Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band uit Herentals zkt drummer (M of V)

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 36x bekeken

​ Een band uit Herentals (proberen) van bestaande songs om te zetten naar Thrash Metal. Met oog ook om binnenkort eigen nummers te gaan schrijven. Wij zoeken hiervoor ook een drummer die het ziet zitten om (meestal) op zondagen te komen repeteren. Ben jij een thrash liefhebber en kan je drummer? In het repetitie lokaal, dat wij huren, staat een standaard drumstel. Dus je moet niet heel … meer »

Mister S

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 165x bekeken

Zanger, gitarist en bassist zoeken een drummer. We spelen stevige rock uit de 70er en 80er jaren. Zoals: Badco, Deep Purple, Judas Priest, ZZtop, Ted Nugent enz. We verwachten van de drummer dat hij ervaring heeft met het spelen van dit repertoir. Leeftijd is minder belangrijk maar wel 50+ gezien de leeftijd van de andere bandleden. De repetities zijn in Hilversum op donderdagmiddag (elke week) of … meer »

Muzikantenbank user JohanJohan

Zanger/Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Hoi, ik ben Remco 18 jaar en ik zoek een drummer,bassist,toetsenist en een zangeres om een band te beginnen. Ik zoek iemand die: -Gevorderd is in het gene wat hij of zij doet -Performance heeft -Niet bang is om het podium op te gaan -Niet bang is om tweede stem te zingen -Zeker van zichzelf is. Ik wil graag eigen werk vertolken op het podium, ben jij ook een schrijver is dat mooi meegenomen. Ook met … meer »

Remco

Cover rockband zoekt zanger(es) en drummer

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 695x bekeken

Wij, 2 gitaren en een bas, zoeken ervaren drums en een lekkere rockstem om wekelijks mee te repeteren en een toffe setlist mee op te bouwen met een voorkeur voor stevige rock, zoals Guns 'n Roses, Deep Purple, The Cult, Led Zeppelin. Ook willen we in een later stadium graag gaan werken aan eigen nummers. Doel is plezier hebben in muziek maken met elkaar, en uiteraard af en toe optreden. Als je … meer »

Muzikantenbank user Margreet KarsemeijerMargreet Karsemeijer

Jeffrey kroonenberg zoekt band leden

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 269x bekeken

Jeffrey kroonenberg zoekt band ledenBeste Muzikanten, IK zou me eerst even voorstellen Over Mij: Ik ben Jeffrey Kroonenberg 22 jaar oud en Beroepsbassist. Ik ben geboren op 28 April 1995. Op mijn 15 jarige leeftijd ben ik begonnen met basgitaar spelen. op me 18 ben ik inval werk voor onbekende bandjes gaan doen. waardoor ik ik eigenlijk vrijwel alleen muziek kan spelen. ik ben begonnen op een ibanez, en speel nu op Squier, ga upgrade … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Wij zoeken een drummer!

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) | 168x bekeken

Wij zijn op zoek naar een drummer! Ongeveer zijn we nu een jaar bezig, maar hebben we van onze drummer afscheid moeten nemen. ( Zoals dat zo mooi heet: "In goed overleg.") Muzikaal zijn wij het best/makkelijkst te omschrijven als stevig/rock. We laten ons beinvloeden door de Staat, Rival Sons en Audioslave. Maar we gaan vooral voor een eigen sound en dat ontwikkeld zich steeds verder. Gewoon … meer »

H.M. Lakerveld

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 224x bekeken

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!Wij zijn Jordy (Apeldoorn) en Marlies (Epe) en wij zijn opzoek naar muzikanten voor een beginnend bandje. Zelf spelen we allebei gitaar en zingen we. De muziek waar wij van houden zit in de hoek van de jaren 60 en 70. Wij spelen rock & roll, rock, blues, country/folk. Denk aan bands als The Beatles, The Byrds, The Rolling Stones, The Eagles, Simon & Garfunkel. Onze ambities zijn (nog) niet hoog. Het … meer »

Muzikantenbank user Marlies BomhofMarlies Bomhof

Oefenruimte?

Drummer, Geluidstechnicus en Overig gezocht in Utrecht (Utrecht) | 96x bekeken

Hallo, In wijk bij Duurstede zijn we bezig om een oefenruimte re realiseren. We zoeken hiervoor collega bands die ook een vaste "eigen" ruimte willen. Het idee is om per band een vaste dag af te spreken waarop er gerepeteerd wordt. De oefenruimte zal voorzien worden van afgesloten ruimtes per band zodat de spullen op de locatie opgeslagen kunnen worden. Waarschijnlijk worden de kosten ca 150 euro … meer »

Bas Zwaag

Coldplay tribute band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 140x bekeken

Voor een nieuw project ben ik op zoek naar een gitarist, bassist, drummer en eventueel iemand die piano kan spelen. Het gaat om een Coldplay Tribute band. Ik zelf ben erg fan van Coldplay, en het lijkt me fantastisch om dat met andere mensen te delen. Zelf ben ik een muziek producer en daarnaast zing ik mijn eigen muziek ook in. Heel veel podium ervaring hoef je niet te hebben, want dat heb ik … meer »

Dieuwert