Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist en drummer gezocht voor jazz/funkband

Blazer en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 146x bekeken

Een startende jazz/funkband is op zoek naar een drummer en een saxofonist. Op dit moment bestaat de band uit een gitarist, zangeres en een bassist (contrabas en elektrische bas). Ons streven is om te beginnen met covers en het repertoire later uit te breiden met eigen nummers en op te treden. Ben je tussen de 20 en 25, woonachtig in Amsterdam en wil je in een vaste band spelen? Stuur ons dan een berichtje!

Sarah

Band zoekt nog een drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 159x bekeken

Bassist en zanger/gitarist zijn op zoek naar een drummer. We maken enkel eigen werk in de style van alternative Britpop/rock. Onze ambitie is, live podium. We oefenen in Arnhem. Onze inspirators zijn bands uit de 90s, Verve, Jet, Sonic Youth,... Omdat we eigen werk maken is vergelijken lastig. We spelen niet op beginners niveau. Reageer gaarne met je naam en telefoonnummer en je ervaring!

M I D D L E

Rockband Midnight Experience zoek drummer

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 116x bekeken

Rockband Midnight Experience zoek drummerClassic hardrock covers, denk aan Whitesnake, Deep purple, Thin Lizzy, Saxon, Def leppard, ZZ-top, UFO, The Cult, Black Crows, etc. daarnaast eigen werk in dit straatje. Oefenen omgeving Amersfoort. Zie site voor meer informatie: http://www.midnightexperience.nl/

Muzikantenbank user Marcel Van den HoekMarcel Van den Hoek

Drumlessons in Amsterdam and Utrecht!!!

Drummer en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 77x bekeken

Private lessons available ( from absolute beginner to experienced) in Amsterdam and Utrecht. All ages are welcome! Focus mainly on technique, interdependency, warmups, time playing, doublebass drum (optional..),brushes (optional..) and stamina. Including,as well,whatever you find relevant. Learn how to drum creatively playing your favorite style(s) of music! Loads of experience in teaching, live … meer »

Muzikantenbank user DMDM

Donkere folk/rock band in oprichting

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 103x bekeken

Hallo, Voor een band in oprichting zoek ik muzikanten (met name drum, gitaar en toetsen, maar mocht je iets anders willen toevoegen, voel je vrij). Qua stijl wordt het donkere folk/rock waar het verhaal en de sfeer centraal staan. Denk bijvoorbeeld Nick Cave, Wovenhand/16 Horsepower en Mark Lanegan. Ik zoek dus muzikanten met gevoel voor sound en sfeer, aangezien dat van groot belang is voor … meer »

Vincent

Drummer en bassist gezocht ( m/v )

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 179x bekeken

Zangeres en gitarist (40+) zoeken in eerste instantie een bassist en drummer(m/v) om een (pop) coverband op te richten. Nadruk op pop , want rock en metalbands heb je al genoeg. Onze smaak is vrij breed. Doel: 1x in de 2wkn repeteren in Utrecht Leuke set nrs opbouwen en optreden. Ervaren mensen, geen profs want het gaat ons niet om het geld maar plezier Geen feestband!

John Vroegh

Muziek kapel EigeWies uit Schipperskerk zoekt blazers en slagwerkers.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 218x bekeken

Muziek kapel EigeWies uit Schipperskerk zoekt blazers en slagwerkers.Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk. Ons repertoire … meer »

Muziekkapel EigeWies

Nederpopband zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 239x bekeken

Nederpopband zoekt drummerCode B zoekt een nieuwe drummer. Wij spelen eigen werk aangevuld met covers in de lijn van Blof en Nielsson. Onlangs hebben wij onze eerste EP uitgebracht. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Onze muziek is vaak meerstemming, dus een goede tweede of derde stem is welkom. Speelplezier staat voorop maar uiteraard hoort regelmatig optreden daar ook bij. Er staat nog een optreden gepland … meer »

Muzikantenbank user Peter BregmanPeter Bregman