Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor sixties-band

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 42x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist voor onze sixties-band. We spelen covers van o.a. The Beatles, The Kinks, The Hollies, CCR, Roy Orbison, Fleetwood Mac en Spencer Davis Group. Repeteren: elke twee weken in Q-factory (Amsterdam-Oost). Wie we zoeken: een bassist die net als wij heel enthousiast wordt van sixties-popmuziek. Iemand die zonder veel problemen de nummers meespeelt en die ook van gezelligheid … meer »

Joep Wetzels

Niet commerciele coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Wij “Streamz” zijn op zoek naar een bassist. Wij zijn een niet commerciele band die voor hun plezier met elkaar muziek maken. We streven ernaar maar een paar maal per jaar ergens op te treden maar wie weet in de toekomst ?? De bezetting bestaat uit een drummer, sologitarist, slaggitarist, toetsenist, zanger en zangeres. De gemiddelde leeftijd ligt tussen 50 en 60 behalve zangeres van 26. Wij … meer »

Muzikantenbank user Christian van ZogchelChristian van Zogchel

M/V Toetsenist, Drummer, Bassist, (solo)Gitarist, Violist, Cellospeler, Zanger gezocht

Bassist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Wij, (amateur) zangeres en gitarist willen een Natalie Merchant tributeband opzetten met als doelstelling op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Wij zijn op zoek naar een (M/V) DRUMMER, SOLOGITARIST, BASSIST, KEYBOARDSPELER, VIOLIST EN … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 91x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik aan de basgitaar opgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci