Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt bassist en drummer

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 71x bekeken

Hi! Laten we ons voorstellen: Wij zijn Dennis (gitarist) en Louise (zangeres), En wij zijn op zoek naar een serieuze bassist en drummer (of iets anders als je nog iets bespeeld, ideeën altijd welkom!) Wij houden zelf erg van bijvoorbeeld Nightwish en Maneskin. Wij komen uit Amersfoort, dit is geen must maar wel handig om te weten. Wij willen echt verder als serieuze band en uiteindelijk ook … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocal

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocalhoi wij, als begin 30 ergs, zoeken muzikale versterking! genre: pop, rock, blues, soul. liefste (uiteindelijk) eigen nummers schrijven (ontstaan vanzelf). we zoeken als eerste vocal, later ook drum weer. voorkeur vrouw 25-35 jr omgeving tilburg met wil om ook op te treden. 1 keer doordeweeks bijv spelen/ontwikkelsen. inspiratiebandje: https://www.youtube.com/watch?v=iUyfuC8VG5Y kijk/luister voor … meer »

menno bakker

Gevorderde drummer gezocht voor beginnende Beatle coverband. Omgeving A'dam/Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 98x bekeken

Ben je een gevorderde drummer met enige podiumervaring en enthousiasme voor Beatle-muziek en ben je bij voorkeur 50-er, 60-er uit de omgeving Amsterdam/Utrecht, dan willen we graag kennismaken. Kunnen zingen is een pre! Ik heb zelf 15 jaar podiumervaring in een Classic Rock coverband (dozijn gigs per jaar). Ik speel gitaar en vnl. 2de stem zang. Ik heb intussen contact met geïnteresseerden die … meer »

Manoël Nguyen

CLAF zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Crazy Like A Fox (CLAF) is een elektrische Band (CLAF 1), een akoestisch Duo (CLAF 2), en een akoestisch Quattro (CLAF 3). We schrijven de muziek zelf maar spelen ook heel oude blues. We zoeken een percussionist/drummer die in staat is de 3 CLAFS te ondersteunen. Steekwoorden: plezier; lekker optreden; goed oefenen; allesbehalvemetal; King Creosote; geen grote ego’s; afspraak is afspraak; geen jonge … meer »

Dirk Alberti

Gezocht een drummer voor onze coverband Rotterdam Rijnmond

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Nu we na een jaar Corona weer in de repetitieruimte mogen repeteren, zijn we weer enthousiast aan de slag gegaan. Helaas heeft onze drummer onlangs opgezegd , en daarom zoeken wij een drummer of drumster. Wij (bassist, sologitarist/zanger en slaggitarist/zanger) hebben al vele jaren een coverbandje (omgeving Rotterdam/Capelle/Barendrecht/Rhoon) waarin we met veel plezier beleven aan het samen muziek … meer »

The Pinballwizzard

Punkband zoekt drummer!

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 81x bekeken

Ha! Wij zijn een punkband in wording en inmiddels voorzien van een zanger, bassist en gitarist. We willen uiteraard alleen nog wel een drummer... Ben jij een energieke (punk) drummer die er ook een leuk ska beatje uit weet te pompen? Dan zoeken we jou! Voor nu spelen we wat covers om op elkaar ingespeeld te raken (zal niet lang duren), maar het uiteindelijke doel is toch het schrijven van eigen … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Doortastende drummer gezocht!

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 196x bekeken

Dag! Wij, drie gasten uit de Achterhoek, zijn op zoek naar een doortastende drummer. Daarmee bedoelen we iemand die niet bang is om enig initiatief te tonen en daarmee de drijvende kracht achter onze band is! Wij zijn alledrie begin 40 en repeteren eens in de twee weken op de vrijdagavond in Lichtenvoorde. We zoeken zeker geen virtuoos, maar enige ervaring is wel gewenst. De nadruk ligt bij ons … meer »

Muzikantenbank user Dus DaanDus Daan

Penny and the whales (blues) zoekt drummer of percussionist rond Leuven

Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 149x bekeken

Penny and the whales (blues) zoekt drummer of percussionist rond LeuvenPrille zestiger uit Wilsele (ex Lumberton, Black Velvet, Smoke Daddy, Tree's Company), zanger, gitarist, is op zoek naar een percussionist (en een bassist) die geïnteresseerd is in zwar(t)e blues, donkere folk en ander basisgedreun. Liefst geen covers van "boomboom" "Voodoo Child" of ander afgezaagd gezaag. Creativiteit en een origineel repertorium strekken tot aanbeveling. Stuur een mailtje naar … meer »

Muzikantenbank user Wim RaymaekersWim Raymaekers