Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres/piano-componiste zoekt (contra)bassist en drummer

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 71x bekeken

Zangeres met duidelijke visie zoekt voor een nieuw project een drummer en een (contra)bassist(e) voor een trio. Ik zoek (redelijk) gevorderde muzikanten die mij willen begeleiden en met mijn reeds bestaande nummers mee willen spelen. Ik begeleid mezelf al op de piano. Mijn muziek is te beschrijven als soul/pop maar wil zeker ook verder in jazz. Verder sta ik helemaal open om samen ook nieuwe dingen … meer »

Faye Westen

Drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Drummer en bassist gezocht voor blues country band. Wij twee gitaristen/zanger willen graag een kwaliteits band beginnen We zoeken in de regio Budel en Pelt. Het betreft een eigen samen te stellen repertoire aangevuld met covers zo als de band ze aanvoelt. Beide hebben we een worship/gospel achtergrond. Leeftijd 45/55 jaar Repetities in Budel.

Muzikantenbank user Tonnie van MeijlTonnie van Meijl

Metalcore band omgeving Westland/Den Haag zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 110x bekeken

We zoeken een drummer voor onze metalband Faint Solace. Leeftijd is rond de 30-35. Beetje eronder of erboven is geen probleem! We huren een oefenruimte in Naaldwijk. Binnenkort releasen we onze 7e nummer voor een volledig EP. De bedoeling is om snel on stage te staan en te knallen! Zie YouTube en/of Spotify voor ons materiaal. Naast de EP hebben we nog een nummer of 30 in de pijplijn. Dus … meer »

Dennis van Ruijven

Blues/rock/soul band zoekt drumster/drummer

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 168x bekeken

Respect & the Havana Horns zoekt een drumster/drummer. Enthousiaste grote band met blazers en zangeressen zoeken een nieuwe drumster/drummer omdat de huidige drummer moet stoppen. Wie voelt zich uitgedaagd om een stevig groovende bodem te leggen onder ons repertoire. Leeftijd niet zo belangrijk maar 25+ , ervaring en veel enthousiasme zijn zeker belangrijk.

Hans Timmermans

Soul & funkband zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 329x bekeken

Wij zijn een soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. De bandleden komen uit Noord- en Zuid-Holland en zijn 50+. We repeteren om de week op donderdag in Beverwijk. Doel: zo'n 10 x per jaar optreden én met vrienden samen met plezier muziek maken. Vanwege wisselingen in de band zijn wij op zoek naar twee nieuwe … meer »

Sunday Groove

Kerk zoekt Muzikanten en zangers voor aanbiddingsteam / Worshipband Antwerpen

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 121x bekeken

Kerk zoekt Muzikanten en zangers voor aanbiddingsteam / Worshipband AntwerpenKerk zoekt Muzikanten en zangers of zangeressen voor Aanbiddingsteam / Worship Band te Antwerpen Bassist, drummer, gitarist, maar ook andere muzikanten zijn welkom. Alle mensen die God willen aanbidden zijn ook welkom. Kerkdienst is op zondagnamiddag om 2 uur Adres is Korte Altaarstraat 19 te 2018 Berchem. Info Evgenia Daskalopoulou Tel +32 497 43 64 84

Muzikantenbank user Marcus GhekiereMarcus Ghekiere

DRUMMER GEZOCHT voor nieuwe powerpop-sensatie!

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 225x bekeken

DRUMMER GEZOCHT voor nieuwe powerpop-sensatie! Na meer dan 10 jaar de Tree House Society in Italie te hebben geleid, verhuisde Matt Ragazzi naar Nederland en vervolgt zijn zoektocht naar het beste powerpopgeluid. Dit nieuwe project bestaat uit originelen en enkele covers en alle leden hebben sterke songwriting-, opname- en podiumervaring. We zijn op zoek naar een bekwame drummer die idealiter ook graag … meer »

Matt Ragazzi

Bass player and drummer for alt-rock/indie/grunge project

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 249x bekeken

I'm looking for a bass player and a drummer to start an alt-rock/indie/grunge band around the Arnhem-Nijmegen region. Think of bands like Dinosaur Jr., Pearl Jam, The Replacements (or check this playlist: https://open.spotify.com/playlist/28OuMd3odohTo2aQsLR0GR). The idea is to eventually start writing some own songs and record, although I don't mind playing covers to get the ball rolling at the … meer »

Muzikantenbank user Jose Pablo Rueda SeidelJose Pablo Rueda Seidel