Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Music for Fun zoekt ervaren drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 49x bekeken

Music for Fun is een oldies coverband en telt momenteel twee gitaristen, bas, zanger/percussionist. We spelen een breed genre van jaren vijftig R&R, CW, R&B t/m soft pop van nu. We oefenen eenmaal per twee weken op de vrijdagavond in Schiedam. Optredens zijn voor ons bijzaak. Wil je gewoon lekker drummen bij een stel ervaren muzikanten (55+)? Neem dan snel contact op! Muzikale groet Henri

Henri Iskes

Wevelgemse band zoekt DRUMMER M/V

Drummer gezocht in West-Vlaanderen (België) | 112x bekeken

The Other Intern is een experimenterende groep,maakt enkel eigen nummers en is eerder donker van kleur ,bestrijkt ook subtiliteit en snedige (blues-)rock. We zijn een studiogroep maar zetten onze muziek graag om in LIVEversies... videos en info op onze pagina. https://www.facebook.com/theotherintern/

Emmanuel Pereira

Bassist ,drummer en gitarist gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 316x bekeken

bestaande band zoekt bassist, drummer en SLAG gitarist. iemand die wekelijks kan en wil repeteren. zich ergens achter kan zetten ,geduld heeft en er ook voor wilt zorgen dat het doel bereikt wordt. naast de know how met fun rond durven te springen en intresse heeft in eigen werk en covers is iedereen in zijn waarde laten ook belangrijk. een band is niet alleen een huwelijk maar ook een team dat naast … meer »

piet

Allround band uit Zoetermeer zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Hoi, wij zijn twee ervaren vocalisten (leadzang en backing vocals) en een ervaren bassist en wij willen een gezellige allround band oprichten! Kom je als drummer, slaggitarist, solo gitarist en toetsenist onze band versterken? Je bent van harte welkom in onze eigen oefenruimte (van alle gemakken voorzien) en we repeteren om de week. Leeftijd: 50+ Wij kunnen een gevarieerd repertoire brengen voor een … meer »

Ilona Breton

Hartslag gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 213x bekeken

Hartslag gezochtDrummers in en rond de hoofdstad: de band De Dame in Kwestie zoekt een strakke, creatieve, swingende, beukende en soms fluisterende drummer, die zijn eigen, goede set heeft. Het doel: - De nummers (waaronder single) die in de beroemde Studio 150 zijn opgenomen (met sessiemuzikanten) in te studeren en ermee gaan optreden. Zorgen dat de nummers strak in hun jasje zitten en toch lekker in hun vel. - … meer »

Muzikantenbank user Hugo van EngelsdorpHugo van Engelsdorp

Nieuw Op te richten Nederpop band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 234x bekeken

Beste Mede Muzikanten, Ik zoek voor een nieuw project Mensen met talent, hoe lang je speelt maakt niet uit, hoe goed je bent wel. Mij zou het leuk lijken om een eigen nederpop band te hebben die eigentijds is, nou vraag je vast welke kant ik op wil. Ik wil volwassen teksten schrijven (natuurlijk eigen werk) maar denk aan Laura Omloop kwa stijl. Wat zijn de Eisen: Je speelt goed Je kan naar … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Death metal band Cadaverous zoekt drummer!

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Death metal band Cadaverous zoekt drummer!DUTCH: (ENGLISH BELOW!) Hey allemaal, Wij van Cadaverous zijn op zoek naar een drummer om onze line-up compleet te maken en de band klaar te stomen voor optredens. Wij hebben onlangs onze debut EP 'Design in Blood' uitgebracht (https://www.youtube.com/watch?v=6g8zD_3Ne-w) en zijn nu bezig met het schrijven van een album Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een privébericht naar onze … meer »

Muzikantenbank user CadaverousCadaverous

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Drummer gezocht!hallo, Wij zijn op zoek naar een drummer om een goeie backing band te vormen! Voor een impressie kan je naar mijn website http://brunoroccomusic.com/ gaan! In ieder geval de sound is een mix van Pearl Jam/Eddie Vedder, Springsteen en Mark Lanegan! gr Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic