Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Grrrrroovende drummer gezocht (regio Den Haag)

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 41x bekeken

Grrrrroovende drummer gezocht (regio Den Haag)Grooverrrrrrr gezocht voor bestaande soul/dance/pop band in Den Haag in verband met vertrek van onze huidige drummer. We bestaan uit twee zangeressen, gitarist, toetsenist en bassist. Allen met veel ervaring. Hebben een eigen oefenruimte met ruimte voor opslag van je drumkit (heerlijk als je niet van slepen houdt) en een eigen PA. Gratis parkeren (ook wel lekker) voor de deur. Oefenen in principe op … meer »

Muzikantenbank user Ser NoordamSer Noordam

Guitarist and beat maker looking for musicians

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 104x bekeken

Guitarist and beat maker looking for musiciansHallo, If you like urban music, trap, chill house , drum and bass , pop, and you wanna participate in my niew beat please don't hesitate to react to this advertisement, I m looking for a singer, drummer bass guitar, to create Experimental music ,here in this link below I give you a specific idea of course suggestions are wormy welcome, https://www.youtube.com/watch?v=Hivzwy9neh0

Muzikantenbank user Pablo H. DoortenPablo H. Doorten

Disco / Funk Coverband is op zoek naar Drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Rhythm Gitarist, Bassist, Toetsenist en Zangeressen (allen 50ers) zijn een Funk coverband aan het oprichten en zoeken hiervoor een Drummer. Denk hierbij aan muziek in de jaren 70 disco hoek: Chic, Sister Sledge, Earth Wind and Fire, Kool and the Gang, Incognito, The Tramps etc...... Wij zijn amateurs met veel ambitie en podium ervaring. Het is ons doel om veel (muziek) plezier te hebben en … meer »

Michel van Nieuwland

Muzikanten gezocht

Blazer en Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 196x bekeken

Wil je: - Vlotte, populaire, herkenbare muziek maken in een orkest zonder concoursverplichtingen? - Een keer per week gezellig samen repeteren? - Ieder jaar een paar mooie concerten uitvoeren? Dan is meespelen in het HONL iets voor jou! Wij zoeken klarinettisten, fluitisten, tubaspelers en slagwerkers Maar speel je een ander instrument, dan ben je ook welkom. Wij hebben repetitie op … meer »

Desiree Adank

We zoeken een strakke drummer/drumster

Drummer gezocht in Limburg (België) | 185x bekeken

Wie pakt de uitdaging aan om bij MTZRS te komen drummen. we evolueren naar een stevig soul, rock, blues repertoire. Man of vrouw maakt voor ons niet uit, zolang je een mooie groove kan neerleggen . Toffe band met top zangeres die het stevige bluesy werk aan kan. Dan nog een zanger gitarist, een gitarist(en lapsteel gitarist), bassist, en op afroep toetsenist , mondharp blazer Wie durft de uitdaging … meer »

Hans Timmermans

Trash! Garage! Surf! Sixties!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 107x bekeken

Gek op sixties / garagerock / surf? Kom bij Haulas Hyenas !! We (gitarist en bassist, 40+) zoeken een zanger en een drummer. Organist met sixtiesorgel ook van harte welkom! Oefenen in Lichtenvoorde. De bedoeling is om covers te gaan spelen van bands als The Sonics, Cramps, Cynics, Q-65 enz.enz. en in de toekomst wellicht wat eigen werk. Zin om mee te doen? We horen het graag!

Muzikantenbank user Arjan WiersmaArjan Wiersma

Drummer zoekt

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Ik, drummer 50+, heb nou ( na de bluesband waar ik een aantal jaren gespeeld heb) lang genoeg stil gezeten en/of de advertenties door zoekt na de juiste Band/ Muzikanten. Ga ik toch ff zelfs een oproep starten. Dus ik kijk uit naar Muzikanten welke graag Blues willen spelen ( in all zijn vormen) welke , zo als ik, naar blues luisteren en op zich meteen achter hun instrument willen kruipen omdat … meer »

peet ka

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 305x bekeken

Popband, sixties, seventies en eighties, zoekt een drummer die strak kan drummen en de wil heeft om het bestaande repertoire zich eigen te maken. Wij zijn gepensioneerd, repeteren 2x in de maand in Naarden op maandagmiddagen van 12.00 uur tot 15.00 uur. Leeftijd drummer niet belangrijk (wel de beschikbaarheid op maandagmiddag). Af en toe een optreden. Je moet het leuk vinden om te repeteren en humor … meer »

Nico van den Born