Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en Bassist gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 151x bekeken

Gitarist en Bassist gezocht. Hoi, Toetsenist, Drummer en Zanger willen graag met jou werken aan een muzikale Nederpop reis door de jaren 70-80-90. Met onder meer nummers van Het Goede Doel, Toontje Lager, De Dijk, Boudewijn de Groot e,v,a, willen we zodra weer mogelijk, een leuke show aanbieden voor iedereen die deze muziek ( uit zijn jeugd ) waardeert. Wie wij zijn? Wij zijn ervaren muzikanten, … meer »

Muzikantenbank user Marianne MadouMarianne Madou

Countryband TEXAS DRIFTERS zoekt basgitarist of slaggitarist

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 130x bekeken

Wij,countryband TEXAS DRIFTERS, zoeken een basgitarist of slaggitarist, omdat het voor onze basgitariste Carla door werk- en thuissituatie niet meer mogelijk was om dit te combineren met het spelen in onze band en ze heeft moeten besluiten om onze band te verlaten. Dit houdt in, dat wij als vervanger een ervaren basgitarist zoeken of ervaren slaggitarist, omdat, de mogelijkheid bestaat, dat … meer »

René Lodewijks

Beginnend bassist zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 103x bekeken

ik ben een beginnend bassist van 20 jaar, voornamelijk stijl die ik speel is: The Beatles, The Who, Queen, Status Quo, Wings. Het lijk mij leuk om eens met ( beginnende ) muzikanten te spelen en misschien een verdere samenwerking als de chemie tussen elkaar goed loopt. Ik zelf kom uit regio Dordrecht en zoek mensen die hier in de regio wonen. stuur een berichtje achter als je eventueel geïnteresseerd … meer »

Muzikantenbank user Deejay de GeusDeejay de Geus

'Raad van Bestuur' zoekt bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 217x bekeken

Wij zijn een band, zoekende naar een nieuwe bassist. Muziekgenre: Rory Gallagher, JJ Cale, Fleetwood Mac (eerste versie met Peter Green), Joe Bonamassa, CCR, Tony Joe White, ea. Wij brengen onze huidige covers in onze eigen stijl. Ook willen wij dat ieder bandlid iets van zijn/haar gading terug vindt in onze muziekkeuze. Eigen nummers zijn op handen.. We bestaan uit Pim (Zanger/gitarist), Jeroen … meer »

Jeroen

Bandmates?

Bassist en Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 190x bekeken

Ik ben (bijna) 21, speel gitaar en schrijf wat  nummers. Mijn grootste inspiratiebronnen hierbij zijn punk/grunge bands als Mudhoney, Wipers, Flipper, Black Vlag, Bikini Kill, Nirvana, Melvins, Fugazi, ... Ik ben op zoek naar een bassist(e) en een drummer/drumster om samen een groep te vormen en veeeel muziek (/lawaai?) te maken. Ik heb best wat ambitie, in die zin dat ik met onze groep enorm graag … meer »

Muzikantenbank user Ine VanderplasschenIne Vanderplasschen

Bassist zoekt drummer/gitarist

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Bassist (47 jr.) zoekt drummer en gitarist in de regio van Eindhoven voor het maken van eigen nummers. Ik ben geen virtuoos en lees ook geen noten. Ik speel voornamelijk korte eenvoudige loopjes waarvan ik denk dat ze funky zijn. Dat is wat ik ook wil maken: repeterende funky/jazzy grooves, waar een gitarist een laag overheen zou kunnen leggen. Ik ben breed in mijn muzieksmaak, maar moet het hier toch … meer »

Lukas

Zelf aangeleerd Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 209x bekeken

Zelf aangeleerd Bassist zoekt bandHey! Ik heet Aiven en ik ben 18 jaar oud. Ik speel nu 4 jaar basgitaar en wil graag leren spelen met andere! Ik speel en luister zelf graag rock 'n roll, heavy metal en blues. Ik woon in Simpelveld in Limburg en kom oorspronkelijk uit Eindhoven. Hopelijk zijn er mensen die mij graag willen helpen leren spelen in een band!

Muzikantenbank user Aiven KwappenbergAiven Kwappenberg

Ik zoek een band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

Ik, ervaren bassist, ben weer opzoek naar een band of een drummer en gitarist om een band mee te vormen. Liefst een band met maar één gitarist. Ik luister naar The Jesus Lizard, Shellac, Metz, Birth of Joy, Kyuss, Sungrazer, Led Zeppelin, Alice in Chains enz maar ook naar muziek zoals Beastie Boys, Portishead, Primus, Fun Lovin' Criminals, Stuurbaard Bakkebaard, enz

Mart