Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige drummer gezocht

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 60x bekeken

Drummer gezocht! Amateur Rock en Blues formatie 5Point6 zoekt per direct een drummer. Wij zijn een groep van 4 muzikale vrienden die, omdat de vorige drummer zijn stokken aan de wilgen heeft gehangen, op zoek zijn naar iemand die lekker strak ons in de maat weet te houden. Omdat wij allen 50+ zijn zoeken wij ook iemand in onze leeftijdscategorie. Ons doel is vooral veel plezier hebben en af en toe … meer »

Muzikantenbank user RobinRobin

Wij 3 oudere muziekanten

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 189x bekeken

Wij 3 oudere muziekantenWij 3 oudere muziekanten boven 60 jaar zoeken een drummer die een paar keer per maand met ons wil meespelen Muziek uit de jaren 70 en 80 Geen optredens, alleen lekker samen muziek maken Plezier staat voorop

Muzikantenbank user Wim WillemsenWim Willemsen

Drummergezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 106x bekeken

Band zoekt een ervaren drummer in de leeftijd van 40 tot 60 jaar voor een bestaande en optredende band. We spelen een rep gebaseerd op rock and roll, country, soul, pop en indo rock. geen haantje, geen praatjes maker, geen egotripper maar muzikant die het leuk vindt om te spelen en goed voor de dag te komen, het teamverband belangrijk vindt en een gedegen stukje optreden wil laten zien, we bestaan … meer »

aldupre

Opnieuw beginnende gitarist zoekt drummer/bassist

Bassist en Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 77x bekeken

Koeno (49) zoekt drummer/bassist, geen beginners, geen profs, om mee te spelen/oefenen. Hou van Tool, A Perfect Circle, Puscifer, Nine Inch Nails, (vroege) Metallica, Slayer, Jeff Buckley, Radiohead, QOTSA. Wil geen kopie van iets zijn, 'k wil wel wat origineels neerzetten. 'k Kan evt. ook zingen/teksten schrijven. Weet niet hoe dat met gitaarspelen uitpakt, nooit samen geprobeerd trouwens. 'k Drink … meer »

Muzikantenbank user Koeno van der SchuurKoeno van der Schuur

Energieke band zoekt ervaren drummer.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 415x bekeken

Energieke band zoekt ervaren drummer.Energieke band (voorheen Plutonium) zoekt ervaren drummer. Omgeving groot Amsterdam. Muziekstijl rock, metal, punk etc. Op dit moment oefenen wij nog in Haarlem. Heb je interesse stuur dan pb of een mailtje.vocaalkabaal@*****.com Voor een impressie van onze muziek zie link. https://www.reverbnation.com/plutonium9

Muzikantenbank user Mike SijbrandsMike Sijbrands

Nederpopband STRAK PLAN zoekt drummer (m/v)

Drummer gezocht in Emmen (Drenthe) | 133x bekeken

Nederpopband STRAK PLAN zoekt drummer (m/v)Nederpopband STRAK PLAN speelt Nederlandse popmuziek (klassiekers en hits) bestemd voor jong & oud. Ons doel is om een groot publiek aan te spreken en te vermaken door een verrassend en pakkend muzikaal feest te bieden. Ter vervanging, als gevolg van baanwisseling, zijn wij op zoek naar een enthousiaste gedreven drummer (leeftijd tot 50 jaar) die de nummers zo kan drummen zoals ze "op de plaat staan" … meer »

Strak Plan (Marc)

Altijd al in een band willen spelen?

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 89x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 10 januari 2018 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door … meer »

franklin heilijgers