Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 285x bekeken

Hallo, mijn naam is Remco Kuijs en heb sinds twee jaar een band, zelf opgericht, met de naam The Steel Monkeys.Ik zelf woon in Heeswijk-Dinther, bij Veghel niet ver van Den Bosch We waren flink aan de weg aan het timmeren maar helaas zijn de drummer en de bassist gestopt. Nu willen ik en de andere gitarist wel doorgaan en dus zijn wij op zoek naar enthousiaste muzikanten die willen drummen en bassen … meer »

Muzikantenbank user Remco KuijsRemco Kuijs

Drummer omgeving Naarden ('t Gooi) gezocht

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 427x bekeken

Drummer omgeving Naarden ('t Gooi) gezochtOnze huidige drummer heeft aangegeven te willen stoppen dus zoeken wij (de Tuesday Afternoon Band) een vervanger. Hij/zij moet affiniteit hebben met popmuziek uit de sixties en seventies (Cliff & The Shadows, Eagles, Beatles, Hollies, Byrds etc). Niveau: goede amateur. Wij repeteren om de 14 dagen op maandagmiddag, met veel plezier. Daarnaast hebben wij zo nu en dan een optreden. Van jou wordt verwacht … meer »

Nico van den Born

Nieuw Project met eigen stijl

Accordeonist, Blazer en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 201x bekeken

Beste mede muzikanten, Ik wil een nieuw project op straten. Ik zoek mensen die serieus aan de slag willen met muziek maken. ik wil graag eigen muziek maken. kwa muziek lijkt het op de efteling muzikanten. Maar dan met eigen muziek want hun spelen covers Ik zoek hier voor een: Trompettist Accordeonist Drummer Ik ben zelf (contra) bassist. Ik zelf heb waarschijnlijk eind dit jaar een contrabas. Voor … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Coverband zoekt drummer (Eindhoven, 40 – 60jr)

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Hallo allemaal, Dâ is ôk is op zoek naar een gezellige, enthousiaste drummer! Wij zijn een coverband, ontstaan vanuit een workshop en gegroeid tot een fanatieke, sfeervolle band. We spelen vooral voor de lol en hebben de ambitie om een aantal keren per jaar op te treden (gem. de laatste jaren drie à vier per jaar). Huidige samenstelling bestaat uit twee vrouwen (zang en bas) en twee mannen … meer »

Peter

Drummer voor jazz georiënteerd combo gezocht

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Bassist zoekt muzikanten om (bij voorkeur) een klein jazz-georiënteerd-combo samen te stellen. Hiervoor zoek ik nu nog een DRUMMER, want de eerste try-outs met een zangeres en gitarist gaan binnenkort starten. Ik woon in Noorden (2431) en dat ligt vlakbij Nieuwkoop (ongeveer op het 3 provincienpunt van Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland). Een geheel ingerichte oefenruimte/studio is aanwezig. Hoewel … meer »

Serge Willemse

Harde band - cult of luna - amenra - Neurosis -Old wind

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Hoi ik wil een harde band gaan samenstellen met invloeden van bovenstaande bands (oa). Zwaar, psychelisch, sludge metal. Ikzelf ben gitarist (eind 30) en zoek mensen om iets moois op te zetten, ik denk zelf najaar 2017 te willen starten. Hoek Nijmegen Arnhem Oss den Bosch Eindhoven komt niet zo nauw want voor iets moois ben je/ik bereid te reizen. Leeftijd niet onbelangrijk, wel mentaliteit … meer »

Hard

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 145x bekeken

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!AC/DC, Guns n' Roses, Black Sabbath, Dio, Europe, .... Hebben wij je interesse? Mooi! Ben je bereid om een nieuw avontuur aan te gaan waarbij we deze stijl combineren met een zeer verrassende twist dan moet je je zeker melden. Zang en toetsen is afgedekt nu jij nog! Het plan ligt klaar en middels een aantal effectieve repetities gaan we het podium op. Het doel is om na een aantal try-outs … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 388x bekeken

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!AC/DC, Guns n' Roses, Black Sabbath, Dio, Europe, .... Hebben wij je interesse? Mooi! Ben je bereid om een nieuw avontuur aan te gaan waarbij we deze stijl combineren met een zeer verrassende twist dan moet je je zeker melden. Zang en toetsen is afgedekt nu jij nog! Het plan ligt klaar en middels een aantal effectieve repetities gaan we het podium op. Het doel is om na een aantal try-outs op de … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Drummer, Bassist, Sologitarist en Toetsenist gezocht.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 376x bekeken

Wij (zangeres en slaggitarist) zoeken enthousiaste leden voor onze coverband. We hebben ook ambitie om tevens semi-akoestische te gaan, dus top als je daarvoor open staat. Naast een basgitarist en sologitarist die ook een beetje kunnen zingen (op z'n minst 2e stem) is een drummer die het geen probleem vindt om Cajon te spelen een pre en een toetsenist is ook van harte welkom. Vind je het leuk om nummers … meer »

Chrissie Weijers