Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kordaat! Zoekt een creatieve drummer M/V

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 195x bekeken

Kordaat! is een nederlandstalige rockband, bestaande uit een zanger, 2 gitaristen / toetsenisten, bassist en drummer. Onze muzikale benadering is een brede: eigen nummers, variërend van ruige rock tot rustieke ballads, gekruid met teugjes funk, rap, country, pop en wat verder nog nodig is aan ‘muzikale specerijen’ om de muziek op de juiste wijze te kruiden. Koortjes en achtergrondzang spelen een … meer »

Muzikantenbank user Obbe van der WalObbe van der Wal

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)Smooth Paradise is een nieuwe band waar ik mee wil beginnen, ik ben als producer betrokken als lid maar achter de schermen. Mijn missie is om nummers te creëren die pakkend en melodieus zijn waar iedereen mee kan zingen, het conceptidee is om nummers te produceren waarmee mensen mee kunnen zingen. Denk aan: Queen - Radio Ga Ga, Bon Jovi - Livin 'On A Prayer, U2 - One, enz. dat zijn nummers die … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid

Op zoek naar een stem voor onze new wave band

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 140x bekeken

Op zoek naar een stem voor onze new wave bandbeste new wave lover, hou je van de zwarte muziek van de jaren 80 en zing je graag? dan ben je misschien wel de stem die we zoeken! enkele van onze nummers zijn te beluisteren via soundcloud: https://soundcloud.com/silent_witness_xx/nuclear-power https://soundcloud.com/silent_witness_xx/nervous-laugh Niettegenstaande onze zangeres ondertussen andere prioriteiten heeft, willen we deze hobby graag … meer »

Kurt Dekimpe

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul

Hendrix & De Harde Kern zoekt drummer

Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 189x bekeken

Wij, Hendrix & De Harde Kern, zijn een rock&popgroep uit het Mechelse, die een mengeling van Nederlandstalige en Engelstalige nummers brengt - alles met eigen teksten en muziek. Wij zoeken een sfeervolle drummer die in het Mechelse wil komen repeteren - één keer per week. Een cd met eigen materiaal is in voorbereiding. Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een mp3-tje waarop je drumtalent te bewonderen … meer »

Hendrix

Trio zoekt talentvolle Drummer/Toetsenist om band mee te vormen

Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 201x bekeken

Drummer & toetsenist gezocht in de leeftijdscategorie van 20-30. Regio Amsterdam/Hilversum. Wij zijn drie muzikanten: een zangeres, gitarist en bassist. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als Prince, Michael Jackson, Jett Rebel, Lenny Kravitz en Amy Winehouse. In de toekomst willen wij ook graag eigen materiaal gaan schrijven en opnemen. We oefenen minimaal 1 keer in de … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Drummer gezocht voor coverband (toetsenist en/of zanger ook welkom)

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 385x bekeken

Drummer gezocht voor coverband (toetsenist en/of zanger ook welkom)Hallo, Voor onze coverband:RECOVERING (pop,rock,soul) zijn we op zoek naar een drummer. Hou je van muziek maken en is optreden niet je prioriteit kom dan een keer bij ons kijken. We zijn al 10 jaar een band en oefenen iedere woensdag met af en toe een kleine optreden. We zijn 2 gitaristen, bassist en een zangeres van 35tm50 jaar. Helaas is onze drummer gestopt. We oefenen in katwijk in een mooie … meer »

inge

Op zoek naar een drummer met filmskills

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Op zoek naar een drummer met filmskillsHi allemaal, Ik heb geen band, maar ik heb een online platform voor drummers waar kennis word gedeeld over het ondernemen in de muziek, persoonlijk ontwikkeling en natuurlijk drumles video's. Dit doe ik nu op dit moment d.m.v. podcasts, en lesvideo's. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het 1 grote online muziekschool word. Ik ben alleen nog opzoek naar iemand die mij kan helpen met filmen en … meer »

Dean