Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan!Enthousiaste en ervaren (lead)gitarist biedt zich aan! Als jonge (23) maar ervaren gitarist ben ik op zoek naar een band waar ik me bij kan aansluiten, of naar enthousiaste muzikanten die een band willen vormen. Mijn voorkeur gaat uit naar het stevige werk (rock, metal, power metal, punk), maar ik sta open voor nieuwe uitdagingen! Interesse gewekt? Lees verder en/of stuur me een PB’tje! Waar … meer »

Muzikantenbank user Tom DekkersTom Dekkers

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 139x bekeken

Gitarist/zanger (16j) en bassist/gitarist/zanger (48j) zoeken een ervaren en gemotiveerde drummer om een band op te richten. We hebben nu reeds 10 eigen songs en een paar covers. Genre: van popmuziek tot stevige rock. Omgeving Antwerpen Contact: Dave Overlaet 0486/27.31.18dave.overlaet@*******.be

Dave Overlaet

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 113x bekeken

Drummer/Percussionist gezochtBlaasorkest "MUNSTERGLANER" (18 personen-alle leeftijden) is op zoek naar een hobby-drummer/percussionist, welke bekend is met diverse muziek genres. De repetities vinden plaats om de 14 dagen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Gemeenschapshuis te Munstergeleen. Samen gezellig repeteren en optreden. Wil je iets zien en horen: Kijk even op YouTube - Munsterglaner. Interesse of nog vragen? … meer »

Loek Lemmens

Blues-rock Drummer gezocht.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 147x bekeken

Bij jij een blues-rock fan, vind je lekker samen muziek maken belangrijker dan virtuoos gedoe, dan zijn wij op zoek naar jou. We spelen covers van o.a. Bonamassa, walter Trout, buddy Guy enz, gewoon lekkere stevige blues. Repeteren doen we in Rhoon, meestal om de week en niet op vaste dagen. Huidige bezetting, gitarist/zanger, bas, toetsen/mondharmonica. Leeftijd maakt ons niks uit, zelf zijn … meer »

Peter de Greef

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Sixties band zoekt drummer die bekend is met muziek uit de jaren 60,70 en 80,leeftijd en ouder dan 50 jaar en ervaring met deze muziek. Mocht je interesse hebben geef maar een belletje. Grt Rob.

Rob Innemee

Doortastende drummer gezocht!

Drummer gezocht in Enschede (Overijssel) | 213x bekeken

Wij, drie gasten uit de Achterhoek, zijn op zoek naar een doortastende drummer. Daarmee bedoelen we iemand die niet bang is om enig initiatief te tonen en daarmee de drijvende kracht achter onze muziek is! Wij zijn alledrie begin 40 en repeteren eens in de twee weken op de vrijdagavond in Lichtenvoorde. We zoeken zeker geen virtuoos, maar enige ervaring is wel gewenst. Qua muziek vinden we het vooral … meer »

Muzikantenbank user Dus DaanDus Daan

Funk Fire Department zoekt Funk/soul/jazz-drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 281x bekeken

Funk Fire Department zoekt Funk/soul/jazz-drummerGoedemorgen drummers van Amsterdam en Omstreken, Onze band “Funk Fire Department” zoekt een nieuwe drummer. We maken funk (joh), met een stuk jazz en een stuk soul. Op dit moment schrijven we onze eigen nummers, en daar willen we ook de nadruk opleggen. Je komt dus in een band terecht die nog flink aan het ontwikkelen is. We zijn begonnen met een aantal covers (O.a. Prince, Scary Pockets/Ariana … meer »

Rense

Drummer voor Hardrock/classic rock met optredens gevraagd.

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hey drummer! Ben jij die stabiele, strakke drummer die een goede boem-tsjak neerlegt? Kun jij van Iron Maiden naar Pantera switchen in een handomdraai? Heb jij het in je om een Slayer-medley te nailen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een ervaren hardrock coverband met twee gitaristen, een drummer, een zangeres en een bassist. We spelen op diverse podia. Van klein café tot groot motortreffen. … meer »

jeroen hoefmans