Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hulp nodig!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 24x bekeken

Beste jonge muzikanten, Ik heb hulp nodig! Ik wil graag een band oprichten een hard-rock en soft metal. Ik heb super veel ideeën maar ja ik speel alleen bas dus ik heb hulp nodig in het schrijven en spelen van muziek. Dus ik zoek een goede lead gitarist, een goede drummer en een goede grungy zanger. Oh ja ik ben Syd en ik ben 16 jaar dus ik wil graag met mensen spelen die ook 16 zijn want … meer »

Muzikantenbank user sydsyd

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 30x bekeken

Pop rock blues coverband Jellyfish zoekt een nieuwe drummer. Onze band bestaat uit een zangeres, zanger/slaggitarist, bassist en gitarist,.allemaal boven de 40. We spelen voor ons plezier en dus vooral in de oefenruimte, maar het doel is wel om een paar keer per jaar op te treden. Oefenen doen we op donderdagavond in Rotterdam IJssselmonde.

Wilco

Drummer beschikbaar voor nieuwe uitdaging.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 49x bekeken

Eigenlijk zoek ik een lekkere cover band waar we zonder al te grote ego`s lekker van Doobie Brothers tot aan Queen en van Clapton tot Pointer Sisters spelen. Maar de hooiberg laat zich af en toe moeilijk doorzoeken. Ben zelf 62 en lekker vlot in de omgang met een brede interesse in muziek. Ik zie het niet zitten om alleen maar voor de gezelligheid in een oefenruimte-studio te spelen. De investering … meer »

Han Leunk

Rock/Alternative band zoekt leden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 323x bekeken

Lex (gitarist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe band op starten. Als je bands zoals muse,nu chemical romance, noel gallagher,kasabian,Queens of the stone,arctic monkeys,etc. leuk vindt laat het ons weten We gaan een keer in de week repeteren in Utrecht met als doel veel op te treden en uiteindelijk ook eigen muziek te maken. En natuurlijk beroemd te worden en … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 111x bekeken

hallo drummert wij ,,so many roads,, zoeken een toffe no nonsense drummer. leeftijd ,, boeiend,,not wij variëren tussen de 30 en 60. bassist zanger en gitarist. en zitten allen nog in de pubertijd. ,,allen uitstekende muzikanten ,,wat wij van jou willen is ,,gedrevenheid lol zin om te giggen ,meedenken ,en afspraak is afspraak we hebben een eigen oefenruimte in Rotterdam-ijsselmonde waar jou drumstel … meer »

Muzikantenbank user Jan van EltenJan van Elten

Gedreven Americana folk/country/bluegrassy band zoekt slag gitarist en drummer!

Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Gedreven Americana folk/country/bluegrassy band zoekt slag gitarist en drummer!https://www.facebook.com/NaomiHeartMusic/videos/1010282335799360/ Wij zijn Naomi(zang/songwriting/pianist) Michiel(Bas gitarist)en Robert(solist/lead gitarist) en wij zijn opzoek naar ervaren slag gitarist en drummer om met ons te spelen en te schrijven! Wij zijn allen in de leeftijd van 24 tm 31en willen graag snel de bühne op met onze muziek! Wij repeteren in Hoorn(noord Holland), maar in de … meer »

Muzikantenbank user Naomi SteinerNaomi Steiner

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Drummer gezocht!hoi Voor een nieuw startend project ben ik op zoek naar een drummer! Momenteel ben ik ook bezig met nieuwe nrs die binnenkort uit gaan komen maar voor een impressie zijn mijn nrs op Itunes Spotify Ytube etc te vinden. tks Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Band zoek medemuzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 176x bekeken

Band 6th avenue is bezig met een doorstart en is op zoek naar een solide en ervaren drummer en zangeressen! Band is vorig jaar opgericht en speelt Funk/pop/ latin en dance cover nrs met een eigen touch. Nrs van uit jaren 70 tot heden met swingend en grooved basis Denk aan chic of Bruno mars We zijn op zoek naar mede bandleden die mee willen bouwen aan mooi repertoire en semi prof instelling van … meer »

Muzikantenbank user Rajendra Rick SewbalakRajendra Rick Sewbalak