Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht! Drummer voor progressive death metal band

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 66x bekeken

Gemotiveerde muzikanten opzoek naar een drummer voor een nieuwe progressive death metal band. Wij hebben al een tijd in een progressive metal band gespeeld maar zijn nu toe aan het hardere werk. Het doel is om uitdagende eigen muziek te schrijven in een mix van death metal met daarin ook melodische rustigere stukken. Eigen inspiraties: Opeth, Gojira, Dir en Grey, SlipKnot, Anathema Regio: Helmond, … meer »

Sander

Rock Power Trio zoekt nieuwe drummer, regio Den Haag

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Rock Power Trio zoekt nieuwe drummer, regio Den HaagWij, een gitarist/zanger en bassist (Dirty Frank & The White Russians) zijn wegens het vertrek van onze drummer op zoek naar een gemotiveerde drummer die ons komt versterken. Wij hebben de afgelopen 2 jaar een goed repertoire opgebouwd en willen hier graag een doorstart mee maken en weer gaan optreden. Wij spelen eigen (blues) rock nummers in de stijl van Led Zeppelin, Deep Purple, QOTSA. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Jasper MieropJasper Mierop

Gezocht Drummer en bassist!

Bassist en Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 189x bekeken

Daar onze band de afgelopen tijd behoorlijk aan verandering onderhevig is geweest zijn wij naarstig op zoek naar een drummer en bassist. Wij spelen met veel lol en enthousiasme covers uit de 60/70er jaren... Wij oefenen in principe op woensdag maar ook dat is bespreekbaar... Zin om te spelen..? Laat het ons weten! Mvg Without Theo 06-14140651

R

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboard

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 188x bekeken

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboardVoor plaat opnames en optredens zoek ik gedreven en creatieve muzikanten; een drummer en een bassist die bij voorkeur meerdere instrumenten kan spelen . De bezetting is momenteel 2x gitaar(bas) en viool. Er ligt veel nieuw materiaal klaar en mogelijkheden voor optredens dus ik hoop ervaren muzikanten te vinden die mee willen denken en snel kunnen werken. stijlomschrijving;alternatieve rock, … meer »

Muzikantenbank user SasjaSasja

Drummer en Bassist gezocht

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 332x bekeken

Wij Gitarist en toets zijn ouwe rockers die al wat jaartjes spelen en zangeres 24 jr ,gaan op nieuw starten zoeken een drummer en bassist voor een coverband oefenruimte in den haag voor maandag om de 2 weken leeftijd niet belangrijk ,stijl Rock/bleus/ballads/funk James

Muzikantenbank user James HielckertJames Hielckert

Gezocht: Drummer voor worship band in het groene hart

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 143x bekeken

Een worship band in het groene hart (omgeving alphen ad rijn, nieuwkoop, ronde venen) is op zoek naar een Drummer. Bij onze optredens moet je denken aan kerkdiensten, conferenties, praise-avonden, waarbij het gaat om het aanbidden van onze Heer Jezus Christus. Deze evenementen vinden veelal plaats op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Huidige bezetting: Bas, akoestische gitaar, electrische … meer »

Gert-Jan