ-Top, Status Quo, Cream, enz, maar zijn ook … meer »

Peter

Border Bluesrock zoekt bassist

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 210x bekeken

Border Bluesrock repeteert 2 wekelijks op de woensdagavond bij onze zangeres thuis, even voorbij Baarle-Nassau. De band bestaat verder uit 2 gitaristen en een drummer dus we missen nog een bassist. Ben jij ergens tussen de 45 en 65 jaar en woon je in (regio) Tilburg, dan zijn wij op zoek naar jou! Je hoeft alleen je basgitaar mee te nemen want een versterker staat er al. We spelen op een volume dat … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Band zoekt bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 205x bekeken

Band in oprichting, met stage ervaring, spelen covers eventueel eigen nummers (geen focus), regio nijmegen/ berg en dal, zoekt een bassist, man, vrouw, onzijdig (whatever), maar wel veelzijdig. Op dit moment is de samenstelling, Drummer, 2x gitarist en zanger/gitarist. Leeftijd bandleden nu rond de 40, geen punt als je de gemiddelde leeftijd omhoog of laag brengt. De toon moet nog worden gezet, dus … meer »

Joris van den Berg

Gitarist en drummer zoeken band(leden)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 269x bekeken

Gitarist en drummer zoeken band(leden)Hallo, Mijn naam is Ryan Bos, Rock/Metal gitarist van 26 jaar oud en woonachtig in Geleen. Samen met mijn beste vriend Bryan Kanders, Rock/Metal drummer en woonachtig in Schinnen, ben ik op zoek naar muzikanten die met ons graag een live bandje willen starten in deze stijl. Het plan zou zijn om een basis op te bouwen van covers en dan eventueel uit te breiden met eigen werk. Als we eigen werk gaan … meer »

Muzikantenbank user Ryan BosRyan Bos

Gitarist en drummer zoeken band(leden)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 148x bekeken

Gitarist en drummer zoeken band(leden)Hallo, Mijn naam is Ryan Bos, Rock/Metal gitarist van 26 jaar oud en woonachtig in Geleen. Samen met mijn beste vriend Bryan Kanders, Rock/Metal drummer en woonachtig in Schinnen, ben ik op zoek naar muzikanten die met ons graag een live bandje willen starten in deze stijl. Het plan zou zijn om een basis op te bouwen van covers en dan eventueel uit te breiden met eigen werk. Als we eigen werk gaan … meer »

Muzikantenbank user Ryan BosRyan Bos

Kerk zoekt Muzikanten en zangers voor aanbiddingsteam / Worshipband Antwerpen

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 121x bekeken

Kerk zoekt Muzikanten en zangers voor aanbiddingsteam / Worshipband AntwerpenKerk zoekt Muzikanten en zangers of zangeressen voor Aanbiddingsteam / Worship Band te Antwerpen Bassist, drummer, gitarist, maar ook andere muzikanten zijn welkom. Alle mensen die God willen aanbidden zijn ook welkom. Kerkdienst is op zondagnamiddag om 2 uur Adres is Korte Altaarstraat 19 te 2018 Berchem. Info Evgenia Daskalopoulou Tel +32 497 43 64 84

Muzikantenbank user Marcus GhekiereMarcus Ghekiere