Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CoverUp zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 94x bekeken

CoverUp is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij, CoverUp zijn een coverband met twee gitaristen, bas, drum en zang. Wij zijn dus op zoek naar een drummer die op zoek is naar een nieuw avontuur. Onze opzet is duidelijk, alleen muziek spelen die we zelf geweldig vinden. Nummers die ons blij maakt en waar het publiek blij van wordt, een feest der herkenning zodat iedereen geniet. De basis is … meer »

Jos

Metalcore band drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 40x bekeken

Goede dag wij zijn silphixia en we zoeken een drummer. Wij zoeken iemand in de regio nijmegen/arnhem met goede zin. Ik durf niet echt te zeggen wat de inspiratie is maar het is enig beloofd. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kunnen we altijd iets doorsturen. Wij zijn te bereiken via silphixia24@*****.com

Martijn

Soul/funk/pop bandje zoekt muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 118x bekeken

Hey drummers, toetsenisten en zangers/zangeressen! Wij, Sevven (25 jaar, gitarist) en Kasper (26 jaar, bassist), willen heel graag met meer mensen dan alleen elkaar muziek gaan maken! Wij zijn op zoek naar andere muzikanten om soul, funk en pop mee te spelen. Ons idee is om verschillende bestaande nummers onze eigen draai te geven, dus lijkt het je leuk om samen te komen om ongeveer 1 keer per week … meer »

Muzikantenbank user KasperKasper

Mudland Gang zoekt drummer

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 184x bekeken

Mudland Gang zoekt drummerHoi! Wij zijn 'Mudland Gang', zangeres/toetsenist, bassist/zanger, twee maal gitarist en zijn op zoek naar een enthousiaste drummer. Muziekvorm; bluesrock, americana en pop, zoals b.v. Pretenders, Eagles, Ilse de Lange, Jewel, Amy Winehouse etc.... Het niveau is 'redelijk gevorderd', allen met band/bühne ervaring en 50+. Repeteren wekelijks op de maandagavond in Ankeveen. De doelstelling is op … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Rock Drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Hallo Drummers! Onze rockband is op zoek naar een ervaren drummer die tezamen met onze bassist een strak en groovy tandem vormt! Gezien ons repertoire (invloeden uit de symfonische,funk, metal en progressieve rock) is kennis van maatsoorten wenselijk. We spelen uitsluitend eigen materiaal waar je zeker je creativiteit in kwijt kunt. We beschikken over een eigen vaste ruimte waar je je gear kunt … meer »

Paul

Kick the Habit zoekt drummer met ervaring

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 109x bekeken

Kick the Habit zoekt drummer met ervaringWij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een waardige vervanger. Een muzikant met veel inzet, ruime ervaring en creativiteit. Drie van onze leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen, jazzrock, pop, beetje fusion, wat synfo zoals je kunt beluisteren op onze recente, vijfde CD. https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room … meer »

Paul

Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Meppel (Drenthe) | 146x bekeken

Hoi, mijn naam is Paul, 30 jaar Ik zoek naar andere muzikanten om bandje te beginnen. Ik speel gitaar sinds 2006, mijn inspiratiebronnen zijn; Pink Floyd, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Eric Clapton en veel meer. Ook Funk, pop muziek etc. Gericht op het spelen van eigen muziek, niet op covers. Ik heb geen enkel probleem met het schrijven van eigen muziek. Het zou leuk zijn om met … meer »

Paul

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel ik ben 38 jaar en ik speel al jaren gitaar. Ik wil een nieuwe band oprichten in de genre van postpunk met de juiste sound en energie. Ik ben op zoek naar een drummer die het leuk vindt om een nieuwe band op te richten en samen eigen liedjes te maken. Ben jij geïnteresseerd en lijkt het je leuk om ideeën uit te wisselen en samen te jammen? stuur me dan snel … meer »

Marcel van Tuyll