Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht drummer!!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 39x bekeken

Jazzy Bluesy, beetje Folk en Funk! Wij: piano/bas en zang, spelen zowel versterkt als onvesterkt, zowel contra als electrisch. Denk: Nina Simone, The Wood Brothers, G-love, Shovel & Robe, ALA NI, Cat Power, Abbey Lincoln

Isa

Muzikanten gezocht voor band project

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Muzikanten gezocht voor band projectHoi medemuzikant, Ik ben Mara, ben 14 jaar en ik studeer voor zangeres in het tweede jaar bij het Codarts in Rotterdam. Voor een groot landelijk project waarbij diverse acts/optredens op de agenda zullen staan (en waar de winnaar een podiumplaats op een groot landelijk festival kan bemachtigen), ben ik met spoed op zoek naar 4 medemuzikanten: bassist(e), gitarist(e), drummer en toetsenist(e). Vaste … meer »

Anton Biscola

Ervaren muzikanten voor eigen werk gevraagd!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Ervaren gitarist en zangeres zijn op zoek naar serieuze muzikanten. We zoeken een strakke bassist, drummer en toetsenist voor eigen werk (pop) rock. We zijn in het bezit van een oefenruimte en willen zsm het podium weer op! Regio Zuid-Holland. Leeftijds categorie tussen de 30 en 50 jaar. Voor meer informatie graag een korte bio en geluidsfragment naar: meideprac2018@*****.com

meideprac2018

Drummer gezocht voor soul/dance/popband uit Den Haag

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 93x bekeken

DRUMMER gezocht voor soul/dance/pop band in Den Haag. We bestaan uit twee zangeressen, gitarist, toetsenist, percussionist en bassist. Allen met veel ervaring. Hebben een eigen oefenruimte met ruimte voor opslag van je drumkit (heerlijk als je niet van slepen houdt) en een eigen PA. Gratis parkeren (ook wel lekker) voor de deur. Oefenen op de donderdagavond (eens per week of om de twee weken). We zijn … meer »

ser noordam

Wij zoeken een nieuwe drummer. Are you the one?

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 448x bekeken

Wij zoeken een nieuwe drummer. Are you the one?Rock Cover Band Chapter-11 is op zoek naar een nieuwe drummer omgeving Amsterdam Chapter-11 is een Amsterdamse rock coverband, die bestaat uit 4 ervaren muzikanten van rond de 40 jaar. De band trakteert het publiek op een rock reis naar het pre-millenium tijdperk. We spelen muziek van onze helden als Pearl Jam, Audioslave, RHCP, Foo Fighters, Kings of Leon en nog veel meer. We repeteren in onze eigen … meer »

Muzikantenbank user Kostas KonstantisKostas Konstantis

Drummer en toetsennist gezocht!!!

Drummer en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 68x bekeken

Wij ervaren muzikanten,zoeken een drummer(Omgeving Drente/Groningen) die instrumentale surfmuziek wilt spelen.(Duane Eddy, The Fireballs , The Ventures, The shadows, The Chantays, The Surfaris, enz.) Wij als muzikanten komen uit de provincie Groningen. Bestaan op dit moment uit bassist, leadgitarist en slaggitarist.maar missen de aanvulling van een drummer en toetsennist,ben jij de gene die ons wilt … meer »

Peter

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 74x bekeken

Drummer gezocht!hoi Ik ben op zoek naar een gedreven drummer voor mijn backing band. Mijn muziek is een mix van Springsteen, Pear Jam en Mark Lanegan. Mocht je geinteresseerd zijn kan je mijn muziek vinden op youtube, spotify en Itunes etc.

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Rockband zoekt drummer

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 282x bekeken

Rockband zoekt drummerBand in Hilversum die nu bestaat uit gitarist, bassist en zangeres zoekt drummer. De leden zijn allen zo rond de 60. We spelen stevige rock uit de jaren 70 / 80. Zoals Judas Priest, ZZtop, UFO, Bad Company. We zoeken een drummer van ongeveer onze leeftijd en die bekend is met het repertoir . Als je er eventueel ook nog wat bij kan zingen zou dat goed uitkomen., maar is niet verplicht hoor. Het doel … meer »

Muzikantenbank user JohanJohan

Drummer of percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Wij zoeken een drummer of percussionist voor een jazzy georiënteerd bandje. Wij bestaan uit zangeres, gitarist en bassist en repeteren 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431, vlakbij Nieuwkoop). Hoewel jazzy georiënteerd, uitstapjes naar andere invloeden schuwen we zeker niet. We kijken gewoon wat goed past bij onze samenstelling. Er is een volledig ingerichte oefenruimte aanwezig met goede opname … meer »

Serge Willemse