Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht! Gitaar, viool, blazers

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Voor een klein/leuk orkest in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Gitaristen, Violisten, Cellisten, Slagwerkers en natuurlijk Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We repeteren op maandagavond in Schaijk (bij Oss). Misschien iets voor jou? Stuur gerust een berichtje met jouw vragen of bel.Musica.landerd@*****.comOf bel 06-12895564

Ron

Muzikanten gezocht voor 70’s/80’s soul/disco/funk band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Ik zoek ervaren muzikanten om een oldskool disco/dance band op te richten. Regio Utrecht/Zuid-Holland. Werken aan een goed uitgebalanceerde setlist en vanaf medio maart/april de podia op. Ik zoek zang, gitaar, drums, toetsen en evt blazers. Beheers je je instrument en wilje hier tijd in stoppen? Dan zie ik je berichtje graag tegemoet.

Gix964

Pink floyd coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Wij, zanger/gitarist, gitarist, toetsenist, bassist en zangeres zijn een Pink Floyd coverband in de opbouw fase en zijn op zoek naar de drummer M/V die besmet is met het Floyd virus. Dit zijn wij: https://vimeo.com/347387105 Onze toekomstige drummer is de muzikant die: - plezier in samen spelen en muziek maken als uitgangspunt heeft - die zich kan inleven in de muziek van Pink Floyd en doorgaat … meer »

Peter Relyveld

Muzikanten gezocht voor coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Ik zoek muzikanten in de buurt van Gouda om een coverband te starten. Zelf speel ik bas, inmiddels een jaar of 11 (ik ben 28), en heb in die tijd ervaring opgedaan in verschillende bandjes en stijlen. Hierbij ben ik ook bezig geweest met eigen muziek en studio's maar het mooiste blijft toch het spelen op het podium. Het plan is om iedere twee weken te repeteren, een leuk setje in te studeren en daarmee … meer »

Muzikantenbank user Luc van LeeuwenLuc van Leeuwen

Korterock band zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

hallo wij zijn de korterock band uit het Brabantse Deurne een band die de rock met veel passie en liefde spelen de mensen van de band zijn mensen met een lichte beperking die het super leuk vinden om muziek te maken we bestaan in middels 6 jaar maar we missen nog het een en het ander de band is daarom naast de lead gitarist nog hard op zoek naar een drummer voor de band we spellen van als … meer »

korte-rock band