Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 118x bekeken

Ha! Band, vier ervaren muzikanten (zanger, drummer en twee gitaristen), is op zoek naar een bassist. We repeteren om de week op zaterdagavond in Rotterdam-Noord en spelen vnl. (classic)rock covers van bands als Cream, Zeppelin, Stones en Beatles. Het doel is in eerste instantie lekker oefenen en mooie muziek maken en, als het weer mogelijk is, om ook op te treden. Heb je interesse of vragen? Laat … meer »

Sander van der Vliet

The Ascending zoekt muzikanten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 122x bekeken

The Ascending zoekt muzikanten! Referentie materiaal + eigenwerk aanwezig! Wij kunnen meteen aan de slag! Ik zoek de muzikant en niet de hobbyist! Ik zoek specifiek: * Drummer ( strak en solide ) * Bassist ( strak en steady ) * Zanger/es ( grunt & scream ) Genre: Death Metal. Invloeden: Morbid Angel, Death, Control Denied, Cryptopsy, Decapitated,Origin, Beneath The Massacre, … meer »

Tom

Bassist(e) En Zanger(es) Gezocht!

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 87x bekeken

Hey, Wij zijn Bas (15 jaar en drummer) en Jesse (14 jaar en gitarist). Wij wonen in Ede (Gelderland). Wij zoeken voor onze band een bassist(e) en een zanger(es). Qua muziek houden we van rock en metal. We hebben een afspeellijst op Spotify genaamd Bas en jesse. Hierin staan o.a nummers van Nothing But Thieves, Muse, Queen, AC/DC, Metallica, Jason Richardson en veel meer. We spelen … meer »

Jesse Nijgh

DVS on Stage zoekt Muzikant

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 180x bekeken

DVS on Stage zoekt MuzikantDVS on Stage is een groep van maximaal 40 enthousiaste mannen en vrouwen die wekelijks repeteren in het verenigingsgebouw van Door Vriendschap Sterk in Katwijk. Het orkest heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround orkest met een geheel eigen stijl en identiteit. Het orkest kenmerkt zich door enthousiasme en ambitie en beheerst een breed repertoire wat bestaat uit een mengeling van … meer »

Muzikantenbank user Jan van DuijnJan van Duijn

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 105x bekeken

Hoi ik ben Pjotr. Na nu 5 jaar serieus basles te hebben gehad ben ik nu toe om in een band te spelen met serieuze muzikanten in de omgeving Groningen. Mijn muzieksmaak zijn rock en blues, bijvoorbeeld: John Mayer trio, SRV, Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd, Tedeschi trucks band, Sheryl Crow, living colour etc. Verder speel ik 1 jaar contrabas en heb ik 12 jaar fanatiek drumles gehad. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Pjotr de JongPjotr de Jong

Nieuw Rock/Hiphop band zoekt creative Bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 105x bekeken

Wij, zanger, gitarist en drummer, zijn bezig met het opzetten van een Rock/Hiphop band. De focus ligt op het maken van eigen werk waarbij ieder zijn eigen deel inbrengt (creativiteit is hierbij gevraagd dus). Het idee is om online thuis de nummers maken/leren en tijden de repetitie's de nummers af/eigen te maken. Ons hoofddoel is met leuke mensen, goede muziek te maken en een hoop lol te hebben. … meer »

Muzikantenbank user Merlijn ToussaintMerlijn Toussaint

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 152x bekeken

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!Hee! Ben je op zoek naar een nieuwe band en vind je het leuk om op te treden, (solo's en 2e)partijen te bedenken, kom gezellig met ons repeteren! Wij zijn Dante(30, zang/rhythm) & Bart(20, drums) en wij willen graag weer een volledige band samenstellen. Wij hebben niet veel vereisten, als het sociaal maar een beetje klikt en je feeling hebt voor muziek, dan hoor je er wat ons betreft bij. Ons doel … meer »

Muzikantenbank user Dante HenkeDante Henke