Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

5 Muzikanten gezocht voor nieuwe blaasmuziek formatie

Blazer en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 79x bekeken

Beste geïnteresseerden, voor een nieuwe blaasmuziek formatie ben ik opzoek naar 5 goede muzikanten voor het spelen van voornamelijk Böhmische muziek, ik zoek nog een slagwerker - bugel 1 en 2 een trompettist en bassist, de bedoeling is om serieus de Böhmische muziek ten gehore te brengen tijdens diverse optredens, hiervoor zou het mooi zijn als men al enige ervaring heeft in het spelen van Böhmische … meer »

Muzikantenbank user Niels BlezerNiels Blezer

Onze drummer gaat op reis, wie vervangt hem?

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Onze drummer gaat op reis, wie vervangt hem?Onze fantastische drummer gaat voor onbepaalde tijd op wereldreis. Wie wil hem vervangen? Wij zijn KOLBAK, een driemansformatie die melodische poprock maakt. We hebben regelmatig optredens en oefenen elke week in onze eigen ruimte in Uithoorn. Ook staan we op het punt een nieuwe plaat te maken, maar moeten deze gaan promoten met een nieuwe kracht. Ga jij de doorstart maken? Wat verachten we van jou? … meer »

Harold Pflug

So many roads,,,zoekt drummer. blues blues/rock

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 107x bekeken

tja wij zoeken dus een drummer ,, voor ons is de persoonlijke klik net zo belangrijk als de muzikale klik we maken een doorstart omdat we het echt de moeite waard vinden om door te gaan we zoeken een goede drummer die er net als ons ECHT voor wil gaan en die begrijpt dat een toffe gig veel meer is dan een setlist afwerken,,wij zijn een hechte club muzikanten afspraak is afspraak veel lol en rock&roll … meer »

Muzikantenbank user Jan van EltenJan van Elten

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 88x bekeken

Arian (gitaar) en Johan (bas) . Nu nog een drummer en een zanger.. We zoeken mensen van 50+ die classic (hard)rock willen en kunnen zingen/spelen. Nummers van o.a. Deep Purple, Judas Priest, The Free, Badco, Dio, Benatar, ZZtop, Thin Lizzy. Herintreders zijn ook welkom als je maar wel ervaring en voldoende tijd hebt. Geen profs. We repeteren in Hilversum en een reistijd van 30 minuten lijkt … meer »

Muzikantenbank user JohanJohan

Gitarist, drummer en toetsenist gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 107x bekeken

Wij, zangeres en bassist, zijn op zoek naar muzikanten om samen een band te vormen. Gitarist, drummer, toetsen. Starten in een kleine setting behoort zeker tot de mogelijkheden. We gaan voor muziek met een jazzy en blues inslag. Ook country komt wel eens om de hoek kijken. Geen pop/rock. Voorbeeld van nummers: The thrill is gone van BB King, Back to black van Amy Winehouse, Summertime en Stormy Monday … meer »

Annemie Capellen

Drummer gezocht voor punk/rock/ska bandje

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 76x bekeken

Voor een punk/rock/ska bandje zoeken wij een drummer (m/v), bij voorkeur uit (omgeving) Amsterdam en tussen de 20 en 40. De band bestaat uit een zanger, een gitarist en bassist en wij spelen tot nu toe covers (Rancid, Blink, Bad Religion, Millencolin, Sublime etc.) maar willen zeker ook eigen nummers gaan schrijven. We hebben allen (enige) band ervaring, repeteren 1x in de week in Amsterdam, … meer »

Muzikantenbank user Steven LeeuwerinkSteven Leeuwerink

Turkse band zoekt percusionist & klarinettist

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Turkse band zoekt percusionist & klarinettistHoi, Wij zijn een Turkse band en willen stappen nemen om professionele opnames te maken om een single uit te brengen. We hebben ook concerten 80% in Duitsland. Bij interesse voor de opnames en/of concerten zouden we graag in contact met je komen. We zoeken momenteel -Percusionist en/of Drummer -Klarinettist Youtube Channel https://www.youtube.com/mehtabguitar Instagram www.instagram.com/mehtab.guitar Tel: 0681381937

Muzikantenbank user Mehtab Guitar BandMehtab Guitar Band