Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band of nieuw op te richten band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 305x bekeken

hallo allen, ik ben John een bassist met ruime ervaring, na een paar jaar niet met een band gewerkt te hebben wil ik de draad weer terug oppakken en zoek een band of eventueel een nieuw op te richten band. top 100 allertijden., rock en blues zijn de stijlen die ik het liefst speel en goed beheers. Ik ben 65 jaar maar nog lang niet uitgespeeld, muziek is tijdloos dus niet leeftijd gebonden. reageren … meer »

Muzikantenbank user John NaenenJohn Naenen

Gezocht: bassist(e), Almere

Bassist gezocht in Almere (Flevoland) | 308x bekeken

Rock/blues coverband The Importals zoekt een bassist(e), liefst met band- en podiumervaring. We repeteren eens in de twee weken, op dinsdagavond, in een riante oefenruimte in Almere. De band is nu zo’n zes maanden bij elkaar, we hebben één optreden achter de rug, en zijn nog druk bezig een repertoire op te bouwen. De band bestaat momenteel uit twee zangeressen, twee gitaristen en een drummer. … meer »

Muzikantenbank user Arthur SimonseArthur Simonse

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 220x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 130x bekeken

Bassist zoekt bandIk ben een bassist van 68 jaar en zoek een band of muzikanten in omgeving Hoorn Alkmaar om gezellig te oefenen en eventueel voor optredens. Mijn muziekvoorkeur is Stones, Eagles, CCR en heel veel 60’ er en 70’ er jaren.0623421009

Ton zuininga

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 360x bekeken

Fusio/Rockband "Persona Non Grata" is op zoek naar een enthousiaste bassist en een zanger (evt. met bij instrument). Het repertoire bestaat uit Rock, Jazz Rock, Fusion en Pop met werk van o.a. Focus, Santana, Kayak, Steely Dan, Robben Ford, King Crimson e.a. Het plezier en enthousiasme staan bij ons voorop met als doelstelling een paar keer per jaar optreden. We repeteren 2x per maand in Hengelo … meer »

Jaap Baart

Skunkrocken

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 289x bekeken

SkunkrockenZangeres en drummer met ruime ervaring zijn op zoek naar gitaristen en een bassist die met ons willen rocken. Wij willen een funky rockband gaan samenstellen in de stijl van Skunk Anansie, Mothers Finest en dergelijke vette funkrock. Repeteren gaan we in Lichtenvoorde.

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 501x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans