Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Meppel (Drenthe) | 98x bekeken

Onze band "Peat" is sinds kort op zoek naar een fijne drummer. We zijn in de leeftijd 45 tot 55 en nu anderhalf jaar samen op weg. Inmiddels een aantal optredens gehad in ontspannen sfeer welke super gingen. Ons doel is: gezellige maar ook vruchtbare repetitieavonden eens per twee weken. Af en toe een optreden waar we naar toe kunnen werken. Onze stijl ligt uiteen van pop, van oldies tot nu, beetje … meer »

Barbera Kroes

SoGett Full Gear mist nog een drummer.

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 178x bekeken

SoGett Full Gear mist nog een drummer.Onder de Naam SoGett 2 Americana verzorgen we al optredens als duo, maar we willen "full Gear" We zoeken een ervaren drummer. Graag bereid om met Klick-Track op je in-ears of koptelefoon te spelen. Verder ben je zelf in het bezit van een (eventueel elektronische) drumkit. Als extra zou een drumpad, o.a. t.b.v. klick-track, handig zijn. Voor de repetitie is er een eenvoudig elektronisch drumstel aanwezig … meer »

M. Hendriks

Muzikanten gezocht !!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 529x bekeken

Muzikanten gezocht !!Ach, laat ik het zo nog eens proberen. Ben een nog steeds ambitieuze zingert/ liedjesschrijver in de hoek van Blof, de Dijk, Goede Doel. Ik zoek ervaren muzikanten om met een eigen repertoire iets goeds neer te zetten. Een TopOudeLullenBand !! Alleen eigenwerk. Ik zoek bassist, drummer, toetsenist en gitarist, ben zelf ook gitarist. Stem erbij is welkom !!! Niet hooghartig bedoeld, maar ik zoek wel … meer »

Toon van Mil

Southern Rock band zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Nieuwe Southern Rockband Copperhead County zoekt drummer. We zijn een Southern Rockband met eigen repertoire in de stijl van Blackberry Smoke , The Outlaws en Lynyrd Skynyrd. Wat bieden we: - hechte groep doorgewinterde musici met grote liefde voor Southern Rock en aanverwante stijlen - de motivatie om met deze band een gevestigde naam in Europa te worden in de Southern Rock - eigen repertoire - … meer »

Robert Brod