Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gevraagd

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 152x bekeken

Ha medemuzikant, Wij zijn op zoek naar een gezellige bassist. We spelen elke woensdagavond in soest. Allen 50+ maar nog volop zin in muziek maken. Pop rock soms wat blues. Repertoire aanwezig. Eigen oefenkelder. Ervaring is fijn maar talent is belangrijker. We zijn geen profs maar wel ervaren. Repertoire (want dat wil je weten) hieronder. Eigen inbreng welkom natuurlijk. Wees er snel bij: 06 4782 … meer »

Stefan

Band zoekt zangeres ,bassist, drummer

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 160x bekeken

Band zoekt zangeres ,bassist, drummerThe Boomtownrtas, is een band speelt covers uit 70,80,90's tot heden. bestaat uit keyboardspeler( die momenteel ook de drums en bass verzorgt via keyboardstyles) en gitarist. Site is https://theboomtownrats.jimdo.com/. Eigen repetitieruimte te Tisselt. genre jj cale,scabs,elvis ccr,de mens,clouseau,kreuners enz. Momenteel speel ik gitaar en zang zoeken versterking. Neem gerust contact op . hebben al … meer »

Muzikantenbank user wernerwerner

West Court Jazz zoekt nieuwe bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 76x bekeken

West Court Jazz zoekt per direct een nieuwe bassist(e). - Voel je een connectie met jazz? - Ben je bekend met nummers uit het Real Book? - Hou je van popnummers met een jazz-saus? - Kun je op woensdagavonden om de week repeteren? - Woon je in de buurt van Eindhoven? Misschien hebben we dan binnenkort een auditie met jou! West Court Jazz heeft op dit moment een repertoir van 40 nummers, van … meer »

Ben Fikkert

Bassist voor (Indo) rock&roll band

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Voor een doorstart van de band zijn wij op zoek naar een bassist met enige ervaring. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale gitaarnummers. We zijn met een drummer en drie gitaristen waaronder een … meer »

Ben

Leden gezocht voor Tom Waits tribute

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Hallo, Laat ik eens beginnen met mijzelf voor te stellen mijn naam is Jos en woonachtig in de omgeving van Breda en ik ben 30 jaar oud. Na een aantal jaar bezig te zijn geweest met bands zeg maar zo tussen mijn 16e tot ongeveer mijn 24e. Daarna heb ik een paar jaar een break genomen om mij meer op andere zaken als op werk te richten. En ben ik muziek technisch mij meer gaan bezig houden met vrijwilligers … meer »

jos Schiphuis

Bassist ( man of vrouw )

Bassist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 135x bekeken

Akoestische formatie in opstarting zoekt nog een ervaren Bassist ( man of vrouw ) We hebben al een Sologitarist, Slaggitarist, Zanger en Zangeres., allen ervaren muzikanten. De bedoeling is om akoestische nummers te spelen zoals: Eric Clapton – Wonderfull Tonight; Bellamy Brothers - Let Your Love Flow; Oscar Harris – Alta Gracia; Los Lobos – Beautifull Maria; Blof – Holliday In Spain. Thuis … meer »

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak

Producer zoekt zanger(es) of band indie/pop

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Hi, Ik ben op zoek naar een zanger, zangeres of band om mee op te nemen, en op te treden. Regio Amsterdam, Utrecht of Hilversum (ik kom zelf uit Laren). Mijn naam is Floris en ik ben 26 jaar. Ik speel zelf gitaar, bas drums en synthesizers. Ik heb een thuisstudio en produceer muziek. Ik schrijf liedjes inclusief zangmelodie en soms teksten, maar ik kan niet zingen. Als je kunt zingen maar minder … meer »

Floris

Bassist/toetsenist gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 126x bekeken

Beginnende rockband van twee gitaristen (waarvan één zingt) en een drummer zoeken een bassist/toetsenist van tussen de 18-25 jaar. De muziek die we spelen kun je in de spotifylijst checken: https://open.spotify.com/user/kupjes/playlist/34ACaJNrRbafpg0NYwVoZe?si=oJfmUMnoSNGX0QGcr9IfIQ We zoeken iemand die het gewoon leuk vindt om te spelen en gemotiveerd is. We repeteren wekelijks in Haarlem.

Freek Kup