Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren basgitarist zoekt 70's band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 203x bekeken

Ik ben een ervaren basgitarist en ik zoek een band of muzikanten om goede muziek mee te maken. Ik wil graag melodieuze muziek spelen. Dat mag zowel stevig als wat kleiner zijn. Mijn helden zijn Steely Dan, Eagles, Crosby, Stills & Nash, Peter Gabriel, James Taylor, Pink Floyd, 10CC, Stealers Wheel, Randy Crawford en vele anderen.

Muzikantenbank user Walter TrompWalter Tromp

Bassist zoek band (NH)

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 139x bekeken

Hallo. Ik ben Pawel ik kom uit Polen maar ik woon in Nederland.Ik volg lessen om beter Nederlands te leren. Ik heb 15 jaar ervaring met basgitaar. In die 15 jaar heb ik rock, southern rock, country en blues gespeeld. Graag zoek ik een coverband in de regio Hoorn, Alkmaar, Schagen of Purmereend. Als U interesse heeft stuur mij een bericht naar:psieniawski@**.plmobile: 0687042316 (sms)

Pawel

FUNK band of muzikanten gezocht

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 192x bekeken

Ben op zoek naar een vette Funk band of muzikanten die graag de allervetste FUNK willen spelen van Prince tot Tower of Power en alles daartussen.En bij voorkeur de live versies!bezetting: bas,drums,gitaar,toetsen en zang.Optredens geen prioriteit, eerst maar eens iets neerzetten en grooven....0611290791

Ron Spee