Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Startende pop/soul coverband zoekt ervaren bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 69x bekeken

Vol enthousiasme is onlangs onze band opgericht die bestaat uit een zangeres, drummer en gitarist. We zijn allemaal in de 50 en hebben jarenlange ervaring in het spelen in bands. Helaas missen we nog een gemotiveerde bassist die met ons een repertoire wilt opbouwen voor optredens. Wij hopen deze in jou te vinden. Met nummers van o.a. Joss Stone en Angie Stone ligt het accent op soul/blues, maar … meer »

Stera

Bassist zoekt nieuwe uitdaging

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 47x bekeken

Ik ben 62 jaar en woon in Boxmeer. Ik heb eigenlijk heel mijn hele leven muziek gespeeld. 15 jaar geleden ben ik basgitaar gaan spelen en heb sindsdien in een jazz/blues bandje gespeeld, bij 2 ensembles (blazers, combo en zangeressen), en een band waar we eigen nummers in Westcoast stijl spelen. Ook ben ik contrabas gaan spelen op een elektrische contrabas. Met al deze groepen heb ik opgetreden. Ik … meer »

Niek

Drummer en bassist M/V gezocht om rockband op te richten

Bassist en Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 114x bekeken

Drummer en bassist M/V gezocht om rockband op te richtenVoor een nieuw project zoeken wij nog een drummer en bassist(e). Zelf zijn wij tussen de 22-23. Het genre waarin we gaan spelen is hardrock, blues rock zoals Guns N Roses, AC/DC, Metallica, ZZ top, Kiss, jaren 70-80-90 etc. met als doel enkel eigen nummers te brengen. We werken nu al nieuwe nummers (die kan je al eens beluisteren). Wijzelf, lead- en rythmgitaristen, zijn van Gierle/ Zoersel … meer »

Muzikantenbank user Axel LevecqAxel Levecq

Bassist gezocht (m/v)

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 115x bekeken

De band Fata Banana (groep vrienden) is op zoek naar een nieuwe bassist (50+). FB speelt voornamelijk country/americana, bluesy, Beatles achtige muziek met de bezetting van 2 zangers, een (akoestisch)gitarist, cajonist/drummer en hopelijk snel weer een bassist. FB zoekt een vrolijk persoon met relativeringsvermogen die in is voor muzikale avonden en passende muzikale smaak. Het is een fijn en laagdrempelig … meer »

Muzikantenbank user Lucas SteenvoordenLucas Steenvoorden

Gezocht bassist, eigen werk geïnspireerd door Muse & Coldplay

Bassist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Hallo, Wij zijn een bandje met 11/12 eigen concepten, op deze pagina https://vinyl-state.com/Home/Music vind je wat song-impressies. Bedoeling is dat we deze met z'n uitwerken en strak opnemen/demo's van maken, zijn op het moment nogal slordig opgenomen haha. Live versies zijn wat beter en treden hier en daar dan ook op. Bedoeling is dat we het serieus oppakken en vaker gaan optreden. Dus er … meer »

joran kruiswijk

Band (Grand Decadence) zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 126x bekeken

Hallo bassisten, Wij zijn Grand Decadence en zoeken een nieuwe bassist. Grand Decadence is ontstaan uit 4 vrienden van de middelbare school. We zijn in het jaar 2014 begonnen als metalband en zijn er vorig jaar kort tussenuit geweest. Na deze break zijn wij met nieuwe ideeën en invloeden doorgestart. Deze break heeft ook tot gevolg gehad dat wij nu zonder bassist zitten. En daarom zoeken wij jou! … meer »

Muzikantenbank user Justin PaterJustin Pater