Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band oprichten ( Death/Progressive/Djent Metal )

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 17x bekeken

Band oprichten ( Death/Progressive/Djent Metal )Ik ben zelf een ervaren muzikant, die veel bezig is met componeren. Ik bespeel 2 instrumenten gitaar en drums. Ik speel zelf 6 & 7 snarig ( Prestige, Premium, Universe ) Beide op een zeer serieus niveau maar mijn specifieke voorkeur ligt bij gitaar spelen! Ik ben zelf 50/50 als het gaat om slag en lead gitaarspel. Invloeden: Morbid Angel, Necrophagist, Death, Rings Of Saturn, Divine … meer »

Muzikantenbank user Thomas De JongThomas De Jong

Zangeres

Bassist, Drummer en Geluidstechnicus gezocht in Limburg (België) | 83x bekeken

Hoi, ik zing in mijn vrije tijd veel en ik zou er heel graag mee verder willen gaan. Ik zoek eigenlijk nog mensen waar ik een groep mee kan beginnen want zelf heb ik er geen ervaring mee. Mogen er mensen zijn die dit avontuur graag mee willen beleven dan hoor ik het graag. Grtjes jessica

Muzikantenbank user Jessica WijnenJessica Wijnen

Blues Rock band searching "Drummer" in Rotterdam | Age 16 - 28 |

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 69x bekeken

Blues Rock band searching Hello, My name is Myles Gray, i am 18 years old and i'm looking for a Drummer in a new to set-up band. Looking for someone that has atleast 2 spare days to practice and lives in Rotterdam. I personally listen to a whole diversity of music but i'd like to make Blues-based Rock music as for and example The Rolling Stones,The New York Dolls, The Stooges, etc, etc. As such influences are drawn from artists … meer »

Myles Gray

Drummer gezocht voor Rock/metalband in Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 63x bekeken

Drummer gezocht voor Rock/metalband in UtrechtWij (gitarist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben nu 6 nummers, waarbij de invulling voor de drumpartij nog deels open ligt. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven! Ook liggen er nog veel ideeën op de plank. Wij vinden het leuk om regelmatig … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits

Nieuwe band zoekt drummer voor ~zweverige~ rock/metal

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 66x bekeken

Heyhoi, Na het slechte nieuws dat onze drummer niet meer kan drummen, is The Cloud op zoek naar vervanging. We zijn een redelijk nieuwe band en zijn momenteel vooral bezig met covers van bv halestorm, alter bridge en porcupine tree. Ook hebben we een beginnetje gemaakt aan het schrijven van eigen werk, waar ons uiteindelijke doel bij ligt. We repeteren ongeveer om de week in het weekend in Veghel. Doe … meer »

Jeske Dolmans

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 82x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld

Ik wil een band beginnen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 175x bekeken

Ik wil een band beginnenHallo mijn naam is furkan ik ben 19 jaar oud en ik speel 1.5 jaar al gitaar en doe daarnaast zang erbij ik wil heel graag een band willen beginnen maar kan geen muziek kanten vinden ik wil heel graag een coverband willen beginnen van rammstein mijn favoriete band als je vragen over hebt hoor ik het graag 🎸🎸🎸🎸🎸🎸

Muzikantenbank user Furkan KöseFurkan Köse

Gitarist/zanger zoekt drummer om muziek mee te maken

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Hoi, Ik ben Kenneth 26 jaar. Ik speel al geruime tijd gitaar en heb sinds een jaar zangles. Ik zoek een drummer om een duo mee te starten in de richting van The White Stripes en The Black Keys. Ik luister zelf veel bluesrock, garagerock, hardrock, grunge en zou graag samen met een drummer aan de slag gaan met nummers schrijven. Uiteraard met als doel ook veel live te gaan spelen. Ik ben niet op zoek … meer »

Muzikantenbank user Kenneth van den BosKenneth van den Bos